Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Am 17 ani, iubitul meu m-a cerut în căsătorie însă nu sunt sigura ca e ok sa ne căsătorim la vârsta noastră. Ce ar trebui făcut în asemenea situație?
Am avut o cearta cu iubitul meu pentru ca el este cam gelos și mie nu îmi prea place lucrul asta și nu înțelege.Cum sa reparam relația?
Bună ziua. Am nevoie să văd ce părere aveți și voi în legătură cu următoarea situație: Sunt căsătorită de 2 ani, împreună cu soțul mergem des la socrii acasă. Ne ajutăm reciproc, ne...? (mai mult)
Bună, am avut o aventura cu un bărbat care are femeie acasă și 2 copii, 1 de 15 ani și unu de 18 ani și el a zis ca sta cu ea mai mult pentru copii ca altfel o lăsa, îmi zicea ca nu voi scăpa...? (mai mult)
Buna, sunt intr- o relatie de aproape 3 ani, am 19 ani și simt ca am rămas blocată in trecut. Iubitul meu a făcut numeroase greșeli care m- au afectat, spre exemplu, a spus de diverse fete ca sunt...? (mai mult)
Am 16 ani, eu locuiesc cu mama și cu tatăl meu vitreg. Eu aveam un an când mama s- a mutat la tatăl meu vitreg și când a plecat de la tatăl meu biologic aveam 3 luni, asa mi- a zis mama. Tatăl...? (mai mult)
Soțul meu zice ca nu îi place faptul ca eu zic mereu ca el bea. Mie nu îmi prea place faptul ca, consuma alcool de asta îi reproșez mereu. Nu consuma mult dar nu îmi place ca bea și da îi reproșez...? (mai mult)
Momentan locuiesc la mama, m- am gândit sa ma împac cu tatăl copiilor mei, am un băiat de 2 ani și fata de 6 luni. Ne- am despărțit pentru ca nu eram compatibili, dar ne- am gândit sa ne împăcam.Credeți...? (mai mult)
Bună.Sunt de 3 ani căsătorită cu soțul meu, mama când merg împreună cu el la ea lui îi dă de toate, îi dă mâncare, îi face cafea, am impresia ca îl iubeste mai mult pe el decât pe mine...? (mai mult)
Am 23 de ani, prietena mea cea mai bună a decedat acum 2 ani în accident rutier, avea 22 de ani. Eu cu părinții ei încă țin legătură și merg la ei săptămânal, mulți îmi zic ca nu le face...? (mai mult)
Eu și soțul meu avem o relație buna însă îmi doresc sa îl ajut pentru ca urmează sa fie operat de ruptura de ligament la genunchi. Sunt disperată și de asta vreau să îl ajut.Ce pot face în...? (mai mult)
Iubitul meu e casatorit, eu sunt amanta lui, el a zis ca o sa divorţeze de soţia lui dar pâna acum nu s- a întmplat asta. Eu vreau relaţie serioasa cu el.Ce pot face în situatia asta? Cum sa îl...? (mai mult)
Am certuri tot mai dese cu soțul meu, eu îmi doresc sa evitam certurile dar nu se poate pentru ca el vorbește despre fostele lui relații și de asta ne certam.Cum sa evitam certurile?
Am un frate, are 13 ani, el și cu prietenii lui vorbesc doar despre mine pentru ca unui prieten de ai lui îi place de mine, le- am zis sa nu mai vorbească dar ei tot o fac, eu am 16 ani.Ce pot să...? (mai mult)
De 7 ani sunt mutata de acasa si mai am 2 surori. Eu sunt mijlocie. Am o viata destul de normala. In general nu am probleme personale. Dar mama mea saturandu- se de tata, care, de cand ma stiu nu stie...? (mai mult)
Iubitul meu și cu mine avem o relație buna, însă el e puțin gelos, de înțeles ne înțelegem bine însă nu îmi prea place ca el, e cam gelos. Nu vreau sa ne stricam relația.Ce pot face în...? (mai mult)
Am 16 ani locuiesc cu mama și cu părinți ei și cu fratele meu și sora mea ei sunt mai mari decât mine eu o iubesc pe mama și cam vreau sa petrec mai mult timp cu ea însă mama e obosita de la ...? (mai mult)
Pot să mă angajez in timp ce primea pensie de întreținere din partea unui părinte?
Buna am 16 ani locuiesc cu părinți mei și cu fratele meu mai mic el are 13 ani fratele meu e foarte atașat de mine și mereu vrea să stea mereu cu mine și în parc vrea sa meargă cu mine și mie...? (mai mult)
Eu am 16 ani locuiesc cu mama și cu tatl meu vitreg tatăl vitreg ma considera fata lui și mă înțeleg bine cu el însă mama lui nu ma place pentru ca nu sunt nepoata ei biologic cum ar veni mereu...? (mai mult)
Eu și soțul meu nu prea mai petrecem timp împreună de când avem copii avem un băiat de un an jumate și fata care are 7 luni noi vrem sa mergem doar eu cu el într- o vacanță dar copii sunt prea...? (mai mult)
Buna ziua TPU ma scuzati ca tot deranjez cu intrebarile mele dar nu mai stiu ce sa ma mai fac ....Cu cine sa vorbesc, Stau cu bunici si un unchi (bea, se drogheaza) Si de fiecare data cand bea se ia de...? (mai mult)
Jignire sau nu? Cum ar trebui să reacționez în această situație. Mi- au venit rezultatele de la analize alergologice si mi- a zis doctorul ca sa continui tratamentul pe care mi l- a dat pentru ca ...? (mai mult)
Am 22 de ani sunt căsătorită de 4 ani cu sotul meu el are 24 de ani noi nu avem înca copiii dar parinţi lui îmi zic mereu sa le fac nepoţi dar eu nu ma simt pregatita sotul meu înţelege eu consider...? (mai mult)
Sunt împreună cu iubitul meu de un an jumate el e de la mine din sat eu am 24 de ani el ma cerut în căsătorie dar simt ca nu sunt pregătită pentru căsătorie el mi- a demonstrat ca ma iubește...? (mai mult)
Soțul meu urmează sa fie operat a 2 oara pentru ca are la genunchi ruptura de ligament din nou însă eu sunt speriată îl iubesc mult și vreau sa fie bine.Cum îl pot susține în perioada asta?
Eu și soțul meu nu prea petrecem timp împreună pentru ca el mereu spune ca nu are timp.Ce pot face în situația asta? Cum putem petrece mai mult timp împreună?
Iubitul meu îmi zice ca eu cer prea multa atenție de la el da cer atenție dar am nevoie de atenție el nu îmi prea da atenție. Cum să îl fac sa îmi dea mai multa atenție?
Sunt despărțită de tatăl copiilor mei am 2 copii băiatul are 2 ani și fetița 6 luni eu acum locuiesc la mama ea ma ajuta mult cu copii doar ca eu și tatăl copiilor vrem sa încercăm sa ne înțelegem...? (mai mult)
Am 16 ani eu mi aș dori să îmi fac operație la nas pentru micșorare pentru ca nu îmi prea place nasul meu însă mama spune ca nu e nevoie de aceasta operație și ca sunt frumoasă dar eu chiar ...? (mai mult)
Te simți uneori măcinat de sentimente?
Hei Am cunoscut un băiat pe Badoo si îmi place maxim de el, faza e ca e plecat în Anglia si mi- a propus sa vin la el, mi- a zis că îmi plătește taxa pașaportului si vine cu avionul aici si dupa...? (mai mult)
Am si eu o casnicie de 11 ani, din care au reiesit 2 baietei minunati…in casnicia mea, au fost intotdeauna piedici, dar am trecut peste…de vreo 3 ani, am aflat ca sotul meu vorbeste cu o anumita...? (mai mult)
Am 17 ani iubitul meu are 16 ani el e mai timid lui îi este rușine și de părinți mei sa vorbească cu ei e foarte timid noi ne iubim dar nu îmi prea place ca e cam timid.Ce pot face în situația...? (mai mult)
Părinții mei nu mai au copiii ma au doar pe mine mama a pierdut 5 sarcini înainte să mă nasca pe mine ea mă iubeste foarte mult și tata la fel am 16 ani şi sunt foarte atasaţi de mine şi nu ma...? (mai mult)
Părinți mei vor să mă ducă la psiholog am 17 ani și eu le zic mereu părinților meu ca sunt o greșeală mama ma născut când avea ea 17 ani acum are 34 și tata are 37 de ani eu nu prea consider...? (mai mult)
Bună. Pun această întrebare cu scopul de a primi o serie de sfaturi și să înțeleg unde este problema. Mă gândesc că există posibilitatea să văd eu greșit lucrurile. Am o relație de 3 ...? (mai mult)
Am 18 ani sunt clasa a 12 mie îmi place de un băiat de la mine din clasa el știe ca îl plac și el a zis ca mă place ne am gândit să ne băgăm într- o relație eu și cu el dar nu suntem siguri...? (mai mult)
Bunaa.Am nevoie de o indemnare.Nu imi e rusine sa spun acest lucru.Fratele meu este un jeg de om.Este un bărbat penibil si un pericol social, un drogat si un betiv.Am aflat ca de curand acesta a agresat-...? (mai mult)
Salut. Un coleg de la o fata de la el din clasa mi-a zis ca ma place acea fata. Ideea este ca si eu o plac. Nam habar cum sa o abordez.
Bună seara! Simt nevoia de a mă descarca și de a cere disperată ajutorul! Vă rog să nu mă judecați! Dacă greșesc vreun cuvânt sau ceva, vă rog să mă iertați, dar mă simt foarte speriată...? (mai mult)
Am 16 ani eu locuiesc cu mam si cu actualul ei soț tatăl meu nu ma vrut și a plecat când eu aveam doar 3 luni când el a plecat acum a venit sa ma vadă însă eu am un tata pe actualul soț al mamei...? (mai mult)
Am 23 de ani am o relație buna cu părinți mei însă nu prea pot petrece timp cu ei și nici cu surioara mea mai mica surioara mea are 14 ani find ocupata cu munca nu prea ma vad des cu ei.Ce pot face...? (mai mult)
Eu şi sotul meu petrecem foarte mult timp împreună cu fetiţa surori sotului meu eu şi cu el o iubim pe cea mica ca pe propriul nostru copil cea mica are 3 ani ne dorim să petrecem mai mult timp cu...? (mai mult)
Părinți mei nu l prea plac pe soțul meu mereu ei zic ca nu e potrivit pentru mine eu cu el ne înțelegem bine și eu mereu încerc să îi iau lui nu îmi place ca ei nu îl suportă am.Cum să îi...? (mai mult)
Am 2 copii un băiat de 2 ani și o fată care are 6 luni eu locuiesc cu mama nu locuiesc cu tatăl copiilor mei pentru ca ne a despărțit recent el vine sa vadă copiii eu cu el încercăm sa ne înțelegem...? (mai mult)
Eu și iubitul meu ne cam certam mereu ne certam pe motiv ca eu sunt foarte geloasa si ma enervează uneori vreau sa ne reparam relația.Cum ne vom putea repara relația?
Eu și iubitul meu ne certam cam des din diverse motive cum ar fi ca el nu îmi da destulă atenție eu îmi doresc ca el sa îmi dea atenție mai multa i- am zis dar el zice ca e obosit.Cum să îl fac...? (mai mult)
Am un băiețel care are 10 ani din fosta relație acum sunt recăsătorită cu actualul meu soț cu el nu am nici un copil însă ne dorim deși îl am pe băiat ne mai dorim un copil eu și actualul ...? (mai mult)
Am o prietena care e prietena mea cea mai bună și când ma întâlnesc cu ea e foarte atașată de mine și se lipește de mine mi e nu îmi prea place asta și i- am spus dar ni înțelege am 24 de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
LisaJulie întreabă:
1mp3r4t0r3 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!