Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
De ce mereu toate lucrurile se rezolvă prin răutate, agresivitate, impuls, realism, filosofie, luând exemplul altora (și altele), dar niciodată nu se rezolvă ceva prin bunătate, încredere,...? (mai mult)
Salut! Cum as putea sa imi convig parintii/autoritatile sa ma dea la adoptie/sa ma ia din familie?
Pot sa fac ce vreau daca am 20 de ani, fara sa mai tin cont de parerile parintilor?
Hey TPU! A fost acum la mine nepoata mea de 5 ani, iar mama mea nici măcar nu m- a băgat în seamă și când stăteam și eu pe pat că eram obosită mama mea se uita urât la mine că nu mă joc cu...? (mai mult)
Salut. Am probleme cu tatăl vitreg. Problema este că el nu mă susține deloc, trebuie sa fie totul așa cum spune el. Acum aproximativ un an, mi- am făcut acasă un sistem de forță, ceva gen să...? (mai mult)
Bună ziua. Vreau să- mi recuceresc soția. O iubesc enorm de mult. Am avut câteva probleme. Am înșelat- o de 3 ori iar acum a plecat de acasă. Știu unde este vorbim dar a spus ca vrea sa fie singura...? (mai mult)
Nu sunt in stare sa reusesc nimic in viata. Poate daca stateam singur reuseam cat de cat ceva, cel putin asa simt, sunt vai de capu meu... am 20 de ani, nu am prieteni, iubita (n- am avut niciodata)...? (mai mult)
Salutare! Am și eu o curiozitate și aș vrea să aflu și părerea voastră... În prietenia cu o persoană de sex opus e clar că trebuie stabilite anumite limite pentru ca nici unul din voi să nu...? (mai mult)
Salut, recent am fost în vacanta la mare pe un vapor. Am fost eu, fratele meu vitreg și încă trei fete. Le chema: Laura, Ioana și Andreea. Eu sunt îndrăgostit mort după Ioana iar fratele meu...? (mai mult)
Ma confrunt cu o problema la care nu ii dau de cap.Acea problema fiind stresul. Eu cu iubitul meu aveam foarte multe de făcut ce necesita bani, iar ei se fac destul de greu.La început eu recunosc ca...? (mai mult)
Salut TPU! Daca iubita voastră vrea să mai vorbească din când în când cu cunoscuții ei de sex masculin (colegi, foști colegi, amici, băieți cu care a vorbit și s- a văzut înainte de a începe...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care aveti sau ati avut copil mic(până în 2 ani).Cam cât ati cheltuit pe cheltuielile lunare? Aici ma refer la scutece, lapte praf (nu voi alapta), hainute, biberoane, medicamente,...? (mai mult)
De ce fetele mai puțin frumoase au parte de băieți buni și le apreciază?
Salut TPU! Am o problema destul de grava cu parintii mei. Am 20 de ani, implinesc 21 de ani februarie. Parintii mei nu imi ofera libertatea unui om de 20 de ani. De exemplu, nu pot iesi mai multe zile...? (mai mult)
Bună tuturor, sa va povestesc un pic din viata mea, locuiesc cu prietenul meu, el e mai mare ca mine și are și copii cu fosta, nu asta e problema. El lucrează în alt oraș și vine la doua săptămâni...? (mai mult)
Deci vorbesc cu un băiat de o lună jumătate, el a trecut recent peste o despărțire şi mi- a spus că nu mai are încredere şi că nu se mai aruncă aşa uşor într- o relație pentru că fosta...? (mai mult)
Salutare! Ce scuze pot inventa ca sa nu ma duc la o nunta? Nu imi plac absolut deloc si prefer sa fac orice altceva decat sa ma duc la o nunta/botez, etc. Cineva din familie urmeaza sa aiba o nunta...? (mai mult)
Ce îmi este mie soția fratelui nevestei fratelui lui tata? Deci tata are un frate, el la rândul lui are o soție, ea are un frate, el are o soție. Ce îmi este mie soția fratelui nevestei, fratelui...? (mai mult)
Cum ati reactiona in situatia următoare? Stau cu iubitul meu de câteva luni în casa bunicii mele care a murit.El si- a gasit primul un loc de munca iar la o luna si ceva cam asa m- am angajat si eu.El...? (mai mult)
Sincer nu mai suport. Azi nu m- am putut abține și am început sa tip de durere, toată casa m- a auzit, bine ca nu ii pasa. Toți prietenii m- au lăsat. Acum stau toată ziua în casa și plang în...? (mai mult)
Buna seara TPU! Oameni dragi am si eu o nelămurire! Si va rog frumos fara flame luat la mișto etc Eu sunt un băiat, am 27 ani, gătesc chiar foarte bine, fac curat in casa, muncitor, fidel si ...? (mai mult)
Sunt problemele personale un motiv suficient de bun încât să ți se scuze un comportament mizerabil? Să zicem că aveți o cunoștință care a trecut prin niște greutăți în viață, e depresivă,...? (mai mult)
Salut TPU, asta am avut o discuție cu fata cu care vorbesc și a zis sa facem o pauza în relatie ca are o gramada de datorii și nu vrea sa îmi spună ce datorii doar ca nu mai știe cum sa le împărta...? (mai mult)
De ce imediat după o despartire, băieții vor sa se cupleze cu o alta fata, nu contează cu cine?
Salutare tuturor! Sâmbăta aceasta este ziua iubitei mele și nu prea știu ce să ii iau. Ideea e că suntem la inceput, nu vreau să fie ceva exagerat pentru că nu plănuiesc să o sperii, dar nici...? (mai mult)
Salut TPU. Dupa parerea voastra persoanele cu handicap (de ex in scaun cu rotile, probleme de auz, vedere dar nu la extrem...) sunt mai greu de abordat si/sau e mai greu pentru ele sa isi intemeieze ...? (mai mult)
Bună. Mi- a zis prietena mea că face starea civila în septembrie și as vrea sa știu ce se duce? Bani sau cadou? Din câte am înțeles face și cea religioasă și nunta va fi peste 2 ani. Și ...? (mai mult)
Ce faci când un părinte s- a reapucat de băut? Cum reușești să- ți continui viața fără frică, gânduri nașpa, stări nașpa? Ce faci când ești singur, te simți singur, neajutorat, ignorat,...? (mai mult)
Hei! Nu știu cu cine sa vorbesc dacă este pe aici un psiholog mi- ar fi de mare ajutor. Părinții mei s- au certat iar mama a plecat la munca și nu vrea sa mai audă de tata, vrea sa bage divorț....? (mai mult)
Am o intrebare care pentru multi poate pare un pic penibila, dar am nevoie sa stiu parerile voastre. Ce trebuie sa faci intr- o relatie? Cand esti intr- o relatie ca baiat. Nu am avut niciodata o relatie,...? (mai mult)
Buna, am și eu o problema. Mama mea este o femeie foarte credincioasa, de 15 ani mergem la o Mânăstire la un preot care ne este duhovnic și ne mărturisim. Am o relație de 1 an jumatate cu un băiat...? (mai mult)
Cum ați cataloga acele persoane care se simt bine în compania unei singure persoane dar se simt incomod în compania mai multora atunci când sunt într- un colectiv sau grup de prieteni? Eu sunt astfel....? (mai mult)
Salut! Am o intrebare, e mai mult de ordin legislativ, dar are legatura si cu familia. Sa zicem ca eu imi cumpar o casa prin credit bancar (prima casa). Creditul este pe 20- 25 de ani. La momentul...? (mai mult)
Hei! Cine ma poate ajuta cum să- l conving pe tata sa divorțeze de mama? Mama vrea divorțul eu sunt de acord cu acest lucru pentru ca sunt niște probleme și m- am saturat de ele. Dar el nu vrea, ...? (mai mult)
Dacă iubitul vostru nu ar fi de acord să faceti videochat iar voi ati vrea asta, ati face asta fără să stie? El spune ca nu vrea să fac asta pentru că este gelos dar eu cred ca adevăratul motiv...? (mai mult)
Hei TPU! Am și eu o problema și nu știu ce sa fac, cum sa fac și cu cine sa vorbesc. Părinții mei s- au certat nu își mai vorbesc și mama vrea sa se despartă de tata. Eu o înțeleg pentru ca...? (mai mult)
Buna TPU! Recent am ieșit cu un băiat afara, ne înțelegeam bine cat de cat. La telefon era mult mai sociabil comparativ de face tot face. Următoarea întâlnire era programată duminică dar nu...? (mai mult)
Buna TPU.As vrea sa va cer un sfat.De câteva luni locuiesc cu prietenul meu în casă bunicii mele care a murit.Aceasta a rămas moștenire mamei mele si unchiului meu cu care locuim(Sunt 2 camere).Eu...? (mai mult)
Părintii mei s- au certat foarte tare, mama doarme intr- o camera separata, este supărată si nu vorbește cu nimeni, toata lumea doarme și nu știu ce sa fac, am hrănit animalele de companie cum...? (mai mult)
De ce mereu îmi vine să vorbesc de fostul, parcă simt că îl urăsc dar și îl iubesc în același timp și tot îmi este milă de el cât de chinuie plus că are și probleme in familie? El îi ...? (mai mult)
Acum ziceți și voi, e normal ca iubitul de fapt fostul, să ceară bani destul de des? Având în vedere că el nu m- a scos nicăieri, nu e vorba că nu îmi permit o cafea dar cred că e vorba de...? (mai mult)
De vreo 3 ani sunt tot trist ca nu am iubita si ca sunt singur si am 19 ani.De pe la 17 ani am incercat sa imi fac o relatie si am fost tot timpul trist ca nu am iubita si uite ca acum am 19 ani jumate...? (mai mult)
Buna ziua! Este vreun psiholog pe aici cu care as putea lua legatura? Am niste probleme in relationarea cu oamenii si as dori sa cer niste sfaturi. Multumesc!
Buna TPU! Sunt noua si am o intrebare..Si anume e ceva gresit in a fi bisexuala? Problema e ca eu sunt fata, dar imi place de alta fata..Nu stiu cum sa- i spun pentru ca faza e ca e mai mare decat mine...? (mai mult)
Buna. Deci sunt aici pentru ca chiar nu mai suport o situație care imi marchează viața intr- un mod ciudat rău. Eu cu mama mea nu ma mai înțeleg deloc, deci pur și simplu, sta de 1 an in casa,...? (mai mult)
Atunci spuneți cum să îl uit pe fostul, nu că aș vrea să mai fim împreună pentru că am mai încercat și nu a mers, dar nici nu-l pot uita așa ușor
Am inceput sa prind sentimente, am crezut ca e o gluma si ca e o modalitate de a scapa de durere, o modalitate de a uita, dar uite ca nu e asa.Totul a inceput cu zambetul, zambetul care se forma pe...? (mai mult)
Help! De 3 sferturi de ora plang fara incetare! Am sa spun povestea foarte pe scurt, pentru ca nu am starea necesara sa scriu romane. Sunt intr- o relatie de 9 ani, relatie care nu mai merge...? (mai mult)
La a doua întâlnire am primit un colier de aur, oare vrea ceva serios cu mine?
I-am ghicit parola fostului iubit la Facebook și sprea uimirea mea nu vorbește cu nicio fată, sincer nu mă așteptam la asta, voi ce părere aveți, chiar are nevoie de o pauză cum mi-a zis mie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!