Dragi prieteni de pe TPU, Mama mea nu mai este. A trecut la cele veșnice. Tatăl meu este foarte bolnav. Are insuficienta renala, face dializă, iar acum câteva luni i- a fost amputat un picior....? (mai mult)
Parintii se cearta de o luna intreaga. Nu i- am vazut niciodata asa si cel putin dupa parerea unuia, cred ca vor divorta. Sunt an terminal si nu stiu cat voi putea rezista pentru a ma pregati pentru facultate...? (mai mult)
Ce sa fac daca o fata de 13 ani ma iubeste (si eu am 13) doar pentru fundul meu, tot planuieste sa- mi loveasca, dar nu stiu de ce? Ii normal sa se intample asa ceva la 13 ani? (asta se intampla doar...? (mai mult)
Buna dimineața! Nu stiu daca sunt in locul corect dar am zis sa încerc. Numele meu este Damian, am vârstă de 28 ani locuiesc in străinătate si tocmai am terminat o relație de 5 ani (cu bine si...? (mai mult)
Salut. Este o rușine să nu ai prieteni multi? Eu sunt intr- a 9- a la liceu și văd că unii colegi râd de alții că nu au prieteni multi etc. Personal nici eu nu am decât un prieten apropiat și...? (mai mult)
Nu imi mai pot suporta sora, are 12 ani si se comporta ca una de 6, se prosteste si canta si la urma ridica tonul si tipa si imi tiuie urachile. Ma enerveaza, deja ma loveste cateodata fara motiv, ...? (mai mult)
Buna, am o relatie precara cu familia mea, in special cu mama, long story short m- a dat mama in judecata ca i- am folosit contul de Netflix, știu ca pare banal, dar ce se poate întâmpla? Am intrat...? (mai mult)
De ce unii părinți refuza sa le dea copiilor alocația (vorbesc de adolescenți de 14- 16 ani) nu papa- lapte de 8 ani? In era asta in care aproape toți copiii fumează, beau, fac ce vor cu banii,...? (mai mult)
Polyamoria e ilegala in Romania? Gen prezenta personajelor de genu in media
Cum pot sa ii zic mamei mele ca am nevoie de un doctor gastroenterolog fără sa sune nașpa? Adică știu ca ma înțelege și asa dar nu pot sa ma duc direct la ea sa ii zic ca am nevoie de un gastroenterolog,...? (mai mult)
Buna seara TPU, am o întrebare legata de relatii: cum explicati ca există băieți cu burtă care au iubite suple și există băieți care se duc la sală, au abdomenul lucrat dar nu au iubite? Mulțumesc...? (mai mult)
Nu știu cum sa încep, dar as vrea un sfat…țin foarte mult la iubitul meu dar acum 5 zile, un tip din gașca m- a pupat cât timp el era la țigară si nu i- am spus deoarece tipul era beat si nu...? (mai mult)
Revin cu o problemă de cuplu, sunt împreună cu un băiat de 1 an și de câteva luni face mișto de mine cum ma îmbrac, cum ma încalț, port numai lucruri ieftine și bijuterii la fel, ma jignește...? (mai mult)
Deși am 26 de ani, părinții mei nu ma lasă să fac nimic, ma trimit mereu la bunici sa fac curat și mâncare, afara am voie doar pana la 10, dacă stau cu telefonul în mana ma cearta, sa plec...? (mai mult)
Parintii mei au divortat cand aveam 2 ani. Cum este sa ai tatal langa tine? Tatal meu ma suna o data pe saptamana deoarece este foarte ocupat cu job- ul lui. Ma viziteaza doar o data sau de 2 ori pe an....? (mai mult)
Îmi este teamă pentru viața și sănătatea mea, îmi este teamă pentru mine. Am fost atât de stresat în ultimul timp și am cedat, am renunțat la training. Am tensiune ridicată, nu reușesc...? (mai mult)
Salutare! Sunt într- o relație de 1 an și am observat că prietena mea își ascunde telefonul când stă cu mine, refuză să posteze ceva de pe el când e cu mine(îl folosește pe al meu). I- am...? (mai mult)
Salut TPU, Ma simt aiurea, nu am cu cine vorbi despre chestia asta, este putin mai complicat. Dar explic mai pe scurt. Tatăl iubitei mele a fost băut ieri seară si eu eram la iubita mea acasa,...? (mai mult)
Ce poate însemna când o fata /femeie e intimidata în prezenta unui băiat /bărbat? Ii place de el sau ii e teama de el din cauza faptului ca e puțin mai masiv?
Bună seara, tatăl meu și-a creat cont pe matrimoniale și eu am aflat și nu știu cum să abordez situația, sunt foarte speriată nu știu cum să îi spun mamei mele.
Ce simte o mama atunci când își pierde singurul și propriul copil, adică prin moarte?
Salut. Eram în birou la sefa și vorbea la telefon și a spus sa facem liniște și a venit femeie de serviciu și a început sa vorbească și sa facă gălăgie și am zis sa facă liniște și după...? (mai mult)
De ce unele persoane încă au impresia în ziua de azi ca toate femeile trebuie sa facă copii? Nașa mea are 33 de ani, o viata foarte frumoasa, o cariera la care mulți doar visează iar toată lumea...? (mai mult)
Dacă ați avea o soră măritată cu unul care bea de la o vreme încoace din diferite motive / motiv anume și care vine și face urât acasă, ce ați face? L- ați bate, L- ați certa, I- ați...? (mai mult)
Buna seara! Sunt intr- o relație de 3 ani de zile(de 2 stam împreuna) avem un bebe de 10 luni, dar am niște probleme cu tatăl lui(22 ani)! Acele probleme sunt rețelele de socializare in special...? (mai mult)
Ce simte o mama atunci când își pierde singurul și propriul copil? Adică într- un accident, pe patul de spital, printr- o boala etc. Cat de puternic este sentimentul? Nu exista nimic pe lumea aceasta...? (mai mult)
Salut. Într- o zi ai mei au început sa se cearta, din cauza Facebook- ului ca taică- meu e gelos pe Facebook și zice ca maica- mea are pe altul pe Facebook. Taică- meu a fost beat și a început ...? (mai mult)
Bună! Sunt debusolată. Vara aceasta am intrat la cele mai bune facultăți din țară, dar mama nu m- a lăsat să mă duc și m- a înscris la o facultate din regiunea noastră, la o secție cu care...? (mai mult)
Buna TPU! Mama mea nu vrea nici vum sa se angajeze sau sa lucreze. Ii place sa stea sa fie intretinuta, dar tatal meu vitreg nu ii da bani nelimitat. Niciodata nu am primit un telefon de la ea, mereu...? (mai mult)
Am întrebat pe cineva ce însemn pentru el. Și răspunsul a fost ca sunt ca razele de soare. Nu înțeleg ce a vrut sa spună?
E adevărat că copiii inteligenți ajung adulți alcoolici?
Daca prietenii mei m- au exclus din grupul lor pentru ca nu am putut sa ies cu ei la biliard fiindca nu am certificat de vaccinare inseamna ca n- au fost niciodata prietenii mei? Au facut misto de mine...? (mai mult)
Bună ziua. Eu am o relatie de aproape 7 ani, locuim împreună, ne- am despartit, am plecat, ne- am împăcat, m- am întors și tot așa, din cauza problemelor lui cu somnul ne certăm mult, mereu...? (mai mult)
Lipsa unei relatii poate in timp afecta psihic sau fizic o persoana?
Ce poate sa imi faca ai mei, daca ma prind ca fumez? Am 20 de ani
Cum este să fii nervos sau agitat sau să dai bătăi, sau să fii calm și bun?
Am 20 de ani si nu prea am prieteni si nu ma distrez mai deloc si nu ma pricep sa socializez, sunt inchis in mine, timid si anxios. Credeti ca daca ai mei nu ma lasau sa fac ceva pe cont propriu poate...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o foarte mare si importanta intrebare. DAU FUNDA! Ce as putea sa- i iau cadou mamei mele de ziua ei? Sa fie ceva nu foarte ieftin dar nici foarte scump (asta insemnand 500- (maxim)1500...? (mai mult)
Cum ați reacționa dacă mama unei adolescente de 14 ani vā spune că a găsit bilete de adio de la aceasta și vorbește în mod repetat despre sinucidere și idei care duc în această direcție dar...? (mai mult)
Bună, cum as putea să învăț să mă simt bine in pielea mea si să nu mă mai leg de persoane sau obiecte pentru confirmare? Sau sa spun nu când chiar e cazul fără să mă simt vinovată după...? (mai mult)
Salut. Fiul meu in varsta de 14 ani mi- a spus in felul urmator" Pot sta prin casa și in camera gol, îmi place foarte mult și am vrut sa iti cer ție acordul." Ce sa- i zic? Vreau sa spun ca suntem...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va spun care v-ati uitat la squid game, ca nici acum nu imi vine sa cred ca mosul ala batran a fost in spatele la tot jocul, ce parere aveti?
Buna TPU, parintii mi- au zis sa stau cu ei pana la 26 de ani sa fac fegul si o sa imi treaca pamantul pe numele meu etc.iar fratele mai mare mi- a zis sa vin la el in Bucuresti dupa ce termin liceul ...? (mai mult)
Bună seara! Imi da si mie cineva un sfat? Am fost cu un baiat 2 luni si 5 saptamani dupa o perioada a inceput sa fie rece cu mine, vorbeam numai seara 10 minute, mă deranja faptul cand ii spuneam ceva...? (mai mult)
Salut TPU, pe parcursul anilor am ajuns sa imi strang aprox 40.000 de lei, am 19 ani si ca tot omu' vreau sa fac scoala de soferi, insa sunt si gamer, planuiam sa imi iau un PC mai performant pentru...? (mai mult)
Bună.Faza e ca de 3 zile îl visez pe fostul meu iubit decedat care ba ma cearta, ba îmi zice ca vine sa ma ia. Faza e ca eu sunt căsătorită și am 2 copii.El are5 ani de când e decedat..de ce tocmai...? (mai mult)
Salut TPU, de ceva timp îmi doresc și eu un telefon (iphone 13 sau 12 încă ma gândesc) pentru ca cel de acum îl am de aproape 2 ani și deja începe sa dea rateuri + l- am spart. Problema e ...? (mai mult)
Bună. Faza e ca de 3 zile tot îl visez pe fostul meu iubit care este decedat de 5 ani...ba ca ma cearta ba vine sa ma ia... faza e ca eu sunt căsătorită și am 2 copii..pana acum nu l- am visat niciodată....? (mai mult)
Considerați că un om care moare fără să aibă familie și copii, a trăit degeaba? Adică dacă trăiești să zicem până la 55 - 60 de ani dar fără să ai urmași, poți spune că ai trăit...? (mai mult)
Hei...oare ma poate ajuta cineva cu o problema? Este in clasa un baiat...iar mie imi place de el. Chestia e ca si unei prietene de ale mele ii place de el. ce ar trebui sa fac? Nu suntem cele mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!