Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cat de greu este sa întreții o relație?
De ce rudele, gen frate, veri, unchi etc au grijă și parcă se bucura când văd un defect la mine? Că uite ai făcut burta, ia uite ai câteva fire albe etc ținând cont că ei le au pe toate ...? (mai mult)
Salutare, aveți idee unde as putea face un test poligraf si unul de paternitate in Brasov? Multumesc mult!
Buna la toata lumea. Va rog frumos daca doriti sa ma ajutati si pe mine. Cum as putea gasi o solutie sau variante in legatura cum pot discuta cu fostul meu iubit, am nr de telefon? Chiar daca nu...? (mai mult)
Buna TPU! Am si o rugaminte, daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat? Am aproape 24 de ani iar de mai bine de un an sunt singura, nu am mai gasit nici un baiat disponibil. Majoritatea sunt implicati...? (mai mult)
Maxim si cu siguranta pana la ce grad in spate va stiti bunicii? Stra- bunici, stra- stra- bunici, etc? Sunt curios daca sunt oameni care isi cunosc istoria familiei pana macar 5- 7 generatii in...? (mai mult)
Salut TPU! Acum 2 ani am avut o relație cu o fata vreo 4 luni și după m- am despărțit de ea din cauza ca i- am zis ca nu o iubesc dar i- am zis asta la nervi pentru ca o iubeam enorm de mult... Acum...? (mai mult)
Pentru un salariu de 1700 RON plus 300 RON bonuri, voi ați îndura umilințe verbale din partea colegilor doar pentru a avea ce mânca și cu ce plăti facturile? P.S.: Am contract pe perioadă nedeterminată...? (mai mult)
Salut TPU! Am trecut momentan printr-o despărțire în care am rămas foarte rănit psihic și sufletește! De ce trebuie să doară totul atât de tare? De ce trebuie să fie atât de greu?
Buna! Vreau sa pun si eu o intrebare pentru o prietena. Deci are 20 de ani si are toata viata inainte. In urma cu 2 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida. Acum se gandeste la viitor ce o sa...? (mai mult)
Salut TPU. Mai nou prin zona Moldovei au inceput sa apara indivizi care cica recruteaza oameni pentru a pleca in zonele de conflict din Ucraina (culmea ca si eu si niste colegi/ amici si din zona mea si...? (mai mult)
Bună! As vrea niște sfaturi pentru asta va rog... Sunt fata, am 14 ani iar părinții mei sunt plecați, mama este la tatăl fratelui meu (am un frate de 6 luni) iar tata este plecat la o femeie ...? (mai mult)
De ce se dorește a avea un copil, numai ca să ai un urmaș și să- ți "poarte" cineva de grijă la bătrânețe? Exact, am 20 de ani, sunt la facultate, mă descurc bine dpdv financiar, dar nu...? (mai mult)
Cum v- ati descurcat cand ati stat prima data singuri si la ce varsta s- a intamplat? V- au ajutat parintii in perioada aia? Eu m- am mutat cu 2 luni inainte sa fac 19 ani dar mi se pare ca totusi am facut...? (mai mult)
Sunt însărcinată in 6 luni iar părinții mei au aflat despre sarcină și m- au alungat din casă. Am plecat in Spania, mătușa mea lucrează și plătește chiria dar m- a avertizat că nu o sa-...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati- ma cu niste sfaturi si sa ma lamuriti pe mine cu ceva.Da va rog frumos sa nu ma intelegeti in nume de rau sau gresit sau cu intentia rea, va rog frumos si va multumesc pentru...? (mai mult)
Pe aplicatiile astea de daiting nu- ti raspunde nimeni, foloseste cineva badoo, twoo? Am dat mesaje la cateva persuane si nici un raspuns de la nici una, sunt persoane reale. Am toate upgradarile livetime,...? (mai mult)
Bună TPU, ii o fata care îmi place mult și i- am trimis mesaj dar nici nu l- a văzut, acum vinde un laptop dar nu stiu cum sa fac sa vb cu ea prin intermediul vânzării laptopului cu toate ca eu...? (mai mult)
Eu și iubitul meu trebuie sa împlinim 2 ani de relație acum in luna mai. Pe 2 Aprilie am avut o cearta după care el a început sa se comporte urat, lucrurile nu mai mergeau și ne- am despărțit ...? (mai mult)
Salut, in cateva zile urmeaza sa ma casatoresc, sper eu cu bine si fara peripetii. Recent am aflat ca mama soacra se lauda unor invitati cum ca ar fi platit o mare parte din nunta desi toate costurile...? (mai mult)
Eu având situatia financiara mai buna e bine sa îmi ajut rudele iubitului meu? Mi se pare josnic, ma simt ca naiba, o mai și primește în casa(după întrebarea anterioara).Ei nu cred ca ma vor ajuta...? (mai mult)
Salut! Este o fata ce mi-a plăcut foarte mult de ea si i-am spus asta dar ea nu si vreau niște sfaturi cum sa o fac sa fie nebuna dupa mine va rog.
Vorbeam zilnic pe mesenger, până când nu mi- a mai scris, dar mi- a zis ca ii place de mine, ca ar vrea o relatie. De cateva zile nu am mai primit sms de la el, sau daca am primit doar un simplu...? (mai mult)
Locuiesc cu mama si bunica la casă și am o problemă. Cand imi intra salariul pe card mereu trebuie sa le dau toti banii iar ele imi dau 200- 300 lei pe lună. Sunt constient ca si eu trebuie sa contribui...? (mai mult)
Bună, deci as vrea sa încep cu începutul am o problema mai aiurea cu taicamiu... Vrea sa ma dea afara din casa, eu am 18 ani și am terminat studiile. Vreau sa plec undeva sa muncesc în Germania ...? (mai mult)
Salut, de curând m- am certat cu părinții mei, am 19 ani și doresc sa ma mut cu prietena mea, lucru pe care de altfel l- am și făcut, dar ei nu sunt de acord. Ma amenință că vin cu politia...? (mai mult)
Dacă nu mi-a mai dat mesaje de vreo 5 zile, ar mai trebui să îi răspund? Sau sa il las in seen? In toată această perioadă de indiferenta, am suferit mult.
Salutare, vin si eu cu o mare nevoie de niste cuvinte alese pentru o persoana dragă care astazi, din pacate, a decedat. Aceasta persoana mi- a fost mentor (indrumator) ceva timp la locul meu de munca...? (mai mult)
De ceva timp nu ma mai inteleg cu parintii.Am 13 ani si urla la mine din niste motive stupide dar care lor li se par reguli de bun simt. Ba ca uit sa inchid usa la bucatarie dupa ce mananc(ma face prost),...? (mai mult)
E o idee buna să- ți faci prima prietena la 25 de ani? Eu cred că da pentru că în perioada adolescentei dacă îți faci o prietena, șansele să ramai cu ea toată viața sunt foarte mici. ...? (mai mult)
Ce grad de rudenie e fratele soției?
Timp de o lună mi- a trimis mesaje frumoase, imi spunea ca ma place, ca ar vrea ca eu să fiu iubita lui, acum a dispărut! Nu- mi mai scrie. M- a făcut să mă atașez de el, iar după a dispărut....? (mai mult)
Buna, TPU! Sa va povestesc ceva ce ma apasa foarte mult. Relația cu tatal meu, este una rece. Ma uit la alți copii cu tații lor care sunt mereu împreună, își petrec timpul cu diferite activități....? (mai mult)
Fratele meu din Anglia e un egoist, si- a luat Samsung S21 si a vandut S9+ in loc sa mi- l dea mie cadou. Si mi- a promis că imi da mie S9+ cand isi va lua telefon nou. Am si eu telefon dar bateria...? (mai mult)
Sunt o victima a violentei domestice, am moralul la pământ... Mi- aș dori sa vorbesc cu cineva care trece printr- o situație similara, nu am cu cine sa vorbesc. Sunt jignita și bătută groaznic,...? (mai mult)
Sunteti parinti si intr-o zi aflati ca fata voastra de 14 ani e gravida. Sau ca baiatul vostru de aceeasi varsta o sa devina tatic. Cum procedati? :)
O intrebare special pentru fete va rog. Am o relatie de 3 luni cu o fata si am observat ca uneori cauta sa ceara validare, , sentimentala". (Ma intreaba ce- mi place la ea s- a.m.d). Cumva dupa ce...? (mai mult)
Ce prenume rimează cu numele de familie Stana? (și de fete și de băieți).
La ce sunteti atenti cand iesiti la o intalnire cu cineva?
Ce intrebari vi se par esentiale de pus la primele intalniri?
La o nunta de 12-14 persoane, este rusinos sa filmezi cu telefonul sau trebuie neaparat sa platesti fotograf?
TPU Sunt cu prietenul meu de 6 ani. Incerc sa nu rabufnesc, de cateva luni a ramas fara loc de munca, am zis ca nu e nimic, ne descurcam o perioada pana isi gaseste ceva ca eu nu am un salariu chiar...? (mai mult)
Salut! Eu vreau sa câștig mai mulți bani de buzunar de la mama. I- am spus sa îmi dea 80 de lei pe săptămâna dar ea zice ca este prea mult. Eu mai merg in parc cu prietenii și de aceea am nevoie...? (mai mult)
Cum treceți peste momentele în care vă simțiți nefericiți și deprimați?
Vi s- a intamplat sa va saturati de viata pe care o aveti, de voi insiva si totusi sa nu puteti schimba nimic? Eu cred ca m- am saturat de singuratate. La inceput o cautam si imi placea, dar acum parca...? (mai mult)
Va salut. Solicit niste păreri. In urma cu ceva ani am cunoscut o fata prin intermediul unor "cunostinte", mai exact când mi- am luat atestatul de sofer profesionist. Prin "a cunoaste" ma refer la a...? (mai mult)
Ce ai învățat din ultima ta relație?
Salut, azi in timp ce mâncăm mi s- a făcut rau din cauză că am inceput sa mă gândesc că ce voi face eu când mami și tati vor muri și voi rămâne de a dreptul singur in societate. Eu incerc...? (mai mult)
Sunt romancele fitoase sau nu?
Sunt o persoana foarte corecta si nu reusesc sa imi gasesc o prietena, pentru ca sunt un om simplu, nu mint, merg la biserica, de 5 ani de zile nu am o prietena, sunt pur si simplu doar un om. As ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!