Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
De ce ai prieteni? Și aici nu mă refer la clasicul "ce înseamnă prietenia pentru tine". Mă refer la care este lucrul ce te face să preferi să ai prieteni decât să nu ai. De ce nu ai vrea...? (mai mult)
Am trecut printr- o situație ciudată. Mergeam pe stradă, iar o tipă pe care o cunosc a ieșit din curte fix când treceam pe stradă și am avut contact vizual timp de două secunde, eu am trecut...? (mai mult)
Cum pot face să nu par atât de ok în fața celorlalți? De obicei când vorbesc cu cineva necunoscut și prin felul meu de a fi atrag persoana aia fie că e femeie sau bărbat ca un magnet, iar aici...? (mai mult)
Efectiv multe tipe ma vor, vorbesc cu mine, unele se dau la mine, imi zambesc prin cluburi, etc. Insa cand vine vorba de relatie nu ma vrea nimeni. Am incercat sa leg ceva cu o tipa mai urata ca ...? (mai mult)
Imi place de o fata cu 2 ani mai mare ca mine (P.S. ea stie ca o plac) ea are 15 eu am 13, ne stim de cateva luni, dar nu am vorbit foarte mult pana am mers la un stagiu impreuna, unde ne- am uitat...? (mai mult)
Am cunoscut o tipă la sală acum o săptămână care e mai în vârstă decât mine cu vreo 12 ani. A zis că face sală de vreo 10 ani și da, arată bine la corp, dar la față așa și așa. Ei ...? (mai mult)
Este adevarat ca atunci cand barbatul incearca sa impace femeia dupa o despartire sau o cearta, femeii nu ii place ca barbatul sa fie fatalau? Adica sa o caute mereu, sa se roage de ea, etc? Si din ...? (mai mult)
Salut! Vreau sa va povestec un pic situatia mea. Am vorbit cu o fata acum mai bine de un an. Totul a fost frumos si parea sa duca spre o relatie pana cand ceva s- a intamplat si ne- am distantat. Acum,...? (mai mult)
Heei TPU! Mai mult aveam nevoie de o parere de la altii si m- am gandit sa scriu aici. :)) Vorbesc cu un tip din Olanda de 3 ani. La inceput era doar o prietenie pentru ca nu ne gandeam la mai mult avand...? (mai mult)
Bună seara, doresc ca părinții mei sa divorțeze și sa împartă bunul pe care îl au împreună, tatăl meu e o persoana dificila, nu dorește sa vândă apartamentul, ma puteți ajuta cu o...? (mai mult)
O intrebare pentru fete! Ce trebuie sa faci ca sa fie un sarut perfect cu un baiat?(eu sunt fata)
Ce inseamna a-și lua aere? Cum se numește acel om care atunci cand ajunge bogat uită de unde a plecat și te face țăran și zice că n-ai valoare?
Am nevoie de un sfat va rog frumos fără răutăți sau hate chiar nu știu ce sa mai fac. Am o relație de aproape 7 an de zile, totul a mers bine ca un cuplu normal, dar de ceva timp sunt forțată...? (mai mult)
Imi place de o fata de la locul de munca insa nu stiu cum sa ma bag in vorba cu ea fara sa par penibil. Ce sa îi zic? Sa îi spun direct ca imi place de ea sau sa o iau la intrebari de unde e, cati ...? (mai mult)
Buna TPU! Cum poate un om sa moara fara sa aiba vreo afectiune, fara sa fie vatamat corporal, fara sa fie in varsta, fara sa fi luat substante care sa îi pricinuiasca moartea? O verisoara de ...? (mai mult)
Salut! Eu la lucru am un brigardier foarte șmecheraș de felul lui ...nu își prea face treaba...că brigardier trebuie sa ne ajute dar eu când îi cer ajutorul îmi răspunde arogant și în batjocură,...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema mai delicată. Trebuie să- mi fac buletinul de 18 ani de câteva luni.Dar deși locuiesc încă la mama acasă nu vrea sa meargă cu mine să- mi fac buletinul pe motiv ca mi-...? (mai mult)
Prietenul meu, mai mare decat mine, cu care ne vedem de un an, mi- a scris ca prefera sa fie singur, de aia de cateva luni nu prea facem sex. E mai in varsta si e un lup singuratic, tin la el si inainte...? (mai mult)
Va pup, am cunoscut o tiganca romanizata, super fata, iubitoare, dragastoasa cu mine dar si umblata si haladita, eu sunt roman. Ea ma vede mare vagabond cand de fapt sunt pielea... si nu crede nimic...? (mai mult)
Bună, am o problema mare si nu știu ce sa fac.Am 24 de ani un copil de 3 si o relatie de 5 ani, totul roz si frumos la prima vedere. Sotul meu este cu 11 ani mai mare, nimic neobișnuit pana aici ...? (mai mult)
Salut. Am 2 intrebari ciudate. In primul rand, cum se numeste aceasta "ruda de familie": Bunica mea are un frate din alt tata dar cu aceeasi mama, fratele ei (mai tanar decat bunica mea) are o fata de...? (mai mult)
In ultimul timp am inceput sa ma gandesc mult la ce se va intampla dupa ce parintii mei o sa isi dea ultima suflare si cum viata mea o sa se duca de rapa. Cred ca sufar de anxietate sau depresie si nu ...? (mai mult)
Revin cu un update la postarea anterioară. Situația azi a degenerat și mai mult. Tatăl meu iarăși a băut. Si am venit in casa si- a gasit motiv de cearta, faptul că bicicleta era murdară si...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor. Deci azi tatal meu a plecat de acasa (mama mea a pus un film pe Facebook cu poze cu un coleg mort de al ei in semn de amintire si tatal meu crede ca ei ii place de acel coleg...? (mai mult)
Cei care ati avut copil mic si bunicii nu au putut sta cu el cum v-ati descurcat? Exista crese de vara?
Hei TPU! Stiu ca am pus intrebarea asta si acum o saptamana dar lucrurile s- au inrautatit si nu stiu ce sa ma fac. "Am o intamplare mai ciudata si as avea nevoie de ajutor cat mai repede. Deci am fost...? (mai mult)
Credeți că un om care rămâne singur toată viața, poate înnebuni la un moment dat? Adică după ce îți mor părinții, poți înnebuni dacă nu ai pe nimeni alături de tine tot restul vieții...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturi din partea voastra, vreau sa trec peste o despartire. A trecut deja un an si inca nu pot trece peste, chiar daca a fost o relatie la distanta si ne- am vazut doar odata la 4 luni,...? (mai mult)
Salut, dragilor, de ce imi e scarba sa aud pe cineva din familie si cum fac sa nu mai imi fie, gen m-a ajutat cu multe si nu le-am dat nimic in schimb?
Buna / Salut! Probabil ca ceea ce voi spune s- a mai discutat si prin alte topicuri. Am 28 de ani, muncesc, imi place ce fac, am hobby- uri si cam atat. De cand ma stiu, dating- ul a fost...? (mai mult)
Buna! Cam am nevoie de ajutor …. Eu am probleme cu mama mea. Am cumpărat un câine, tot a început sa se plângă ca nu îl mai vrea (ea nu îl voia de la început, l- am luat doar pentru ca eu și...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu ma mai consum din orice, chiar si din mici prostii? Imi dau seama ca asa nu este ok deloc, ma consum, plang uneori aiurea pentru motive stupide si parca sanatatea mea mintala o ia la...? (mai mult)
Buna TPU, sunt impreuna cu un baiat de aproape 2 ani si azi am avut curajul sa-i spun te iubesc. El mi-a spus du-te si culca-te. Ce ar trebui sa fac? Sa mai astept inca un an? Dau funda
Hellou'. Deseori ma gandesc ca sunt un esec total in viata asta si- mi vine cateodata sa iau niste somnifere sa ma duc in padure si sa adorm pe vecie, deoarece, prietena mea nu prea are timp de mine,...? (mai mult)
Buna ziua, Intr- o relatie de cuplu, cand se decide pasul de a se muta cei doi impreuna, cum se evita instalarea monotoniei? Cum ati simtit schimbarea atunci cand v- ati mutat cu partenerul de...? (mai mult)
De 3 săptămâni, i- am dat unui prieten împrumut de 100 lei ca să cumpere de la cineva o față de paletă. Dar de atunci când îi zic că are de la mine o datorie și el îmi tot spune că nu...? (mai mult)
Bună! Întrebarea este destinata celor în cauza sau care măcar suporta /înțeleg comunitatea LGBT. Eu am 18 ani și sunt gay de când ma știu. După atâția ani în care nu m- am acceptat parca...? (mai mult)
Hey TPU! Azi părinții mei se ceartă din cauză că mama mea a pus pe Facebook un filmuleț cu poze cu un coleg de ai ei care a murit, iar tatăl meu crede că îi place de acel coleg (dar ei nu îi...? (mai mult)
Vreo idee despre cum aș putea să îmi fac cunostiințe prin București? M- am mutat acum câteva luni aici și nu știu pe nimeni aici. Niște persoane mai de vârsta mea. Am 22 de ani. Chestia e ca ...? (mai mult)
În urmă cu câteva zile m- am certat cu părinții mei din cauza iubitei mele și mi- au spus ca nu ma mai ajuta financiar ca masina mea este a lor și alte chestii etc. Nu i- am luat în seama și am...? (mai mult)
Buna TPU! De ce un bărbat evita când îl întreb ce este intre noi, evita sa îmi zică. De ce nu îmi zice daca nu vrea o relație sau pur și simplu să zică că suntem doar prieteni? Nu înțeleg...? (mai mult)
Buna, TPU! Eu mai am inca 3 frați. 2 surori si fratele mai mic. Cand a murit tatal meu in 2009, ne- am gandit sa dam semnătura pentru fratele cel mai mic fiindca el muncește in Italia si ne- am...? (mai mult)
Părinţii voştri obişnuiau să vă ceară scuze atunci când greşeau cu ceva faţă de voi sau închideau pur şi simplu subiectul fără să zică nimic? Vă recunoşteau vreodată că au greşit?...? (mai mult)
Ajutati- ma cu un sfat va rog. Nu am cerut niciodata ajutor in privinta asta, dar chiar nu stiu ce pot sa- i spun lui mama. De mic tata bea foarte mult, cam numa asta stie sa faca, bea, bea, bea....? (mai mult)
Salut! Mai am 1 săptămâna și împlinesc vârsta de 18 ani! Problema e ca nu mai rezista cu ai mei in casa! Eu am doua surori, iar cu ele ambii părinții se comporta normal, deși una dintre ...? (mai mult)
Bună tuturor. Va cer ajutorul pentru ca sunt disperată. Am o relație de 7 ani cu prietenul meu Andrei. Intre timp eu si Andrei ne- am despărțit din cauza ca l- am prins ca m- a înșelat. Am ajuns...? (mai mult)
Buna. Vreau sa va întreb ceva de vorba despre relatie. Un baiat ma întreabă de ce l-am acceptat ca sa fie cu mine. La voi ce ati spune? Mulțumesc!
Oare nu mă mai suporta acasă? Am 26 de ani iar mama mea mă presează zilnic sa mă mărit și îmi da exemple incontinuu și spune și cuvinte urâte.Chiar nu știu ce să fac.
Salutare TPU, Părinții mei se ceartă timp de o lună încontinuu, din cauza lui mama deoarece, ea m- a trimis la o nuntă cu soră mea și în loc de 1000 de lei, noi am dat 800 de lei și ea i-...? (mai mult)
Buna TPU! Ce parere aveti despre oamenii in varsta care considera ca îi pot jigni pe toti doar pentru ca sunt in varsta? Astazi, faceam ordin in camera, si, pentru ca am ratat o parte de raft cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.