Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Dacă am o verișoară într-un centru de plasament în Italia, de câte ori are voie sa sune în țară? Poate face asta zilnic sau săptămânal?
Salut TPU, Mama e româncă și și-a găsit un iubit neamț și dacă ar fi sa fie gravidă copilul iese român sau german? Și ce limba vorbește?
Salut TPU, stau și ma gândesc la fosta mea iubire, nu ne- am despărțit în cele mai bune condiții dar a fost acum un an și nu pot sa o uit. As încerca să iau legătura cu ea dar nu pot decât...? (mai mult)
Ce cadou pot să îi fac unei fete pe care o plac? Dar nu ceva scump, maxim 300 lei.
Acordați a doua șansă, sau poate și a treia, a patra, dacă da ce?
Salut TPU! Am o problemă.Nu mă mai înțeleg cu tatăl meu de ceva timp.Mă înjură în fiecare zi.Nu mă mai respectă.Nu vreau să par egoist dar... oricât de mulți prieteni aș avea odată ce intru...? (mai mult)
Fetelor, ati putea incepe o relatie cu un baiat de peste 24- 25 de ani care nu a avut niciodata o iubita? Conteaza pentru voi ca el sa mai fi avut relatii in trecut? Argumentati de ce da, de ce...? (mai mult)
In caz ca ati avut parinti stricti, cum a fost afectata relatia intre voi si parintii vostri dupa ce ati crescut avand in vedere ca au folosit pedepse in educatia voastra?
De obicei cand parintii te prind ca fumezi sau lucruri de genul si te descopera ca le faci in ascuns, cand afla vin si iti zic in fata sau mai asteapta ceva timp sa vada sau sa te prinda?
Salut tuturor, am o relatie de 6 luni, am avut o discuție legată de timpul petrecut împreună, sunt zile în care stam o zi intreaga impreuna. Moment in care ne plictisim, el obișnuiește să se...? (mai mult)
Cum reacționați când știți că iubitul/iubita a avut mai multe aventuri decât relații?
Buna TPU! Incep sa- mi pierd speranta, am ganduri suicidale, nu stiu daca sa fug de acasa sau nu. Totul incepe de la tata, care face orice ii vrea inima. In fiecare zi incepe un scandal, e nervos constant,...? (mai mult)
Salut TPU! Deci am o prietenă care mă cam enervează și plictisește și de asta nu prea vorbesc cu ea decât foarte rar. Azi mi- a spus că am timp pentru alții dar nu pentru ea și nu vreau să îi...? (mai mult)
Ce înseamnă pentru voi prietenia? În ce constă?
Bună seara.Va spun unele evenimente întâmplate in fosta mea relație care am decis sa pun punct.Am fost împreună câteva luni in care am tot vorbit, ne- am văzut, am luat împreună unele decizii,...? (mai mult)
Cum trebuie sa procedezi cu o persoana nervoasa? De ceva timp am inceput sa intalnesc persoane d- astea in viata mea si chiar nu stiu cum sa le linistesc.Una dintre ele e mama mea. 1. Dupa ce si- a ...? (mai mult)
Baiatu nostru de 15 ani a sosit acasa cu un telefon in mana care nu a fost cumparat de noi si nu avea sansa sa isi cumpere asa un model singur fara sa stim noi, el neaga ca a furat si spune ca "l- a primit"...? (mai mult)
M- am săturat de tata si mama, tata mereu se ia de mine, un prost, are 45 de ani, se ia de mine ca las poarta deschisă, daca nu ma duc sa iau apa plata si mai si tipa la mine daca nu mănânc. M-...? (mai mult)
Salut. Azi m- am văzut cu o fată. Am vorbit, a fost foarte frumos, am fost plăcut impresionat. Dar nu pot spune că am avut emoții față de ea și nici ea față de mine. Mă gândesc că dacă ...? (mai mult)
Salut TPU, cu tot progresul în domeniul medicinei cum de tot nu s-a găsit o cale de a se evita durerea din timpul nașterii?
Ce pot sa fac daca nu am nici un prieten, nici o prietena, n- am pe nimeni cu cine sa ma distrez mai ales acum ca e vara? Era misto sa stau si eu cu cineva la o terasa, sa vorbim sa mergem etc, ca ...? (mai mult)
Buna tuturor. Ieri am fost la medicul de familie pentru ca ma dor foarte tare articulațiile doar ca s- a întâmplat ceva neprevăzut... medicul s- a dat la mine unde m- a controlat acolo și m- a luat...? (mai mult)
Strabunul a fost ungur suta la suta si buna a fost jumatate unguroaica, jumatate ardeleanca, de la strabuna eu ce sunt? Am fost crescuta cu ambele traditii, adica romanesti si unguresti. Multumesc.
Salutare TPU! Vreau să știu, se permite să se căsătorească 2 veri de al doilea? Ați avut cineva așa experiențe? Explicații din toate punctele de vedere vă rog.
Hi there! Am nevoie de ceva ajutor din partea voastra. A oricui. Trebuie cumva să mă eliberez de tot ce mă apasă și să caut ajutor. Simt că mă sufoc în propria- mi viață. De ce? Pai... ...? (mai mult)
Deci vreau să sar în brațele iubitului meu atunci când îl văd gen să îmi încolăcesc picioarele în jurul lui dar îmi este frică că poate sunt prea grea, gen eu am forme si sunt mai plinuța...? (mai mult)
Buna ziua! Am o problema asemanatoare cu ce mi s- a mai intamplat in trecut. Am facut o obsesie pentru un barbat mai in varsta decat mine. De cate ori il vad am niste emotii groaznice si nu stiu ce sa ...? (mai mult)
Buna! In curand urmeaza sa avem nunta iar eu am niste verisoare care nu ma suporta si nu imi vor binele. Ideea e in felul urmator, mama mea tot zice sa le invităm la nunta dar eu nu vreau sa vina pentru...? (mai mult)
Ce elemente sunt cele mai importante într-o relație?
Voi ce cadouri i-ați face iubitei/iubitului?
Cum ați trece peste faptul că ați fost înșelați de partener?
Buna TPU, am o poveste interesanta! Merg la dentist si desi la început mi se pare un bărbat enervant si iritabil... a început să faca diverse lucruri care m- au pus pe gânduri si vreau părerea ...? (mai mult)
Voi cum si ce faceți pentru a trece peste o despărțire?
Aș putea avea o relație cu verișoara mea vitrega și de căsătorie? Țin sa menționez ca unchiul meu a luat o femeie cu 2 fete din care ambele fete au fost făcute cu bărbați diferiți, va...? (mai mult)
Bună, am o problemă ca să zic așa, unui băiat îi place de mine (este în clasa cu mine) iar eu i- am spus ca nu îl cred și acum el mi- a spus, , Da ce ar trebui să fac sa mă crezi, , nu știu...? (mai mult)
Am 19 ani si nu vreau sa am copii niciodată, nu imi plac, nu le vad rostul, planetă e deja suprapopulata si nu am chef sa cresc o altă ființă umană. Părinții mei sunt dezamăgiți din moment...? (mai mult)
Salutare, TPU! Problema este urmatoarea: M- am certat cu o fata si mi- a zis ca are sa- mi spuna ceva fata in fata.Am vrut sa- i fac o surpriza si i- am cumparat un buchet de flori sa merg la ea si sa...? (mai mult)
Buna dragele mele! Revin și eu cu o întrebare, știu o sa para stupida dar e una foarte simplă și cred că multe ați trecut prin ce trec eu acum. Eu am o relație de 11 ani aproape 12 și am vârstă...? (mai mult)
Am o chestia pe care o simt ca devine din ce in ce mai apasatoare. Ei bine, imi este foarte frica sa imi fac o relatie pe termen lung sau definitiva chiar. Mai mereu am avut acesta frica de a nu fi inselat,...? (mai mult)
Salut,cum pot agata o fata pe care o iubesc in varsta de 11 ani? Si eu am aceeasi varsta, va rog nu radeti sau sa ma luati la misto, iubirea nu are varste
Buna, chiar am nevoie de ajutor pentru ca nu mai pot. In fiecare seara, fratele meu NU MA LASA sa dorm absolut DELOC. Vorbeste cu prietenii lui pe discord si se aude tot, chiar daca inchid usa pentru...? (mai mult)
Salut TPU. In perioada asta am avut mai multe experiente cu niste fete din medii si cu caractere diferite sa fie clar. Cu toate ca aplic vorba aia : "Dupa femei si dupa tramvai sa nu fugi niciodata" as...? (mai mult)
Bună, nu mai vreau sa le dau salariul meu parintilor ...tot vor ajutati ..eu ce fac? ..de un an tot îi ajut cu tot salariul. Vreau si eu sa traiesc ..au datorii.Ce sa le fac? Sunt tânăr. vreau si ...? (mai mult)
Voi cum vă dați seama dacă sunteți sau nu pregătiți pentru o relație?
Salut, știe careva cum îmi dau seama daca sunt adoptat?! Menționez că am poze cu mine când eram mic și ma țineau părinții pe care ii am acum in brațe, la fel și frații mei. Am și poza ...? (mai mult)
Hello TPU! Mă numesc Ioana, am 17 ani și vreau sa cer ajutorul vostru. Nu mai suport scandalurile părinților și mereu dau vina pe mine ca eu am facut bla bla bla ba din cauza mea a pierdut ceva....? (mai mult)
Am participat la un maraton profesionist în Estonia și am luat locul 2 și am câștigat aproape 3.000$. După ce am câștigat le- am spus părinților mei și au fost fericiți pe moment. (Nu știu...? (mai mult)
Sinceră să fiu, îmi este frică să mai mă îndrăgostesc din nou, îmi este frică să mai fiu iar dezamăgită, poate nu e ok ceea ce zic acum dar asta simt, voi ce părere aveți?
Cum poți face o persoană să regrete că te-a pierdut?
Bună! Se apropie ziua iubitului meu. Face 20 si as vrea idei de cadouri. Pana acum i- am luat ce am crezut eu mai special si frumos(acea cutie cu multe poze, parfumuri, breloc, etc). As vrea niste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia