Bună ziua. Am și eu o problema. Iubita mea a făcut 18 ani de 4 zile și vrea sa se mute la mine, eu am 24. Totul e ok între noi dar părinții ei nu sunt de acord cu relația noastră și când...? (mai mult)
Bună! Am o problemă cu iubita mea și aș dori un sfat, plus că aș vrea să pot vorbi cu cine nu mă cunoaște ca să pot să vb liber. Noi am decis în luna Iunie să ne mutăm împreună, având...? (mai mult)
Buna TPU. O sa trec scurt si la subiect. Am niste traume din copilarie si nimeni nu a fost aici pentru mine niciodata. Singura persoana care m- ar putea ajuta sa trec peste acele traume e mama, dar faza...? (mai mult)
Bună! Sunt împreună cu iubitul meu de 3 ani și ne înțelegem super bine. Problema este ca el are o familie foarte toxică: mama este alcoolică, iar tatăl violent verbal cu soția și cu el. Mereu...? (mai mult)
Ma tot gandesc la viitorul meu si sincer mi- e frica, nu ca acum am o viata buna, am o viata plictisitoare care se repeta in fiecare zi, imi petrec toate zilele mele si minutele si toata viata jucandu-...? (mai mult)
Salut. Poate este cineva aici care ma poate ajuta. Poate suna a poveste de copii asa ca cei care vor sa comenteze aiurea mai bine s- ar abține. Sunt cu iubita mea împreună de 6 ani si aproape jumatate....? (mai mult)
Am nevoie de ajutor în găsirea unui cimitir. Deci, pe scurt, satul din care provine familia mea are un mic cimitir. Problema e că cimitirul respectiv e destul de nou și n- am reușit să găsesc...? (mai mult)
Buna. Vreau sa va spun, poate ma ajuta si pe mine cineva. Chiar doresc sa fiti seriosi si fara glume de prost gust. Am cunoscut o fata de 20 de ani care era are un copil de 2 ani si sta cu un baiat...? (mai mult)
Bună! Asta e a patra sau a cincea oara când iubitul meu ma ignora complet. Nu îmi răspunde la telefon deloc, nici la mesaje. Face asta de vreo 8 ore. Eu în tot acest timp am continuat sa îl sun....? (mai mult)
Buna TPU! Vi s- a intamplat vreodata sa va invoiti de la scoala din cauza unei probleme de familie (inmormantare sau altceva) si profesorii sa nu va permita acest lucru? Eu trebuie sa particip maine...? (mai mult)
Caut o fată care să- și dorească o familie alături de mine. Știu că sună oarecum ciudat, dar fiecare merităm o șansă la viața asta și așa plină de neprevăzut. Sunt convins că există...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor cu niste sfaturi. Am o relatie la distanta de mai mult de un an iar un ultimul timp sincer nu stiu ce a fost cu mine, dar am gresit mai mult, nu vreau sa intru in detalii iar...? (mai mult)
Ce inseamna daca visezi ca îți moare bunica? I-am povestit bunicii mele visul si a spus că vine un nou membru in familie sau un nou născut. E adevărat sau nu?
Conteaza daca barbatul de langa voi castiga financiar mai putin decat voi? Fetele/femeile ar fi deranjate de acest aspect ca barbatiilor/ iubitii lor sa castige mai putin?
Buna, Fratele meu tocmai a început liceul, dar cu câteva zile înainte a început sa stea mai mult pe lângă mine, sa se comporte mai frumos și sa ma, , sâcâie''. Menționez faptul ca înainte...? (mai mult)
Buna TPU! Prietenul meu inca o urmareste pe fosta lui iubita pe Instagram, desi l- a inselat. Ba mai mult, ii apreciaza pozele. Mie si prietenilor lui le spune numai vorbe urate despre ea. Nu i- ...? (mai mult)
Nu știu ce ar trebui sa simt și cum sa reacționez la socul primit. Locuiam cu Logodnicul meu de 7 ani. Într- o seara a plecat lăsându- mă cu mesaje de despartire. Nu a avut curaj sa spună în...? (mai mult)
S- a despărțit iubita mea de mine de 2 săptămâni, au fost ceva certuri și a decis sa pună stop, faza este ca a fost prima iubire pentru amândoi după 3 ani de relație. Ea nu mi- a zis ce are...? (mai mult)
Salut, ceva sfaturi ma vor ajuta? Eu zic ca am ghinion la fete, sunt singur, am varsta de 25 de ani. De fiecare când abordez o fata ori nu vrea, ori vorbește la batjocora. Ce sa fac? Sau cum ...? (mai mult)
Salutare, TPU! Acum cateva luni s- a intamplat ca fosta mea prietena sa ia decizia de a ne desparti, iar de atunci nu pot scapa de overthinking. Dupa ce a luat decizia aceasta, am mai incercat sa ...? (mai mult)
Salut! Mă simt inutil, nu am prieteni și nici familia nu îmi e aproape. Am doar câteva cunoștințe cu care mă văd din an in paste. In cei 23 de ani de când exist mereu am suferit, provin...? (mai mult)
Salut TPU! Am o situatie proasta fata de sora mea, mereu am simtit ca ea era copilul mai iubit si mai apreciat si m- am gandit ca la 18 sa plec de acasa, pentru ca m- am saturat de situatia asta, vreau...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti. V-ati casatori cu o tiganca daca ar fi ok din restul punctelor de vedere?
Când lucrezi, ai intre 21- 28 de zile de concediu și vrei să te căsătorești, când să ai timp de tot procesul, atât legal cât și religios, festivitățile (petrecerea) și "luna de miere"?...? (mai mult)
Deci sunt băiat și am 14 ani și ceva, eu am un crush pe o colega din clasa a cincea și ea acum a început sa ma placa, când spuneți ca ar fi bine sa încep o relație cu ea?
Câte zile voi sărbătoriți pe an? Incluzând ziua voastră de naștere, persoanele dragi vouă, rudele, alți prieteni, colegi, șefi, Craciunul, Anul Nou, Paștele, ziua femeii/barbatului,...? (mai mult)
Oare de ce fostul mi-a zis că eu o să am în suflet mereu, într-un fel așa e, dar dacă știe asta de ce nu se împacă cu mine?
Dacă țineți la cineva sunteți dispuși să faceți orice pentru acea persoană?
Ce faci când te simți copleșit de toate problemele, când te simți atât de singur și nu mai ai speranță că lucrurile vor fi mai bune în viitor?
Care / cum e femeie ideală în viziunea voastră? Cum ați dori să fie / arate femeia voastră / viitoarea femeie?
Buna TPU, am si eu o problema. Prietenul meu cel mai bun ma invita de obicei sa iesim impreuna dar cum anii au trecut el si- a facut o iubita si de cand s- a cunoscut cu ea cand ma invita sa ies cu ei...? (mai mult)
Am o mica mare problemă, anul trecut m- am despărțit de fostul, pot spune că din vina mea s- a produs despărțirea, însă nici acum nu am trecut peste, de fiecare data când îmi amintesc de ...? (mai mult)
Dacă iubești pe cineva trebuie să îl las să fie fericit sau sa lupt pentru el?
Voi v- ați da seama cu exactitate dacă o persoană se preface? Nu mă refer la acel gen de prefăcătorie pentru interes sau imagine socială, cum fac în mod special vedetele, ci la acele persoane...? (mai mult)
De ce unii baieti nu mai sunt atat de loiali si devotati unei relatii? Ei au mereu posibilitatea de a alege o alta domnisoara sau pun doua domnisoare in competitie pentru a vedea care este mai buna. Ce...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema am un vecin cam obsedat de mine, la modul face gesturi usor obscene sa imi atraga atentia. Are o parere destul de proasta legata de fetele cunoscute pe internet per total. Aveti...? (mai mult)
Buna TPU. Azi dimineata am venit de la tatal iubitului meu, el mi- a propus sa stea cu mine pe acolo 2 zile. Tatal lui a fost foarte indiferent cu noi, pe mine vazandu- ma pentru prima data de abia ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema, sunt indragostit de tatal meu vitreg foarte tare! Intr- o zi i- am si luat telefonul, pus parental control pentru a avea posibilitatea sa ii blochez unele aplicatii si i- am...? (mai mult)
Hello! Gesturi facute pentru o fata pe care o placeti, gesturi mici dar care sa le aprecieze? Ce le plac fetelor (cele nu pe interes) ce idei de gesturi frumoase sa fac cu fata de care imi place? Traditionalul...? (mai mult)
Tatal are doua nume de familie, copilul poate lua doar unul dintre ele in urma recunoașterii acestuia?
Salut TPU. Sunt tata a unui fiu în varsta de 10 ani. Am pus o camera de filmat ascunsa in camera lui pentru siguranță. Acum câteva seri am zis sa ma uit sa vad ce s- a mai întâmplat în camera lui...? (mai mult)
Sunt o persoana lipicioasa. Ma atasez prea mult de persoane noi din viata mea. Ce pot sa fac sa nu mai fiu asa?
Bună, TPU! Vin şi eu în căutarea unui sfat, unei păreri, unei soluții şi o să încerc să fiu scurtă şi la obiect. Mama mea, care are 42 de ani, a suferit mult în dragoste de- a lungul ...? (mai mult)
Trec prin cea mai grea perioada din viata mea. După mulți ani în care am stat la bine și la rau alături de el, sub acelasi nacoperiș, brusc imi spune ca nu mai dorește sa continuam pentru ca nu...? (mai mult)
Cum sa ii dau de inteles unui baiat ca nu sunt interesat de el? Vad ca de buna voie nu intelege. Insista ca sunt femeie si vrea sa imi patrunda in pantaloni sa verifice. Oare e gay si crede ca o sa cedez...? (mai mult)
Hei! Am ceva pe suflet și vreau să mă descarc. Deci. mama e operată de tumoare pe creier. În 2008 a fost operată și de atunci a fost cât de cât ok, să zicem, doar că în ultimul timp îi e...? (mai mult)
Va rog oferiti- mi un sfat. Soțul meu se îndrăgostește de toate amantele pe care le- a avut si pe care o sa le mai aiba. Am avut in prezent 3 despartiti si un divorț, la care ne- am împăcat si ...? (mai mult)
De câteva luni mie frică să nu fiu sau sa devin gay, cred că m- am născut heterosexual, pentru că la grădiniță m- am îndrăgostit de o colegă, și la spital de o colegă de camera, dar acum...? (mai mult)
Hei! Fratele meu a plecat din nou în străinătate, doar că de data asta mă simt cel mai nasol. Simt că m- a parasit, deși știu că nu e așa. Cu toate că am părinții lângă mine, îi simt...? (mai mult)
Deci eu am fost în alt oraș cu o prietena recent și am pus poze din gara pe insta și când am ajuns în acel oraș și gen am un văr care s- a gândit el sa arate pozele familiei lui gen bunicii noastre...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput