Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
De ce nu-l pot uita pe fostul? (A fost singura relație serioasă de până acum...)
Eu alta posibilitate in casa nu am decat sa dorm cu sora mea dar problema e ca ea sforaie in ultimul hal si de multe ori ma trezeste sau nu pot sa dorm din cauza asta. Dacă o trezesc si ii spun cumva ...? (mai mult)
Hey, stie cineva cum se numeste dansul din emisiunea,, Comanda la mine" pe care îl face Alex?
Salut. Am o întrebare și m- am decis să o spun aici pentru că prietenii mei nu înțeleg. Acum 2 săptămâni am întâlnit o fată, care are iubit de aproximativ 6 luni. Pe parcursul acestor 2 săptămâni...? (mai mult)
Vrea să doneze cineva un Calculator PC sau un Laptop pentru un caz nobil: Pe scurt o familie salvează o fată care a fost dată la casa de copii. Eu am fost trimis să le repar claculatorul gratis...? (mai mult)
Diferență de 12 ani intr-o relație...ce părere aveți?
Salut TPU! M- am certat cu o fata si vreau sa ma împac cu ea, treaba e ca sunt foarte supărat si nervos si vreau sa ii scriu un mesaj cat tin eu la ea si ca imi cer scuze daca am gresit cu ceva etc....? (mai mult)
Eu și fostul iubit ne-am împăcat de vreo 6 ori și nu mai merge, parcă nu mai este aceeași încredere, oare ar trebui să accept ideea că trebuie să renunț la el?
Bună TPU, locuiesc cu iubitul meu de aproximativ 3 luni. Ne- am hotărât sa ne facem casa, avem pământul. Dar... ideea este ca maica- sa i se tot plânge, ba ca este bolnava, ba ca nu are bani....? (mai mult)
Mai ai sanse sa gasesti pe cineva dupa 30 de ani pentru a forma o relatie?
Hei..de ceva zile am o problemă, sunt împreună cu un băiat de un an și 6 luni..am mai avut certuri, despărțiri și multe greșeli din partea lui cât și din partea mea. Avem o lună de când ...? (mai mult)
Cum sa conving iubita sa ma primeasca inapoi? Ziceti niste tactici
Te poti satura de un om pe care il iubesti?
Considerați ipocrizie faptul că, să dau două exemple: 1. O fată/femeie este șicanată și disprețuită de anumiți băieți/bărbați pentru faptul că e grasă, dar dacă slăbește, acei ...? (mai mult)
Buna ziua dragi oameni! Vin si eu cu o mică problemă, sunt într- o relație de lunga durata (7 ani) si pot sa spun ca ma deranjează puțin, eu sunt genul de băiat muncitor, respectuos etc, îmi...? (mai mult)
Buna! Recent ma confrunt cu o problema si am nevoie de niste sfaturi si de niste pareri. Sotul meu trimite bani parintilor lui pentru a- i intretine. Eu nu prea sunt de acord cu acest lucru, deoarece...? (mai mult)
Salut TPU. O prietena a mea a incercat sa fie player si sa se joace cu prietenul meu si el si- a luat filme grav cum ca o sa fie impreuna, o sa faca nu stiu ce (el avand 16 ani si ea 18 =)) ) si chestia...? (mai mult)
Am o poveste tristă. Am o relatie sexuala cu un coleg de clasa IX- a A si eu sunt in aceeasi clasă, relatia aia sexuala a inceput de clasa a V- a A, m- a pipait pe sani si pe par in timpul pauzelor,...? (mai mult)
Buna! Nu stiu daca o sa aiba cineva rabdare sa citeasca pana la capat tot. Dar nu mai pot, am ajuns la capatul puterilor, sunt coplesita si nu mai stiu cum sa ma linistesc, cum sa gasesc pace. Vrea ...? (mai mult)
Nu o mai suport pe mama, motivul este că stă acasă mereu, pleaca la munca si vine acasa din timpul muncii (are un magazin acasă), înjură fara motiv, mă pune sa fac treaba prin atelierul casei...? (mai mult)
Salut. La 20 de ani mi- am început viața sexuală și practic de atunci am început să cunosc oameni noi, în principal fete. A urmat o relație care a durat 1 an si jumatate si a fost una toxică. ...? (mai mult)
Care vi se pare dvs. vârsta optimă pentru o primă relație? Când ați avut dvs. prima relație? Regretați sau nu că a fost la vârsta respectivă?
Buna, am 14 ani și când eram mica parintii mei se certau din orice motiv, o data au vrut sa divorțeze, iar acum de fiecare data când ma gândesc la acele momente imi vine sa plâng, m- am gândit...? (mai mult)
Ce părere aveți despre condusul partenerei spre casă de fiecare dată? Voi da un exemplu concret. Sunt restricțiile aceasta până la ora 22:00. La ora 21:30 cei doi trebuie să plece spre casă....? (mai mult)
Bună, am 13 ani și azi am ieșit afară cu iubitul meu (el are 16 ani). Acum câteva minute mi- a zis mama că nu mai am voie să ies afară 2 săptămâni că m- a vazut cu el. Nu i- am zis că am ...? (mai mult)
Salut! Nu stiu de ce de o perioada m- a apucat o stare aiurea cand vreau sa cunosc fete noi. Ultima mea iubita a fost acum 7 luni. Dupa ce am incheiat cu ea am vorbit cu o gramada de fete, doar ca ...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate, pentru ca mi se pare ca e invers. De unde stereotipul "femeile se maturizeaza mai devreme decat barbatii"?
Ce condiții trebuie sa îndeplinească o fata ca să fie acceptata ca nora? Ea e fata ok și mama nu o accepta din cauza ca crede ca e profitoare, mincinoasă și manipulatoare și se joaca cu sentimentele...? (mai mult)
Buna TPU! De o luna de zile il visez pe băiatul cu care am fost. Totusi, au trecut 3 ani si il tot visez si eu nu m- am mai gandit deloc la el. Am rămas in relații bune, doar ca dintr- o data mi ...? (mai mult)
Țin minte că în timpul facultății colegii cu care mă înțelegeam super, la absolvire nu m- au invitat la petrecere și mi- au transmis că sunt o jigodie din cauza faptului că am luat nota maxima...? (mai mult)
Cand eram mic unchiul meu m- a lovit tare peste cap de cateva ori doar ca nu am refuzat ce imi zicea el sa fac, mama a aflat intre timp iar ea nu a avut nimic de spus, dupa cand asa zisul ei prieten...? (mai mult)
Salut! As vrea un sfat de la voi in legatura cu urmatoarea poveste, sa- i zic asa:)) O fata imi raspunde la story intr- o seara dupa care incepem sa vorbim din ce in ce mai des. Cred ca ma placea,...? (mai mult)
Buna, as vrea un sfat. Iubitul meu nu imi mai da asa de multa atentie si cand ii cer alinare sau sa ma porecleasca nu o face pentru ca zice ca suntem prea mari si vrea mai multa seriozitate. Tind sa precizez...? (mai mult)
Buna la toată lumea. Eu nu mai imi iubesc soțul, pur si simplu m- am răcit de el, suntem împreuna de 7 ani, de 2 ani de zile am făcut doar cununie civilă si acum in Iulie urmează si religios....? (mai mult)
Salut. Am nevoie urgentă de întrebările de mai jos de la oameni care stiu sigur ceva legat despre asta sau care au trecut prin asta. Incep cu o mica poveste de vineri. Eu cu o fata de aceeasi varsta...? (mai mult)
Bună, TPU am nevoie de un sfat, sunt băiat imi place mult de o fată dar nu stiu cum sa ii spun ca imi place de ea. Ea a zis catre mine ca vrea sa fim bff dar mie imi place mult de ea, am nevoie de...? (mai mult)
Cum o conving pe mama sa imi ia corset? Are ceva daca am 13 ani
Doar copiii trebuie sa isi respecte părinții sau si invers?
Salut TPU! Cum pot sa uit o fata? Eu o plac ea ma place da nu mai merita sa creem o relație(gen inima mea zice ca da dar creierul zice ca nu se mai merita) am incercat sa vb cu alte fete da nu merge am...? (mai mult)
Bună, am 12 ani și nu știu cum sa o conving pe mama sa ma lase sa am tik tok. Toata lumea are dar ea zice ca sunt oameni rai etc dar eu nu vreau sa conversez cu nimeni și dau contul pe privat
Știți ca v- am spus de relația cu acea fata care are aproape 17 ani. Am auzit ceva foarte urat din partea ei. Cum poți sa îți denigrezi proprii părinți sa spui ca nu sunt părinții tai reali și...? (mai mult)
I- am cerut unei fete să ne vedem, pe care am cunoscut- o acum trei ani și n- am mai văzut- o de atunci. M- a blocat! =[[ Ce simt fetele când le ceri să te întâlnești cu ele și după asta nu...? (mai mult)
Buna seara! Vi s-a intamplat vreodata sa va atasati de o persoana pe care nu o puteti avea? Si ce ati facut in aceea situatie? Va pup!; :-* :-*
Vi s- a întâmplat să faceți glume cu cineva sau într- un grup, dar ei sunt serioși sau nu- ți înțeleg umorul? Dar când tu ești serios, ei fac glume și te acuză pe tine că ești prea serios? ...? (mai mult)
Pot sa-i ofer mamei un trandafir?
Ati accepta sa va insurati cu o femeie care are deja copil? Si daca da, sunteti dispusi sa ii faceti toate mofturile? Adica ati simti o limitare pentru ca nu e al vostru?
Buna,TPU imi place mult de o colega si vorbesc zilnic cu ea la telefon dar nu stiu cum sa ii spun ca imi place mult de ea, cum sa fac?
De ce merge totul extrem de prost in viata mea, de ce ma simt singur, prieteni nu am, de ceva timp nici job nu mai am, ma simt trist, abatut, tanjesc dupa afectiune? Am 20 si ceva de ani si cu toate...? (mai mult)
Buna ziua, eu am 18 ani si iubita mea are 15 (in 2 săptămâni face 16) si ne- am decis să se mute la mine, părinții ei sunt in dezacord si maine ar trebui sa mergem la poliție sa dea semnătura...? (mai mult)
Exista siteuri romanesti pentru "rent a girlfriend?"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!