Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU Am și eu o întrebare Dacă eu sunt Moașa unui copil Cum pot sa l alint mai drăguț? Adică dacă ești nașă ii spui finuț Dar ca moașa?
Buna seara, as grea sa ma mut inapoi in Romania singur la 13 ani (la oras) dar tata e in strainatate (el imi trimite bani si are grija de mine) e divortat de mama si ea nu mai are niciun drept la mine....? (mai mult)
Ok am 26 de ani si sunt genul mai sufletist si care se ataseaza usor, care nu renunta mai deloc la relatie chiar daca au fost certuri sau greseli multe (cu exceptia la inselat, acolo iau foc). Asa am...? (mai mult)
Fosta tot imi spune ca nu am stiu sa fiu barbat. Ce inseamna pentru voi fetelor un barbat in adevaratul sens al cuvantului, cum sa fie acesta?
Nu mai pot, m- am saturat de mentalitatea asta si prostiile lor de pe vremuri, ai mei se comporta cu mine ca si un copil si ma innebunesc cu prostiile lor, ba sa ma duc la biserica cu ei, ba sa nu ...? (mai mult)
Salut, TPU. De mai mult timp (vreo 7 luni) s- au adunat foarte multe probleme. Foarte intortortocheate (inclusiv de familie) care s- au adunat cu altele profesionale si cu probleme de ani de zile care...? (mai mult)
Ce pot face daca nu stiu sa socializez deloc si nu am nici un prieten, nici in liceu nu am socializat si mereu am fost fricos si inchis in mine si timid? Nu am fost niciodata mai increzator si fericit,...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Dacă varul meu este căsătorit cu o fata, iar eu sunt împreună cu o fata care culmea este verișoara cu soția varului meu, exista o problema în acest caz? Se poate numi...? (mai mult)
Hei, deci am sa va povestec o problema, o situatie mai complicata din familia mea si sper sa gasesc o solutie impreuna cu voi. Deci, e legat de mama mea, suntem intr- o situatie complicata rau, tata...? (mai mult)
Cum pot să cresc mai înalt? Daca părinții mei au 1.60(tata) 1.45(mama) fratele meu a crescut până la 1.75 dar eu am 15 ani jumate și am 1.63 pot face ceva sa mai cresc până la 1.65 în câteva...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune locuri de a-ți face prieteni, după voi?
Buna. Bunicul meu din partea tatalui si bunicul meu din partea mamei(atentie, nu este tatal ei biologic) sunt verisori de gradul 2. Acest lucru inseamna ca parintii mei sunt verisori de gradul 3 chiar...? (mai mult)
Am o prietenă să zic așa îndrăgostită de un actor dintr- un serial tv(nu dau nume).Ea i- a trimis lui mesaj pe Instagram și el nu i- a răspuns.A trimis mesaj și l- a prietenul lui tot din același...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare. Ce poti face atunci cand persoana care spune ca te iubeste si iti arata unele chestii privind acest lucru, dar totodata aceasta persoana isi tot cauta trecutul si urmareste...? (mai mult)
Buna TPU! I- am comandat unui unchi de- al meu un filtru de apa de pe Emag, iar acum, cand a venit comanda, spune ca vrea banii de la mine pentru colet, intrucat nu am comandat eu ce voia el, ...? (mai mult)
Vreau să știu care este logica părinților. Îmi zice o dată că sunt prea mic sa îmi fac prietena, etc sa îmi petrec viața. După trec 4 luni și îmi vine răspuns, că grăbește- te nu o...? (mai mult)
Bună! As vrea sa- i fac un cadou iubitei fiului meu, de ziua ei de naștere și nu prea am idee ce as putea sa- i iau(buget: 200- 300 lei). Menționez ca implineste frumoasa vârstă de 20 de ani ...? (mai mult)
Bună, povestea mea incepe simplu. NORA VS SOACRA. Am copilarit cu logodnicul meu de la varsta de 13 ani fiind cei mai buni prieteni, de doi ani formam o relatie foarte frumoasa, in care nu au existat...? (mai mult)
Buna, vin cu o problema, prietena mea s- a despărțit de mine ieri, având o relație de aproape 4 ani, amândoi fiind majori. Mi- a dat impresia ca totul e bine și frumos, ca este fericita și ...? (mai mult)
Uneori vb cu o fata, imi raspunde la mesaje insa imi raspunde sec de cele mai multe ori. Ce ar putea inseamna asta? Fata inainte ma placuse dar nu foarte mult, dar era atrasa de mine, acum imi raspunde...? (mai mult)
Imi vine sa plec de acasa. Tatal meu e un om NENOROCIT. Eu am uitat sa spal doua farfurii iar tatal meu le- a spart pe masa. Si mama mea era. Animalul asta i- a spart telefonul cand mama mea i- a zis sa...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o problemă și nu știu ce să fac cum să o rezolv, fratele meu are 10 ani și are probleme mintale, are retard mintal de gradul 3 iar mama îi face toate voile inclusiv ii cumpără...? (mai mult)
Buna! Verisorul cumnatului mamei mele imi este ruda? (Nu stiu ce grad de verisori sunt)
Cum poti sa lupti cu orgoliul unei fete? Este vb despre fosta mea, am gresit fata de ea ca am ales sa vb cu altcineva despre ea decat sa o intreb pe ea personal (are un defect la ureche, nu a vrut sa...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa va întreb despre iubiți sau fosti. Demult eram mica am avut iubiți și m- am despărțit dar nu intelegeam ce inseamna iubire. Si mai demult eu și el am fost impreauna dar nu mi-...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau să îmi iau o mașină în rate, să plătesc eu lunar tot ce e nevoie fără ajutor, dar tatăl meu face scandal. Ideea este că am 1 an și ceva de când am permisul și nu am condus...? (mai mult)
Salutare tuturor, am 23 de ani si nu ma cauta absolut nimeni. Nu inteleg motivul pentru care nimeni nu ma cauta. Am 2 - 3 prieteni si nici aia nu dau macar un semn de viata In general sunt mai retras,...? (mai mult)
Cum se face că în România, "dragostea aia adevărată" se găsește doar în preajma băieților/bărbaților cu mașini, joburi bine plătite sau eventual niște facultăți "cum trebuie", părinți...? (mai mult)
Ce pot face sa nu mai vina mama si tata pe la mine? Eu stau in alta casa(care e casa lor) cu mamaia si o prietena de ale ei care mai vine prin vizita des si de fiecare data cand ele pleaca si eu trebuie...? (mai mult)
De ce si la 80 de ani daca esti in casa parintilor trebuie sa faci ce zic ei? Adica chiar daca ai o varsta dar stai in casa lor trebuie sa asculti
Mi- a zis una că îi place de fratimiu acum câteva zile, dar nu știe cum să îi zică pentru că el este genul țâfnos. Fratele meu m- a luat cu el la sală cam de o lună și aici am cunoscut- o...? (mai mult)
Buna TPU! Am intalnit recent un baiat, ne intelegem bine cand ne vedem face to face. Noi suntem la distanta. Cand nu ne vedem conversatia cam lasa de dorit la modul ca este mai sec, nu prea stiu ce...? (mai mult)
Buna, nu stiu ce sa ma mai fac cu tatăl meu, mereu e dezamagit de mine si nu stiu de ce pentru ca note mari am, curatenie in casa fac, nu sunt genul ala de fata care sa nu asculte, bani nu le cer....? (mai mult)
Hei TPU, am 20 de ani si de fiecare data cand toata lumea pleaca de acasa si raman singur, ma suna mama ca vine sa stea cu mine... :| si i- am spus pai de ce vii? Si ea cica sa imi pregateasca mancarea,...? (mai mult)
Cum pot convinge un om bun, cinstit, care este mereu luat de prost si folosit, sa nu se mai scuze singur, cand vorbeste, prin expresii de genul "eu nu mint, eu nu fur, eu nu vanez averi"...este ...? (mai mult)
Hei! Vi s- a întâmplat să aveți mama profesoară și să vă spună colegii sau alți elevi ca ce bună e mama ta sau alte chestii mai urâte? Ca tot începe școala în puțin timp, cum credeți ...? (mai mult)
Nu ma simt împlinită in relația mea si chiar nu stiu ce sa fac. Avem 5 ani impreuna, dar s- a comportat mai bine cand eram prieteni.Ne stiam de mult si treptat s- au înfiripat sentimente.Am ajuns...? (mai mult)
Ce doare mai mult: Sa iti moara copilul sau mama?
Acum am vorbit cu mama mea sa imi cumpere un telefon nou si nu vrea sa imi cumpere ca am unul deja, detin un Samsung A5 2017 si ajuns varza, m- am enervat si am furat 100 lei din cutia unde tine mama...? (mai mult)
Parintii mei divorteaza la varsta de 65 respectiv 75 ani... Eu am 31 ani sunt casatorita si ma afecteaza foarte mult... Au facut atatea impreuna. Tata s- a inchis foarte mult mama e mai de viata dar nu...? (mai mult)
Buna seara oameni buni, am si eu o mica poveste si astept o parere daca se poate. Sunt intr- o relatie cu o fata de 5 ani, ne- am despartit de 2 ori in timpul asta dar am cazut de acord sa continuam. ...? (mai mult)
Daca nu ati avea un venit mare care sa va permita rata la casa si in continuare sa ramaneti cu bani pentru trai decent, ati sta cu inca 3 persoane intr- un apartament cu 2 camere? Mai exact o camera sa...? (mai mult)
Buna TPU, parintii mei sunt divortati de vreo 10 ani si eu mereu mi- am dorit sa stau la mama mea dar din pacate nu s- a putut, pana acum o luna cand mama mea a vorbit cu tatal meu si am avut ocazia sa...? (mai mult)
Astazi nu am văzut- o. Poate pentru că toamna a poposit deja în coltul meu de lume. Pământul e acum rece și nu mai miroase a cafea și portocale. Miroase a baloane de săpun și frunze. Numai un ...? (mai mult)
Astăzi veneam de la muncă (lucrez in armată) și am văzut o fată stând în iarbă, turcește, cu o carte deschisă sorbind o cafea cu lapte care mirosea puternic a coaja de portocale, așa că...? (mai mult)
Salut TPU, v- as ruga doar persoanele mature sa răspundă, nu copii. Problema mea sta în felul urmator, sunt băiat am 24 de ani, am o relație de 1 an, prietena mea (aceeași varsta) este o fata...? (mai mult)
Bună. Ce parere aveti despre relațiile la distanta? Eu am o relatie asa de un an.
Salut! Acum un an am cunoscut o fata. Totul a fost frumos vreo 2 luni si ceva, apoi dupa ce ne- am vazut, a inceput sa se distanteze, i- am cerut explicatii si mi- a spus ca pune viata profesional...? (mai mult)
Cum pot sa fac ce vreau, sa ma imbrac cum vreau si sa ascult ce muzica vreau fara sa imi mai pese? Ai mei sunt pocaiti si spun sa fiu ca ei, dar nu vreau sa fiu asa deloc, incuiat si fara sa ma distrez,...? (mai mult)
Bună TPU. Am fost acum 2 zile cu 2 colegi în oraș și am zis sa mergem sa luam și ceva dulce (că de, ne era poftă) și unul din colegi îmi recomandă o cofetărie nou deschisă care cică ar avea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!