Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna, sunt băiat și vreau idei pentru sleep over... Pt ca vine verisoara mea si a zis sa ma gandesc la idei, va roog!
Cum sa ii fac pe parintii mei stricti sa- mi dea mai multa libertate:((!? am 14 ani si vreau sa ma plimb mai mult, sa stau afara pana tarziu la fel ca toti prietenii mei, care sunt de aceeasi varsta ...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutor, caci nu știu ce sa fac in următoarea situație! Am vorbit cu un tip in jur de 2 zile, eu l- am cunoscut prin intermediul unui prieten și după nu am mai vorbit, iar el s-...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un S21 dar nu am bani, eu nu lucrez niciunde, am handicap si am voie sa lucrez doar 4 ore, am incercat sa ma angajez in multe locuri dar nimeni nu ma primeste sa lucrez part time. ...? (mai mult)
Fostul iubit mi-a zis că sunt "prea copil" având în vedere că am 20 de ani și el acum iese cu "fetițe" de 14 și 15 ani, nu credeți că se cam contrazice singur? :))
Dacă, fiind băiat sau bărbat, mereu ai fost sau ești înconjurat de persoane feminine (mamici, surori, verișoare, bunicuțe, prietene, mătuși, bătrâne, profesoare, directoare, asistente...? (mai mult)
Buna TPU! De ce in gașca de prieteni se organizează party uri doar că sa facă în așa fel sa ne vedem și să ne apropiem eu și cu persoana de care îmi place și avem sentimente amândoi? Acum in...? (mai mult)
Buna TPU, am discutat cu iubita mea ea are 22 de ani și eu 25, suntem împreună de o luna și ceva, dar cam de o săptămână ii mai rece cu mine. Am discutat cu ea și a zis ca nu are încredere...? (mai mult)
Buna! Am o mare problema. Am 23 de ani si am nunta vara aceasta. Problema este ca m- a apucat o frica puternica acum, cu o luna inainte de nunta. Iubitul meu e foarte intelegator si mi- a propus sa mai...? (mai mult)
Salutare TPU, acum ceva timp am furat o suma destul de mare de banii de la parintii mei si au observat ca le lipseste, acum ai mei se cearta...intre ei...ce as putea face? Sincer sa fiu regret..as face...? (mai mult)
Buna, am incercat sa ma imprietenesc cu o fata gen sa vad daca reusesc sa fac ceva si am incercat in zadar (mi- am schimbat tura de munca sa pic cu ea, i- am luat un cadou de ziua ei, sunt multe lucruri...? (mai mult)
Salut. Am 15 ani și 5 luni. Mi- am pierdut buletinul și pe 12 iulie plec pentru 3 zile în Spania. Dacă îi zic tatălui meu că mi l- am pierdut (nu știu unde l- am pierdut), mă dă afară din casă...? (mai mult)
Cine este mai important pentru un barbat? Sotia sau copilul/copiii?
Mama dă vina pe mine că nu o bagă lumea în seamă. Îmi spune că ma uit urât, ca vorbesc urât, dar eu, când ea se întâlnește cu cineva, salut și după mă uit în telefon. Nu înteleg ce...? (mai mult)
Salut. Am 18 ani si tot vad ca multi cica au 45 de ani si nu au avut iubita si tot am o stare de panica ca nu voi avea, desi am grija de mine, sunt un baiat bun, ma imbrac frumos. Ce sfaturi aveti, ...? (mai mult)
Care este varsta maxima admisa pe care trebuie sa o aiba o persoana care vrea sa ia un copil in plasament. Daca ai 60 de ani mai poti?
Salut. În afara de Tinder sau alte aplicatii de dating asemanatoare cum as putea sa cunosc persoane noi?
Bună TPU, am o problema în relația mea care ma deranjează, vorbesc cu o fata de 1 luna și ceva și cam de o săptămână ii mai distanta cu mine. Am purtat o discuție și a zis ca nu are nimic...? (mai mult)
Voi dacă ați fi in locul meu ce ati alege? Traiul din altă țară sau pe cel din țara natală? Îmi iubesc țara dar totodată vreau să fiu si alături de rudele mele stabilite aici si de cele aflate...? (mai mult)
Salut TPU. As vrea și eu un sfat pentru un coleg. Cum poți sa treci mai repede peste o despărțire și dacă mai dați și un sfat la situația pe care o s- o povestesc sunteți de milioane OK, ...? (mai mult)
Nu am mai conversat cu el de 3 saptamani. Ultima oara cand am vorbit, am vorbit frumos, dar el nu a mai zis nimic si nici eu... ce o aștepta?! Sau poate s-a întors la fosta?!,, putea să îmi spuna"
Salut TPU! Am o problema tata e conspirationist rau de tot si crede toate porcariile si tot vrea sa ne convinga pe mine pe mama pe toti ca ce spune el e adevarat si ca nu e nebun. Ce pot sa fac pentru...? (mai mult)
Daca parintii mei se coporta agresiv cu mine (violenta fizica, limbaj neadecvat) ce pot face astfel incat sa scap de ei? Ma inteleg foarte bine cu nana mea si ar vrea sa ma mut la ea, s- ar putea ca ...? (mai mult)
Bună ziua. Am cunoscut o femeie din Maroc și dorim mai mult, o familie. Aveți idee ce fel de femei sunt?
Bună. Am o întrebare. Voi ați renunța la o prietenie de 5 ani de zile pentru o relație care e doar de 1 an jumate? Și în acești 5 ani, ați fost prietene la bine și la greu și atunci când...? (mai mult)
Exista multi baieti in general care au impresia ca daca le faci un compliment sau esti amabilă cu ei, automat ii iubesti sau te dai la ei? Eu fac complimente din politete, dar si ca sa fac lumea sa...? (mai mult)
Cine este mai important pentru un barbat? Sotia sau familia?
Intrebare pentru femei: Mai toate spuneti voi ca nu conteaza fizicul, ce vrea sa insemne asta, adica ati fi dispuse sa va cuplati cu orice barbat, indiferent cum arata, daca respectivul indeplineste...? (mai mult)
Credeți că orice persoană are nevoie de o pauză?
Parcă inima nu mă lasă să îmi fac altă relație, tot simt ceva pentru fostul și de multe ori mi-a zis că mai ține la mine că a fost o perioadă între noi și chestii de genul.
Cum reușesc să reapropii o persoană de mine? Credeți că peste ceva timp o să vina asta de la sine?
Părinții care divorțează, de ce o fac?
Buna! Am si eu nevoie de ajutor! Am 21 de ani, iubitul meu la fel si avem o relatie de 6 ani! El si- a cumparat un apartament prin prima casa si am vrea sa ne mutam! Eu mai am un an de facultate, dar...? (mai mult)
Fostul și acum are la chei brelocul personalizat de la mine, oare credeți că îi place său îl ține că mai simte ceva pentru mine?
Ce ati face daca viitorul vostru sot ar fi foarte imatur? Noi momentan nu avem casa noastră și stăm în casă moștenită de la mama mea unde sta si unchiul meu.Bani de chirie nu avem, sunt gravidă...? (mai mult)
Uneori am momente când îl urăsc pe fostul iubit iar uneori simt că mi- e foarte dor de el, el a zis că cică dacă mă schimb în bine ne împăcăm, eu cred că dacă mă iubea într- adevăr nu...? (mai mult)
Anul trecut m- am despărțit de fostul iubit din cauza certurilor, mie nu îmi convenea că invita alte fete la cafea și reacționa destul de des la postări, știu că pare poate copilăresc motivul...? (mai mult)
Am o problema și nu știu la cine sa apelez sau dacă ma poate ajuta cineva. In urma cu 2 ani am cunoscut o fata la care toate bune și frumoase in urma cu 1 an jumate am decis sa ma mut la ea cu părinții...? (mai mult)
Salut. Ce părere aveti de mersul la mare cu colegii de clasă?
Hey TPU! Deci îmi place de un băiat din clasa mea și el m- a blocat pe Whatsapp (știu de ce, dar prefer sa nu spun :)) ) și am pus- o pe o colegă să îl roage să mă deblocheze (că eu nu am curajul)...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema, am 17 ani aproape major iar parintii efectiv sunt prea stricti cu mine.Ma pedepsesc din orice prostie iar la 12 maxim daca nu sunt in pat stau fara calculator o saptamana.Partea...? (mai mult)
Buna, sunt o fata de 18 ani care de când sunt mică trăiesc un coșmar între părinții mei (bătăi, amenințări...) și a venit momentul in care nu mai pot pur și simplu, nu mai pot sa stau cu...? (mai mult)
Bună TPU! De ceva timp am o nelămurire, o nesiguranță și parca simt nevoia sa cer un sfat. Am încercat sa am o relație cu un tip timp de doar doua luni, mai mult el a vrut și pana la urma...? (mai mult)
Hey TPU! Deci părinții mei au inceput sa se certe foarte des si au spus ca vor sa divorțeze :(((( si sunt foarte trista din cauza asta. Ce as putea sa fac pentru a nu divorța? Va rog din suflet, ajutati-...? (mai mult)
Bună Am o problemă mare(bine pentru mine e mare). Cu iubitul meu suntem împreună de mai mult de 1 an. Am avut multe certuri și împăcări, tot ne iubim. Avem peste 20 de ani, eu imediat ...? (mai mult)
Buna TPU! Ce părere aveți despre o situație în care 2 persoane petrec timpul împreună câteva zile fiind la începutul unei relații, momente cu prietenii comuni, ieșiri, intimitate iar după ...? (mai mult)
Cum mentii interesul unui băiat pentru a nu ajunge planul 2?
Buna,ma gândesc la el! Cred ca o sa simt sentimente mereu pentru el. Zilele trecute am mers la o petrecere și un băiat m-a refuzat! Toți băieții fug de mine!
Sunt român și am locuit în România de când m- am născut până la 12 ani, apoi părinții mei m- au adus în Germania. Acum am 22 de ani. Am absolvit școala gimnaziala, am promovat formarea profesioanla...? (mai mult)
Am luat 8, 71 la medie. Sa ma omor ca nu mai pot sa traiesc? Vreau ca durerea sa se termine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a