Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
O prietenă s- a mutat la mine pentru aproximativ 1 săptămână pentru că are casa în construcție și nu are unde să doarmă așa că m- am oferit să stea aici până se rezolvă totul. Problema...? (mai mult)
Salut TPU. Voi cum ați aborda o fata atunci când sunteți la sală? Ca sa fim înțeleși, nu cunoașteți fata, e prima oara când o vedeți și de descurcat se descurca cât de cât singura adică...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau si eu niste idei de cadouri pentru ziua de nastere a iubitei mele. Fara bijuterii ca nu poarta si fara machiaje ca nu prea le foloseste
Salutare TPU! Ma cheama Mihai, am 17 ani si nu imi plac deloc copiii. De cand am intrat clasa a doua, pana in a opta am avut parte de bullying la scoala, iar acasa parintii se certau si de cele mai...? (mai mult)
Aveam 2 ani când l- am văzut pe tata, iar sora mea 3 luni, ultima data când l- am văzut o bătea pe mama și s- au despărțit. Mama se logodește în octombrie cu un bărbat care are doua fete una...? (mai mult)
Am 19 ani și sunt căsătorită de un an, de câteva luni soțul meu își dorește să facem un copil, eu însă nu mă simt pregătită, îmi plac copiii, dar îmi este teamă? Voi ce credeți?
Bună tuturor. De cativa ani sunt mutata de acasa si ma intalnesc cu parintii in weekenduri. Copilaria mea nu a fost una fericita, tata chiar daca nu consuma alcool era un om foarte strict si facea ...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa ma placa cineva prin felul meu de a fi?
Salut. Este cineva aici care este într- o relație sau a fost într- o relație care a început printr- o simplă prietenie și nu neapărat ca o atracție fizică necontrolată și cu flirt? Adica...? (mai mult)
Bună ziua, Am nevoie de răspunsurile voastre în situația mea. Am făcut doua teste de sarcina Barza cu determinarea săptămânii și ambele au ieșit pozitive. Totuși, după primul test de sarcina...? (mai mult)
Buna ziua. As dori sa va spun poveste mea pe scurt.M- am casatorit acum 1 an, am vrut sa fac un copil insa soacra mea s- a schimbat total, nu m- a ajutat cu nimic, ba chiar il suna mereu pe sot, gaseste...? (mai mult)
Ce parere aveti depre violenta domestica si cum s-ar putea combate aceasta?
Am asa o problema de viata pe care e greu sa o spun, pur și simplu greu pentru ca problemele ascunse sunt foarte greu de explicat și de aceea le ținem în noi. EU sunt o persoana sensibila care am ...? (mai mult)
Buna TPU, am nevoie de o scuza buna sa nu ies cu niste fete in oras, multumesc.
Ok....sunt din nou aici...ummm multumesc pentru tot, pentru ca ați încercat sa ma ajutați, dar nu cred ca mai pot sa o fac. De data aceasta este ‘mama’ mea (nu o mai consider parinte) a vrut sa...? (mai mult)
Stiu ca poate pare ceva stupid, dar mama logdnicului meu vrea sa ne dea un set de farfurii din acelea vechi, tot felul de bibelouri etc. Problema e ca apartamentul nostru e modern si chiar nu avem atat...? (mai mult)
Sunt terorizata la lucru de un om pe care eu si prietenele mele l- am cunoscut in urma cu aprox o luna de zile. Zi de zi ma urmărește, ma bruscheaza si ma jigneste fiindca n- am cedat avansurilor lui...? (mai mult)
Bună! Am o problema și vreau niște sfaturi. Fratele meu are o iubita. Ea sta în România, el o luna pe an maxim sta acasă, în rest este plecat în străinătate. El are 37 de ani, iar ea 22. ...? (mai mult)
Salut TPU. Am si eu o nelămurire in legătură cu parintii mei. Ei sunt foarte stricti si grijulii. Cand ies afara cu prietenii sau cu o fata mereu trebuie sa ma sune. Odata eram cu prietenii prin oraș...? (mai mult)
E normal ca intr- o familie ca mama sa isi bată copilul ca a facut prostii când era mic? Si sa ii fie interzis sa iasă afara cu băieții...cunosc o familie asa si băiatul putin trecut peste 20 ani...? (mai mult)
Credeți ca doi tineri de 19 ani pot fi suficient de maturi in ceea ce privește creșterea unui copil? Toata lumea spune ca la vârsta asta ești imatur, nu ești in stare.Voi cei care ați făcut un...? (mai mult)
Salut grup, Nu reusesc sa imi fac o prietena, am incercat tot felul de solutii si este egal cu zero.Ce primesc e doar indiferenta maxima..tacere..precizez ca am 26 ani si sunt sigur de ceva vreme...am...? (mai mult)
Dacă nu- ți mai scrie de ceva vreme, înseamnă că te- a uitat sau ai fost doar o alegere dintr- o 1000 și nu ai picat și nu te mai vrea? Nu ca nu te mai vrea, ca te- a vrut din prima oarecum doar...? (mai mult)
Ce se intampla dacă dai cu pudra antipaduchi unui câine in ochi? L- am dat pe spate și chiar atunci sa întors, i- am șters ochiul dar sper ca nu se va intampla ceva după ceva timp. Ochiul nu se vede...? (mai mult)
Bună! Îmi este puțin greu să scriu asta, dar vreau să văd câteva păreri. Ce relație aveți cu tatăl vostru? Tatăl meu nu vorbește nici două cuvinte cu mine într- o zi, dacă...? (mai mult)
Cred ca mai bine astep in banca mea pana la 27 de ani si poate poate atunci imi gasesc o prietena, avand in vedere ca incerc in zadar am (masina, am bani (eu muncesc) fac antrenament zilnic 30, 50 ...? (mai mult)
Salut, se poate vorbi tatal unui roman sau romance cu tatal unui tigan sau tiganci sa se insoare copiii?
Un copil daca a fost invatat de mic sa fie mutat dintr- o casa in alta din pricina scandalurilor de neamuri, mai tarziu va deveni un adult foarte problematic din punct de vedere profesional si personal?(Argumentati...? (mai mult)
Salut! As vrea sa gasesc niste informatii despre strabunici. Bunicii nu mai traiesc sa- mi dea detalii, dar stiu ca atunci cand au murit(in 1929, respectiv 1936) erau la un sanatoriu de boli pneumoftiziologice.Nu...? (mai mult)
Buna TPU, as vrea metode de împăcare cu prietenii, este aproape o lună de când m- am certat cu un prieten și aș vrea să mă împac cu el! Și nici pe Facebook nu îmi mai răspunde! Ce sa fac ...? (mai mult)
Salutare. Am o mare problema... Sunt un baiat timid de felul meu, mai retras. Imi cer scuze de lungimea mesajului. In clasa a 5- a am aflat ca sufar de ADHD, din cauza asta sunt bataia de joc a tuturor. ...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc o fata pentru o relatie serioasa? Am 35 de ani si angajat. Caut in Cluj sau dispusa sa se mute.
Salut TPU, ce ma îndrumați sa fac? Problema sta în felul următor eu nu ma înțeleg cu taicamiu deloc mama este moarta și vreau sa plec însă ce as putea sa fac în asa fel sa ma pun pe picioare?...? (mai mult)
Sunt însărcinată în 6 luni, urma sa am un băiețel. Însă azi când am fost la control... Doamna Doctor mi- a spus ca din păcate nu îi mai aude bătăile inimii... Și mi- a spus ca cel mai probabil...? (mai mult)
Bună. Dacă o persoană (cunoscută, de prietenie medie) va cere împrumut o sumă considerabilă de bani pentru o cauză destul de serioasă și aveți acei bani disponibili pentru a- i împrumuta, ...? (mai mult)
Am o relatie de 9 luni, eu am 17 ani si ea 16, ea a avut o relație mai mhm, băiatul si- a cam batut joc. In prima luna vorbea mult de el, se vedea ca n- a trecut peste, am avut si certuri pe discutia...? (mai mult)
Buna, am o relatie cam complicata cu prietena mea. Suntem impreuna de ceva timp si parintii ei au realizat ca ne intelegem foarte bine dar faza e ca a vorbit prietena mea cu parintii ei despre noi dar...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa va spun ceva și scurt. Acel baiat care ma iubeste, vorbește cu mine in fiecare zi, mereu mergem împreuna, el cumpara ceva lucruri ce îmi place și îmi da etc. Dar el mi- a spus...? (mai mult)
Buna seara, in urma 2 zile am aflat ca iubita mea făcea zile pe snap cu fostul, ii trimitea snapuri si le deschidea si pe ale lui. Am avut o discuție cu ea (cearta) si pana la urma mi- a zis ca le...? (mai mult)
Salut! Nu stiu cum sa incep, dar am o dificultate cu familia mea si are legatura cu relatiile. Ei bine, familia mea ma considera oarecum defect pentru ca am 26 de ani si nu m- au vazut vreodata sa...? (mai mult)
Dacă ești băiat este greu să-ți faci o prietenă după ce termini facultatea?
Este posibil să am un strămoș mongol dacă bunica mea are unele trăsături ale feței ca ale unui mongol(nu este asiatică, este europeană)?
Cum poate spune o fata ca ai uitat de ea când ultima data ai vorbit astăzi la ora 9 dimineața și după ii dai mesaj seara pe la ora 19? Neavând timp de stat pe net și vorbit la telefon datorita faptului...? (mai mult)
A folosit cineva site- ul acela care se ocupă cu închirierea unui prieten? (Rent a friend). Dacă da, ce experiență ați avut? Eu am 22 de ani și aveam de gând să caut o tipă de peste 34 de ani...? (mai mult)
Dacă părinții mei sunt divorțați de când aveam 2 ani și sora mea avea 3 luni și nu știu cum arată tatăl meu și el niciodată nu s- a interesat de mine sau de sora mea și a și bătut- o pe...? (mai mult)
Buna TPU! Am rămas gravida si nu stiu cum să îi spun mamei situația, am aproape 19 ani, sunt de 3 ani împreună cu tatăl copilului el, are 23 ani ma puteti ajuta cu niște sfaturi?
Deci, fiți atenți, după o săptămână în care nu mi- a scris, imi zise acum ca, , ce faci?" Si eu ca proasta ii raspunsei. Of doamne, nu trebuia sa ii raspund nu? El are mai mate opțiuni, ...? (mai mult)
În urma cu ceva timp, un an si ceva, părinții mei voiau să se despartă...dar nu au facut- o nici pana acum.Alalteieri am gasit niste mesaje cu un nume de fată în telefonul mamei, dar era destul...? (mai mult)
Salut, TPU. Țin sa zic de pe acum că nu vreau judecată. Am 19 ani si tot ce- am facut si vreau sa fac bine nu imi iese cam nimic. Adică încerc sa ma angajez undeva, nu- mi iese, sunt deprimat sau...? (mai mult)
Bună, cu riscul sa fiu judecata totusi imi asum si decid sa povestesc aici putin din problemele mele in momentul de fata. Am avut o relație de 3 ani de zile cu un baiat.La inceput cand ne- am cunoscut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!