Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cum pot sa o conving pe mama sa ma lase sa imi cumpar pisica?
Bună seara. Îmi doresc foarte mult un bebe, iar atât înainte cât și în perioada ovulației am făcut neprotejat. Următoarea menstruație ar trebui sa îmi vina pe 21. Am făcut un test de sarcina...? (mai mult)
Buna, drăguților! Am și eu o curiozitate. Sunt însărcinată în 8 săptămâni, intr- o lună as vrea sa fac starea civila cu partenerul meu. As vrea sa știu dacă la analizele medicale o să se...? (mai mult)
Care este durata concediului de maternitate în Germania?
Salut, va rog sa ma ajutati cu un sfat sa o impac pe mama mea care cred ca este suparata pe mine ca nu am grija de ea, este bolnava si am nevoie de ajutor ca s-o impac. VA ROG SA MA AJUTATI!
Salutare! Nu stiu daca am ales bine categoria, dar cred ca aici e cel mai ok. In caz ca nu, imi cer scuze. :) Am urmatoarea problema. De mic am fost tinut mai din scurt de parinti. Nu ma lasau ...? (mai mult)
Sunt pe cale sa iau o decizie importanta din viata mea și am nevoie de un sfat. După multe relații eșuate, am întâlnit un bărbat foarte inteligent care ma face cu adevărat fericită,...? (mai mult)
Am o problema. Imediat indeplinesc varsta de 16 ani si doresc sa dau de cat. A1. Da, v- ati prins, vesnica problema cu parintii. Tata e de acord, mama nu. Uraste motocicletele din tot sufletul...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si sunt clasa a 8 a. In curand o sa fie examenul si eu as vrea sa merg pe filologie, la un liceu normal. Tatal meu este preot si ma obliga sa merg la seminar, iar eu nu suport meseria...? (mai mult)
Bună! Voi ați fost puși în situația în care după ce v- ați despărțit de o persoană dragă vouă care nu a mai vrut să continue relația cu voi, să o blocați pe Facebook și apoi după...? (mai mult)
La romana si mate nu am note bune 4 si 5, nu ma descurc, in rest la celelalte materii am note destul de bune! Mama ma cearta aproape mereu ca sunt prost ca nu invat, ma compara cu altii. Odata am ...? (mai mult)
fata mea are vârsta de 16 ani, s- a mutat la iubitul ei cu care noi nu suntem de acord, acesta având vârsta de 18 ani. Îs împreuna de 1 an și 3 luni, ce as putea sa fac sa îmi aduc...? (mai mult)
Dacă parintii pleaca în străinătate(Germania), iar eu sunt minor la cine ma poate lasa în grija (gen la ori ce persoana sau doar la rude)?
Dacă sunt minor și nu vreau sa ma duc la urolog cu părinții pot sa ma duc și cu sora care e majoră?
Voi ce părere aveți despre mamele care își suna copiii zilnic? Eu cu mama mea avem o problema ft mare cu asta. M- a suna și de 15 ori pe zi și nu- i răspund pentru ca i- am zis ca nu aveam...? (mai mult)
am înghițit păsta de dinți iar acum mă doare foarte tare în gât știți cumva când o să-mi treacă?
In curând o sa am o sora. Diferența dintre noi e de 15 ani. Maică- mea o făcut copilul cu iubitul ei. Eu nu cred ca mama o sa ma mai respecte cum o făcea înainte, nu o sa ma mai iubească la fel...? (mai mult)
Cum reusiti sa faceti fata dorului de casa si de familie cand plecati in alt oras/judet cu serviciul?
Când eram mică mama l- a înșelat pe tata și a plecat în Italia cu alt om, iar pe mine m- a lăsat la bunici (pe motiv că omul acela nu voia copii). La bunici erau zile când nu aveam bani pentru...? (mai mult)
Cum se creeaza o relatie, prietenie?
Soacra mea nu ma mai suporta. Am mers cu sotia pe la maica- sa si de atunci a inceput totul. Ma acuza de tot felul de lucruri si vrea sa o intoarca pe sotie impotriva mea. Spre exemplu ieri...? (mai mult)
I- am propus de curand prietenei mele sa ne promitem ca nu ne vom minti cu absolut nimic si in prima faza a zis da cand i- am zis online si evident ca i- am zis ca dupa sa facem si in real promisiunea ...? (mai mult)
Daca esti singur, poti sa infiezi copil? Sau este obligatoriu sa fi insurat?
M- am gândit mult înainte sa pun aceasta intrebare din teama de a fi judecată. am o relație de 5 ani cu un băiat cu care ma înțeleg foarte bine. Suntem de aceeași vârsta (23) și locuim împreuna...? (mai mult)
Vreu sa sa ma mut singur sa- mi fac propia mea viata, dar ma simt descurajat sa- mi gasesc job pentru ca familia mea se astepta sa- mi gasesc job in domenii in care sunt sigur ca nu voi ...? (mai mult)
Bună, am o mare oroare pe suflet si nu stiu efectiv ce sa fac. Sunt de 4 ani cu un baiat si am stat împreună în aceeasi casa aproape tot timpul de cand suntem impreuna. Ba la părinții mei, ba la...? (mai mult)
Femeia într- o casă trebuie sa faca toate treburile casnice(spalatul vaselor, dat cu aspiratorul, dat cu mopul etc.) sau sa fie ajutată într- o oarecare măsură in conditiile in care ambii parteneri...? (mai mult)
Ati mai iesi cu un baiat daca v-ar veni la o intalnire cu un BMW si nu v-ar lasa sa va platiti consumatia pentru ca "asa l-a invatat mama", insa la despartire v-ar cere bani de benzina?
Dacă întrebi un băiat dacă sa atașat de mine, dacă vrea un viitor cu mine, si nu are niciun răspuns și nu imi spune absolut nimic despre asta, ce ar trebui ss cred? Ca nu mă dorește sau că...? (mai mult)
Salutare, Nu stiu ce sa fac, simt ca o iau cu capul, agatasem 4 tipe si pe toate le- am facut praf din a 2- 3 a zi. In sensul ca din foarte atrase devin seci si plictisite. Am incercat sexting ( mentine...? (mai mult)
Buna ziua asi dori sa stiu si eu fica pe internet nu am gasit absolut niciun raspuns, cati bani îți trebuie la cununia civila sa ai sau sa strangi eu vin din marea britanie am plecat sa fac bani si ...? (mai mult)
Am furat 500 lei din casa ca sa ii joc online la pariuri, cu speranța că voi putea câștiga bani ca sa imi cumpar un telefon nou, dar mi- e teama ca mama mea isi va da seama ca lipsesc acei bani după...? (mai mult)
De ce acte am nevoie pentru risc maternal? Cum se procedează?
Ieri- noapte tatăl meu a visat ca a făcut nunta cu mama mea din nou chiar dacă sunt deja căsătoriți, iar când tata i- a spus mamei ca a visat pe ei doi căsătorindu- se mama a început...? (mai mult)
Hey... Nu stiu cum sa incep, daca se ofera cineva sa citeasca va rog. Ma simt ciudat si simt ca am nevoie de alta familie care sa ma aprecieze, deoarece prima data m- am mutat pe religia mamei, ...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa imi pacalesc parintii ca nu imi mai merge telefonul, dar de fapt imi merge doar ca las telefonul sa se descarce de tot si apoi incep sa le zic ca nu imi mai merge sau nu se mai aprinde...? (mai mult)
am 17 ani si am avut o relație de 4 ani, m- a lasat pentru altul, a trecut abia 2 saptamani si ma gandesc in continuare la ea si ma prinde mereu câte o stare proasta, cum pot o pot uita?...? (mai mult)
La multi ani cu noul an, va spun pe scurt. Am 26 de ani de 2 ani nu am mai avut nici o relatie, am fost cu cineva nu mi- am putut- o scoate din cap. De atunci am mai fost cu cateva fete dar parca aveam...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei ce au avut relatii sau au cu femei mai mari ca ei. (Sa zicem mai mari cu 5 - 8 ani decat voi) Cum e intr- o relatie in care femeia este mai in varsta? Sunt mai ...? (mai mult)
Care sunt cele mai compatibile zodii cu zodia leu? Dau funda! (Daca nu crezi in asa ceva te rog nu-mi raspunde) :)
Sotia mea a pus fetitei noastre alt nume decat cel stabilit la nastere. Când să plece la spital să nască, ultimul nume stabilit era Ioana Alexandra.Acum imi spune ca o trece Stefani sau Stephanie ...? (mai mult)
Cat de compatibile sunt zodiile de foc cu cele de apa?
Buna, cum pot face o fata sa sufere foarte tare, stiu stiu suna ciudat ce spun dar daca o sa ascultati ce spun poate o sa intelegeti. Acum aproape doi ani am cunoscut o fata, in vara aceasta eram cu...? (mai mult)
Heij TPU! Sunt intr- o relatie si nu pot sa il iubesc pe băiat si el ma iubește foarte mult si odata i- am zis ca sunt confuza dacă il iubi sau nu si a început sa planga rauuuu, ca eu sunt totul pentru...? (mai mult)
ROG SĂ RĂSPUNDĂ DOAR FEMEILE! EXISTĂ FEMEI CARE CAUTĂ O VIAȚĂ NORMALĂ, care caută dragoste, iubire, relații bazate pe cele mai pure si sincere sentimente de dăruirere reciprocă!? Care...? (mai mult)
Am 12 ani și sunt într- o relație cu un băiat de vârsta mea de 7 zile, ne înțelegem perfect, uneori mă gândesc că nu e bine ceea ce fac, deoarece părinții noștri nu stiu și îmi este frică...? (mai mult)
Am avut un timp de 5- 6 luni în care am vorbit cu o fata și ne plăcea reciproc (asta acum aproape 2 ani) Dupa ce nu am mai vorbit deloc cu ea, și- a făcut alți prieteni și vorbea cu ei(ma...? (mai mult)
Poți să te împrietenești cu un vecin sau cu o vecină?
Am nevoie de mare ajutor in legatura cu alocatia mea. Am 16 ani, iar de cand m- am nascut nu am vazut acei bani (adica sa fie ai mei), mereu i- au luat parintii mei, la fel au facut si cu ...? (mai mult)
M- am despărțit de o fata acum 2 zile, iar de atunci ma simt destul de rau.Nu prea am mai mâncat nimic de atunci. P.S.:Era o fata foarte frumoasă și țineam extrem de mult la ea. Ce sa fac ca sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?