Bună ziua! Eu am lucrat doi ani consecutivi, până luna trecută. Mi- am dat demisia și o lună mai târziu am rămas însărcinată. Voi beneficia de maternitate oare? Pe internet e o răstălmăceală...? (mai mult)
Ce părere aveti despre o mama care o suna pe iubita fiului ei sa o întrebe dacă el are maiou pe sub haine ca e cam frig afara si să intre în casa la ora 22 că noaptea e mai mare tentația să îți...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau sa va întreb ceva. Băiatul a vrut sa ma cucerească asa și ne- am vorbit aproape zilnic(el îmi zice ca suntem cuceriți), ne- am întalnit pentru prima data dar nu l- am plăcut, ...? (mai mult)
Tata dintotdeauna si- a dorit ca eu să fac tenis de performanta. M- a si dus la varste mai mici (4- 5 ani) dar pe urma au fost niste probleme de familie si niste mutări. In fine, nu am mai facut. ...? (mai mult)
Bună! Am o problemă mai ciudățică aș spune. Sunt împreună cu prietenul meu de aproape 2 ani. Totul bine și frumos. Treaba e că are o mașină în care a investit mult timp și bani, e foarte...? (mai mult)
Credeți ca un bebelus e doar responsabilitatea mamei? Tatăl lui ma lasă minim 12 ore pe zi singura cu el de luni pana vineri, seara se trezește uneori doar dacă plânge prea tare iar eu sunt prea ...? (mai mult)
Ce fac copiii 14-18 ani care își primesc alocația de la părinți? Și ce părere aveti de acești copii?
Buna imi puteti explica va rog daca mai sunt indragostita Eu cand il vad pe fostul meu iubit alaturi de alta fata simt ca explodez de furie
Cine are 13 ani? voi ati avut vreodata o relatie? vreti sa aveti una? eu nu am avut o relatie...ns daca vreau sa am una.
Hei TPU! Credeți că o relație între două persoane de religie diferită poate funcționa? Cei ce ați fost într-o asemenea relație și nu a funcționat, care a fost motivul despărțirii?
Bună! Ce părere aveți despre relațiile la distanță?
Hey, buna. vreau sa va povestesc ceva, sa va adresez o întrebare..va rog fără hate sau comentarii la misto. m- am cunoscut acum un an cu un baiat am vorbit ne am plăcut reciproc, am început sa...? (mai mult)
Vreau sa plec de sărbători într-o tara străină am niște prieteni acolo, deșii am 26 de ani și sunt pe banii mei părinți nu ma lasă sa plec, ce ma sfatuiti sa fac?
Dacă fosta mea prietena a păstrat inelu de la mine înseamnă că mai tine la mine?
Daca fratele bunicii mele este unchiul mamei mele, e posibil ca eu sa am un grad de rudenie cu băiatul lui și familia lui(soție, fiicele)? Până acum o lună nici măcar nu știam de existenta lor...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si parintii mei au divortat cand aveam 4- 5- 6 ani. In prezent stau cu bunicii si cu mama, recent am auzit ca este recomandat ca, copii cu parintii divortati sa mearga la psiholog. ...? (mai mult)
Salut TPU. Acum 2 săptămâni iubita mea s- a despărțit de mine după o relație de 2 ani de zile, eu venind din afara pentru ea, am crezut in ea și noi. De ziua ei a fost totul normal, am petrecut...? (mai mult)
Ce inseamna dacă ne-am despărțit și spune ca nu ma mai iubește dar totuși îmi urmărește povestea pe insta fără sa ne avem la follow?
A fost vreodată viața ta împărțită in 2? Sa ai tot ce vrei. Bani, prieteni, posibilități de iesire, familie fericita, sa n- ai niciun îndeajuns dar pe de alta parte sa simți cum bucățică...? (mai mult)
Hei TPU! Am o intrebare destul de serioasa si as dori sa ma ajutati cat mai urgent! Am 15 ani.N- am extrem de multi prieteni real asa ca mi- am facut grupuri online si am cunoscut persoane incredibile.Care...? (mai mult)
Buna! Imi place de o fata din liceu si nu stiu cum sa ii spun, vorbesc cu ea pe Instagram si de fiecare data cand i- am spus sa iesim m- a refuzat. Vreau sa precizez faptul ca la liceu cand ne intalneam...? (mai mult)
Salut TPU, ati simtit vreodata ca pur si simplu va uraste toata lumea? Ms dau funda
Mi- a dat cerere o fata pe Facebook, i- am dat accept, s- a băgat în vb cu mine pe un anumit pretext la un com pe care l- am lasat eu pe un grup. Nu a trecut mult timp și a început să îmi scrie...? (mai mult)
Daca doi parteneri se căsătoresc. Sotiei își dorește un copil enorm de mult, ii vine instinctul matern de mama și își imaginează cat de placuta ar fi viata cu un copil, dar totodată își iubește...? (mai mult)
Buna TPU! Cam de doi ani de zile nu am mai gasit o persoana compatibila cu mine... sunt o fire mai timida. Nu prea am reusit sa cunosc persoane de calitate. Aveti idee unde as mai putea incerca sa cunosc...? (mai mult)
Am 18 ani neimpliniti, nu am nici o prietena, mai e timp sa imi fac relatie? Cam la ce varsta e prea tarziu sa ma casatoresc sau sa gasesc pe cineva? Imi fac griji legate de asta
Buna.Sunt într- o situație cam grea. Încep a vă spune că am prieten, ce- i drept diferența dintre noi e destul de măricică, e de 6 ani.Recent părinții au plecat din țarănși l- am chemat...? (mai mult)
Buna seara..Am 20 de ani și încă locuiesc cu mama. De când sunt mică sunt mereu amenințată de rudele ei. Ca pe unde ma prind o sa ma bata, ca ma urmăresc etc. Nu ma simt deloc in siguranța ...? (mai mult)
Salut, credeti ca am făcut rău? Tatăl meu tot are treaba cu mama, a spus ca are amanți, a și urmărit- o în câteva zile și tot începe la ea. Eu ma bag pentru mama sa nu o mai vad plângând....? (mai mult)
In 2019 vorbeam cu un baiat si imi placea extrem de mult de el, i- am dat ghost de vreo 2 ori dar tot am luat legatura si am inceput sa vorbim pe internet, ne cunosteam de cand eram mici, dar m- am ...? (mai mult)
Buna TPU! O intrebare pe care ati putea- o cataloga ca fiind stupida, dar pentru mine conteaza. Numele meu este Cosmina (de la Cosmos provenienta), iar fostul meu iubit s- a facut aviator, dupa ce m-...? (mai mult)
Hey lume, ce parere aveti de un cuplu care locuieste impreuna si cand merg la cumparaturi isi ia fiecare un carucior si isi cumpara fiecare ce vrea si isi achita ceea ce consuma iar cand ajung acasa si...? (mai mult)
Salut tuturor, am o relatie de 10 luni iar in ultima perioada iubitul meu prefera sa stea in casa in fata calculatorului toata ziua. Mi- a specificat ca asa va fi o perioadă, chiar dacă ne va afecta...? (mai mult)
Salutare! Eu si logodnica mea, ne oferim telefoanele din când in când pentru a ne uita prin mesaje si toate cele, din cauza geloziei, dar știu ca se pot șterge mesajele sau ascunde. Voi ce îmi ...? (mai mult)
Seara bună. Am avut o situație destul de interesanta în familie și sunt curios ce anume ați fi făcut voi în locul meu daca erați puși în situația respectivă. Eu unul nu vorbesc cu rudele din...? (mai mult)
Buna. Am varsta de 21 de ani si sunt intr- o relatie cu un baiat de 28 de ani care are diabet. Relatia noastra a curs foarte bine, doar ca de 2 luni acesta a plecat in strainatate si noi ne- am mai indepartat....? (mai mult)
Salut TPU! Dacă o fată care se desparte de trei săptămâni de iubitul ei si incepe sa vorbeasca cu altcineva, apoi iese cu respectivul, înseamnă că sunt iubiți sau pot iesi ca prieteni? Sau iese...? (mai mult)
Saptamana trecută a venit sora mea din Italia si am rugat- o sa mearga cu mine sa fac pasaport ca nu ma descurcam si nu a vrut sa vină. Am apelat la o cunoştință si a venit imediat. Pâna şi străinii...? (mai mult)
Deci dati- mi un sfat, tata a ramas asa cu un covid 19 si zice ca Iohannis a dat lege sa nu mai iesim din casă și el nu ma mai lasa sa ies din casă, dar toata lumea iese, se plimba, se distrează...? (mai mult)
Hei. De cateva zile a venit colegul nou si nici un baiat nu interactioneaza cu el. Daca da atunci rar si ramane singur in pauze. Oare ce ar trebui sa fac? Am 13 ani si mi- e rusine sa vorbesc cu el. Dar...? (mai mult)
Salutare, Aș dori o perspectivă din partea doamnelor și domnișoarelor la: Ce i- ai spune soțului/persoanei cu care îți dorești să te măriți când acesta îți spune că ar fi mai bine să ...? (mai mult)
Am un loc de munca stabil, am 26 de ani, iar părinții mei nu ma lasă să mă mut cu chirie ma cert cu ei mereu pe tema asta, nu știu ce sa mai fac, va rog sa ma ajutați.
Nu știu dacă tocmai ok să scriu din nou aici despre relația mea, dar simt că răbufnesc și e musai să mă confesez cuiva. O să încerc să scriu cât mai pe scurt. Mulți dintre noi ne- am confruntat...? (mai mult)
Bună, am 26 de ani și părinții nu ma lasă să dorm la prietenul meu, ce ma sfătuiți sa fac?
O prietena s- a îndrăgostit de un handralau care a zis că e divorțat de nevasta cu care are un copil Pe Facebook- ul lor văd așa: s- au cunoscut in 2018, in 2019 au făcut copil, in 2020 septembrie...? (mai mult)
Nu mai pot, înnebunesc si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o soră mai mare care acum cativa ani a ramas insarcinata la 18 ani din cauza prostiei ei, nici pana in ziua de azi nu stie cine este tatal...? (mai mult)
Bună, toți prietenii mei sunt pe cont propriu încă de la vârsta de 20 de ani, părinții îi ajuta, îi sprijină, ii încurajează, acum sunt la casa lor cu familie, copii, iar eu la varsta...? (mai mult)
Oare mai exista dragoste adevărată? Oare mai exista oameni care se îndrăgostesc, iubesc cu adevărat și nu țin cont de defecte fizice și nu cauta perfecțiunea? Cândva credeam ca mai exista astfel...? (mai mult)
De cand sunt părinte sunt foarte stresat. Foarte, foarte stresat! O să treacă vreodată stresul asta? Sunt inca in primul an de părinte și mă îngrijorează orice
Hei TPU, a anunțat acum la stiri ca avem o vacanta de o săptămână...și ai mei tot vor sa imi ia telefonul de la ora 23. Efectiv nu mai pot, acum vreo 2 luni m- a prins mama cu celalalt tlf si ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!