Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna seara, va scriu ca la ultima speranța. O să accept fiecare răspuns cu drag. Eu de mică am fost certată și bătută, am crescut cu frica de oameni și la școală aveam frica de profesori. ...? (mai mult)
Buna ziua, am 17 ani și de la o vreme se petrece ceva cu mine, adică eu sunt singur la părinți și lucrul ăsta mă omoară. Cand eram mai mic nu îmi era totuna dar acum mă simt singur, toate ...? (mai mult)
Buna....imi poate spune si mie cineva dupa depunerea actelor la cat timp vine indemnizația de creșterea copilului?
Am ajuns sa nu mai am nici un prieten. De la prieteni din copilărie alături de care am mâncat din aceași farfurie am ajuns niste străini practic. Am fost la zilele lor de naștere, revelioane facute...? (mai mult)
Buna seara TPU, am si eu o nelamurire mai ciudata... La unii fumatori, atunci cand ai arsuri la stomac fumul de tigara iti poate ameliora durerea? Am auzit chestia asta de la cineva:))) dau funda, un...? (mai mult)
Buna TPU! Ma numesc Andrei, am 18 ani. Am o oferta foarte buna la lucru in strainatate pe 3 luni, ma tenteaza sa ma duc doar ca nu as vrea sa o las pe iubita singura, nu ca nu am incredere in ea, ...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie și eu de cateva sfaturi dar vă rog mult fără hate. Am 14 ani și deja de aproape doi ani imi doresc un nou telefon si nu, nu e vorba de bani în acești doi ani am acumulat...? (mai mult)
Sunt un tip mai atipic, îmi este foarte dificil să creez conexiuni cu ceilalți pentru că nimeni nu e in felul ăsta. A existat o fată la un moment dat, ea nu mai e în țară și noi nici relatia...? (mai mult)
Neata! Deci, vreau sa ca zic câte ceva despre mine și as dori sfaturi. Am 18 ani si faza e ca mie nu- mi pasa de nimeni și nimic, nimic nu ma face fericit decât pcul, sunt o persoana mai retrasa...? (mai mult)
Hey TPU. Am 14 ani si as vrea sa va intreb ce parere aveti. Imi place de un tip si lui cred ca ii place de mine ca se uita la mine insistent imi zambeste, dar cand suntem singuri nu ma baga in seama, ...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema cu cel mai bun prieten și anume, cred ca a devenit un șarpe. Pentru început, atunci când îl sun sau ii dau mesaj sa ieșim pe afara nu răspunde, el fiind cu alți prieteni...? (mai mult)
I- am stricat mașina lui tata. Eram cu tata într- o parcare și eu eram la volan. El voia sa ma învețe cum accelerez mașina. Dintr- o singura neatenție am apăsat tare accelerația iar după am frânat...? (mai mult)
O persoana din viata mea îmi spune ca de mic simte că va muri tânar și că acest sentiment îl simte de cand era mic, ca îl urmareste acest lucru. Voi ce credeti? Mă sperie teribil cand spune aceste...? (mai mult)
Bună! Am o problema grava cu mama și as dori un sfat. Problema sta în felul următor. Ea vrea sa controleze tot ce fac: ce mănânc, cum ma îmbrac, cum îmi sta parul, unde sa ma angajez etc. Mai...? (mai mult)
Am 18 ani și vreau să mă mut la prietenul meu. Știu că pot face ce vreau am 18 acum, dar mama vrea să mă dea in urmărire in toată țara dacă plec și nu vreau să am poza și să mă știe toată...? (mai mult)
Poți fi un om bun dintr-un neam prost? În ce măsură vă influențează familia cuiva părerea despre acea persoană?
Va dați seama că o femeie cu care ați fi sau sunteți în relație ar putea oricând sa renunțe la voi dacă nu faceți cum vrea ea și de aici bărbatul e clar ca o sa devina sclavul iubitei/soției...? (mai mult)
Buna ziua tuturor! Ma simt total descoperit, neinteles, ba chiar respins pentru niste probleme prin care trec! Am 19 ani, un vis in brate si o multime de greutati pe umeri. Constientizez ca inceperea...? (mai mult)
Este normal că un bebe de 2 luni sa se uite peste cap?
Cum fac sa intru in vorba cu fostul iubit fara sa creada ca sunt disperata? Mentionez ca el are prietena. Vreau doar sa vad ce mai face, cum mai e.
Mie îmi place de o fată si aș vrea so o intreb dacă mă place și dacă ea zice nu i-aș putea zice că a fost farsă de 1 aprilie! E o tactică bună sau să nu încerc?
Oare este bine sa îl caut eu prima? Nu am vorbit de 6 ani...
Buna, De ceva timp ma confrunt cu o situație pe care nu știu cum sa o gestionez. M- am mutat cu prietenul meu in casa lui (stam și cu părinții lui), dar simt ca se lasă foarte influențat de ...? (mai mult)
Hei TPU! Am o situație mai jenantă. Eu împlinesc imediat 14 ani și trebuie sa imi fac buletin. Eu de cand era mica am fost crescută de bunica, mama mea a plecat în Spania iar pe tata nu îl cunosc....? (mai mult)
Printre noi nu există copii răi, ci doar părinți răi. Pro sau contra?
De ce unele persoane, să zicem unele care ne cunosc de mai multă vreme, nu- și dau seama de calitățile noastre și rar ne fac complimente sau deloc și nu ne apreciază sau ne consideră inferiori,...? (mai mult)
Credeti ca e greu/incomod pentru o tipa care a intrat in relatie cu un tip sa accepte dorinta partenerului de a locui acasa la acesta, impreuna cu parintii sai? Intr- un apartament de bloc destul de spatios,...? (mai mult)
Ce doriți la o relație?
E normal într- o relație ca partenerul/a sa dea ador la poze la altcineva de sex opus și comentariu cu "drăguț/a :*"? Și scuza ca e doar un amic/a sau e frate/sora mea pe Facebook. Ma nelinișteste...? (mai mult)
Buna! De ce persoanele din India sau din țările dimprejur sunt foarte insistente in a avea o relație? Au vreun beneficiu daca ajung in Romania sau sunt ajutați financiar cu ceva bonusuri? Cred că ...? (mai mult)
Buna tpu..Cum as putea sa evit faptul ca ma tai de parintii mei? M- au mai prins de 2 ori dar deja devine din ce in ce mai rau comportamentul lor, asa ca vreau sa ascund asta. Stiu ca probabil nimeni nu...? (mai mult)
Buna! Sunt Denis si am 12 ani. Parintii mei ma calca pe nervi de o vreme! Nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac. Orice raspuns conteaza.
Există bărbați care în societate se comportă dur cu ceilalți, autoritar, cel puțin așa par, dar acasă sunt submisivi în fața soțiilor lor. Poate cunoașteți și voi cazuri. Cunosc pe ...? (mai mult)
Am o intrebare, am cunoscut o fata de pe Youtube gen care a locuit in Bucuresti si s- a mutat la varsta de 12- 13 ani in America in Oregon si acum are varsta de 16- 17 ani si eu am varsta de 15 ani si...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare:cum poti evita ca proprii parinti sa divorteze? Cine raspunde, dau funda
Buna, făceam curat in bucătărie și mama mea a început sa se enerveze pe mine, m- a numit urât fără motiv. Am izbucnit si eu, pe moment am vrut sa plec de acasă. Acum am mari mustrări de conștiința,...? (mai mult)
Salut, am o problema mai ciudata, de 9 sau 10 luni sunt despartit de fosta mea iubita, prima mea iubita adevarata, fata pe care am iubit- o extrem de mult, fata de care nu ma vedem fara ea tot restul...? (mai mult)
Pentru cei aflați în relație și locuiți împreună cu persoana iubita! Cat de des vorbiți cu părinții voștri la telefon sau sa mergeți pe la ei în vizita? Va este dor de ei?
Heey, fetelor care ati avut iubiti plecati departe pentru o perioada mai mare de timp: cum ati rezistat si cum ati tinut "scanteia" aprinsa, cum ati fost sigure ca distanta nu va stinge ce era intre ...? (mai mult)
Bună! Sunt aici ca sa cer ajutorul. Am nevoie de sprijin pentru a putea incepe o viata normala. Am 19 ani, provin dintr- o familie dezbinata, alcoolica si abuziva si am nevoie de putin suport ca sa ...? (mai mult)
Deci sunt prieten cu un băiat din clasa 0, dar în ultimul timp nu a mers prea bine. Am vrut să ne băgăm 300 de lei prin paysafe așa că ne- am făcut un cont de google nou. După care eu mi- am...? (mai mult)
Bună tuturor! O sa incerc sa scriu scurt si la obiect problema care ma macina, desi nu am considerat neaparat potrivit sa expun aici, dar efectiv simt nevoia de o parere in privinta problemei mele, ...? (mai mult)
Buna tuturor, cer ajutorul vostru in legatura cu mama mea pe care nu o inteleg. In intervalul zilei de azi am fost sa imi fac unghiile si mama trebuia sa ajunga de la munca asa ca am zis sa o astept jumatate...? (mai mult)
Ok... In cateva ore am o intalnire cu o frantuzoaica (studiaza in RO). Ceva sfaturi? Oricare ajuta
Buna. Am nevoie de un sfat sau poate mai multe. Eu cu prietenul meu ne certam foarte mult, din cauza ca lasa cu seen uneori sau este indiferent si rece. El imi spune sa ma obisnuiesc cu ideea de seen ...? (mai mult)
Buna, numele meu este Camelia, am venit cu o intrebare, sperand ca poate ma puteti ajuta. Este vorba de o sarcina dorita si "planificata". Au trecut 2 saptamani si 3 zile de la actul sexual, iar pe...? (mai mult)
Ce parere aveti de acei baieti care au prietena dar scriu pe Facebook altor fete pe care nu le cunosc, pentru a incerca sa le cucereasca sa zic, asta pe ascuns fara sa afle prietena? Iar prietena sa ...? (mai mult)
Buna, TPU! Am si eu nevoie de un sfat legat de relatia mea. Eu si iubitul meu am facut accident acum cateva luni si ai mei au aflat despre relatia noastra. Eu am ascuns- o deoarece ei nu ma lasa sa am...? (mai mult)
Bună, TPU. Chiar as vrea un sfat din partea comunității. Dar rog seriozitate. Sunt într- o relație de un an și jumate, vârste apropiate, eu 17 el 18 și urmează ca el sa dea BAC- ul. Dar în...? (mai mult)
Salut, AM NEVOIE DE NIȘTE SFATURI! Deci, luați o pungă de chipsuri sau ceva de mancat că am de povestit, ceva mai mult! Povestea începe de când eram mic, de pe la vârsta de 5 ani, când ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.