Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Matuşa mea vine acasa din altă ţara şi o sa ste câteva zile la mine în apartament cu mine cu parinţi mei şi cu fratele meu mai mare eu am 17 ani fratele meu 19 ani apartamentul e al parinţilor...? (mai mult)
Am avut niste dureri de burta eu credeam ca o sa îmi vina menstruaţia dar am fost la consult ginecologic şi mi s- a spus ca sunt însărcinată eu mam desparţit de iubitul meu şi cu sotul sunt în...? (mai mult)
Am 15 ani sunt însărcinată în 5 luni jumate părinții mei nu sunt de acord ca nu se mai poate face avort dar eu vreau sa cresc copilul am aflat ca va fi fetiţă dintr- o greseala am ramas însărcinată.Cum...? (mai mult)
Am 24 de ani soțul meu are 26 de ani sunt casatorită cu el de 2 ani însa părinți mei nu mai sunt de acord cu relația noastră pe mine nu mă prea interesează părerea lor dar totuși sunt părinți...? (mai mult)
Sunt recasatorita am o fată cu fostul soț fata are 6 ani eu locuiesc cu ea și cu actualul soț actualul meu soț o iubește pe cea mica ca și cum ar fi fetița lui doar ca mama lui nu o prea suporta...? (mai mult)
Am 23 de ani prietena mea cea mai bună a decedat acum 2 ani în accident rutier părinți ei și acum sunt distruși pentru mine ei sunt ca și părinți mei ea era singurul lor copil și de asta vreau...? (mai mult)
Am 18 ani și am și o fetiță care are 10 luni tatăl ei fostul meu iubit a fugit în străinătate sa nu își asume responsabilități însă părinți lui bunici fetei vor să vadă fata dar mi se...? (mai mult)
Am fost la mama cu fostul meu sot pentru ca mam împacat cu el de ceva timp suntem divorţaţi de 5 ani şi avem şi o fetiță care are 6 ani a fost şi ea cu noi la mama mea în vizită însă, mama...? (mai mult)
Am 17 ani locuiesc cu mama şi cu actualul ei soţ pentru ca e divorţata de tata eu nu mă prea înţeleg cu actualul ei soţ dar el încearcă sa se împrieteneasca cu mine i- am zis ca nu îmi prea ...? (mai mult)
Eu am 16 ani am un frate mai mare el are 17 ani eu cu el am o relație buna de frate și soră însă noi avem un verișor el e verișor primar are 18 ani și când el încearcă sa petreacă timp cu mine...? (mai mult)
Am 22ani sunt casatorita cu sotul meu de 4 ani ne iubim mult eu cu el eu am o sora mai mica are 18 ani şi are o fetiță care are un an eu şi sotul meu locuim la noi acasa şi noi avem şi apartamentul...? (mai mult)
Buna seara/Buna ziua! Am o problema cu care ma confrunt de cand ma stiu, sincer. Mama mea a fost alcoolica pana in anul 2018 cand deja avea ciroza si statea numai in pat, aproape ca putrezea, dar cu...? (mai mult)
Soțul meu nu înțelege să lase alcoolul are problema asta cu alcoolul de ceva timp nu face scandal după ce bea dar eu nu sunt de acord sa bea el având și niște probleme cu inima și de asta sper...? (mai mult)
Buna seara prieteni, am nevoie de ajutorul vostru sau cine știe sa- mi de- a un răspuns, verisoara mea este plecată in Germania, a divorțat recent de soțul ei si are nevoie de certificatul de ...? (mai mult)
Bună seara, mă confrunt și eu cu o situație nefericită. Sunt împreună cu iubitul meu de 8 ani, necăsătoriți având împreună un copilaș de numai 9 luni. Întrebarea mea este : mereu îl rog...? (mai mult)
Buna TPU :* Am si eu o problema. Am o prietena la locul de munca care e suparata de si pe mine si nu stiu cum sa o ung pe suflet, sa ii mai treaca. M- am mutat in alta banca, fara sa ii spun, ...? (mai mult)
Soacra mea se baga și îmi spune ea cum să îmi cresc eu copilul am o fata de în an soțul nu îi zice nimic mamei lui dar mie nu îmi convine ca se baga locuim singuri dar ea vine la noi pentru ca ...? (mai mult)
Am 17 ani iubitul meu are 16 ani mă înțeleg bine cu el avem o relație foarte bună ne înțelegem bine ne distram împreună.Cum să ne păstrăm relația bună?
Sunt însărcinată am 5 luni de sarcina parinţi mei nu sunt prea de acord cu sarcina mea eu am 15 ani am aflat şi ca voi avea o fetiţă pentru ca am fost la ecografie vreau ca parinţi mei să înţeleaga...? (mai mult)
Eu nu pot rămâne însărcinată părinți mei și soacra mea vor sa le fac nepoți eu nu pot rămâne însărcinată pentru am ca ovare polichistice soțul meu înțelege asta și mă iubește am încercat...? (mai mult)
Am 16 ani sunt însărcinată în 4 luni jumate mama mi- a promis ca ma va ajuta ea cu copilul îl va creşte ea chiar daca tata nu e de acord cu asta mama îl va convinge şi pe tata.Cum ma pot înţelege...? (mai mult)
Am 16 ani am un frate e mai mare cu un an ca mine el are 17 ani el e foarte protector cu mine de asta are momente când se cearta cu verișorul nostru care are 18 ani când verișorul nostru ma cheamă...? (mai mult)
Am 22 de ani sunt casatorită de 4 ani cu sotul meu avem o relatie frumoasa ne iubim foarte mult avem o relatie frumoasa m- am mutat la el când aveam 16 ani pentru ca eu nu mam înţeles cu mama şi ...? (mai mult)
Am 23 de ani și o fetiță de aproape 3 luni mam hotărât să îl iert pe soțul meu l- am iertat și acum o să ne mutam din nou împreună am vrut să îi mai dau o șansă îmi doresc sa ne reconstruim...? (mai mult)
Am 17 ani am fost să mă vad cu sora mea ea are 20 de ani dar când am ajuns acasa mama m- a certat ca am fost la sora mea fara sa îi zic mama nu ma lasa sa ma vad cu sora mea ea cu tata sunt divorţaţi.Cum...? (mai mult)
Am 18 ani și am o fetiță de 10 luni ma simt destul de singura nu am cu cine să vorbeasc noroc ca o mai am pe matușa mea și pe fratele mai mare el are 23 de ani el cu mătușa mea ma ajută destul...? (mai mult)
Sunt de 2 ani căsatorita cu soțul meu eu am 24 de ani iar el are 26 de ani căsnicia noastră nu prea mai merge pentru că amândoi stam de dimineața până seara la muncă și nu prea petrecem timp...? (mai mult)
Repostez întrebarea de ieri pentru ca nu am primit raspuns bun prima dată Eu sunt recasatorita de un an am cu fostul meu soț o fată fata are 6 ani cu actualul soț mă înțeleg bine el și fata...? (mai mult)
Am 3 copiii 2 cu actualul soţ o fata de 3 ani si un baiat de 6 ani am şi cu fostul concubin un baiat care are 10 ani el e la mine şi cu actualul meu soţ fostul concubin mai vine să vadă baiatul actualul...? (mai mult)
Soțul meu are niște probleme la inimă dar are și probleme cu alcoolul consuma dar nu des de multe ori am avut certuri cu el pe tema asta pentru că nu vreau să îl pierd îl iubesc foarte mult.Ce ...? (mai mult)
Am un băiețel de 3 ani ieri am fost la mama cu el iar copilul find mic a tras patura de la mama de pe pat și mama a zis ca nu știu sa îmi educ copilul și asa nu vreau sa se bage ea copilul e mic ...? (mai mult)
Buna TPU, fostul meu s- a despartit cam de 4 ori, ultima data s- a despartit acum 2 luni. Oricat mi- a promis ca nu se mai desparte tot a facut o...si iarasi s- a despartit la finalul lu iunie, dupa...? (mai mult)
Aveti o recomandare pentru un psiholog de cuplu in Bucuresti? Ce metoda foloseste? M ar interesa metoda "Imago"
Am 18 ani am o fetiță are 10 luni n- am avut cu cine să o las ieri pentru ca eu a trebuit sa merg la medic și am rugat- o pe mama sa stea un pic cu fata mi- a luat o ora sa o conving sa stea cu fata...? (mai mult)
Eu încă sunt căsătorită cu soțul meu cu tatăl fetei nu am divorțat am 23 de ani fata noastră are 2 luni face 3 luni acum pe 30 August eu vreau să îl iert pe soțul meu pe tatăl fetei mi- a ...? (mai mult)
Eu nu pot rămâne însărcinată iar eu și soțul meu ne dorim mult un copil am încercat și fertilizarea în vitro și tot nu pot rămâne însărcinată de asta soacra mea nu ma prea place pentru...? (mai mult)
Am 16 ani sunt însărcinată din cauză că tata nu accepta lucrul asta mama m- a dus la bunica la mama ei pentru câteva zile dar înca nu mam acomodat la bunica eu vreau sa pastrez sarcina avort nu ...? (mai mult)
Eu şi sotul meu avem o relatie buna eu am 22 de ani sunt cu el casatorita de 4 ani dar simt mereu ca am nevoie de el şi ca vreau ca sotul meu sa stea mai mult cu mine am un ataşament pentru el ne iubim...? (mai mult)
Am 16 ani mama are grija de mine singura pentru ca tata era violent eu vreau să fiu mai responsabila și sa o ajut mai mult pe mama acum locuim la bunici mei la părinți ei.Cum pot sa o ajut mai mult...? (mai mult)
Sunt de 2 ani căsătorită cu soțul meu de ceva timp eu și cu el eu am 24 de ani iar el are 26 de ani noi avem o relație bună și ne înțelegem bine însa ne dorim să petrecem mai mult timp împreună...? (mai mult)
Cum aflu după astrograma mea vârsta la care ma voi căsători?
Iubitul meu a zis ca el vrea să plece la munca în strainatate eu am 23 de ani sunt cu el împreuna de o luna mam gândit sa îi mai dau o sansa chiar daca am vrut să mă despart de el.Cum sa ne pastram...? (mai mult)
Stau cu iubitul meu de 6 ani eu am 19 ani stau cu el pentru că eu nu am unde sta eu am fost la orfelinat până când acum 6 ani parinți lui mă luat la ei nu mai adoptat cu acte doar că nu mă prea...? (mai mult)
Fostul meu soţ tatal fetei mele sunt divortata de el de 5 ani dar neam împacat fata are 6 ani sa ataşat mult de el de când sta din nou cu noi îl striga sa stea cu ea el se joacă cu ea petrece timp...? (mai mult)
Am o fata care are un an sunt căsătorită cu soțul meu însă nu mă prea înțeleg cu mama lui pentru ca tot spune ca nu fac nimic dar când soțul meu e la munca eu fac treburile casnice sunt in concediu...? (mai mult)
Tot nu mă înțeleg cu bunica iubitului meu eu am 21 de ani am un frate care are 8 ani îl cresc singura părinți noștri au decedat amândoi părinți iubitului mei ceai ma ajuta cu fratele meu mult...? (mai mult)
Am vazut la servici o fata, si m- am indragostit foarte tare de ea, insa deocamdata nu am apucat sa vb nimic cu ea. Imi puteti da niste sfaturi ce as putea sa vb cu ea, pentru a nu ma face de ras? Mentionez...? (mai mult)
Bună seara am 22 de ani și sunt fată.am o mică problemă în familie. Părinți mei. De ceva vreme am un iubit și îl iubesc mult ieșim o dată la 2 zile și când ieșim stăm 2, 3 ore afară...? (mai mult)
Bună tuturor! Am 17 ani si un baiat de 25 doreste sa fim impreuna. Ne stim de două luni, iar eu i- am explicat ca nu mi se pare ok sa stau cu cineva cu 8 ani mai mare decat mine (cel puțin pentru ...? (mai mult)
Grooming pe TPU! Ok trebuie sa vorbim. Eu vorbesc cu 2 tipe de pe TPU la telefon. 3 daca am pune- o si pe Della. Della care saraca ori trage ceva ori are probleme de santate mentala, si nu spun asta in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?