Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut, e prima data cand folosesc site- ul asta. Sunt fata si sunt impreuna cu partenerul meu de 6 luni. Ne intelegem bine, etc. Zilele trecute venise vorba de ce vom face noi pe viitor, ce asteptari...? (mai mult)
Cum sa fac sa mă placa o fată daca acum tine la mine ca la un frate?
Voi ce preferați? Singuri la părinți sau cu un frate/o soră?
Buna TPU. Ce cadouri recomandați sau ati facut la Nași? Mulțumesc
Bună tuturor! In urma aproape un an am aflat ca sunt însărcinată, am fost la un pas sa fac avort din cauza prietenului meu care nu si- l dorea. Decizia mea a fost de a- l păstra, indiferent daca...? (mai mult)
Salut! Am 21 de ani iar acum 4 ani le- am spus parintilor faptul ca sunt gay. Tatal meu a acceptat, mamei insa ii este foarte greu. Pana acum a ales sa ignore si sa considere ca e doar "o faza", dupa...? (mai mult)
Am nevoie sa imi spuneti cum ati reactiona in locul meu si ce ati face. Acum 6 ani am cunoscut un tip pe net, Alexis se numeste. La inceput era totul ok, intrasem in relatie, pana ne- am cunoscut ...? (mai mult)
Helppp! Am o problema f. Mare si vreau ajutorul dvs. Sora- mea e nebună! Totul a inceput pe 14 August, cand am mers la ziua verisorului mamei mele, Leontin. Cand ne indreptam spre casa din statia de...? (mai mult)
Buna TPU! Ce sa ii spun unui baiat dacă îmi spune"ce suntem noi doi" ca suntem impreauna de doua luni și încă nu mi-a spus sa fiu iubita lui doar stam impreuna de doua luni.
În casa în care locuiesc cu părinții mei mereu simt o energie negativă, ceea ce sigur este adevărat. Mereu apar certuri nasoale din lucruri mărunte gen de ce ai uitat becul aprins etc care apoi...? (mai mult)
Voi incepe cu inceputul, am 19 ani sunt la facultate si de cateva zile am mari probleme cu sora mea mai micã cu 2 ani, are un iubit si prima datã când mi- a spus asta am crezut cã e un iubit de vârsta...? (mai mult)
Azi am dat test la biologie. Desi am invatat cand ne- a dat testele am inceput sa tremur, mai aveam putin si plangeam pentru ca uitasem tot. Si am facut calculul si s- ar putea sa iau 6 sau 7 desi pana...? (mai mult)
Vreau sa stiu. 1- vreau sa stiu de ce unele persoane ma obliga sa vb cu una sa ma dau pe laga ea cand stie toata lumea ca sta deja cu unul (aceeasi replica o aud de fiecare data)? 2- cand este bine ...? (mai mult)
Buna.Am o sora doar de mama dar avem tati diferiti. Tatal surorii mele are un frate care are 3 baieti. Acestia fiind verisorii primari ai surorii mele. Eu cu unul dintre ei sunt împreuna. Mami s- a despărțit...? (mai mult)
Scriu asta cu lacrimi in ochi, efectiv am fost dus la capatul puterilor si nu stiu ce sa fac.Deci, eu nu am prieteni.Nici macar unul singur si asta nu este pentru ca nu stiu sa port o conversatie, ba ...? (mai mult)
Dupa ce varsta te discrediteaza lumea daca nu esti casatorit(a), cu o familie intemeiata, cu sot/sotie si copii?
Sunt in relatie de 2 luni jumate cu o fata, ne vedem la 2 zile, chestia e ca pe net uneori parca ar fi plictisita de mine (ma suna si ma intreaba ce fac si dupa daca o intreb poarta o conv. foarte seaca....? (mai mult)
Salut! De vreo 2- 3 săptămâni am o problemă cu o vecină. Ea are în jur de 40 de capre. Eu am pus doi brăduți la poartă și câteva flori și într- o dimineață toate erau mâncate de capre.Eu...? (mai mult)
Am surprins niște mesaje interesante pe Facebook lui gagica mea. I- a răspuns la un băiat pe story "frumosul meu :* " Iar la altul îl întreba când vine în țară. Și dacă putem vorbi dimineața...? (mai mult)
Bună! Deci vreau un sfat de la cineva care a fost în situația mea actuală. Am 21 de ani și stau cu părinții. Tatăl meu are niște magazine alimentare, baruri etc. Am absolvit bacul și desigur...? (mai mult)
Cât contează pentru voi acordul familiei în ce privește o relație?
Nu știu ce să mai fac :( În a 2- a zi de Paște, mama și tata s- au certat, la fel și în a 3- a. Tata era puțin nervos (a spus „S- a terminat" sau asa ceva, inainte mai zicea ceva, nu stiu...? (mai mult)
Ce poti sa ii mai faci unui copil care a descoperit slabiciunea mamei lui si o exploateaza constant pentru ca asa l- a invatat chiar ea! Ea ca sa fie linistita i- a facut toate mofturile si acum el ...? (mai mult)
Hello! Am nevoie de parerea voastra. Tocmai ce am aflat ca iubitul meu este pasionat de cuburi rubik. Credeti ca o sa ii placa un cub rubik cu Transformers? Mentionez ca ii place acest film.
Am o întrebare. Efectiv nu mai pot, uneori îmi vine să plâng când scriu chestia asta. Sunt clasa a 8- a și efectiv părinții mei se ceartă cu mine zi de zi. Tot timpul ei spun ca e vina mea ca...? (mai mult)
Cum iti poti da seama daca iubitul tau te-a inselat cu o fata din cercul vostru de prieteni? P. S mai tot timpul ii placea sa ma bata la cap cu vorbe despre acea persoana.
Bună, sunt o fata de 20 de ani, sunt studentă și nu gestionez deloc bine problemele cu părinții mei, aceștia sunt despărțiți de când aveam 16 ani, de fiecare data am fost și continui sa ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre asa zișii "pseudoprieteni " (prieteni falsi) care te cauta după 2 ani în care tot ați încercat sa discutați cu el/ei și nu v- a răspuns sub nici o forma? Ce părere aveți...? (mai mult)
Buna TPU! Ce sa ii spun unui baiat dacă îmi scrie "de ce îmi bate inima" când discutam,ne certam, ne supăram etc?
Salut TPU! Am o întrebare în legătură cu etnia romă, am o relație cu o fată care este țigancă romanizată, nu i- am cunoscut părinții și nu am avut niciun contact sexual cu ea, vreau să...? (mai mult)
I-am promis bunicii fostului meu iubit ca ii voi trimite la pachet niste lucruri pampersi si altele. Acum ca ne-am despartit credeti ca ar fi deplasat daca ii mai trimit?
Salut TPU! Cum a fost prima data cand v-a placut de o fata iar ea nu a simtit la fel, cum ati procedat?
Salutare baieti, ce tehnici, replici aveti sa va bagati in seama cu o fata de care va place dar nu o cunoasteti, pe Facebook de ex? Voi fetelor cum preferati sa fiti abordate de baieti pe Facebook,...? (mai mult)
Dacă verișorul meu are o fetiță, eu ce rudă sunt cu ea?
Care credeți că ar fi diferența dintre a vorbi cu cineva de încredere despre problemele tale și a te plânge?
Buna... Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o parere va rog? Cum poti sa iti dai seama daca iubitul tau chiar te-a inselat cu o persoana de care zicea vorbe mai tot timpul?
Buna ziua și Hristos a înviat! Ma numesc Ene Ionuț Cătălin, am 36 de ani iar de la vârsta de 3 ani tatăl meu biologic a câștigat dreptul de a ma creste în Instanta prin decizie definitiva iar...? (mai mult)
De ce se simt mereu femeile trădate într-o relație? Și cum o faci sa se întoarcă la tine după aceasta trădare? Și cum dovedești ca ți la ea și o iubești?
De ce fetele din ziua de azi caută lucruri neserioase intr- o relație? În loc să gândească pozitiv! Mai departe în condiția în care îți vezi de treabă ești luat de prost... și culmea se...? (mai mult)
Bună ziua! Care este motivul pentru care nu am încă o prietenă mai serioasă? Sunt băiat cuminte respectuos! Bineînțeles după ce am fost intr- o relație amicală... idea era că fata mai avea ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va cer sfatul, am un frate mai mic cu autism grav, este adolescent. Problema este ca face foarte multe rele, varsa mancare, faina, tot ce ii iese in cale, dar nu mereu, se enerveaza,...? (mai mult)
Unde pot gasi o parteneră cu servici, casă și toate cele pentru relație serioasă? M-am săturat să stau cu mama
Buna ziua. Am si eu cateva intrebari si am nevoie de răspunsuri bune. Dacă sunt minoră adica am 17 ani si vreau sa plec de acasă la iubitul meu, părinții mei sau poliția ma pot lua cu forta acasă?...? (mai mult)
Bună TPU, vă rog să mă ajutați cu un sfat. Am 36 de ani și locuiesc cu mama, care este foarte posesivă, mă simt manipulat și asuprit, s- a băgat în viața mea personală și a luat legătura...? (mai mult)
Hei TPU:) cum sa-mi conving tatal sa mergem undeva de Paste? Toata familia vrea in afara de el..nimeni nu-l poate convinge, cum sa-l conving? Helppp repedeee
Bună TPU, am o problema, eu am 13 ani iar prietena mea cea mai buna face 14 ani în vara, ei bine prietena mea vorbește cu bărbați pe snapchat, bărbații fiind 20+ iar majoritatea sunt chiar ...? (mai mult)
Cand te-ai simtit cel mai tradat de cineva? Puteti detalia? Cea mai interesanta poveste primeste fundita.
Ce ați face dacă copilul vostru ar fi heterosexual?
NU O MAI SUPORT PE MĂTUȘA MEA! Părinții mei au avut ceva treaba de făcut in Romania și au plecat ca sa rezolve acte. eu am rămas aici in Austria cu sora mea de 4 ani și Mătușa mea. ea nu prea...? (mai mult)
Buna ziua oameni dragi! Am adresat ieri o întrebare dar nu am descris o cum trebuie, sunt cu partenera mea de 6 ani, toate lucrurile au fost bune si frumoase, o perioadă de vreo 2 luni mai rău in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!