Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Eu și soțul meu avem certuri cam de o lună pentru ca nu ne mai înțelegem așa bine, noi vrem să reparam relația.Cum ne putem repara relația?
Aseara sora sotului meu a adus- o pe fetiţa ei la mine şi la sotul meu sa avem noi grija de ea 4 zile. Ea are 3 ani eu şi sotul meu o iubim ca pe propriul nostru copil şi m- am obisnuit cu ea, a mai...? (mai mult)
Fetita mea este foarte ataşată de mine şi mai nou e ataşată şi de fostul meu sot, de tatal ei care locuieşte cu mine pentru că ne- am împăcat. Fata are, 6 ani şi nu prea sta cu alte persoane,...? (mai mult)
Am 28 de ani, locuiesc la parinţii mei, am rămas însărcinată cu fostul iubit, acum m- am desparţit de el. Imi doresc mult copilul asta.Cam ce ar trebui să fac să mă descurc cu el când voi ...? (mai mult)
Caut doua surori din Oradea, am comunicat cu ele prin scrisori în copilărie..stiu ca locuiau în oradea pe str ion ratiu nr 22..Petre ioana loredana și petre bianca. poate le recunoaște cineva...mi...? (mai mult)
Sora sotului meu vrea sa o 4 zile pe fetiţa ei la mine şi la soţul meu fata are 3 ani e obişnuită cu mine şi cu sotul meu chiar îi place să stea cu noi iar eu o iubesc foarte mult ca pe propriul...? (mai mult)
Am avut o cearta cu soțul pentru ca eu m- am trezit acum la ora 12 din cauza ca sunt foarte obosită pentru ca fetița a plâns toată noaptea și eu m- am trezit să stau cu ea e mică are doar un an...? (mai mult)
Am născut acum 2 săptămâni a venit și iubitul meu acasă era plecat în străinătate însă acum vrea să plece din nou la muncă aveam o fetiță mie într- un fel nu mi se pare normal să plece...? (mai mult)
Am lăsat copilul ierila mama pentru ca să pot petrece timp cu soțul meu am zis ca îl las 2 zile dar simt ca nu mai pot sta fără el băiatul are 3 ani am vorbit cu el ca am sunat- o pe mama dar tot...? (mai mult)
Am un bebe care are 6 luni a facut luna asta am 17 ani părinții mei mă ajută mult cu copilul însă aş dori să încerc şi eu singura pentu că vreau să fiu mai responsabila eu sunt mama lui tata...? (mai mult)
Salut. Vorbesc cu o fata de 6 luni, ne comportam ca și un cuplu dar ea spune ca nu e momentul sa fim oficial împreună deoarece are probleme pe cap după divorț cu partaj, plus unele mici probleme...? (mai mult)
Sunt casatorită de 2 ani cu soțul meu eu am 22 de ani iar el 26 de ani noi ne am dori să facem și copiii însă eu momentan consider că sunt prea tânăra să fiu mama soțul înțelege și a zis ...? (mai mult)
Am 19 ani am cunoscut un băiat momentan suntem în cunoaștere nu avem o relație încă ne dorim să ne cunoaștem fară relație momentan doar să ne cunoaștem și după ne gândim la relație. Credeți...? (mai mult)
Eu nu prea am cu cine vorbi soțul meu e la muncă de dimineață până seara eu nu pot munci pentru ca avem un bebe care are 3 luni și are nevoie de mine bebe soțul meu în fiecare seară vine târziu...? (mai mult)
Sunt căsătorită de 8 ani cu soțul meu soacra nu mă prea suportă de la început zice ca nu sunt potrivita pentru băiatul ei și se cearta mereu cu mine nu locuim cu ea în casa dar când ne întâlnim...? (mai mult)
Bună am 16 ani am un frate el e mai mare ca mie cu un an are 17 ani uneori am impresia ca părinți îi oferă lui mai multa atenție decât mie și pe mine mă resping pentru ca uneori chiar mă simt...? (mai mult)
Eu am 16 ani locuiesc cu mama și cu frați mei am o sora care are 18 ani și un frate care are 22 de ani locuim la bunici mei pentru ca mama a plecat de la tata când eu eram micuță aveam 5 luni pentru...? (mai mult)
Sunt recasatorita de un an cu actualul meu soț am și o fetiță are 6 ani ea e făcută cu fostul soț fata e foarte atașată de actualul meu soț și vrea aproape mereu să stea doar cu el dar eu ...? (mai mult)
Am 22 de ani sunt căsătorităcu sotul meu de 4 ani relaţia noastra merge bine avem o relatie buna şi cu soacra ma înţeleg bine e ca o mama pentru mine însa uneori eu şi sotul meu avem mici certuri...? (mai mult)
Chiar nu mă înţeleg cu matuşa mea deloc a venit ieri la mine şi la parinţi mei pentru ca a venit din alta ţara şi va sta la noi eu am 17 ani nu mă prea, înţeleg cu matuşa, mea am şi un frate...? (mai mult)
Îmi doresc să am o relație mai bună cu soțul meu el mai bea uneori dar nu face scandal sau ceva doar ca el are și niște probleme cu inima și mie nu mi se pare ok ca bea i- am zis asta de foarte...? (mai mult)
De când mam împăcat cu soțul meu mi se pare ca să schimbat în bine nu mă mai lovește are grija de mine și de fetiță noastră fetita noastră are 3 luni a făcut azi eu am 23 de ani vreau să...? (mai mult)
Am 23 de ani prietena mea cea mai bună a decedat acum 2 ani în accident rutier părinți ei și acum sunt distruși pentru mine ei sunt ca și părinți mei ea era singurul lor copil și de asta vreau...? (mai mult)
Am 18 ani fetiță mea are 10 luni ea nu prea e învățată cu alți oameni e mai mult învățată cu mine pentru ca nu prea am lăsat- o cu alte persoane până acum pentru ca e micuță. Credți ca...? (mai mult)
Mam mutat la mama dupa ce mam despărtit de iubitul meu însă vreau să o ajut pe mama mai mult şi sa, petrecem puţin timp doar eu cu ea pentru ca oricum vreau sa îi zic ceva şi nu prea am cum pentru...? (mai mult)
Îmi doresc să petrec mai mult timp cu tatal meu biologic mama şi cu tata sunt divorţaţi eu stau cu mama şi cu actualul ei soţ (tatal meu vitreg) eu am şi o sora ea locuieste cu tatatl meu biologic...? (mai mult)
Am aflat ca sunt însărcinată tata copilului e fostul meu iubit mam despărtit de curând de el şi nu vrea să îşi asume cu fostul soţ sunt în proces de divorţ eu îmi doresc să pastrez acest ...? (mai mult)
Ma jur ca mama mea e o fiinta inutila. Asa ma trateaza ea la 21 de ani? Venisem de la magazin ca s- a apucat obeza asta pe timp de noapte sa ma trimita dupa o inghetata. La intoarcere m- a prins ploaia...? (mai mult)
Hei TPU e cam tarziu stiu dar sunt intr- o situatie grea st ca vreau sa mor odata sa scap de viata asta grea, Povestea e cam asa am 14 ani parintii m au abandonat la 5 saptamanii e de atunci m- au crescut...? (mai mult)
De ce masina pe care o are (sau nu o are) un barbat, este un criteriu principal de selectie pentru femei cand vine vorba de acceptarea unui barbat?
Evitati numele, sunt fata Eu imi iubesc partenerul, dar simt ca el nu isi vede niciodata greselile in actiunile sau vorbele sale, mereu ne certam si mereu ne contrazicem, iar el mereu imi spune...? (mai mult)
Am 4 frați mai mici sunt 2 baieți și eu cu sora mea fete baieți au cel mare 15 ani, cel mic 6 ani iar sora mea are 17 ani eu am 19 ani mama ne crește singură pentru că tata ne- a părăsit eu o...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o întrebare... dacă stai cu bărbatul tău la un bar și trece o fata pe lângă el, instinctiv se întoarce sa vadă cine este, dar dacă se uita după ea, de 2, 3 ori ...? (mai mult)
Am avut azi o cearta cu soțul meu pentru ca el a zis sa ducem fata la mama lui câteva zile avem o fetiță are un an eu i- am zis clar ca nu vreau ca fata mea să stea la mama lui în primul rând e...? (mai mult)
Fratele meu are 8 ani îl cresc singura pentru ca părinți noștri au decedat eu am 21 de ani locuiesc la iubitul meu și la părinți lui m- am mutat recent cu fratele meu la ei pentru că noi stăteam...? (mai mult)
Eu și soțul meu avem o fată are 16 ani eu mereu încerc să o alint și sa o răsfăț pentru ca soțul meu o cearta uneori bunica ei nu o prea suportă doar eu o iubesc sunt mama ei totuși îmi doresc...? (mai mult)
Eu și fratele meu suntem gemeni avem 16 ani părinți noștri considera ca noi find gemeni - frate și sora trebuie sa stam tot timpul împreună pentru ca suntem gemeni am încercat să le explicam ca...? (mai mult)
Am 19 ani recent am cunoscut un băiat dar eu nu sunt pregătită să am o relație i- am zis a zis că mă mai așteaptă dar totuși mi se pare prea de vreme am 19 ani.Credeți că e de vreme să încep...? (mai mult)
Buna TPU! Ce inseamna barbat fermecator? Stiu sensul cuvantului dar nu inteleg barbat fermecator, fiecare e unic.Ce trasaturi anume are acel barbat? VA MULTUMESC! Dau FUNDA!
Este adevărat că, tu ca barbat o să fi pus pe locul 2 de către femeia ta dacă faci copil? Dacă da : de ce?
Mam separat de iubitul meu îl ştiam doar de o luna acum locuiesc la mama nu eram compatibilil eu am 23 de ani.La ce ar trebui sa fiu atenta pe vitor cand imi fac relaţie?
Am 16 ani parinţi mei nu mai au copii doar pe mine de asta mie îmi fac toate poftele şi sunt puţin rasfaţată şi mă iubesc mult părinţi mei dar uneori sunt ocupaţi cu munca şi vreau sa petrec...? (mai mult)
Am aflat ca iubita mea ma înşelat cu cel mai bun prieten al meu neam desparţit iar acum a venit înapoi să o iert nu cred ca merită iertata. Credeţi ca merita sa o iert?
Am lăsat puțin băiatul la mama mea pentru ca eu și soțul meu să petrecem puțin timp doar eu cu el băiatul ate 3 ani eu nu am mai stat departe de copil și îmi e foarte greu am sunat- o pe mama...? (mai mult)
Mam împăcat cu soțul meu suntem încă căsătoriți nu am divorțat el a zis ca să mergem în vacanță amândoi acum că neam împăcat eu am 23 de ani avem o fetiță care are aproape 3 luni și...? (mai mult)
Locuiesc cu parinţi mei am 16 ani şi voi avea un bebe sunt însărcinată ei au zis ca ma vor ajuta cu copilul au promis asta însa eu vreau sa am grija si singura de el nu stiu înca ce o sa fie bebe...? (mai mult)
Am avut o discuție cu soțul meu în legătură cu fertilizarea în vitro eu nu mai suport tratamentul simt că corpul meu cedează el a zis ca mă iubește dar vrea copiii cu mine vreau sa opresc tratamentul...? (mai mult)
Parinți mei au zis sa o iau puțin pe sora mea la mine eu am 18 ani ea 16 ani eu cu ea ne înțelegem bine și ne iubim mult că surori doar că ea fiind adolescenta îmi va fi greu să am grijă de ea...? (mai mult)
Matuşa mea vine acasa din altă ţara şi o sa ste câteva zile la mine în apartament cu mine cu parinţi mei şi cu fratele meu mai mare eu am 17 ani fratele meu 19 ani apartamentul e al parinţilor...? (mai mult)
Am avut niste dureri de burta eu credeam ca o sa îmi vina menstruaţia dar am fost la consult ginecologic şi mi s- a spus ca sunt însărcinată eu mam desparţit de iubitul meu şi cu sotul sunt în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...