Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Am ales o singura optiune dupa terminarea liceului (si pe aia am descoperit- o abia anul trecut in toamna). Ma aflu intr- un punct in care nu stiu daca mai pot rezista inca un an alaturi de familia mea,...? (mai mult)
Pot afla Nr. de tel al unei persoane după nume?
Buna TPU! Nu stiu cum alte familii se inteleg atat de bine, insa noi suntem atat de separati, precum niste straini. Luna viitoare vor sa vina toate rudele la mine, in contextul in care, atunci ...? (mai mult)
Salut! Cum ar trebui sa invit o colega de clasa in oras? Nu prea am vorbit asa mult in anii astia de liceu, dar imi place de ea de mult timp. Si as vrea sa ne cunoastem mai bine, sa vorbim, dar n- am...? (mai mult)
Salut TPU. Spuneți- mi și mie cum naiba scap de timiditatea de a vorbi cu fetele de la care as vrea ceva? Adică un nr de telefon, o întâlnire, ați înțeles voi. Booon, deci sa va povestesc....? (mai mult)
Cei care aveti copil mic si nu aveti bunici la pensie sau bani de bona cum va descurcati pe timpul perioadei de vara cand sunt închise școlile și grădinițele? Voi avea copil mic iar părinții meu...? (mai mult)
Problema mea ar fi urmatoarea : Poate unii dintre voi ar zice ca as putea fi fericit de situatia in care sunt sau sa profit de moment, dar eu vreau sa aleg doar o varianta din trei variante posibile. ...? (mai mult)
Ce așteptări ai tu de la o relație, de la persoană iubită? Mă gândeam la un moment dat, ipotetic, de ce nu sunt eu gelos pe un amic care are o relație foarte frumoasă. Și am ajuns la concluzia...? (mai mult)
Bună. Vă povestisem de ceva vreme pățania mea cu prietena mea și am discutat, am zis ce mă doare crezând că poate își va schimba atitudinea fata de relația noastră. Dar nu știu, într-...? (mai mult)
Voi cum va descarcati? Sau cui/cum?
Salut, unchiul meu a murit fix in joia mare pentru ca a vrut sa repare ceva, stiu ca nu se lucreaza in joia mare, sa fi fost o pedeapsa de la Dumnezeu?
Intrebare pentru cei care au copii.Cat costa creșterea unui copil în perioada 0-2 ani? Hainute,pampers,lapte praf,lenjerie de pat, șampon si toata cele necesare.
Buna TPU! Va rog seriozitate, va pun o întrebare pentru prietena. Ei sunt impreauna de 6 luni dar el nu a spus"vrei sa fii iubita mea?" doar o iubeste pe ea și sta cu ea mereu, ea l- a întrebat ...? (mai mult)
Buna. Am si eu o prietena de 3- 4 luni de zile. Eu 26 ea 22. Ne- am mutat impreuna de o luna. Ea e la faculta eu lucrez. Ea doar ce s- a despartit de fostul ei prieten cu care a avut o relatie de 3 ani....? (mai mult)
Salut tuturor. Am avut o discuție cu mama si cu bunica mea pe subiectul ca vreau sa îmi fac un tatuaj la mâna și la picior deși știam reacția lor că nu va fi una pozitivă eu le- am spus că ...? (mai mult)
Am 17 ani! Părinții mei sunt divorțati iar tatal meu s- a recăsătorit cu o doamna care are si ea o fata din prima căsătorie de 24 de ani. Mentionez ca ne intelegem ok, ne respectăm insa avem o...? (mai mult)
In opinia voastră cam care ar fi varsta "corespunzatoare" pentru a iti întemeia o familie? Nu vreau sa ajung sa am 30 de ani si sute de pisici:))
Bună seara! La varsta de ~14 ani am auzit- o pe mama mea spunandu- i cuiva "te iubesc" la telefon, cand tata nu era acasa. A fost primul te iubesc spus cuiva pe care l- am auzit. A incercat sa gaseasca...? (mai mult)
Băiatul care zicea ca ii place de mine si asa, de vreo 2 saptamani nu mai imi scrie, nu mai zice nimic. Eu nu pot să îi scriu pentru că nu vreau sa ma bag singura in seama, sau de- a sila, să ...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă părinții mei nu sunt căsătoriți (dar nici divorțați) sunt teoretic un bastard?
Buna seara mămici! Am avut ecografia de 16 săptămâni, control normal nu am fost neaparat ca sa văd sexul bebelui. iar eu am avut mereu sentimentul ca este băiețel. Iar Dna doctor in timp ce examina...? (mai mult)
Cum i- ați cataloga pe aceia care îi iau peste picior (în glumă sau nu) pe acele persoane dificile, intimidante și dure? De exemplu, aveam o profesoară de matematică severă și exigentă în...? (mai mult)
Salut TPU, recent m- am despartit de iubita mea cu care am fost impreuna 2 ani de zile si simt ca nu pot trece peste. A fost si prima mea relatie cu ea am invatat sa fac totul, sa calatoresc, sa iubesc...? (mai mult)
Sora poate fi considerată o prietenă, iar fratele un prieten?
Salut tuturor, am o dilemă în ceea ce privește înălțimea, am o statură de 1, 62 la vârsta de 22 de ani, știu sunt mic de statura, dar asa sunt toți din familia mea, dar adesea primesc ...? (mai mult)
Buna, acum 3 luni mi- a murit tata si am ramas cu mama, mai am un frate mai mare dar e plecat in Anglia, acum 3 luni fratele meu a venit urgent in tara ca sa asiste la înmormântarea lui tata si atunci...? (mai mult)
Oare cum as putea sa il uit pe baiatul pe care il plac?
Bună, Aș dori sa imi spuneti parerea voastra despre urmatorul aspect. Sunt fata si am 24 de ani. Am crescut in mediul rural unde nu am stiu ce este comunicarea. Tot ce se comunica era despre certurile...? (mai mult)
Sunt câteva lucruri care mă afectează în mod constant și care pun o mare presiune asupra mea. Primul lucru ar fi incapacitatea de a fi independent deși am trecut de 20 de ani, toate joburile...? (mai mult)
Cum poti face un baiat sa se razgandeasca in privinta ta? Adica ma refer ca el nu te place si tu ii schimbi parerea despre tine...ca sa te placa. Ce ar trebui sa fac?
Ce fel de rudă imi vine sora mamei soției mele?
Nu stiu cum va suna întrebarea asta, dar sper ca nu urat. Sunt multi copii/adolescenți ai căror părinți au divorțat, a căror mama sau tata i- au parasit si ii aud des zicând "mi- as dori si ...? (mai mult)
Hey TPU! Deci am o problema cam mare (pentru mine). Deci eu stau cam toata ziua pe telefon, laptop, etc., iar mama mea a zis ca daca continui asa nu voi ajunge nimic în viață...e adevarat si a spus...? (mai mult)
Azi la ora cu diriga, baiatul pe care il plac a spus in gura mare ca eu il plac si ca eu vreau sa fim mai mult decat prieteni(nici nu suntem prieteni)...Ce ar trebui sa fac?
Cam in cât timp in medie trece o persoana peste o despărțire? Vouă cât v-a luat? Știu ca diferă de la caz la caz.
Ce parere aveti despre cei care fac un copil de tineri? Tineri adica 17-20 de ani cam asa.Credeti ca copilul le încurcă viața?
Hei! Sunt intr- o situatie ciudata. Dupa 5 ani de casnicie (+ un bebe) ma simt confuza si nu stiu ce sa mai cred. Mereu am avut un oarecare complex ca am sanii foarte, foarte mici. Insa ma gandeam ca...? (mai mult)
Salutare, TPU! Acum o saptamana prietena mea a luat decizia sa ne despartim deoarece am devenit si m- am comportat cam rece cu ea in ultima vreme. Relatia pana in momentul deciziei ei a durat 1 an, ...? (mai mult)
Nu știu cum sa încep textul asta, îmi e greu sa ma deschid in fata altor oameni, mai ales pentru ca voi fi judecată, dar o voi face, am nevoie sa ma eliberez. Am 22 de ani și o relație foarte...? (mai mult)
Am o viață de calvar, situația mea de acasă este una nu prea ușoară...ambii parinti sunt despărțiți, iar acum când am crezut ca am întâlnit omul cu care pot avea un viitor se comporta ca ...? (mai mult)
Bună, va rog sa ma ajutați sunt cu un băiat intr- o relație de 9 luni ..la început totul a fost frumos, iubire, fericire etc. Acum de câteva luni s- a schimbat, e rece, distant nici nu ma atinge,...? (mai mult)
Cum iti dai seama ca un baiat te place in secret?
In ultima perioada tot am tangente cu mama. Este o persoana foarte stresanta. Ca profesie sunt educatoare. Pe langa job doresc sa merg si la sala iar ea zice ca doar dau banii pe fereastra dar eu imi doresc....? (mai mult)
Bună! Sunt intr- o relație de 9 luni cu un băiat..la început totul a fost frumos, exista sex, afecțiune chiar m- am mutat la el, iar acum lucrurile între noi s- au răcit..sex foarte rar, afecțiune...? (mai mult)
Bună ziua, sunt într- o situație dificilă. Prietena mea studiază și lucrează în Anglia. Eu nu am fost pana acum acolo și nu pot aplica pentru rezidență. Ce pot face în situația asta? Căsătoria...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema. Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 ani și mai nou și însărcinată, iar sora- sa e o corvoada pentru mine. La început am luat- o ca pe o joaca, dar acum deja o urăsc din...? (mai mult)
Mai pot începe în ziua de azi relații în viața reală? Am impresia că pentru a putea măcar să vorbești sau să te întâlnești cu cineva ai nevoie ca deja să existe o bază de încredere,...? (mai mult)
Credeti ca daca un barbat si-a lovit femeia o data, va mai face asta si a doua oara si a treia si asa mai departe?
Salut TPU. Am si eu o problema foarte nasoala. Parintii mei sunt despărțiți de 6 ani. Mama are alt soț si tata are alta sotie cu 2 copii. Eu practic stau la maica- mea acum. Dimineața la ora 7 tata...? (mai mult)
Salut TPU! La scoala se organizeaza o tabara si mi- as dori si eu sa merg, dar problema este ca parintii mei nu ma lasa deoarece este in Moldova (foarte departe de orasul in care locuiesc). Ce sfaturi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.