Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut, am o problema, un prieten de al meu, mi-a imprumutat un laptop pentru ca al meu e mai slab si parintii mei vor ca sa il dau inapoi, ce pot sa fac el fiind de acord ca sa il tin?
Idei de cadouri pentru iubita de 1 martie? Eu ma gandeam la cv ciocolata si. inca cv
Idei de cadouri de ziua unui baiat
Hola! Vreau sa va cer si eu parerea cu ceva. Eu muncesc si am banii mei, am apartament si toate cele. Familia mea stie asta si toti trag pe mine, sa ii ajut si pe ei, să îi iau casa lui fratele meu....? (mai mult)
Va salut! Am și eu o problema. De puțin timp m- am cunoscut cu o fata. Ideea este că ea suferă de bipolaritate și intr- o luna in care am ieșit aproape zilnic am inceput sa observ niste schimbări...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt genul de persoană care nu vorbește prea mult, doar când trebuie și ce trebuie. Urăsc discuțiile formale pentru că simt că îmi consum energia aiurea și prefer să- mi văd...? (mai mult)
Buna TPU! De 2 luni m- am mutat in Germania cu iubitul meu. Suntem de 3 ani împreuna și părinții lui au cumpărat un apartament aici mai mult pentru noi sa ne stabilim aici, însă am o problema mare...? (mai mult)
Buna seara. Am o problema serioasa, nu ma inteleg deloc cu mama mea, iar tata nu am de ceva timp, ai mei sunt divortati. De ceva timp am un prieten si avem o relatie de 9 luni. Eu am 16 ani jumatate...? (mai mult)
Salut TPU, De vreo 2 ani sunt singur, ce am mai fost si eu ca baietii dar relatie serioasa deloc. In mintea mea consider ca nu am gasit pe cineva potrivit dar acum ca, cumva apasa lucrul asta stau ...? (mai mult)
Salut TPU! Recent, un bunic de- al meu a murit și eu nu am simțit aproape nimic. La priveghi toți plângeau și eu așteptam să plece ca să fiu singur. E normal sa nu îmi pară așa rău că a murit,...? (mai mult)
Salut! Am un prieten cu care vorbesc în fiecare zi la telefon. Și în povestea asta mai apare o fată supeeerbă pe care o iubesc foarte mult, dar ea este în relație cu altcineva... În primele două...? (mai mult)
Ce faceți dacă aflați ca iubitul/iubita voastră mai are inca o relație cu încă cineva și merge în paralel cu amândoi? Azi se vede cu unu și mâine cu altul. Și pe Instagram își trecuse inițiala...? (mai mult)
Care sunt semnele că ar trebui sa te despărți de cineva? Adica care ar fi momentul in care chiar ar fi cel mai bine sa renunți la cineva?
Eu nu pot înțelege persoanele astea care s- au despărțit. De ce îți mai etichetezi fostul/fosta în postări pe Facebook/Instagram? Noua mea iubita am văzut ca a făcut asta și când am intrebat-...? (mai mult)
Buna dimineața! Înainte de toate va rog fiți buni cu mine si fara glume etc, sunt cu o fată de 6 ani, am început relația in România (suntem din același oraș) si am plecat in Spania. Relația...? (mai mult)
Salut. Ultima oară am pus o întrebare tot legată de prietena mea. Vă recomand să citiți și să vedeți despre ce e vorba... Efectiv chiar as vrea sa îmi spună mai multa lume o părere despre ...? (mai mult)
Sa mai am încredere în femei? - blochează- i pe foștii mei - nu pot sa dau camera video ca nu merge (și tine degetul pe ea. - unchiu meu nu e de acord cu relația noastră fiind diferența ...? (mai mult)
Voi credeti in relatii la distanță? Adică eu cu prietenul meu avem aproape 9 luni de relatie si acum vrea sa plece in strainatate. El zice ca sa ne asigure nouă ca cuplu un trai mai bun. Dar mi- ...? (mai mult)
Mi- e scârbă să mai merg la muncă. Am parte de niște colegi de îmi vine să pun pe cineva să îi bată, desi chiar aș avea pe cine să pun. Numai gura este de unii colegi și glume de prost gust...? (mai mult)
Salut! Merită să fac ceva?
Vreau sa ma despart de iubitul meu dar nu stiu daca voi regreta sau nu pe viitor, el are ganduri de viitor insa eu nu, nu avem grup comun de prieteni si nici nu vrea sa stea cu ai mei, este ipocrit ...? (mai mult)
Nu prea am cu cine sa vorbesc, cineva dornic de a comunica in privat pe la ora aceasta, pe aici?
Bună ziua, am nevoie urgenta de o părere. Nu ma mai înțeleg deloc cu mama mea, ea ma iubește și îmi face toate poftele dar nu știu ce se întâmplă cu mine de ma comport foarte urat cu ea, ...? (mai mult)
Sunt mama a unui copil din Pitești și nu vreau sa mai stau cu soțul meu. Vreau să stau singura cu copilul meu undeva cu chirie.Dar trebuie să mă duc la munca, copilul e inca mic.Si nu știu unde...? (mai mult)
Buna ziua. Am o mica problema. De 5 luni ma confrunt cu aceasta situatie. Eu am 17 ani, iar prietenul meu 20. Faza este urmatoarea. Am o mama care sa zicem ca traieste de pe urma mea, cu alocatie...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o nedumerire! Sunt cu prietena mea de 6 ani, ne- am despărțit acum 1 luna, ne- am împăcat înapoi si toate merg bune încet cu încet, înainte ea nu vorbea cu nici un băiat,...? (mai mult)
E normal ca persoana iubita sa incerce sa te schimbe dupa gusturile lui/ei?
De ce mă simt atât de singur? Nu mai am prieteni și mă cuprind fel și fel de stări.
Părinții mei mi-au confiscat PlayStation-ul pentru că am încălcat programul de 2 ore. Și mama mi-a zis că îl vinde. Am plâns groaznic. Ce ar trebui să fac ca să-mi recuperez PlayStation-ul?
Cum imi gasesc o iubita? Am incercat pe site- uri de matrimoniale dar am norocul sa dau de fete/femei de 30- 60 de ani Mai ales ca eu am doar 20 de ani, ...? (mai mult)
Voi va mai spionati fostii/fostele din cand in cand? M- am trezit in postura asta intr- o dimineata de curand, mai exact cum am intrat pe profilul fostei mele prietene de acum 2 ani si ceva de zile,...? (mai mult)
Salut TPU! Dupa parerea voastra, care ar fi locul ideal pentru a cere o persoana in casatorie?
Cum să îi dezvăț pe copiii verișoarei mele din a-mi spune "mătușă"? Mă fac să mă simt învârstă. :) E ciudat... Aș vrea să îmi spună pe nume, fără alte apelative.
Mătușa mea are două fiice una de 13 ani, cealalta de 16. Anul trecut a plecat în Italia și s- a căsătorit cu un om, pe fiica ei de 13 ani a luat- o cu ea, iar cea de 16 a lăsat- o la bunici ...? (mai mult)
Am avut o relatie de 6 ani, dar ultimii 2 3 ani erau toxici pentru mine, si intr- un final am ales sa plec, dar ea sufera enorm de mult!, Mereu plange si nu isi mai vede rostul in viata, ma doare ...? (mai mult)
Imi urasc din tot sufletul parintii, si familia...nu este doar o criza de copil răsfățat, este o chestie serioasa. Am de minim 3- 4ori pe saptamana atavuri de panica. Furia este mai mare decat ...? (mai mult)
Salut, am o relatie complicata de 6 luni, in care partenera mea mi- a cerut sa o astept sa iasa dintr- o relatie la distanta care nu mai merge insa din care ii este greu sa iasa. Am acceptat insa cu ...? (mai mult)
Bună, am nevoie urgenta de parerea băieților. Deci, cea mai buna prietena a mea (23 de ani) s- a îndrăgostit în vară de un baiat care e într- o relație de 6 luni cu o fata de 25 de ani. El are...? (mai mult)
Buna ziua! Doresc sa ma ajute cineva cu niste informatii. Stau la curte in Bucuresti. In curte stam mai multi. Insa sunt deranjata de varul si fratii mei care la o camera distanta asculta zilnic muzica...? (mai mult)
Buna, am 17 ani si vreau sa ies cu prietenii Mai mult, dar a mei nu ma prea lasa, vreau sa merg intr- un weekend cu prietenii si ei nu vor nicicum sa ma lase, le am spus ca vreau sa plec oricum si ...? (mai mult)
Am o problema nefericita. Părinții mei se tot cearta și eu sunt nefericit dar în seara totul s- a schimbat. Azi a fost o zi frumoasa, nu am mai fost înjurat și bătut ba chiar mama, ea a zis ca...? (mai mult)
Salut,in ultimele 2 luni am strans 1500 lei(banii mei) si vreau sa-mi iau niste componente la calculator, dar mi-e rusine sa le spun parintilor. Ce sa fac?
Aseară, pe la ora 8 jumate. Am vrut să mă spanzur, dar a venit tata in camera si m- a oprit. Motivele sunt multe. 1. Nu mă înțeleg cu părinții, mai ales cu mama. 2. Acum cateva zile am ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare pentru cei care sunt casatoriti sau sunt aproape sa faca pasul acesta si si- au gasit partenerul potrivit. Cand v- ati gasit persoana potrivita ati simtit ceva aparte inca de...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare pentru cei care sunt casatoriti sau sunt aproape sa faca pasul acesta si si- au gasit partenerul potrivit. Cand v- ati gasit perosana potrivita ati simtit ceva aparte inca de...? (mai mult)
Buna! Mereu când mor persoane apropiate de mine ma sperii foarte rau si nu mai dorm nopțile iar umbrelor le dau culoare si începe în mintea mea "o distracție" si un amestec de frica si tot felul. ...? (mai mult)
Cum pot sa creez o legătura mai strânsă intre mine și mama iubitului meu? Cum sa ma fac cât mai plăcută? Vreau sa ne apropiem mai mult, sa devenim prietene și sa o fac sa ma placa foarte mult ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o oarecare intrebare, poate egoista dar ma macina de ceva timp. Pana in toamna, bunica mea avea pensie + lucra la un magazin din sat, avea un venit decent, mai ales ca statea singura....? (mai mult)
Salut TPU, cum pot face ca verisoara mea de 19 ani sa ma placa? Prima data cand m- am indragostit de ea a fost acum un an in ziua de Craciun. Am fost la ea in apartament si ea voia sa- mi atraga atentia...? (mai mult)
Buna seara! Un mic update la ce am postat acum o saptamana (in legatura cu faptul ca prietena mea voia sa ne despartim https://www.tpu.ro/dragoste- si- sex/buna- ziua- tpu- revin- si- eu- aici- cu- o- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!