Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Bună! Am o situație foarte trista ...Am 23 de ani, sunt impreuna cu sotul meu de 3 ani suntem căsătoriți de 2 ani. La noi au fost certuri dintotdeauna dar am încercat sa le ignor.Sex facem foarte...? (mai mult)
Cei care stati la bloc - cum va intelegeti cu vecinii? Am auzit ca poate fi destul de nasol. Aveti ghiolbani? Le suportati onomatopeele, ragaielile, mirosurile, muzica, animalele de companie, copiii?...? (mai mult)
Buna TPU! Este normal ca nimeni din familia mea sa nu ma înțeleagă? Adica mama mea mereu tipa la mine din diferite motive banale de ex:de ce nu se mananca mancarea, iar tatal meu nu ma lasa sa fac ...? (mai mult)
Salut! Am o problema grava. O prietena plânge pentru că "Că sunt urata, ca sunt proasta, ca ma enervez prea rapid, ca nu ma pot controla etc". Nu știu ce să îi spun. Este o persoană super mișto...? (mai mult)
Am și eu o o problemă...Eu și iubitul meu avem împreună o fetiță de un an jumate, iar de aproape 3 ani locuim cu părinții lui...În ultimele luni eu m- am tot certat cu mama lui si i- ...? (mai mult)
Vi se pare normal ca iubitul meu sa mearga la un prieten si acolo sa fie sora lui sau inca o prietena, doua de ale lui si una/ mai multe sa ii ceara iubitului meu contul de Facebook sau de Instagram si...? (mai mult)
Hei buna, am o întrebare poate pentru unii e absurta iar pentru alțoi interesantă dar, oare sunt unica care în relația mea nu s- a schimbat absolut nimic după nastere? Mă refer că fetița noastră...? (mai mult)
O fata este indragostita de mine, iar problema este urmatoarea :Desi i- am spus ca mie nu imi place de ea, in afara de simpla prietenie nu sunt interesat de nimic altceva (prietenie asa ca sa nu o ranesc...? (mai mult)
Am o relație de 1 an și jumătate și îl iubesc foarte mult și el ma iubește dar nu mai vrea din motive precum familia mea și faptul ca nu îl aduc la mine acasă așa cum ma aduce el, ca nu- i ...? (mai mult)
Am o prietena care a cunoscut miercuri seara in barbat. Ea este din Iasi, el din Constanta. Ea are 34 de ani, el are 37 de ani. De miercuri seara, tipul ii spune ca o iubeste, ii trimite...? (mai mult)
Am fost chemat ca si cavaler de onoare, dar nu am mai fost niciodata, nu stiu cum e, putin ajutor va rog?
Buna seara! De fiecare dată când am respectat și prețuit o persoană, aceea persoană mi- a întors spatele mai devreme sau mai târziu și a început să mă disprețuiască. Care credeți că ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Tinder sau de aplicatiile asemanatoare? V-ati cuplat cu o persoana pe acest site?
Salut TPU, Este adevarat ca numai oamenii maturi pot avea prieteni adevarati sau este numai un mit?
Heyy TPU! Sunt cu un baiat împreună de aproape 2 luni, ma iubește super mult si cand ii spun ceva mai nașpa începe sa planga. Cum sa il fac sa fie mai rezistent si sa nu ma mai bata la cap mereu ...? (mai mult)
Are cineva de aici parinti foarte diferiti? Si sa semanati cu amandoi? Ma refer complet opusi. Unul prea permisiv, deschis la orice, celalalt prea strict si rigid.
Salut, ieri am avut o discuție mai nașpa cu prietena mea, un fel ca ar vrea sa vadă cum reacționez dacă as pierde- o, îmi spunea sa rămân cu altele, ca o sa ii treacă ce simte pentru mine ...? (mai mult)
O am pe mama de 84 de ani si in plus cu boala Altszhaimer. Imi este destul de greu, practic sunt legat de maini si de picioare! Mi- as dori pe cineva (o doamna) care sa imi fie alaturi si ...? (mai mult)
Seara buna tuturor! Ma adresez si eu femeilor, deci nu as vrea comentarii răutăcioase de la bărbați. Mi se pare ca orice pereche de pantaloni as purta îmi iese zona intima în evidența si nu știu...? (mai mult)
Salut! Sunt baiat, am 17 ani si inca de cand ma stiu am fost un tip foarte timid, am facut foarte multe lucruri care mi- au lasat un "gust amar" si as avea nevoie de cateva sfaturi care sa ma ajute catusi...? (mai mult)
Am intalnit multe fete care suporta parteneri toxici, care isi bat joc de ele.De ce or fi atatea fete care aleg de obicei astfel de indivizi primitivi, se indragostesc de ei? Una e sa iti placa un baiat...? (mai mult)
Știe cineva un joc în doi (iubire dintre prietenă/prieten), prin mesaje sau apel video, care sa nu aibă rol educativ, ci doar de amuzament?
Buna, îmi tot apare o fată în vis, chestia e că mereu îi uit chipul. Avea părul lung și prins în coadă, era slabă, dar nu anorexică, de fiecare dată după ce mă trezesc îi uit chipul....? (mai mult)
Salut, ceva idei cum sa nu te mai gândești la fosta? E încă recent 10 zile, după 7 ani de relație. Treaba e ca nu știu dacă îmi pare rău de noi sau ca sunt singur. Ea a zis ca nu mai merge ...? (mai mult)
Vreau sa fac o procura sau imputernicire. Minorul va ramane in grija bunicii ca sa o poata inscrie la scoala. Ambii parinti pleaca la munca in alta tara cel putin miercuri este ultima zi. Este urgent....? (mai mult)
Revin cu încă o intrebare, ce sa fac daca se instaurează monotonie în relație? Nu din partea mea, s-a instaurat dezinteresul, ce sa fac pentru a putea salva relația?
Buna, am un prieten care isi schimba foarte des atitudinea fata de mine si grupul nostru de prieteni. Adica intr- o zi este foarte bine dispus si colaboreaza si noi si este fun dar in urmatoarele doua...? (mai mult)
Bună bună, Luna aceasta eu și prietenul meu aniversăm 10 ani de relație, in toți anii aceștia ne- am cam făcut tot felul de cadouri, am epuizat toate ideile. Anul acesta vreau ceva mai simplu...? (mai mult)
Buna, am un prieten care imi tot da seen atunci cand vreau sa comunic cu el(suntem doar prieteni nu vreau relatie), ce pot sa fac in privinta asta?
După cât timp v-a deblocat fostul / fosta de pe WhatsApp?
Bună... in primul as dori sa nu ma judecați, nici nu știu cum sa o spun sa nu sune urat. De- a lungul unei relații de 1 și 5 luni eu și prietenul meu am trecut prin multe, dar eu iertând tot timpul...? (mai mult)
Salut, recent am incheiat relatia si nu am vorbit cu fosta cateva zile insa ieri a inceput sa imi scrie si mi-a spus ca deja s-a culcat cu altul, ce parere aveti?
Salut, TPU. Am 20 de ani și am avut o relație de 3 luni cu o fata pentru care încă am sentimente sincere. Ruptura dintre noi s- a produs acum 2 luni din cauza faptului ca începusem sa devin dependent...? (mai mult)
As dori niște sfaturi în legătură cu un băiat pe care îl plac. Eu am făcut primul pas și i- am scris (deși el nu a avut niciun interes asupra mea la început) noi vorbim de câteva luni dar mai...? (mai mult)
Bună! Care sunt motivele pentru care o persoană deblochează de pe WhatsApp o altă persoană cu care aceasta a avut cândva o relație (amiciție, prietenie, iubire )?
Buna seara, cum sa- l conving pe fratele meu din Anglia ca sa ma ia la lucru in Anglia dupa ce se termina pandemia? El e plecat din 2014 si eu nu am reusit niciunde sa ma angajez de cand el a plecat...? (mai mult)
TPU, am un iubit de 4 luni (totul metge bine intre noi )dar este un singur lucru care ma deranjeaza el are o prietenà de 3 ani, (cand eram doar amici el mi.a spus ca o place dar ea nu pe el ) si ca ...? (mai mult)
Am o întrebare. Am un tată și o familie, as putea spune, retardata. De ce spun asta? Deci, eu vreau să mă fac bucătar iar acum eram cu ai mei și ei au deschis subiectul. Le- am ...? (mai mult)
Eu am un singur amic cu care ma vad in viața reala mai des decât vorbim in online, caci mereu când vorbim de obicei spunem "vii la ora x?", ceea ce e foarte bine. Ei bine, problema este urmatoarea,...? (mai mult)
Salutare! Vi s- a intamplat vreodata ca o fosta iubita sau fost iubit, fosta prietena sau fost prieten, sa va caute dupa ce ati avut o cearta in care voi sau celalalt partener sa va blocheze peste...? (mai mult)
Hey TPU efetiv nu mai pot azi la ora de muzica m- a pus domana să raspuns la o intrebare iar eu am răspuns, cred că nu ma auzit sau chiar nu știu ce s- a întâmplat.dar ea mă stiga să răspund...? (mai mult)
Se mai practică obiceiul zestrei?
Am stat cu bunica mea până la 20 de ani.Mama era în Italia. Nu m- am dus la facultate și am preferat să lucrez, acum bunica mea a murit. Am rămas singură si îmi invinui părinții că nu mi-...? (mai mult)
Am patit cu multe fete de vorbeam, raspundeau, povesteau, dar nu ma intrebau nimic gen ca sa ma cunoasca inapoi. Sa zicem ca intrebam eu ce pasiuni are, imi pov romane, empatizam si veneam cu o pov...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de puțină speranță si niște good vibes :) În prezent sunt într- o țară străină, dar problema e că nu ma simt bine deloc. Îmi este super urât și simt enorm de...? (mai mult)
Deci, am mare nevoie de un sfat! In urma cu aproape o luna iubita mea s- a despartit de mine, cam cu 3 zile pana in Crăciun. Aveam un an jumatate de relatie. Ea obisnuia sa se desparta foarte des de...? (mai mult)
Salut, prieteni. Am ceva timp acum și mă gândeam să scriu aici pentru a afla niste păreri obiecte. De ceva vreme, parcă nimic nu mi se mai leagă. Am numai probleme, pierd o grămadă de bani, apar...? (mai mult)
Cum pot sa o conving pe mama sa ma lase sa imi cumpar pisica?
Bună seara. Îmi doresc foarte mult un bebe, iar atât înainte cât și în perioada ovulației am făcut neprotejat. Următoarea menstruație ar trebui sa îmi vina pe 21. Am făcut un test de sarcina...? (mai mult)
Buna, drăguților! Am și eu o curiozitate. Sunt însărcinată în 8 săptămâni, intr- o lună as vrea sa fac starea civila cu partenerul meu. As vrea sa știu dacă la analizele medicale o să se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?