Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU. Sunt impreuna cu o fata de aproape 7 luni si ne simteam foarte bine si eram fericiti impreuna, dar mi- a spus zilele acestea ca lucrurile nu prea mai merg intre noi si ca ar vrea o pauza, ...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema destul de grava pentru mine si daca cineva ma poate ajuta in legatura cu asta deoarece chiar numai stiu ce sa fac si nu imi permit...? (mai mult)
Cineva treaz la ora asta? Am nevoie să vorbesc cu cineva în privat, am nevoie de niște sfaturi. Ar fi ok dacă m- ar putea ajuta o femeie, de preferat 20+ . Nu, nu caut să agăț sau ceva, doar...? (mai mult)
Buna, am 14 ani am o iubita si o iubesc tare mult, dar mama mea nu stie, cum aș putea sa ii spune mamei ca am o iubita?
Hei, TPU! Sfarsit de clasa a8- a, sfarsit de clasa a12- a, plecarea de acasa a fratilor mai mari, etc. Voi cum ați trecut prin perioadele astea? Le- ați așteptat si v- ați bucurat e ele sau au ...? (mai mult)
Salutare, TPU! Acum vreo 1 luna am inceput sa vorbesc cu o fata...toate bune vorbeam aproape in fiecare zi ba de facultate, ba de ce faceam in ziua respectiva, mai povesteam si se mai ajungea si la ...? (mai mult)
Ce parere aveti daca ii spui partenerului/partenerei ca te deranjeaza ceva si rogi sa nu mai faca pentru ca te raneste si nu e ceva normal si nu iti place si face chestia aia pe ascuns si afli?
Salut, sunt baiat si am o relatie cu un alt baiat de cateva luni. Eu sunt deschis cu privire la acest lucru, parintii stiu, prietenii stiu, etc si mi- am asumat acest lucru. El insa este foarte nou...? (mai mult)
Va dispărea oare semnificația a ceea ce înseamnă familie?
Eu nu am iubit de mai mult timp, iar doua prietene de ale mele, au. Cand vorbesc cu ele, mereu vorbesc despre iubiții lor. Adica ii mai aduc in discutie. Vi se pare normal? Ma simt deranjata de chestia...? (mai mult)
Inălțimea contează şi dacă da, merge la fel de înalt, puțin mai înalt sau mult mai înalt?
Salut TpU, efectiv o urăsc pe mama, a spus un cuvânt care m- a rănit. A zis ca vrea sa uite de mine și soră- mea, efectiv o zis ca vrea sa ne uite ca sora mea o plecat în seara asta cu trenul...? (mai mult)
Buna TPU. Este normal atunci când ești gravidă soțul sa nu vina niciodată cu tine la control? Ținând cont ca avem 2 copii, n- a venit niciodată cu mine la control.Am luat doar fetița cu mine...? (mai mult)
Buna TPU! Am 21 de ani și sunt foarte urât, nicio fată nu mă place. Majoritatea mi- a zis in față și online că trebuie să mă accept așa urât cum sunt. Deci nu e chestie că "eu cred asta" ...? (mai mult)
Salut, m- am despărțit de iubita mea acum 2 săptămâni, mi- a spus ca nu ma mai iubește, din fericire spun eu am rămas prieteni, în timpul asta a găsit pe altul eu am întrebat- o daca il place...? (mai mult)
Nu vi se pare absurd ca părinții sa va aleagă cu ce fata sa vobesti și în final sa o iei de soție? Fata e ok dar distanta 300 km și are 23 de ani dar nu rezonam deloc și e plictisitoare. Deci nu...? (mai mult)
Buna TpU. Sunt aici in legatura cu o intrebare putin mai serioasa, cer sa imi raspunda doar persoanele care stiu cum sa procedez si nu sfaturi, cum că mai bine sa imi vad de treaba mea etc. Deci am...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare, am o situație dificila, am 18 ani și de mult taica- miu ma amenință că mă da afara din casa, maica- mea e moarta, problema e ca casa e împărțită în 2 o parte...? (mai mult)
Am 25 de ani și am o relație cu o fata de 16 ani și face 17 ani în noiembrie și părinții mei nu sunt de acord cu relația noastră din cauza ca e minora și nu mă lasă să mă mai vad cu ea pana...? (mai mult)
Hey TPU, mama mea a fost bătută și jefuită acum 1 lună pe stradă, fază e că nici acum nu l- au prins pe jegul ăla... mă rog, îmi este frică să nu pățească mama ceva, o sun din oră ...? (mai mult)
Cum faci sa te menții sa fii egal cu soția? Sa nu ajungi sclavul soției ca să își ia grade sa fie șefa peste tot.
Ok, situația mea s- ar putea sa nu fie ceva nou pentru cei mai mulți dintre voi, dar este pentru prima oara cand trec prin asta: Am găsit un grup de prieteni cu care joc impreuna LoL și ne înțelegem...? (mai mult)
Am o relația la distanta cu o fata de o luna și ne înțelegem foarte bine și vorbim zilnic. Gen între noi a fost dragoste la prima vedere și nu rezistam fără sa vorbim și sa ne vedem pe video ...? (mai mult)
Salut, unii poate cunosc intrebarile mele din trecut. Partenera mea nu a trecut complet peste fostul ei asa ca ea a propus si am cazut de acord impreuna sa luam o pauza in care sa fim doar prieteni si...? (mai mult)
Salut am o întrebare sau să mă faceți să înțeleg. Am o relație de 3 ani am trecut prin bine și greu am fost unu lângă altul dar recent s- a întâmplat. ceva și nu înțeleg ce, adică na...? (mai mult)
Bună,sunt in depresie! Ma gândesc mereu la el, inima mea nu renunță la el. Sufăr timp de 7 luni după o persoana care nu dă nici 2 bani pe mine! Sunt consumată
Bună, as avea și eu nevoie de sfaturi din partea voastră. Mama mea e alcoolica și ma cert mereu cu ea. Are tendința când se îmbată sa facă scandal, tipa, urla, iese în curte urla și acolo....? (mai mult)
Bună am și eu o întrebare soțul meu a intrat pe un site pentru adulți și a văzut un clip cu o persoană care seamănă cu mine insa nu sunt eu știe cineva cum as putea da de persoanele din clip...? (mai mult)
Salut, prietena mea momentan inca sufera dupa fostul ei prieten. Mi- a interzis sa mai mergem intr- un anumit mall pe motiv ca acolo merge ea cu el. Ea fiind anul 4 si eu 6 o mai ajut la invatat, ca ...? (mai mult)
Buna TPU. In seara asta aveti ocazia sa ajutati ( sau nu ) un om ( nu e despre mine intrebarea ) in realitate. Lucrez in armata si ne- au venit de vreo luna cam asa o serie noua de soldati ( recruti ) ...? (mai mult)
Salut, incep prin a spune ca ma numesc cristi si am 19 ani. In urma cu 7 luni am cunoscut o tipa de 16, ne- am intalnit pe strada, am luat instagramul ei si am tinut legatura. După 12 zile de vorbit...? (mai mult)
Buna TPU, dacă mama mea se căsătorește cu iubitul ei, dar eu nu sunt fata lui, ci fata tatălui meu biologic, eu iau numele tatălui meu vitreg sau rămân la numele tatălui meu biologic?
Dau funda! Am nevoie de un sfat. de ajutor. Iubitul meu, cu care visez la copii, la o familie, și el de asemenea își dorește acest lucru, a început de o perioada sa fie foarte recalcitrant....? (mai mult)
Aveti peripetii pe la tara? In care sa fiti aproape sa vi se intample ceva oribil? Sau in care vi s-a intamplat? Funda
Bună! Trebuie să imi conving tatăl sa imi bage bani într-un joc.DIN NOU, idei a cum as putea sa il conving? Ps. Nu merge cu te rog, eu fiind f rușinoasă.
Buna! Nu sunt sigura la ce categorie se incadreaza intrebarea dar as avea nevoie de putin ajutor, recent am implinit 20 de ani si pare ca toata viata mi s- a dat peste cap, de la metabolism pana la responsabilitati...? (mai mult)
Cred ca suna putin ciudat dar... Sunt impreuna cu o fata iar eu inca nu am avut primul sarut iar ea cred ca da, ce ar trebui sa fac? Imi e rusine sa ii spun ca nu am avut inca primul sarut, deci cum...? (mai mult)
Salut, am o relatie de 2 luni si am ganduri destul de serioase si de viitor cu partenera. Eram curios daca si ea, (nu neaparat casatorie si copii insa daca isi vede viitorul cu mine) asa ca am intrebat-...? (mai mult)
Vorbeam cu iubita mea pe apel și dintr- o data o tăcere și după "Ceau noapte bună" și închide apelul fără sa aștepte sa ii răspund înapoi... în loc sa zică "iubire sunt obosita și ma pun...? (mai mult)
Hey prieteni. M- am despărțit astăzi de fata aia care mă trata rece etc. (Vedeți în alte întrebări) și sincer mă simt mai bine..totuși ii simt puțin de tot lipsa că obișnuiam să vorbesc ...? (mai mult)
Salutare! Am incercat ceva vreme sa imi tot gasesc pe cineva pentru o eventuala relatie. In primul rand era nevoia naturala de a fi cu cineva, la care se mai adauga si presiunile familiei ca "vezi ...? (mai mult)
Daca nasc si nu am lucrat niciodata cat pot primi de la stat? 800 lei?
Am fost sa ma vad cu iubita mea :D și problema e ca nu prea ne- am pupat asa mult. Ci doar de câteva ori :- ? Oare de ce e asa? Zice ca nu prea ii place sa se pupe :)) în rest totul a fost frumos momentele...? (mai mult)
Ziua mamei este pe 8 martie sau pe 2 mai? Am inteles ca pe 8 martie e ziua femeii nu ziua mamei.
Fetelor ce parere ati avea daca iubitul vostru ar merge la o cabana cu prietenii pe voi sa nu va aduca si acolo sa fie si fete necunoscute gen, de care nu v- a zis ca vor fi dar ati aflat de la alte persoane,...? (mai mult)
Well, am primit niste likeuri de la un băiat si i- am înapoiat si eu vreo 2 likeuri. Prietenul meu a văzut și a turbat:) Si acum practic sunt solita. Nu este cam exagerat omul? Ar trebui să- l las...? (mai mult)
Bună grupă, aș avea nevoie de niște sfaturi mai precis... Aș vrea să îmi schimb numele de familie din partea tatălui și să schimb pe numele de familie al mamei. Unde trebuie să apelez în...? (mai mult)
Salut, a trecut cineva prin sindromul burn-out, cum a fost experiența ta si ce te-a adus in a cea stare? Cum ai trecut peste?
Dacă am lucrat 6 luni, pot lua ceva bani de la stat ca sunt însărcinată? Adica prenatal.
Deci, acum cateva luni in urma am lasat o intrebare aici pe TPU, majoritatea persoanelor care mi- au raspuns, mi- au lasat un feed- back super ok. Deci, baiatul ala s- a intors - eu l- am fost blocat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)