Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Ce trebuie sa facă iubirea mea ca să îmi demonstreze ca ma iubește?
M- am certat cu sotia, i- am facut bagajul si am dus- o acasa la parintii ei, pe motiv ca nu vrea sa se angajeze desi stie ca avem credit la banca, ea vrea sa faca agricultura. Eu muncesc si ea sta ...? (mai mult)
Daca o cunostinta a mamei este verisoara cu verisoara mamei inseamna ca intr-un fel este si ruda noastra?
Cauta Caută întrebări şi răspunsuri Conversaţii Irinaaaaaaaioanaaaaa acum 2 ore | Irinaaaaaaaioanaaaaa a întrebat: Vreau sa dau o comanda la care merge doar plata cu cardul, e surpriza pentru...? (mai mult)
Cum sa fac sa îmi conving familia sa ma lase sa mut acasă la iubitul meu și sa fiu fericita impreuna cu el, te rog frumos ajuta-ma și spun cum sa ii conving, te implor din toată inima mea
Salut. Am luat o pauza cu prietena mea din cauza că ne cam certam din cauza ei, era rece cu mine și deja îmi spunea să nu îi mai spun că e a mea și etc. Am zis sa stam o săptămână unul fara...? (mai mult)
Ce cadou sa ii iau iubitei mele de 8 martie? Suntem oficial în relație și vorbim zilnic pe video și urmează sa ne întâlnim acum în weekend :) ceva nu foarte scump sa iau dar sa fie plăcut impresionata....? (mai mult)
Buna TPU! De cand a venit tatal meu acasa, din strainatate nu mai am viata linistita. Desi nu locuim in aceeasi casa, au existat tot felul de discutii, toate avand un numitor comun: un apartament promis...? (mai mult)
De ce unele mame sunt indiferente fata de copiii lor? Cel puțin mamei mele nu ii prea pasă de mine și asta mă doare De ce nu am și eu doi părinți alaturi de mine? Nu o să găsesc niciodată...? (mai mult)
Acum 6 ani l am imprumutat pe iubitul meu cu o suma de bani. De atunci nu a putut sa ii dea inapoi neavand posibilitati financiare. Acum 2 luni a primit niste bani in urma vanzarii unei mosteniri dar nu...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt fata si am 27 ani. Am o relație cu un baiat de o luna și ceva. Dar vorbim din decembrie. De la începutul lunii decembrie. Problema este ca mami nu este incantata de el. Când ne- am...? (mai mult)
Vreau să mor. din cauză că iubita mea s-a sinucis. va rog ajutati-ma cu sfaturi. nu mai pot. plang in fiecare zi.
Ce părere aveți despre mamele care își lasă copii la bunici? si pleacă din țară? Cel putin mama a plecat si s- a căsătorit cu un italian. Aveam 12 ani când a plecat. Am stat la bunici vreo...? (mai mult)
Bună ziua! În ultimul timp sunt destul de debusolat in legătură cu relația (de aproape un an) pe care o am cu iubita mea, iar asta din cauză că nu sunt sigur cum va fi pe viitor în diferite situații....? (mai mult)
Bună, mâine e ziua iubitului meu. Iar cumnata mea e plecată din tara, dar m- a rugat pe mine să- i scriu o felicitare din partea ei. Dar nu am nicio idee ce as putea scrie ca și cum ar fi din părea...? (mai mult)
Salut TPU, cum poti convinge un parinte sa nu se duca la țară? Cine raspunde ofer funda
Buna Ziua! cateva persoane imi cunosc situatia. pe scurt sa nu mai explic totul, am avut o relatie pe care toata lumea o numea (relatie toxica) eu am fost genul de baiat care mi- a placut munca, mi- ...? (mai mult)
Buna ziua m-ar interesa pretul unui botez acasa cu totul va rog daca puteti sa ma ajutati dau funda?
Buna TPU! Am 1.70 si 70 de kg, uniform distribuite, sileuta clepsidra. Unele persoane ma considera putin plinuta, credeti ca ar trebui sa slabesc foarte mult pentru a avea o relatie? Sunt mult mai...? (mai mult)
Prietenului mei i s-a stricat telefonul. Sa fac eu un gest sa-i cumpăr unul? Sau e prea mult?!
Salut, peste două luni vine ziua mea, am vorbit ieri seara cu fratele meu din Anglia sa imi trimita un telefon nou de ziua mea, pentru ca al meu e stricat. Si nu e de acord sa imi trimita ca ...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o problema. Anul trecut am fost împreună cu o fata care s- a despărțit de mine si la ceva timp dupa s- a cuplat cu un coleg de- al meu. El mai inainte a fost împreună cu ...? (mai mult)
Bună! Bunica mea e rusoaica și as vrea sa știu cam cât la 100% sunt si eu rusoaica. Daca Bunica e căsătorită cu un roman asta înseamnă că mama e 50% rusoaica, iar dacă mama s- a căsătorit...? (mai mult)
Salut. Nu mai stiu sa vorbesc cu fetele. Am avut ultima relatie acum 5 luni, iar dupa ce m- am despartit, am incercat sa vorbesc cu alte tipe. Cred ca am abordat cel putin 30- 40 de tipe in tot timpul...? (mai mult)
Salut comunitate. Am o nelămurire în legătură cu un caz care s- a întâmplat ieri. Părinții iubitei mele sunt mai stricți mai de evul mediu. S- a iscat o ceartă din cauza unor bani sustrași...? (mai mult)
Salut, vreau un raspuns rapid, am 21 de ani, lucrez, sunt un băiat responsabil! Problema e că ..lumea mă ia cum aș fi un copil pentru ei..eu sunt genul mai timid... Dăunăzi m- am întâlnit...? (mai mult)
Salut TPU, nu stiu cum sa incep dar voi incepe de prima data cand am inceput jobul ca un copil a trecut un an jumate si a aparut o fata la job. In fine, eu bineinteles ma comport frumos cu ea, o invat...? (mai mult)
Salut TPU. Câți dintre voi sunteți singuri și câți sunteți într-o relație? Și de ce? Dau funda pentru cel mai frumos răspuns la a doua întrebare.
Ce poate vedea o fata de 15-17 ani la un băiat mai mare cu 10 ani sau 15 ani mai mare de cât ea? Ce relație poate exista între cei doi?
Buna TPU, deci efetiv nu mai pot. Mama și- a găsit alt om când avem eu 5 ani. Peste ceva timp a început să bea și să nu facă nimic, din chestiile astea ieșea certuri. Într- o zi când eram ...? (mai mult)
Ce pot cace daca mi-a luat mama portofelul cu toate actele,card permis, bani si nu vrea sa mi-l mai dea? Nu sunt minor, m-am certat cu ea.
Salut, prietena mea are permis de sedere in Romania, poate calatori cu mine in Uk daca are permisul de sedere?
Se pare ca nu m- a înșelat fata asta și de fapt am devenit amantul ei. :) Ce părere aveți de asta? Se pare ca ne vrea pe amândoi :)) ce facem în cazul asta când o sa afle ca împărțim ca frații...? (mai mult)
Salutare. Sunt intr- o relatie cu un baiat mai mic decat mine cu 7 ani. Suntem impreuna de un an. Ce parere aveti de relatiile acestea cand fata este mai mare decat baiatul? Eu am 30 iar el 23. Mai...? (mai mult)
O relație este reușită când: — unul vorbește, iar celălalt ascultă. — unul construiește jumătate. iar celălalt jumătatea ce lipsește. — unul plânge, iar celălalt îi șterge...? (mai mult)
Salut, am o mica întrebare, câți bani trebuie sa dau la cununia surorii mele? Idei? Ceva? PS o sa merg fără partenera
Dacă tu și partenerul tau ați fi proaspăt căsătoriți, în momentul petrecerii, ați dori să stați împreună pe toată durata petrecerii sau ați permite ca partenerul să danseze și cu altcineva? ...? (mai mult)
Salutare, poate cineva stie mai bine răspunsul la situatia mea sau cineva care se pricepe sa- mi dea si mie o explicatie la cum as putea proceda. Eu sunt cetatean roman si prietena mea este din Moldova...? (mai mult)
De ce trebuie sa fac ce zice femeia? Dacă nu vreau sa vorbesc cu ea pe apel. Zice ca nu îmi pasa de ea și ca nu am timp de ea cu totul ca vorbim pe mesaje. Aveam altele pe cap și nu aveam chef sa discut...? (mai mult)
Salut. Care e starea dvs. de astăzi?
Hey, peste 2 luni e ziua mea si vreau un telefon nou, dar părinții mei nu vor sa imi ia unul nou pentru ca ambii parintii nu muncesc niciunde, tatăl meu e pensionar are pensie de aproape 3.000 lei...? (mai mult)
Daca interactionezi saptamanal sau aproape zilnic cu unii oameni (acestia fiind colegi de munca) si cu toate ca a trecut destul timp de cand ii ai colegi de munca (acolo la munca relatiile cu ei fiind ...? (mai mult)
Care credeți că este cel mai important lucru pe care două persoane, bărbat și femeie, trebuie să îl aibă în comun pentru ca relația lor de iubire să reziste în timp?
Salut, voi trece direct la intrebare. Atunci cand esti intr- o relatie si indragostit, ce poti face sa ii acorzi partenerei timp sa isi rezolve problemele interioare? Ce sa fac ca sa pot avea rabdare...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt aici pentru ca ma confrunt cu o problema, si nu am nevoie de critici... Am 17 ani, si as vrea sa ma mut la iubitul meu pentru ca in familia mea exista numai tensiuni.Mama mea nu se duce...? (mai mult)
Este adevarat ca oricati ani de relatie ai avea cu un barbat, tot le va gasi pe alte femei atractive, si le va urmari gen sa se uite la ele, sa le admire?
Salut! Am o intrebare pentru fete: V-ati face o relatie (chiar casatorie) cu un tip ce are un credit pe 30 de ani pentru locuinta? Ar putea fi o piedica faptul ca e legat de banca?
Intrebare pentru oamenii singuratici: vi se intampla sa simtiti cu adevarat nevoia de a vorbi cu cineva? Ce faceti in acele momente, cum treceti peste stare?
Salut, am o problema, un prieten de al meu, mi-a imprumutat un laptop pentru ca al meu e mai slab si parintii mei vor ca sa il dau inapoi, ce pot sa fac el fiind de acord ca sa il tin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)