Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut. Am și eu o problemă. Am fost cu o fată timp de un an, am și locuit împreună un timp, după care ea a plecat înapoi în tară pentru un timp ea a zis că maxim două luni. După ce a ...? (mai mult)
Din experiența voastră, care sunt șansele ca după o perioadă de neînțelegeri și răutăți să revină într-un final totul la cum era înainte?
Salut! As vrea sa stiu parerea voastra despre urmatoare situatie si daca e ok sa fac ceva in legatura cu asta. Acum aproximativ un an am cunoscut o fata. La momentul respectiv nici nu ma gandeam ca...? (mai mult)
Vi se pare normal ca la 25 de ani sa nu te ia taica- tu' cu masina pana in alt oras pentru ca "are treaba"? De fapt trebuia sa lase masina undeva si sa se intoarca si am vrut sa ma plimb si eu, ca nu ...? (mai mult)
Ziua mea de nastere este duminica peste cateva luni dar vreau sa stiu ce sa fac ca de obicei cand e ziua cuiva de nastere se dau bomboane la scoala dar eu nu am cum sa le dau adica pot sa ii invit la mine...? (mai mult)
Buna! Am observat ca prietenul meu isi numeste amica lui pisi or pisoi. Ei isi trimit inimioare, pupici si imbratisari dar el spune ca nu e nimic intre ei doi. Credeti ca aceste porecle ar fi semn ...? (mai mult)
Salut, m- am transferat intr- o clasa noua, unde am dat de cea mai frumoasa fata pe care am intalnit- o in viata mea, efectiv o ador, ma gandesc la ea zi si noapte.La liceu mai glumesc cu ea, rasuri...? (mai mult)
Când eram mică eram nervoasa mereu și îi mai dădeam cate o palmă surorii mele că era foarte enervanta. Mă simt vinovată și responsabilă că ea e mai închisă în sine. Nu știu dacă își...? (mai mult)
Salut, imi place de o fata de la mine din clasa, o ador chiar dar ea ma cam respinge. Ce sa fac?! Astazi ii era rau si i- am dat un antinevralgic. Mi- a multumit.M- am simtit extraordinar.Ce ar trebui...? (mai mult)
Bună tuturor.Am o problemă și vă rog mult să nu ignorați. Mai de mult mi- a plăcut un băiat.Să vă spun sincer cam făcea mișto de mine, de aici zicea că mă place după deja putea să râdă...? (mai mult)
Sora mea a fost la prietenul ei care avea coronavirus si era in izolare. Când s- a intors nu am intrat în contact cu sora mea deloc, nici măcar la bucătărie nu mâncăm împreună și avem camere...? (mai mult)
Ce este fratele miresei daca eu sunt copilul nasilor?
Buna! Revenind la prima mea întrebare. Am o relație de 3 ani de zile și recent iar l- am prins ca a vorbit cu alte fete pe parcursul relației... i- am dat o pauza și incontinuu plangea, ma cauta....? (mai mult)
Salutare TPU, Am şi eu nevoie de ajutor din partea voastră, am 13 ani şi părinții mei divorțează de aproape 2 ani şi este mizerabil procesul. Eu cu mama şi cu fratele meu locuim în străinătate....? (mai mult)
Salut. Imi cam place de fata, dar ea are iubit. Faza e ca, vorbesc cu ea mai mult fata in fata, pe mesaje nu. O fac sa rada mereu si ea chiar vorbeste cu mine si discuta. Ce este de facut? Sfaturi?
Acum 1 an am incercat sa imi fac o relatie si fata nu ma placea si am incercat cu alta si nici a 2 nu ma placea, apoi am intrat in depresie si nu am mai avut curaj sa cunosc fete din cauza fricii ca daca...? (mai mult)
Salut, am un prieten care ne cunoastem de mult timp, pot sa zic ca e cel mai bun prieten al meu si de acum 2- 3 saptamani nu mai comunica cu mine, la mesaje primesc doar seen, l- am întrebat in ce...? (mai mult)
Azi se fac 2 saptamani de cand iubita mea s- a despartit de mine. Am fost impreuna timp de un an si 5 luni. Cele mai frumoase zile. M- a inselat si dupa m- a lasat ca pe un nimeni. Problema este ca ma ...? (mai mult)
De ce majoritatea oamenilor empatizeaza mai mult cu un băiat rănit din dragoste, in comparație cu o fata? Daca o fata este rănită, vina este a ei pentru că a făcut o alegere greșită. Pe...? (mai mult)
Cum v-ati simti ca barbati sa fiti intretinuti de partenerele voastre?
Merita incercarea pentru o relatie intre scorpion si sagetator?
Baiatul meu are 19 ani si are pensie dar vrea sa lase pensia si sa se duca la munca ca ma- sa nu ii da bani si se supara, va dati seama ca nu e fericit. Deci poate baiatul meu sa se duca la munca? Sau...? (mai mult)
Ce inseamna atunci cand baiatul zice sa ramaneti doar prieteni?
Buna, sunt intr- o relație de 9 luni ...la început pana sa ne mutam amandou totul a fost frumos, ne intelegeam, aveam intimitate iar acum lucrurile nu mai sunt asa ...eu sunt foarte geloasa si nu ...? (mai mult)
Acum doi ani tatăl vitreg mi- a făcut cunoștință cu un băiat din familia lui, nu stiu ce ii venea ca si ruda vecin, var, habar nu am. Tipul era destul de frumușel, avea in jur de 27 de ani, ...? (mai mult)
În alții pot vedea de multe ori ceea ce se afla in mine, de aceea văd oameni cu intenții bune și de fapt lucurile stau cu totul și cu totul diferit și ei pe mine mă văd intr- un mod eronat, ...? (mai mult)
Salut TPU! Pentru foarte mulți oameni par extrem de diferit față de cum sunt de fapt. Ce ar putea determina asta, sunt oameni superficiali care se grăbesc să judece, dar mai important, ...? (mai mult)
Salut TPU, deci, am o relatie de 1 luna jumate, putin da, cu o fata de seama mea adica 25 de ani, vreau o parere a vostra celor cu maturitate sa vad daca am gresit eu sau nu. Fata mi se pare destul...? (mai mult)
Buna! Am o problemă și sper să mă puteți înțelege. Problema stă în felul următor. Tata are o colegă de muncă foarte enervantă, se pisicește pe lângă el, se crede frumoasă. În 2018,...? (mai mult)
Bună ziua, Ma aflu intr- o situatie ciudata. Timp de 6 ani am avut o relatie destul de complicata in sensul in care el mi- a spus ca nu mai doreste sa se castoreasca niciodata (era divortat). Insa m-...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturi/pareri/orice. Ma simt foarte singura de la un timp, m- am despartit si de prietenul meu, din cauza mea dar nu mai am ce face acum. Problema mare este in familia mea. Cu mama...? (mai mult)
Un nene bătrân îmi spunea asa "dacă as mai fi din nou tânăr, nu aș mai face greșeala sa ma însor" aici cred ca are dreptate. Nu mai bine burlac pe viață?
Bună seara! Am și eu o întrebare: Ce părere aveți despre țările: Anglia, Italia, Franța, Spania?
De ce nu se simte o femeie fericita într-o relație? Când eu ii arat mereu și o fac sa se simtă fericita. Am impresia ca noi bărbații ne zbatem ca ele sa fie fericite dar ele tot nu sunt.
De unde știi că vrea o relație serioasă și nu o aventură? Ps: ( nu prea îmi dă mesaje, (semn ca nu mă place chiar dacă a zis ca ma place?) Și eu i- am zis ca nu vreau de la vârsta asta, adică...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt într- o problema foarte nasoala. Eu locuiesc in Germania si tata e plecat in Romania sa se întâlnească cu familia. Luni se deschid școlile deoarece au scazut incidentele de covid. Problema...? (mai mult)
Trebuie sa fii frumoasa ca sa ai sugar daddy?
Buna! Vi se pare ciudat ca o persoana sa nu iasa prin pub- uri si in oras in general? Eu cam asta sunt de ceva timp incoace, am doar 21 de ani intr- adevar, in adolescenta am avut contact cu multe droguri...? (mai mult)
Buna, as avea o rugaminte pentru doamnele din comunitate :). Am 21 ani si locuiesc in Germania de 10 ani. Am doar esecuri in dating chit ca am primit o educatie buna de la parinti si sunt un baiat cu ...? (mai mult)
Se mai poate considera ajutor din partea cuiva (prieteni, familie, colegi de servici) când acesta face o treabă de 100 mai bună decât tine, dar în încercarea de a te ajuta, ca consecință te...? (mai mult)
Buna! Stau la camin si colegii mei se culca pe la 1 noaptea! Eu ma culc pe la 11, dar nu pot dormi din cauza luminii. Ideii ca sa pot dormi cu lumina aprinsa?
Tocmai am rămas socata și sper sa nu mai fie în viata mea mai apropiat decât familia mea.Am aflat azi de ce rudele iubitului meu tot veneau aici și de ce se comportau asa(după întrebările anterioare)...? (mai mult)
Salut TPU. Am si eu nevoie de ajutor intr- o problema in care m- am bagat ca prostul in cel mai penibil mod posibil si inapoi nu prea mai pot da. Hai sa va zic (nu radeti prea tare ca tot am nevoie de ...? (mai mult)
Buna! Eu am o colega de clasa care imi e si prietena. Si anul trecut, barfea niste colege si le făcea in toate felurile si acum sunt CELE MAI BUNE PRIETENE, iar cu mine abia mai vorbeste. Ce parere ...? (mai mult)
Bună. De ce de fiecare dată când îi spun prietenei mele ce mă doare legat de prietenia noastră, mereu mă ia cu psihologia inversa? De ce de fiecare dată când încerc să discut cu ea față ...? (mai mult)
Salutare TPU, am mai avut aceleași probleme dar de data asta a pus capac și vreau sa dati părerea cu sinceritate.Sora iubitului meu are niște probleme cu soțul ei, ea având și un copil.Ei doi ...? (mai mult)
Cum as putea sa depasesc supararile mai rapid? De curand m- am despartit de prietena mea, avand de altfel si alte necazuri simt o durere continua de burta/stomac de cateva zile si ma gandesc ca nu e ok...? (mai mult)
Nu mai știu ce se întâmplă cu mine, pur și simplu fiecare relație pe care o am, se sfârșește prost. Eu fiind cel ce parcă "dă bir cu fugiții" habar nu am de ce, parcă îmi este frică de...? (mai mult)
De ce nu ma intelege nimeni si toata lumea e impotriva mea si ma injura cand eu sunt politicos si ma port frumos cu toata lumea? Eu de la gura mea iau si dau altuia ca o mama pasare in cuib. Mestec si ...? (mai mult)
Hey TPU, care sunt beneficiile casatoriei? Adica cu ce diferentieaza faptul ca au un act la mana, se iubesc mai mult pentru ca au actul ala fata de niste oameni care nu s-au casatorit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?