Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Urmează ziua fostului meu iubit. M- a făcut să sufăr enorm pentru că l- am iubit sincer si naiv, el despartindu- se de mine pe motivul ca sunt prea buna pentru el. Nu mi- a mai dat vreun mesaj să...? (mai mult)
Am o problema De mult timp... cand merg la masa am o problema, sau cand mananc. Am impresia ca tatal meu nu vrea sa mananc, se uita urat la mine ca si cum ar vrea sa nu mai mananc... mi- e...? (mai mult)
Mama imi zice mereu ca incepe scoala, adica face misto pe subiectul asta si daca iau note proaste ma cearta imediat, e normal ce face?
Care sunt motivele pentru care majoritatea femeilor își doresc ca bărbații să fie amuzanți?
Buna, sunt singura de aproape 2 ani,(am avut doar aventuri de atunci). De ce credeti ca nu pot sa-mi gasesc un baiat serios? (am 20 de ani) DAU FUNDA
Buna, va adresez și eu o intrebare, iar răspunsurile voastre m- ar ajuta foarte mult in a lua o decizie corecta. Ma confrunt și eu o cu o relație destul de toxica ii zic eu. Am 22 de iar iubitul ...? (mai mult)
Salut! Am o problema si cred ca asta e cea mai potrivita categorie. Ei bine, problema mea cred ca este una legata de mindset, ego, sau frustrare... nici nu stiu cum sa ii zic. Cand eram mai mic,...? (mai mult)
Cat de des comunici cu persoana iubita? La câte ore va răspunde la ultimul mesaj dat? Va spune ca are treaba și ca nu poate răspunde în cel mult 30 - 60 minute? La mine nu se întâmplă asta. Mi-...? (mai mult)
Buna TPU! E ok daca sunt foarte introverta? Adica cand sunt intr- un grup mai mare de oameni ma apuca un sentiment de panica si simt ca nu pot respira... si mai nou am ajuns sa imi urasc corpul deoarece...? (mai mult)
Salut. Am o problemă. Am 14 ani. Părinții mei se nimeresc să se certe mai ales în zilele de 22, 24 și 27 la fiecare 2 luni mai ales în lunile august, februarie, aprilie și mai. Dacă nu sunt...? (mai mult)
Ce faceti voi pentru a va mentine prietenia cu prietenul / prietena ta chiar daca nu v-ati vazut demult?
Sunt foarte gelos si prietena mea se cam enerveaza din cauza asta. Cum sa fac sa nu mai fiu asa gelos? Nu e normal deloc? Fara jigniri va rog
Ce loc frumos as putea găsi în Sibiu sau pe langa Sibiu unde sa merg cu iubita de Valentine's Day? Tin sa mentionez ca nu vreau locuri aglomerate de genul centru.
Salut! Am nevoie de un link (in privat) pentru telegr Buzau, dau funda la raspunsul de aici pentru linkul bun.
Salutare! Am dificultati in a incepe sa vorbesc cu fetele. Ma refer ca nu reusesc sa imi fac o relatie si nu inteleg anumite lucruri. Ce e drept, am cam evitat partea asta de relationare cand trebuia...? (mai mult)
Salut TPU. Am făcut- o curva și o fata ușoară, pe fosta mea. Din cauza ca în timpul relației ea încă vorbea cu foștii ei, ba chiar unu o suna la telefon și i- a spus odată ca trage în ea....? (mai mult)
Salut... vin si eu cu o problema. Sunt impreuna de 4 luni cu iubita mea si ea gamerita si sta foarte mult pe un discord cu multi baieti. Eu nu suport sa o stiu cu ATATIA baieti dar ea zice ca nu ar trebui....? (mai mult)
deci mama mea l- a dat în judecată pe tatăl meu că nu ma vrut atunci când m- am născut. Am făcut testul adn cred că așa se scrie, chestia e că noi sunetm în procesul ăsta de 1 an....? (mai mult)
De curand am aflat ca sunt pozitiva de CodVid 19. Azi este a 6 zi ma simt mai ok, dar nu asta conteaza. Ce vreau sa spun este ca locuiesc cu iubitul meu care e negativ, ca sa nu fie si el pozitiv nu...? (mai mult)
Hei! Am și eu o problema ca sa zic asa. Deși am 23 de ani, deci nu mai sunt la vârsta adolescentei, mama mea se baga prea mult in viața mea, și anume; daca îmi cumpar ceva sau dacă merg undeva...? (mai mult)
Salut,mama mea nu ma lasa sa ma culc mai tarziu de ora 23 ceea ce ma face sa ma simt prost, deoarece toti prietenii rad de mine pentru ca nu ma lasa. Chiar nu mai suport asta va rog ajutati-ma.
Salutare! De vreo 3 saptamani am inceput sa vorbesc cu o fata. Vorbim la 2- 3 zile, conversatii bune, ma cauta si ea si o vad ca e interesata de mine. Insa face o chestie care nu imi place. Vad pe...? (mai mult)
Salut, am 18 ani si de ceva timp ma simt suparat, stresat si uneori putin speriat, vreau sa va zic ca acum cateva luni m- am certat cu prietenii si nu prea mai am. Am o iubita cu care m- am certat de...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o mica problema...doar mie imi este frica sa am primul sarut frantuzesc? Adica mai mult rusine si mi- e frica sa nu fac ceva gresit. Am pierdut 3 baieti din aceasta cauza (MENTIONEZ CA...? (mai mult)
I- am spus fostei mele iubite ca e o usuratica si are un caracter jegos. Am spus exact asta nu am facut- o curva sau panarama. Am spus asta deoarece ea a continuat pe parcursul relatiei noastre...? (mai mult)
Buna seara! Am o verisoara de gradul 1, fata fratelui tatalui meu. Mama ei, este verisoara cu mama unei fete. (Vara mea si cu fata respectiva, devenind verisoare de gradul 2..presupun). Eu sunt ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Eu și iubitul meu stăteam împreună la părinții mei! Duminica trecută a plecat la tatăl său noaptea la 00:00 pentru că a băut cam mult si nu a stat să se ...? (mai mult)
Salut TPU! Parintii mei sunt la un pas de divort.Ce trebuie sa fac? Eu sunt in clasa a7a iar fratele meu la facultate anul 1.Cum trebuie sa procedez? Eu nu vreau sa se desparta. Tata o avut o aventura...? (mai mult)
Sunt impreuna cu cineva de aproape 5 ani (necasatoriti). Avem 2 fetite si mi- am dat seama ca ma trateaza ca pe o servitoare si nu mai imi da atentie, nici nu mai stiu cand mi- a spus ultima data ca ma...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare mai serioasa. Stiu ca parintii mei mi- au zis ca atunci cand e momentul de a ma casatori, sa aleg un tip special de casnicie. Nu ii mai tin minte numele, dar stiu ca acel...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat! Am 14 ani, acum doua luni am cunoscut un baiat prin fata nasei mele si iubitul ei, ei au inceput sa vorbeasca din nou cu el acum doi ani, iar iubitul fetei nasei mele a ...? (mai mult)
Buna TPU! Este normal ca eu si cu sora mea geamana sa nu ne intelegem? Adica ea a avut mereu ceva cu mine in modul ca îi place să mă vadă suferind, de exemplu când beau apa ea îmi tot spune "ineaca-...? (mai mult)
Simt ca mama mea ma neglijaza si simt ca nu ma iubeste la fel ca pe sora mea, am o sora mai mare de 20 de ani care primeste tot ce vrea si nu- i de ajuns, o iubesc pe mama mea chiar n- as vrea sa ajung...? (mai mult)
Soția mea vrea sa ne despărțim pentru că mie îmi este frică să mă duc la munca pur și simplu nu mă pot descurca și îmi este frică.
Simt ca mama mea ma neglijaza si simt ca nu ma iubeste la fel ca pe sora mea, am o sora mai mare de 20 de ani care primeste tot ce vrea si nu i de ajuns, o iubesc pe mama mea chiar n as vrea sa ajung ...? (mai mult)
Bună TPU! E de rău sau de bine ca la 19 ani unii oamenii să îți spună că arați de 15-16?
Sunt însărcinată în luna a 4 a. De ce după dus sau uneori noaptea, îmi e rece burtica?
Bună vreau sa ma ajutați cu un sfat Un băiat care ma plăcut eu l- am tratat puțin cu indiferență fiindcă nu știam ce simțeam Iar el s- a îndepărtat de mine și eu acum am ajuns sa îl plac ...? (mai mult)
Am o relație cu un bărbat din Marea Britanie și m- a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el. Nu stiu ce sa fac, având în vedere că e străin eu îl văd mai aspru. Aș vrea să știu...? (mai mult)
Intrebare de baraj. Pe Tinder sunt fete serioase?:))
Cum poți să- ți găsești mai repede o iubită? Acum că e iarnă, pandemie, lumea poartă măști, nu prea e agreată apropierea fizică... cum reușești să închegi o conversație cu cineva (nici...? (mai mult)
Salut! Am răni grele și adânci pe suflet! Am nevoie de o persoană necunoscută departe de mine de exemplu din: București, Constanța, Târgu Jiu, Piatra Neamț, Timișoara etc. (Eu mă aflu ...? (mai mult)
Am nevoie de un prieten care să mă asculte, să mă înțeleagă. M- am despărțit de iubita mea și, pentru că nu m- am ocupat să- mi fac alți prieteni în timpul relației, acum sunt mai singur...? (mai mult)
Buna, cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat? Va rog? Deci eu vorbesc cu un baiat cu care ma inteleg foarte bine, iesim, ne plimbam, ne petrecem mult timp impreuna, vine la mine acasă. Parintii...? (mai mult)
Buna seara! Am 16 ani la vara as vrea sa concep un copil cu iubitul de 21 ani voi avea probleme cu poliția? Va rog frumos sa răspundeți adecvat pentru că si dvs ati fost in aceasta perioada si cred...? (mai mult)
Buna! De aprox. 5 luni am o relație cu o fată care este ceva mai grea de cap. Fără ofensitate bineînțeles. Ideea este că reacțiile ei(mă sună nervoasa să- mi zică că s- a saturat in general...? (mai mult)
Buna, as vreau să încerc o relație cu fata dar nu știu cum sa incep
La facultate îți poți face prieteni în biblioteca facultății sau universității?
NU ȘTIU CE SĂ FAC : Am un prieten din copilărie el e in America câștigă 60 000 $ / lună, i- am cerut ajutorul de 2 ori in viata, o data când eram intr- o situație și puteam să pierd casa...? (mai mult)
Salut, am avut un conflict cu prietena mea, adică eu nu, nu am greșit cu nimic, dar nu o înțeleg, ieri pana la ora 21 era totul bine și frumos, după ma întreabă dacă ii zice unui băiat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?