Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Voi ați suporta gândul că mama voastră s- a sinucis din cauza voastră? Eu mă aflu în situația asta şi pe deasupra rudele mele m- au mințit 4 ani de zile că a decedat într- un accident de maşină....? (mai mult)
Va cer parerea in legatura cu o chestie, am o relatia la distanța de 8 luni si in fiecare luna mergeam la ea si in martie e ziua ei și vreau ca parintii ei sa o lase la mine, ideea e că maica- sa ...? (mai mult)
Salut! Am 20 de ani, n- am avut prietena pana acum, nici primul sarut etc! Mai are rost sa- mi fac prietena daca n- am masina si nici casa? Mentionez ca masina nu o sa- mi iau niciodata pentru ca permisul...? (mai mult)
Deci efetiv nu- mi vine să cred în ce țară trăim. Mama mea a fost bătută și jefuită în fața blocului meu. Chestia asta s- a întâmplat la ora 11 seara. Din câte am înțeles i- a fost spart...? (mai mult)
Buna! In vara trecuta am cunoscut un baiat foarte bun la suflet, sincer, loial, timid, dar simpatic si am avut vreo doua luni foarte frumoase amandoi. Nu am facut sex sau ceva, doar am iesit impreuna...? (mai mult)
Buna TPU! Aseara am iesit cu colegii de munca la o cafea, 4 fete si un barbat. Am baut o cafea iar apoi el m- a adus acasa ca nu aveam cu ce sa ajung. La servici unde lucram el stia ca il plac desi e ...? (mai mult)
Salut TPU! Mama cu tata se cearta de 3 saptamani din cauza ca tata a inselat- o pe mama.Ea saraca o zis ca vrea sa se sinucida.Doamne Fereste! Ce trebuie sa fac sau cum sa procedez incat mama si tata ...? (mai mult)
Au trecut 2 ani de cand ne- am despartit, inca nu am gasit pe nimeni sa fie ceva serios. Problema e ca in mintea mea, fosta iubita le- a avut pe toate si ca gelozia mea dusa la extrem a facut sa ma lase...? (mai mult)
Ieri la serviciu la finalul programului, colegii mei au râs de mine spunând că sunt un ratat deoarece nu am avut niciodată o prietenă la 28 de ani cât am în prezent. Ei au spus că își dau...? (mai mult)
Salut TPU, am vârsta de 17 ani, am avut o relație de 4 ani, pur si simplu i s- a luat de mine nu am vorbit o saptamana ca avea probleme cred ca așa ma mințea ea..am insistat să dau de ea pestè...? (mai mult)
Cum sa îmi impac parintii? Mama mea îmi zice ca ea nu vrea sa mai fie împreună cu tata iar eu vreau sa ii pun împreună înapoi pentru ca din tot circul asta eu sufăr..va rog ajutați-mă
Ce flori ati cumpara unei profe, la 50 de ani? Fac pregatire cu ea si se apropie ziua de nume. Nu vreau ceva banal gen garoafe, dar nici sa treaca de 40 lei. Sa fie simplu, dar sa arate bine. Mersi!
Dupa cat timp vi se pare corect sa faca copii un cuplu? Ma uit la astia care au cate 2 luni impreuna si ramane insarcinata deja. Ce ajung copiii aia? E bine sa incepi o familie asa ca pe supa la...? (mai mult)
Un băiat de 25- 30 ani care sta cu părinții și are o casa mare și frumoasa și nu are de gând sa se mute în alta parte. Întrebarea mea este. Voi ca fete ați accepta sa va mutați cu un astfel ...? (mai mult)
Cum să fac o plângere la poliție? Vă rog urgent sa- mi dati sfaturi. După moartea tatălui meu mama a vândut apartamentul și nu mi- a dat niciun ban. A plecat din țară cu banii. Azi am sunat-...? (mai mult)
Ieri a fost ziua mea și nu am primit niciun cadou de la mama. Surorii mele i- a luat un I- phone. Lucrez dar am salariul mic și trebuie să plătesc întreținerea la casă, pentru ca locuiesc singură. ...? (mai mult)
Bună.Aș vrea să mă ajutați deoarece sunt foarte confuză. Mă cunoșteam cu un băiat de mult timp însă nu comunicam deloc și nu prea ne vedeam însă el, era prieten cu prietena mea destul de...? (mai mult)
Plang încontinuu după el timp de 6 luni și el nu se obosește sa îmi dea nici măcar un mesaj, heeelp.
Salut colegi, daca tot se apropie Valentine's Day ce pot sa- i cumpăr prietenei mele? Suntem la inceput cu relația și fata mi- a zis că nu are nevoie de nimic doar să mă vadă. Menționez că ...? (mai mult)
Salut TPU, am 17 ani si am avut o relație de 4 ani, s- a despărțit de mine tot umbla cu unul cu masina si ma tot mințea ca o duce la sora ei acasă, într- un moment s- au combinat, sunt împreună...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema cam ciudata, am fost refuzata de un tip care imi placea prin vara. Mi- a mai scris un mesaj doua dupa revelion, nu imi acorda deloc importanta si este dispus sa faca orice stie...? (mai mult)
Buna! Daca eu am 20 de ani si el 26 de ani, e normala diferenta dintre noi? Explicatii! Care este diferenta perfecta?
Bună, tuturor, am și eu o întrebare, pentru că nu știu cum să o fac iar chestia asta mă "mănâncă" pe interior=)) Cum aș putea să îi spun iubitului că știu că mă înșală, fără ...? (mai mult)
Salut! Credeti ca nevasta mea se da la nasul nostru de cununie? De ceva timp il tot lauda si este foarte fascinata de personalitatea lui, iar mai nou la ultimele intalniri, cauta sa il imbratiseze si...? (mai mult)
Buna! Poate sa imi sugereze cineva niste activitati locuri pentru un cuplu in Pitesti sau prin apropiere?
Acum 4 ani am făcut un avort atunci locuiam cu părinții și am fost obligată să avortez. În prezent lucrez în Spania si am situația financiară bună. Regret pentru avort și îmi doresc un copil. ...? (mai mult)
Iubitul meu vreau sa plece din țara pentru 4 luni, era vorba sa plecam amândoi, dar eu mi- am găsit ceva de lucru pe placul meu și as vrea sa rămân, l- am rugat sa nu plece sa rămână cu mine,...? (mai mult)
Buna. Este normal ca intr-o relatie serioasa sa fiu eu cu banii mei si el cu banii lui?
Exista compatibilitate între un baiat urat dar destept si o fata frumoasa dar prostuta?
Salutare! In vara trecuta am cunoscut o fata super. Totul a fost bine si frumos pana in toamna cand ea a luat decizia sa nu mai continuam spre o relatie pentru ca dorea foarte mult sa se axeze pe partea...? (mai mult)
Salut, sunt casatorit de 4 ani si avem o fetita de 5 ani, am fost plecat pe mari si oceane sa muncesc si am facut bani frumosi, chiar si o casa dar de cand cu pandemia nu mai pot merge acolo sa lucrez...? (mai mult)
Salut, am o iubita naspa, sa va spun povestea mea, acum 3 ani am cunoscut- o la un centru de pocaiti cand eu lucram acolo ca voluntar 3 lei pe ora si ea a venit prima oară la centrul la care lucram,...? (mai mult)
Buna TPU! Inainte de a pleca tatal meu in strainatate, acum 6 luni mi- a promis ca anul acesta in martie imi va lua o garsoniera ok, in care voi putea locui. Ai mei sunt divortati si eu locuiesc la mama,...? (mai mult)
Cum sa fac pe cineva sa se lase de fumat? O sa fie greu, știu deja, dar este neapărat sa reușesc pentru ca el nu vrea și problema e puțin mai grava : - tușește foarte urat - respira foarte ...? (mai mult)
Bună, întrebarea mea e în special pentru fete (cine nu este în situație, a fost sau pur și simplu nu poate da un sfat bun, sa nu răspundă la întrebare, am nevoie de un răspuns matur și sincer)....? (mai mult)
Buna! Am si eu o problemă, am nevoie de un sfat urgent, va rog! În urma cu câteva luni la locul de muncă m- am îndrăgostit de un barbat căsătorit, i- am povestit că îl plac iar el mi- a spus...? (mai mult)
Ce inseamna a-ti lega cununia?
Salut, am 25 de ani si vreau sa va dati cu parerea despre un lucru. Am fost cu o fata 3 ani pana pe la 23 dupa care ne- am despartit, am avut un soc ca sa zic asa, am suferit foarte mult de 2 ani sunt...? (mai mult)
Am știut dintotdeauna că am fost depresivă de mică până în prezent, cauzele fiind perioade și întâmplări despre care nu vreau să vorbesc, care doar sunt la mine în suflet și atât. Am ...? (mai mult)
La ce varsta e ok sa am un iubit?(am 11 ani)
Parintii mei vor sa ma duca cu forta in alta tara, am nevoie de ajutor... Buna, am 16 ani, traiesc in Romania alaturi de familia mea si sunt eleva la unul dintre cele mai bune licee din oras. Parintii...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fete si pentru baieti care nu au avut niciodata probleme cu relatiile si si- au putut face o prietena cu usurinta. Exista un secret prin care pot sa imi fac o iubita sau noi baietii...? (mai mult)
Verișoara mea l- a sunat pe prietenul meu și l- a mințit că eu îl înșel. Acum ne- am certat din cauza verișoarei mele. Și tot ea a sunat- o pe sora mea si i- a spus că am facut- o "grasă"...? (mai mult)
Intrebare pentru barbatii singuri. Mai aveti vreo speranta ca veti gasi pe cineva in viitor pentru o relatie sau doriti sa ramaneti celibatari? Eu unul desi as vrea sa cred ca poate imi voi gasi pe cineva...? (mai mult)
Salut. De curând am cunoscut online, probabil cea mai faină femeie de pana acum, din alt oras dar aproape. O vad ca pe o femeie foarte frumoasă si inteligenta. După 3 săptămâni de vorbit la telefon...? (mai mult)
Bunq TPU, m- am casatorit acum aproape 3 luni din cauza ca eram insarcinata, am ajuns sa vreau sa bag divort si sa imi iau copilul, care e pe numele lui, el e inginer, are 2 case, si eu sunt la o...? (mai mult)
Salut TPU. Ați simțit vreodată o singurătate deplina? Eu da. Nu am habar de ce dar prietenii ma părăsesc unul câte unul chiar dacă ne cunoaștem de la 5 ani. (am 12 ani și sunt baiat). Eu de fel...? (mai mult)
Salut, sunt Alex și am o problema majora. De prin clasa a 10- a acum sunt a 12- a nu știu cum sa zic... Exista sentimente puternice pentru un profesor. Profesoara de biologie. O fată tinerica și frumoasa...? (mai mult)
Salut! Care credeti ca e cea mai buna metoda, sau ce as putea sa fac pentru a cunoaste lume noua in perioada asta? Ma refer sa pot cunoaste fete. De cand cu pandemia asta nu mai pot sa ma duc nici ...? (mai mult)
Urmează ziua fostului meu iubit. M- a făcut să sufăr enorm pentru că l- am iubit sincer si naiv, el despartindu- se de mine pe motivul ca sunt prea buna pentru el. Nu mi- a mai dat vreun mesaj să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.