Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! Ce parere aveti despre oamenii in varsta care considera ca îi pot jigni pe toti doar pentru ca sunt in varsta? Astazi, faceam ordin in camera, si, pentru ca am ratat o parte de raft cu...? (mai mult)
Salut! De ceva timp vorbesc cu o fată de la liceu pe Instagram si i- am propus de cateva ori sa iesim dar imi zice ca nu poate pentru ca e ocupata. Ideea ca e imi spune ce face si de ce e ocupata si nu...? (mai mult)
Salut TPU! Am 14 ani! Cum pot face o fata de 12 ani sa ma placa? Suntem prieteni foarte buni dar vreau sa formam o relație. Eu cred ca si ea vrea la fel doar ca ii este rușine sa imi zică! Ce ziceți?...? (mai mult)
Daca bunica mea este verisoara de gradul 2 cu bunica unei fete, ce grad de rudenie am eu cu fata respectiva?
Sora mea se tot cearta cu noi cu fratii ei, mie imi spune ca parca am venit din iad ca sunt bruneta cu ochii caprui inchis. Lui Damian ii spune "zici ca te- ai manjit cu **** pe fată ratatule". ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, ce cadou as putea sa-i cumpar prietenei mele de ziua ei? Multumesc anticipat!
Salutare TPU, nu aş fi apelat la voi dacă nu a- ş fi fost trist. Am 13 ani si sunt plecat in strainatate de cand sunt mic de pe la 5 ani, parintii mei sunt in divort de aproape 2 ani, nu este asta...? (mai mult)
Cum pot scăpa de atitudinea negativă? Ce pași pot face în sensul ăsta?
Buna TPU! De ce rudele se cearta mereu pe pamantul lasat mostenire, chiar daca nu vin sa il ingrijeasca? Am fost martora la un cliseu, un scandal monstruos al unei familii vecine cu mine. Bun. Deci,...? (mai mult)
Salut TPU! Ați accepta ca iubita voastră să meargă în vacanță cu familia, dar vouă să nu vă ceară părerea? Adică să nu vă întrebe dacă sunteți de acord sau nu ca ea să meargă!...? (mai mult)
De ce unii părinții sunt egoiști și se gandesc doar la ei si la copii nu? Acum 22 de ani ai mei au moștenit o casă cu 2 camere in care am locuit și eu până recent.Mamei i- a mai rămas acum câteva...? (mai mult)
Hei! Am o intamplare mai ciudata si as avea nevoie de ajutor cat mai repede. Deci am fost marti seara la o prietena si faza e ca noi doua suntem destul de apropiate, e cam singura mea prietena buna. Am...? (mai mult)
Mama lui ne- a despartit. E o lectura mai lunga insa merita. Vreau niste pareri despre cum ar trebui procedat in situatia aceasta. Cunoscusem un baiat de mai multi ani si am fost prieteni foarte buni in...? (mai mult)
Bună! De o luna am o relatie, totul a fost intens la început, ne vedeam des și etc. De obicei nu prea vorbim prin mesaje, nu vad ca își da interesul și mi- a zis ca nu ii place să vorbească ...? (mai mult)
Credeti ca e prea devreme pentru un tânăr de 19 ani sa fie complet pe picioarele lui si sa nu aiba nevoie de bani de la părinți pentru nimic(datorii, mâncare, haine, ieșiri etc)? Voi la ce varsta...? (mai mult)
Ajutor, nu imi mai suport sora mai mare, e insuportabila, ma enerveaza, ma scuipa si ma bate, ce sa fac? Sa o ignor? Sa o omor? Ajutor vreau sfaturi ca sa scap de nervii cauzati de ea, nu o suport,...? (mai mult)
Buna.Sunt cu iubitul meu de cateva luni, totul merge bine ne vedeam in fiecare zi.De curand a plecat din oras si am inceput sa- mi pun foarte multe semne de intrebare.Nu stiu daca din cauza ca nu ne vedem,...? (mai mult)
Sunt femei care au avut /au cancer ovarian pe aici?
Hey TPU! Deci mai demult prietena mea mi- a spus că vrea să se uite pe Smart TV (asta am eu) și i- am spus că ne vom uita la filme pe TV- ul meu când vine la mine, dar acum îmi zice că nu mai vrea...? (mai mult)
Am un prieten care o ajuns la pușcărie.Ma duc joi sa îl vizitez. Ce pot sa vorbesc cu el că habar nu am cum sa fac sa nu îl bag in depresie.
Băi fratilor, ia fiți atenți: parca v- am mai spus eu ca unu de aici de prin apropiere imi dădea mesaje numai cu, , buna si cf, , si deci am tot conversat cu el, eu deschizand subiectele. Și ia...? (mai mult)
Cum se nimereste ca in fiecare an in aceeasi zi de 9 august sa se certe parintii mei? :)) Coincidenta? Sau e semn?
Nu cred ca voi gasi vreodata pe cineva sa ma accepte, eu doar am niste principii corecte si normale. Sunt refuzat deoarece: Nu sunt tupeist, sunt manierat si timid. Nu am mai multi bani ca ele, nu ...? (mai mult)
Este normal ca un barbat sa tipe si sa ridice tonul la femeie si ea sa fie obedienta sa se supuna? Intreb ca eu niciodata nu as putea sa fac asa ceva. Iar vecinul meu tipa mereu la sotia lui si vad si...? (mai mult)
Dacă bunicul meu era frate cu bunicul mamei colegei mele, atunci eu ce sunt cu colega mea? Sper sa nu fim nimic.
Buna seara, iata ca vin si cu o intrebare legata de o fata. Lucreaza putin mai sus de mine. Imi place mult de ea, nu am schimbat mesaje sau alte chestii, doar buna ce faci, chestii marunte fata in...? (mai mult)
Ce părere aveți despre locuitul cu părinții/socrii când ești căsătorit? Eu nu sunt de acord deoarece tinerii au nevoie de intimitate. De exemplu poate eu sau soția mea dorim sa stam toată ziua...? (mai mult)
E a doua oara cand imi iau m**e masiv cu dagostea si incearcarea de a imi face o relatie. Nu stiu unde gresesc ca nu imi doresc sa fac decat sa fie bine. Incerc doar sa arat ca imi pasa, si mi se reproseaza...? (mai mult)
Poate că mă căzneam să plâng acum 4 luni, când vorbeam doar asa de smechereala, dar totusi simțeam ceva. Si ma căzneam sa zic, , vai Doamne, traiesc si eu o poveste de dragoste virtuală"....? (mai mult)
Tata ma seaca zilnic la cap ca o sa ajung casierita la Mega pentru ca am luat doar 9 in bac. Am facut contestatie si am luat 70 sutimi in plus. Cea mai mare nota din liceu si tot imi spune ca sunt inutila. ...? (mai mult)
Desi când îmi scrie, imi spune, puiul meu, sau prințesă, chestii bagabontesti, băiatul ăsta de 21 de ani, cred ca imi scrie din plictiseala. Si eu ii raspund. Stă chiar și 3 zile fără să...? (mai mult)
Cum pot să-l conving pe soțul meu sa dam copilul la cresa la câteva luni? A fost o sarcina neplanificata si nu voi beneficia de indemnizație, practic as sta pe banii lui si nu-mi doresc asta.
Hello. Am o mama de tot rasul. E extrem de lenesa, se enerveaza foarte repede si ma mai si injura nesimtita. Am 14 ani si zi de zi mama aceasta ba imi cere sa ii fac senvisuri, ba imi cere sa o imbrac,...? (mai mult)
Mi se pare mie sau odată ce copilul se apropie de vârsta adultă, părinții încep să se poarte mai frumos cu acesta, știind că nu mai e mult până va pleca de acasă și nu vor să plece cu o...? (mai mult)
Salut! Am primit o noua sansa sa cuceresc fata de care imi place. Acum ceva timp i- am promis ceva, dar nu am reusit sa ma tin de cuvant (si ea a avut un rol, pentru ca dadea semnale contradictorii,...? (mai mult)
Buna TPU! Azi cand eram la laptop am vrut sa ma duc la mama.Cand m- am dus la usa am vrut sa apas pe clanta can aud un set tip "oh, oh".Mi- am dat seama de ce e. Dupa am chemat- o pe mama sa imi faca ...? (mai mult)
Nu mi- a mai scris de o zi si ceva. Am vrut sa las pentru a vedea daca are intenția sa- mi scrie, se pare ca nu... Consider că nu mai suntem in anii 80 sa zic asa când nu aveai acces la telefon, ...? (mai mult)
Buna! Sper ca ma poate ajuta careva. In cateva luni va fi majoratul iubitului meu si nu am deloc idei in legatura cu ce as putea sa ii iau. Vreau totusi sa fie un cadou sentimental. Please help!
Am o problema destul de serioasa. Eu trebuie sa ma împart în 3 "mini- familii": mama, bunica (care m- a crescut 11 ani) și la cei unde am crescut în ultimii 4 ani. Acum ca este vacanta trebuie sa ...? (mai mult)
Daca eu vb cu tipul asta și tot îl refuz din intalniri si chestii, el doar imi mai scrie câteodată, bună și ce faci- ul ala. Dar dacă ar veni una, care să îl vrea si care să accepte să iasa...? (mai mult)
Am 20 de ani si incep sa cred ce mi se zicea cand eram mic... ca sunt un prost retardat, ratat etc. nu vreau sa imi amintesc de acele vremuri, nu sunt bun de nimic, nu sunt in stare de nimic, singurul...? (mai mult)
Parintii voștri cum se purtau cu voi când erați mici? Am văzut mai devreme 2 specimene care cred ca mai aveau putin și ii dislocau umărul la cum îl prindeau. Am văzut oameni care se poarta mai...? (mai mult)
Vine ziua iubitului meu și nu știu sigur ce să-i iau de ziua lui. Ma gândeam la un parfum sau ceas, dar să fie mai scump.
Daca intr-un scenariu ipotetic aveti o relatie extraconjugala, preferati sa continuati sa va inselati partenerul/a sau sa incepeti o noua viata?
Bună TPU, am nevoie de un sfat, eu si prietenul meu suntem impreuna de 10 luni, părinții mei sunt de acord cu relația noastră dar mama lui este împotriva, asta fiind pentru ca ea crede că sunt...? (mai mult)
Bună TPU. Am o modestă întrebare. Dacă un copil (cu nume de familie), este înfiat de către un viitor tată, este obligatorie schimbarea numelui de familie? Si da, cred că dau fundă, nu stiu...? (mai mult)
In ultima vreme am început sa ma cert intr-una cu părinții mei din motive mici, puteți să-mi oferiți niște sfaturi?
Bună TPU. Aș dori să iau o decizie foarte importantă pentru viața mea și de aceea vă și rog să ascultați ce am de spus și să vă dați cu părerea și să încercați să- mi dați un sfat. ...? (mai mult)
Vorbesc cu un băiat, dar tot asa pentru mine e o joacă, nu vreau nimic. Are 21 de ani, este cam prostut. Adică nu e chiar comunicativ, așteaptă să pun eu întrebări sau sa duc discuția, el...? (mai mult)
Bună! Am făcut o mica analiza la cele 2 foste relatii platonice din trecut și zic platonice pentru ca nu mi- am început viata sexuala încă, la 20 de ani. Observ ca toti baietii care m- au atras ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!