Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut/Buna, ce neam vin eu si omul care mi-a tăiat moțul când eram mic?
Am o relatie de câteva luni, mai exact 8.In acest timp am rămas însărcinată și urmează să avem un copil.Problema e ca nu cred ca imi doresc sa fie tatăl copilului meu și să- l creștem împreună,...? (mai mult)
Dacă mama copilului nu dorește să fie recunoscut de tata se poate face ceva in privinta asta? Adica tatăl copilul poate cere sa aiba drept asupra copilului si sa apara in certificatul de nastere?
Salut! Sunt slaba, stiu asta, dar nu vreau sa mi se spună pentru ca pur si simplu mă doare. Am fost la bunica si ea mi- a spus ca sunt slabuta și m- am supărat. Și mi- a zis ca sunt schimbata, ...? (mai mult)
Hei! Daca doi tineri se logodesc numai baiatul trebuie să îi ia inel fetei sau și fata trebuie să îi ia baiatului o verigheta ceva?
Ați putea ierta o infidelitate? Se poate construi din nou relația după o astfel de situație?
Bună TPU. Prietena mea îmi lasă senzația că mă parazitează și simt că mă trage în jos. Nu vrea să muncească și are pretenții să îi plătesc peste tot pe la restaurante prin oraș, sucuri,...? (mai mult)
Salutare, am o problema. Ce as putea face in cazul in care un vecin are ceva cu mine? Adica el mi- a spus ca de cate ori prinde ocazia va face in asa fel incat sa ma sperie prin orice mijloace. Eu sunt...? (mai mult)
De ce statisticile spun ca media de varsta de căsătorie creste în condițiile în care toți copiii visează sa se căsătorească la 22 de ani și sa aibă 15 copii?
Nu știu cât se potrivește întrebarea cu această categorie și îmi cer scuze dacă e nepotrivită dar am o curiozitate. Ați stat în același apartament cu o persoană de sex opus ca și colegi de...? (mai mult)
Eu cred că am înnebunit, deci toată ziua mă gândesc la ce s- a întâmplat în trecut, când am început să vorbesc cu fostul iubit, eu mai vorbeam și cu celălalt fost, ne- am scos noi ochii...? (mai mult)
Vin aici în căutare de răspunsuri și soluții. Tata m- a părăsit și pe mine când s- a despărțit de mama. Tocmai terminasem grădinița când el a plecat în alta tara la munca, la scurt timp...? (mai mult)
Buna. Un subiect mai ciudat si taboo. Eu si verisoara mea de 19 ani avem o relatie in secret de 4 ani, ne iubim foarte mult..ieri ne- am logodit si ne gandim sa "fugim" impreuna, pentru ca parintii ...? (mai mult)
Hey TPU! Mâncam înghețată și i- am mai cerut încă o porție mamei mele dar ea s- a supărat pe mine că o să mi se facă rău dar nu mi se face rău de la 2 înghețate și efectiv simt că ea ...? (mai mult)
Dar pe de altă parte, tot el m- a învățat și ce este iubirea, după faza cu acea fată, s- a schimbat oarecum și se purta frumos, vorbea frumos, plus că zilele trecute m- a sunat și mi- a ...? (mai mult)
Deci, când eram împreună cu fostul, tot timpul făceam gelozii, deși el m- a mințit la început cu vârsta lui, plus că, când a ajuns, asta a fost în seara de revelion 2019 s- a culcat cu...? (mai mult)
Salut! Ce este pentru mine copilul surorii mele?
Ce îmi vine vărul soțului meu?
Este normal ca un băiat de 26 de ani să doarmă în același pat cu maică-sa?
Bună ziua, mama iubitului meu ii spune iubitului sa nu mai vorbească atat cu mine.Sa vorbească doar câte o ora pe zi ca îmi ajunge.Este super penibila. Aș putea să- i spun ceva s- o doară și ...? (mai mult)
Salut TPU! Daca iubita voastră ar spune că e normal ca foștii iubiți să se salute și să se întrebe de sănătate, ați accepta? Chiar și dacă vă spune ca vrea sa o cereți de soție, ca vrea...? (mai mult)
Bună! Aș prefera să încep cu problema. Deci eu am 15 și am niște părinți foarte răi. Acum vă intrebați cum adică, nu? Părinții mei au o mentalitate comunistă și mint foarte mult, vor...? (mai mult)
Cum pot sa ii conving pe părinții mei să îmi cumpere haltera de 50 de kg?
"Nu sta nimeni cu tine, fara sa te culci cu el" este foarte adevarat într- o lume materialistă, plină de interese si perversiuni. Cum se zicea, să te păstrezi curat până la cununie. Nu mai este...? (mai mult)
Buna seara. Numele meu este X și de ce va vreme sunt o persoana lasatoare nu- mi mai doresc nimic chiar dacă pot face mai mult. Sunt un băiat drăguț, am 23 de ani, chiar am condus o companie destul...? (mai mult)
E normal să mă mai bată tata la 20 de ani? Se supără pentru orice chestie mică.
Bună! Tatăl meu este foarte strict in privința mea când vine vorba de relații. Am fost impreună cu iubitul meu anul trecut, doar cateva luni, el stiind ca am o relatie, doar ca au fost doar cateva...? (mai mult)
Salutare. Sunt într- o relație cu un băiat care e cu 3 ani mai mare ca mine, el este din Suceava (RO) și eu din RM. Vreau sa stiu daca poate să dureze această relație, dacă nu ne va împiedica...? (mai mult)
Bună! Am o relatie de aproape 3 săptămâni și pot spune ca m- am atasat mult de el. Când ne intalnim nici nu știm cum zboara timpul, suntem foarte afectuoși și se chiar se simte chimia. Este prima...? (mai mult)
Salutare! Vreau și eu un sfat, sunt împreună cu iubita mea de câteva luni, problema e că ea vrea să- mi petrec cam 90% din timpul meu liber cu ea, stăm împreună, iar eu vreau să mă apuc ...? (mai mult)
Imi e teama ca eu nu voi zbura niciodată. Am 16 ani, dorm cu mama si sora in pat si asta să spun, imi este cam greu sa ma dezobisnuiesc, mereu am dormit cu ele. Avem multe alte locuri unde sa putem...? (mai mult)
Nu știu de ce, dar de ce toată lumea când aude faptul că s-a pus cineva cu verișoara sau cu sora lui împreună brusc este ceva anormal? Poate să-mi explice cineva subiectul ăsta serios?
Cum să-i spun unei fete cu 6 ani mai mare ca mine ca o plac?
Buna seara TPU! Mă numesc Alina, am 34 de ani și sunt mamă. Am o fata pe nume Alexandra și are numai 12 ani. Fata mea, de ceva timp, se comporta diferit. Acum 3/4 zile m- am dus la ea in camera ...? (mai mult)
Când eram la liceu aveam o colegă cu care mai ieșeam pe la film etc. După ce mi- am recuperat contul vechi de Facebook nici nu vrea să îmi accepte cererea de prietenie, iar pe contul nou pe care...? (mai mult)
Ce Doamne iartă- mă este cu nesimțirea asta pe unii Romani? Țiganii mi- am dat seama ca ăștia nu au cei 7 ani de acasă și bunul simt, dar și Romanii sunt asa de necivilizați? Stăteam de...? (mai mult)
De la ce vârsta credeti ca trebuie să aibă copilul camera lui proprie? Momentan stăm în garsoniera si vom avea un bebe.Pana la 2- 3 ani oare e ok dacă amânăm mutatul într- o casă mai mare, ma...? (mai mult)
Salut! De ceva vreme am inceput sa ma confrunt cu o anumita stare de ura/frustare fata de cupluri sau cand cineva imi vorbeste despre chestii care au legatura cu "dragostea". Stiu ca nu e ok si de ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de cateva sfaturi sincere.Sunt impreuna cu o fata de un an, nu o sa ma apuc sa explic cum este relatia pentru ca doar noi doi stim cum este tot ce pot sa spun este ca ne iubim enorm ...? (mai mult)
I’m so lonelyyy :( Ce sa fac?
Bună, am probleme cu soacra, ea mereu vrea sa ne conducă pe mine si pe sotul meu, cand facem ceva nu ii convine trebuie mereu sa facem pe placul ei. Acum o luna am născut si totul a devenit un coșmar....? (mai mult)
Iubitul meu e influențat de părinții lui prea mult, adică sta și ii ajuta mereu, nu- l lasă mereu sa ieșim pe ideea ca "cât timp ești la mine faci cum spun" adevarul e ca și lui i se cam pare...? (mai mult)
De ce e asa importanta casatoria pentru femei?
Buna TPU. Iubitul meu se comporta foarte diferit fata de mine. Suntem impreuna de 1an si ne- am mutat de 4 luni, iar acum imi face lucruri ciudate. Ramane peste program la munca inca o ora in plus ca...? (mai mult)
Este un motiv de despărțire dacă un cuplu este de câțiva ani împreună, ea vrea căsătorie iar el nu? E un motiv ca ea să-l părăsească?
Salut. Rugaminte. Rog recomandati site de matrimoniale romanesc (unul serios, cu plata), destinat persoanelor 40 +, relatii serioase. Mersi anticipat.
Am si eu o întrebare, azi am rămas eu cu frate- miu in masina si nu stiu cum s- a ajuns la discuția dar m- a intrebat, , cum se simte sa ai organul genital feminin " si daca poate sa atingă, credeți...? (mai mult)
Salut TPU. Eram ieri la munca si discutam cu un amic care este mai batran ca mine (omul are si copii, o fata de 8 ani si un baiat de 10) si s- a ajuns cu discutia la aniversarea fiului sau care este in...? (mai mult)
Hello TPU! Vreau și eu un sfat de la voi. Sunt împreună cu prietenul meu de aproape 4 ani de zile iar în momentul de față mă confrunt cu o problemă în ceea ce privește viitorul loc de muncă...? (mai mult)
Dacă am o verișoară într-un centru de plasament în Italia, de câte ori are voie sa sune în țară? Poate face asta zilnic sau săptămânal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!