Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Am 3 copii, fata cea mare are 4 ani face 5 ani în octombrie, băiatul care are 2 ani face 3 ani în decembrie și fetița cea mica care are doar 9 luni. Fata cea mare ar vrea sa o ia doar în brațe...? (mai mult)
M- am despărțit recent de iubitul meu, între timp am aflat ca sunt și însărcinată si m- am mutat la mama. Ea mi- a promis ca o sa ma ajute cu bebe când voi naște.Cum pot fi o mamă bună pentru...? (mai mult)
De ce credeti ca tinerii in momentul in care au devenit majori se dau lei paralei, zmei, se dau cu pumnii in piept urland, , Sunt major, pot sa fac ce vreau'' desi multi dintre ei nu au terminat scoala,...? (mai mult)
De când eu am născut soțul spune că lui nu îi dau atenție pentru ca petrec mai mult timp cu fetița, ea e încă bebe are 5 luni are nevoie de atenția mea.Cum îl pot face pe soțul meu să înțeleagă...? (mai mult)
Îmi doresc sa petrec mai mult timp cu copilul meu, are 10 ani, eu sunt ocupata cu munca și îl las mai mult cu mama. Ea m- a ajutat cu el de când l- am născut pentru ca l- am născut când aveam ...? (mai mult)
Eu si soțul meu ne-am certat aseară din cauza fostei lui iubite, eu cu el sunt căsătorită cu acte dar iubita lui tot vine la noi la ușa de la apartament.Ce pot face în situația asta?
Iubitul meu când merg cu el pe strada se uita după alte fete și spune ca sunt frumoase și asa și pe mine ma deranjează lucrul asta.Ce se fac în situația asta? Credeți ca e normal comportamentul...? (mai mult)
Nu mai suport sa stau la soacra mea, soțul meu a zis ca vom mai sta 2 zile. Noi am fost plecați în străinătate, avem apartament.Ce sa fac în legătură cu ea ca să ma lase în pace?
Am un băiețel care are 2 ani și 2 luni, a împlinit în iunie 2 ani și fata care are 3 ani, ei nu se prea înțeleg unul cu altul, băiatul fiind mai gelos. Fetița e mai atașată de soțul meu...? (mai mult)
Dacă o femeie amână divorțul de soțul ei pentru a începe o relație cu altcineva, persoana respectivă este considerată o opțiune și nu o prioritate?
Curând m- am despărțit de iubitul meu și m- am mutat din nou la mama, am fost 8 luni împreună și sunt și însărcinată, am 4 luni de sarcina. Am 27 de ani, mama e cea mai importanta pentru ...? (mai mult)
Eu am fost plecata câteva luni cu soțul meu în Germania, ne- am întors în țară recent pentru ca nu ne puteam acomoda. Dar mai întâi am venit la părinții, lui stam câteva zile până mergem...? (mai mult)
Aveti idee daca bautul unei sticle de apa la 0.5 l poate afecta pozitivarea testului de sarcina?
Am un băiat, are un an jumate și am și o fetiță care e bebe, are 7 luni, problema e ca băiețelul e mereu gelos când o țin în brațe pe surioara lui mai mica și vrea și el la mine în brate...? (mai mult)
Considerați iertarea unui om o slăbiciune, inferioritate, un dezavantaj, față de voi și persona voastră? Sau doar vreți să fiți cu inima si sufletul împăcat iertănd acel om față de ...? (mai mult)
Eu şi soţul meu am venit în concediu în ţara, peste 1 săptămâna urmeaza să plece singur înapoi în Franţa, noi acolo locuim dar pleaca pentru ca s- a întamplat o problema la restaurant şi...? (mai mult)
Tatăl fetei mele m- a sunat ca vine în țară, el e plecat din țară și că mă roagă să îi mai dau o șansă. Eu am 18 ani, fetița noastră are 10 luni, eu ma gândesc să îi mai dau o șansă,...? (mai mult)
Eu și iubitul meu avem o relație bună, eu am 21 de ani, eu și cu el vrem să mergem amândoi într- o vacanță, însă am un frate. Fratele meu are 8 ani, îl cresc eu pentru ca părinții noștri...? (mai mult)
De la un timp soțul meu e foarte enervant, eu nu mai dorm cu el, dorm separat în camera cealaltă cu fetița. Avem o fetiță de un an și 2 luni, dorm cu ea pentru ca plânge noaptea și încă o...? (mai mult)
Am 16 ani, parinții mei sunt divorțați, eu locuiesc cu mama deși pe tata nu îl prea suportă am hotărât să îi dau o șansă sa avem o relație tata- fica.Ce să fac să mă înțeleg mai bine...? (mai mult)
Când merg cu iubitul meu undeva prin oraș se uita mereu după alte fete și îmi zice ca acele fete sunt foarte frumoase. Eu sunt geloasa si din cauza asta ma cert cu el când face așa pentru ca nu ...? (mai mult)
Am 22 de ani, sunt casatorita cu sotul meu de cand aveam 19 ani, iar el 21 de ani cand ne- am casatorit. El are acum 24 de ani, a împlinit recent doar ca lumea de la noi din sat zice ca e mare diferenţa...? (mai mult)
Am 16 ani, azi parinţii mei vor merge doar ei 2 la restaurant şi eu cum nu vreau sa stau singura o sa vina fratele meu sa stea cu mine. El are 27 de ani, cât sta el cu mine îmi face să mănânc ...? (mai mult)
Eu în urma cu un an am avut un accident rutier, nu eu conduceam mașina. Am stat o lună jumate în coma atunci. Din cauza asta părinții mei sunt foarte atașați de mine, îmi spun mereu ca nu vor...? (mai mult)
Băiețelul meu are 10 ani, el e foarte atașat de mine, l- am născut când aveam 17 ani. Tatal lui biologic m- a părăsit când am rămas însărcinată, eu sunt recăsătorită. Actualul meu soț...? (mai mult)
Cum imi dau seama ca familia iubitului meu nu ma place? Si daca ar fi să nu ma placă, ce motive ar putea exista sa nu ma placa?
Cum înțelegeți voi expresia? Te va cauta în fiecare femeie..as dori sa cunosc și opiniile voastre.
Soțul meu urmează să plece din nou în străinătate la muncă peste o luna, e de ceva timp acasă, simt că îmi va fi greu când o să plece iar, îl iubesc mult și aș dori să stea cu mine. ...? (mai mult)
A venit bunica mea (mama mamei mele )la mine şi la mama, eu am 17 ani, azi m- am simţit foarte rau şi am stat doar în pat. Bunica mea m- a certat ca nu am ajutat- o pe mama dar mi- a fost rau, am...? (mai mult)
Am 23 de ani, am fost azi în vizita la părinții mei. Eu am și o surioara mai mica care are 14 ani, când m- a văzut a sărit la mine în brate și a zis ca vrea să stea cu mine. Eu stau 3 săptămâni...? (mai mult)
Am 23 de ani, m- am desparţit recent de iubitul meu, mă ştiam cu el de o luna, m- am gândit să îmi fac o noua relaţie însa mi se pare ca e prea devreme. Ce pot face în situatia asta? Credeţi...? (mai mult)
Am 16 ani, am o sora sora mea are 14 ani doar ca uneori mă simt neglijată de părinți și simt ca doar pe ea o iubesc, fiind mai mica uneori ei îi oferă mai multă atenție. Si eu sunt fată lor,...? (mai mult)
De când m- am împăcat cu soțul meu, relația noastră a devenit mai bună, ne înțelegem bine însă îmi e frica să nu devină iarăși violent. Am cu el o fetiță care are 3 luni, eu am 23 ...? (mai mult)
Am o relație foarte bună cu actualul meu soț. Cu el mă înțeleg bine, de certat nu ne certam deloc, doar ca mama lui îi zice mereu ca eu nu sunt potrivită pentru el pentru ca eu am mai fost o ...? (mai mult)
Tot ce îmi doresc e să petrec un pic de timp singură în camera mea, însă părinții mei sunt mereu cu ochii pe mine. Locuiesc cu ei, m- am mutat acum 3 ani la ei după ce soțul meu s- a sinucis...? (mai mult)
Am 16 ani, eu cu mama și cu frații mei locuim la bunicii mei pentru ca tata o bătea pe mama și a plecat de la el când eu aveam 5 luni. Sora mea are 18 ani, iar fratele meu are 22 de ani, eu îmi...? (mai mult)
Fetita cumnatei mele (sora soţului) e la noi, momentan are 3 ani, o să stea la noi 6 zile chiar daca la început a zis ca o să o lase doar 4 zile. Eu o iubesc pe cea mică ca pe copilul meu însă...? (mai mult)
În seara asta dorm la mama. Am luat- o și pe fetița mea, are un an. Cred că în seara asta voi dormi la părinții mei pentru ca am nevoie de un loc unde să stau și să îmi adun gândurile pentru...? (mai mult)
Salut, de când părinții mei s- au despărțit, pe mine m- a afectat rau iar relația dintre mine și iubita mea nu mai funcționează din cauza ca ai mei s- au despărțit și eu sunt afectat din ...? (mai mult)
Locuiesc momenntan cu părinții mei până îmi gasesc unde să stau. Ei au zis că pot să stau cât vreau eu la ei, mama e foarte ataşata de mine şi uneori ar vrea doar cu mine să stea deşi am ...? (mai mult)
Am 17 ani, vreau ca mama să stea mai mult cu mine. Ea cu tata sunt divorţaţi, eu am vrut la ea si s- a decis in instanta sa ramân la mama, chiar vreau să petrec mai mult timp pentru ca o iubesc...? (mai mult)
Am un băiat, are 10 ani l- am născut când aveam 17 ani, tatăl lui nu m- a vrut când a aflat ca sunt însărcinată. Acum sunt recăsătorită, actualul meu soț e plecat la munca în străinătate...? (mai mult)
Am 16 ani, mama e foarte atașată de mine, seara uneori vrea să stea lângă mine, mie nu îmi prea place. I- am zis ca sunt mare acum dar ea tot se comporta așa.Cum să îi arat mamei ca am crescut...? (mai mult)
Dacă iubitul meu o să plece iar la munca în străinătate eu m- am gândit să merg la mama pentru ca am o fată. Are abia 2 săptămâni și nu prea știu să am grijă de ea, eu fiind la început...? (mai mult)
De ce atunci când îmi propun mereu să îmi inchei toate socotelile cu viața, nu îmi iese? Am obosit din toate punctele de vedere și simt că viața mea nu mai are rost deloc și că nu va mai...? (mai mult)
Locuiesc cu părinții, mei am 18 ani, mama nu mă prea lasă să o ajut prin casa dar eu îmi doresc să o ajut pentru ca o iubesc mult. Ea zice ca sunt înca mica dar am 18 ani.Cum o pot convinge să...? (mai mult)
Am 16 ani, am fost azi cu mama la cimitir la sora mea, ea a murit la naștere. Mama a început să plângă și când am ajuns acasă tata a încercat să o calmeze dar nu a reușit. Acum s- a mai calmat...? (mai mult)
Am 22 de ani, sunt casatorită de 2 ani cu soțul meu, el are 26 de ani. Avem o relație bună doar că părinții mei și parinții lui fac la fel se cam baga în relația noastră.Ce putem face în...? (mai mult)
Mama ma cheamă la ea, a zis ca pot sta la ea și își cere iertare ca nu m- a primit de la început. Am 18 ani și am o fetiță are 10 luni a zis ca o sa ma ajute și cu fata, vreau să îi arat ca...? (mai mult)
Am 23 de ani, prietena mea cea mai bună a decedat acum 2 ani în accident rutier. Părinții ei și acum sunt distruși, pentru mine ei sunt ca și părinții mei. Merg des la ei în fiecare sfârșit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.