Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU, astazi am mintit- o foarte tare pe mama si si- a pierdut increderea in mine. Ce as putea face? Nu vreau sa o mint in general, chiar daca azi am facut asta! AJUTOR! Vreau sa fie totul ca...? (mai mult)
Îmi caut un văr care este/era cu vreo 10 ani mai mare, născut și crescut la Sibiu cam prin 1948 - 50, a făcut școala generală și liceul acolo, locuia în piața din fața Bisericii Ursulinelor,...? (mai mult)
Care sunt calitatiile pe care le cautati la un posibil partener?
Cum as putea sa ma bag in seama cu o fata? Nu stiu ce sa spun si cum sa mentin o conversație cu o fata. Oare daca incerc sa imi caut online pe cineva e o idee buna?
Salutare! Ce grad e rudenie au parinți mei cu părinți soției? Cuscri? Mulțumesc! Dau fundă.
Buna TPU. plang numai cand incerc sa povestesc... m- a batut maica- mea in masina, masina ei fiind parcata in centrul orasului, in fata unei shaormerii.m- a vazut o lume intraga umilita in acel hal, ...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o mare curiozitate. Sunt cu o fată de un an. Acum cateva sapt i- a scris fostul ei in fine i- am zis ca vorbim luni etc... ca ea zicea "vreau o ultima imbratisare" eu i- am zis vorbim...? (mai mult)
Iubita mea m- o înșelat. Si nu aveam o relație in care s- ar fi întâmplat asta, adică eram mereu atent la ce zic, ii luam chestii ii făceam mancare cand o vizitam etc. si tot o facut- o, ciudat...? (mai mult)
Ce părere aveți de fetele alea care aleargă dintr- un băiat în altul ca nu se satura doar cu unul și vor mai multe atenții. chiar dacă fata e într- o relație cu cineva și îi jura iubire doar...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Doar ce m.am mutat la apartament nou care într- adevăr este pe numele socrului meu dar și soțul meu a contribuit deci ei doi și soacra mea cu care oricum nu mă înțeleg, ne.a pus ...? (mai mult)
Salut. Părinți mei nu se înțeleg bine de la o vreme. Tata s- a schimbat de la o vreme și se gândește doar la el și nu la noi. Nu vrea să ne lase bani pentru mâncare. Nu știu ce să fac. Cum ...? (mai mult)
Partidele politice sunt un loc bun pentru a-ți face prieteni?
Salut TPU. Sora mea se confrunta cu o "problema", de fiecare data când vede un câine/cățel face un fel de atac de panică. Îmi poate explica cineva de ce?
As vrea si eu un sfat. Sunt o fire mai supărăcioasa si geloasa. Eu cu iubitul meu ne-am certat in seara asta si mereu ma mai lasa sa adorm plangand. Ce as putea face in legatura asta?
Unde se găsește iubita pe social media adică Facebook sau alte site matrimonial? Că afară nu mai vad pe nimeni să iasă, e din ce in ce mai complicat de găsit iubita? Ce fac că mor singur?
Buna seara, as vrea sa știu de ce am impresia că nu o sa mai am vreodată iubita. Am 26 de ani și nu am avut până acum pe cineva care să mă facă împlinit... Ce le pasionează acum pe fete sau...? (mai mult)
Ce înseamnă pentru voi o relație sănătoasă? Cum trebuie să se comporte femeia față de bărbat? Cum trebuie să se comporte bărbatul față de femeie?
Zi faina TPU! Intrebare la care rog sa raspunda doar femeile. Care ar fi motivul/le pentru care intrebati un barbat de cat timp este singur? Multumesc anticipat!
Bună! Cum as putea sa îl fac pe prietenul meu sa treacă peste niște complexe? Îl vad deranjat de anumite trăsături ale sale și ma tot pisează sa ii confirm ca aceste complexe sunt realități ...? (mai mult)
Ce pot face ca mama mea sa accepte relația pe care o am cu o fata de 17 ani? Am certuri zilnice cu ea din cauza asta și nu vrea sa ma înțeleagă și pe mine. Simt ca nu mai pot. Zice ca să o las ca...? (mai mult)
Bună ziua! Eu și prietenul meu suntem la cuțite acum, iar el vrea să îmi dea papucii și m- a blocat peste tot pe unde insistam cu mesaje. Acum doar pe cartela nu sunt blocata și deoarece m- a ...? (mai mult)
Nu de mult mi- a fost omorât câinele meu, un Pomenarian. Am decis sa nu îmi mai iau vreun câine, nu vreau să îl înlocuiesc și mi- e teamă să nu pot avea grijă nici de el. Dar m- am gândit...? (mai mult)
Credeți că un introvertit ar avea mai multe șanse să fie iubit de o extrovertită sau de o introvertită? Chestia cu extrovertiții este că le place să vorbească mult, pe când la introvertiți...? (mai mult)
Va deranjeaza faptul ca sunteti niste esecuri totale comparativ cu fostii vostri colegi / prieteni sau nu va ganditi de loc la asta?
Bună ziua. În ziua de azi cum se poartă căsătoria? Aud destăinuirile bătrânilor noștri și în general povestea e cam așa : se cunosc pe la facultate, apoi se căsătoresc chiar si dupa doar...? (mai mult)
Salutare, am cunoscut o fata acum 2 saptamani, tipul ala care se lasa greu, eu zic ca prea stupid de greu. De cautat ma cauta si ea, imi da mesaje ma suna dar in acelasi timp este indiferenta si rece,...? (mai mult)
Toată lumea mă critică că m- am mutat la prietenul meu fără să fim căsătoriți. Este chiar așa de rău că am făcut asta, ținând cont că ne înțelegem bine? Sunt alții care stau 10 ani...? (mai mult)
Buna. Am o menstruatie regulata. In ultima perioada am avut contact sexul neprotejat. Am o intarziere de 3 zile a menstruatiei. Saptamana trecuta am facut un test ultra sensibil, dar a iesit negativ. ...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema de cuplu. Sincer as vrea sa văd și părerea altor persoane. Ok, deci intr- o zi vorbeam cu 2 prietene pe video iar una a început sa o amenințe cu o chestie pe cealaltă spunând...? (mai mult)
În relația de cuplu! De ce trebuie sa ne facem geloși unul pe altul? Ce are ea/el de câștigat din asta? Doar sa își enerveze partenerul/partenera făcând glume de genul. Noua mea iubita nu se ...? (mai mult)
Caut idei de motivare pentru prietena mea, sa fie mai productiva si entuziasmata, fiind la inceput de drum ca profesoara. Cine m-ar putea ajuta?
Buna. V- ați confruntat vreodata cu situația în care, acasa, sa fii înconjurat de părinți toxici, de vecini toxici, de mentalități toxice. Sa te simți mereu ca o epavă, sa fii trist si...? (mai mult)
Faceti un test de imaginație. Tu esti intr- o situatie precară, muncești cu ziua sau pe un salariu instabil, locuiești cu chirie.Sau chiar mai rau depinzi prin conjunctura financiar de cel de langa...? (mai mult)
Ok. Vreau sa încep cu faptul ca ma simt epuizata psihic și fizic. Simt ca oricât de mult as vorbi cu prietenii, persoanele apropiate, persoana cu care am o relație nu ma ajuta cu nimic, conștientizez...? (mai mult)
Care credeți ca este vârstă potrivita pentru căsătorie? ????
Cat costa o nunta?
Buna! Stau cu un băiat si suntem impreuna de 4 ani. In cateva zile împlinesc 18 ani si imi doresc sa ma mut la el. El este tigan, eu româncă. Famila mea a aflat de el acum 1 an jumătate si mi- ...? (mai mult)
Salut TPU, un mare AJUTOR. Am si eu nevoie de un sfat(sau mai multe). Ieri dupa jdemii de ani am iesit si eu ieri la un "date". Am cunoscut o fata pe net (in poze arata destul de bine) si ieri seara ne-...? (mai mult)
Daca unchiul tatalui meu e verișor cu mama lui x ce sunt eu cu x și ce e x cu tata?
Salut TPU! Eu am 19 ani si prietena mea 15, face 16 in curand. De aproape o saptamana ea a decis sa luam o pauza si a spus ca dupa totul o sa fie bine. In weekendul acesta a spus ca merge sa se vada...? (mai mult)
Salut, partenerului meu ii este teama de a se deschide, ii este teama de a fi vulnerabil. Cum ii pot arata ca este in regula sa ridice barierele ca sa il pot cunoaste cu adevatat?
E normal ca un tata sa isi vorbeasca de rau propriul copil? Non- stop? Si sa vorbeasca numai r*haturi, care nici nu sunt adevarate? E normal sa comenteze si sa spuna glume care mai de care mai deplasate...? (mai mult)
Voi ce părere aveți despre adopție? Dacă nu ați putea avea un copil, după o perioadă lungă de încercări, v- ați gândi să adoptați? Cum este să adopți în România? Mă refer...cum sunt...? (mai mult)
Salutare tuturor. ma aflu aici pentru a va spune o problema destul de grava pentru mine, si daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns clar deci. de 4 luni stau la tara, si o sa stau pana la 18(...? (mai mult)
Hey TPU, am o problema, m- am atasat foarte tare de o fata si prietenim de ceva timp, in ultimul timp a inceput sa- mi spuna "bestie(best friend), presupun ca acum sunt in friendzone... daca a inceput...? (mai mult)
Salut, ce trebuie sa fac ca sa ma asigur ca relatia mea actuala nu se transforma intr-o relatie pansament "rebound relationship"?
As dori sa ma ajutați cu o problemă. Am ieșit de câteva ori cu un băiat și totul a fost bine, am crezut ca ma place si ca ar putea începe ceva, dar dupa un timp s- a îndepărtat, nu am mai ieșit...? (mai mult)
Oare oamenii ne pot înțelege cu adevărat? Comunicarea e importată...dar chiar și așa, există vreun om în lumea asta care să ne poată înțelege întru totul? Sau fiecare e limitat de propria...? (mai mult)
Ce parere aveti despre barbatii care aleg sa nu mai aiba de- aface cu femeile? (nu pe plan profesional sau in sociatate in viata de zi cu zi, ci cei care refuza sa mai duca interactiunea cu o femeie spre...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.