Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Merită să aștepți un om să se schimbe? Doar prin simplu fapt că nu are experiența in relații, iar cu ajutorul meu o să il schimb și să il învăț cum ar trebui sa fie.
Cum as putea sa- mi conving părinții sa ma lase sa- mi iau copilul acasa? Am aproape 19 ani, am un copil de 7 luni jumate, după nastere m- am mutat cu tatal copilului, intre timp ne- am certat si...? (mai mult)
Parintii mei se cearta non stop zilnic si nu exagerez. Tatal meu m- a batut de multe ori si chiar azi am fost amenintata ca o sa ma omoare si imi da un pumn si ma impusca in cap cu pusca, ...? (mai mult)
Buna seara, dragilor! Am si eu o mica suparare ca sa ii spun asa. Se apropie ziua mea si nu ma simt deloc fericita, ma simt singura. Baiatul de care imi place ma ignora, nu am reusit sa leg nici-...? (mai mult)
1)De ce lgbtq sunt atâta de populari peste tot? de ce exista copii de 12- 14 ani care au steagul in bio? exista discernământ la vârsta aia? De ce mulți se folosesc de asta si considera ...? (mai mult)
Un prieten are o problemă și i- am zis aseară să îl ajut, dar el nu a vrut și eu i- am zis ceva(legat pe această temă) și cred că s- a supărat deoarece ieșise și eu mi- am cerut scuze.Azi...? (mai mult)
Soțul verișoarei mele primare ce este pentru mine? Ana-verisoara Andrei-soțul ei. Ce rudă sunt eu cu Andrei?
La multi ani, concetateni TPU! Cum v- ati simtit la trecerea dintre ani? Eu observ la mine mereu un entuziasm, optimism in preajma revelionului, indiferent cat de rau a fost anul ce a trecut. Pana...? (mai mult)
Prietena mea cu care locuiesc împreuna de 4 luni, s- a supărat foarte rău pe mine pentru ca nu m- am implicat si nu am avut inițiativa sa facem ceva de revelion. Așadar, cu o seara înainte...? (mai mult)
Salut si la multi ani! Cer parerea celor peste 25 de ani si cu ceva experinta, vorbesc cu o fata si ramane sa ma vad cu ea, are 19 ani, mi- a marturisit ca a avut o relatie serioasa de la 15 jum pana...? (mai mult)
LA MULȚI ANI tuturor membrilor TPU! Domnul să vă fie alături întotdeanuna, să vă călăuzească ciecare pas cu lumina pe care o adudeți în sufletele apropiaților, să vă ajute cu vorbe bune...? (mai mult)
Aș dori să- i scriu un mesaj de urări frumoase, sincere, plăcute unei persoane care mă urăște din câteva motive, nu serios, doar că mereu sunt neînțelegeri. Dar, consider această persoană...? (mai mult)
Va rog cu putin ajutor cu tata. Nu stiu ce sa fac, nu mai am vreo pretentie, vreo asteptare de la el, imi zice mie ca sunt nerecunoscator, am ajuns la cel mai bun liceu la care pot merge (adica din...? (mai mult)
As vrea sa ma impac cu fosta. Nu ne am despartit dintr un motiv intemeiat, a fost o greseala de a mea. As vrea sa o las o vreme fara sa i scriu, dar dupa nu stiu ce ar trebuie sa fac sa o recuceresc
De ce fosta m-a deblocat de pe Facebook si nu de pe WhatsUp la 28 de zile de când nu ne-am mai vorbit? Are gând să mă contacteze din nou? Mulțumesc frumos!
Mi s- a spus intruna pe acest grup ca tipul de comportament, , simpatic" ucide atractia unei femei. Aceasta simte ca nu mai are pentru ce sa lupte. Intrebarea e ce comportament este acesta? Ce face un...? (mai mult)
Daca cineva s- ar gandi sa isi caute parintii biologici eventual rude biologice, credeti ca ar fi o idee buna? Daca da, cum ar putea proceda? Daca nu, de ce nu? E mai bine sa lasi trecutul ingropat?...? (mai mult)
am varsta De 17 ani am avut o relație de aproape 4 ani, si s- a despărțit de mine pentru altul, pur si simplu a spus sa nu mai o caut, am incercat sa dau de ea prin intermediul prietenilor,...? (mai mult)
Bună TPU, am 14 ani și trăiesc un stres continuu. E vorba de tatăl meu care e un bețiv, altfel nu ma pot exprima mai frumos, pe care nu- l mai suport cu certuri în casă. Când vine de la munca...? (mai mult)
Mie îmi pace de o fată dar nu sunt sigur dacă și ea mă place și nu știu cum să o întreb dacă mă place sau nu! Mi- ar plăcea sa o intreb și sa nu imi iau o palmă sau sa pară ...? (mai mult)
Urgent, cine are cirese puse la congelat de vânzare? Nu am găsit in magazine..Platesc
Deci eu ca sport fac înot și la bazin este o fata de care imi place dar nu sunt sigur daca ma place și ea! Ea rade la glumele mele chiar daca unele sunt proaste, ea îmi dă palme peste...? (mai mult)
Simt ca durera ma sufoca iar, imi taie respiratia la propiu mai rau ca ultima dată Nu știu cum sa fac față, nici când am avut parte de un deces in familie n- am suferit așa Momentan încerc...? (mai mult)
Bună TPU, cum îți poți da seama că un băiat vrea de la tine doar...?
Sunt impreuna cu iubitul meu de cativa ani. El este un om inchis cand vine vorba de persoane straine si din aceasta cauza nu vrea sa se imprieteneasca cu niciunul dintre prietenii sau prietenele ...? (mai mult)
Buna seara, as avea o intrebare, daca sunt majora si vreau sa ma mut in chirie fara sa stie parintii, ar trebui sa anunt politia ca ma mut pentru a nu ma da disparuta? Ar putea avea ceva drept asupra...? (mai mult)
deci hai să vă zic ce aș vrea să fac în legătură cu niște băieți de la mine din bloc de vârsta cu mine(am 13 ani) bun chestia e că ei și- au bătut joc de mine mereu, au făcut un...? (mai mult)
Fratele meu din Anglia e un egoist, si- a luat Samsung S10 pe abonament si a vandut S9+ in loc sa mi- l dea mie cadou de crăciun. Si mi- a promis că imi da mie S9+ cand isi va lua telefon nou. ...? (mai mult)
Bună dragilor, am o problema de ceva timp și nu știu cum as putea sa o rezolv. Am 18 ani și sunt împreună cu iubitul meu de 7 luni și locuim împreună, părinții mei au fost stricți și destul...? (mai mult)
Ce ati alege/ati ales dintre nasterea naturala sau prin cezariana si de ce?
Bună seara. Am și eu o întrebare serioasă care mă macină, vă rog să nu râdeți. Oare morții sunt îmbrăcați și cu chiloți înainte să-i îngroape? Rog seriozitate și dau fundiță
Buna, am nevoie de ajutor, am scris mai jos despre ce este vorba Am fost colegi din clasa 0, pana in clasa 4, din clasa V, nu mai eram colegi, si in toti acesti ani cand am fost colegi, am stat...? (mai mult)
Salutare la toți.Tot ce vreau e să mă înțelegeți.Am 14 ani.Din decembrie 2019 un băiat a început să mă placă, nu mi- a spus el personal însă am aflat de la alte persoane.Prin aprilie 2020...? (mai mult)
Mi s- a dovedit inca o data cat de, , ciudate"pot fi femeile. Nu inteleg logica urmatoare. Te combini cu un tip pentru ca tii la el, dar daca tipul isi arata sentimentele si te iubeste mult tu esti nesigura...? (mai mult)
Sunt trista, nu stiu ce sa mai fac...
Tinand seama ca i persoana nu prea are prietene, rude, e si pandemia, unde ar putea sa isi gaseasca partenerul? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Intrebare pentru baieti care au trecut prin ceea ce am trecut eu? nu am avut iubita si am 18 ani deja nici o fata nu m- a placut si sunt si timid si rusinos cmsi cred ca tot asa voi ramane. nici o colega...? (mai mult)
Ce Ai trebui sa fac dacă părinți vor sa m- a dea afara? Nu am servici și nici unde sa m- a duc, nu am rude, nu am unde sa m- a duc și nu știu ce sa fac. Timpul pe Cafe mi l- au dat este pana după...? (mai mult)
am o intrebare. Sunt singurul de aici care are foot fetish si sock fetish? adica imi plac picioarele fetelor, mai ales in sosete. Mai e cineva ca mine?
Exista aici mame tinere sub 20 de ani? La ce varsta, cum a decurs sarcina? Ati nascut prin cezariana sau natural?
Buna oameni dragi as dori să împărtășesc cu voi o îngrijorare eu m- am indragostit de o fata cu 3 copii este super blândă frumoasa are multe calități dar am o teama nu știu cum să vă explic...? (mai mult)
Luna viitoare ma mut in Germania cu iubitul meu si mama mea nu este deloc de acord. Ne am inscris la scola sa invatam limba si vrem sa ne stabilim acolo(avem apartamentul nostru). La tata nu ...? (mai mult)
Niste filme cu dezastre naturale asemanator cu 2012.In afara de San Andreas
Salutare, de ce este atat de greu sa iti faci o relatie in ziua de azi? Am 25 de ani, fac sport, deci am un corp ok si din ce mi- a mai zis lumea chiar si alte fete sunt dragutel, desi parerea mea ...? (mai mult)
De ce in ziua de azi, auzi tot mai muti copii de 11-12 ani că au relații, relații chiar în meciul on-line?
Craciun fericit tuturor! Astazi s- a intamplat ceva foarte ciudat si am reactionat aiurea. Vreau sa stiu daca am reactionat corect si am simtit ceva aiurea. Deci eram la masa cu prietena mea, sora...? (mai mult)
Nasterea Domnului sa va aduca in suflet lumina si caldura sufleteasca.Sarbatori fericite si sa aveti parte de bucurii in noul an.Sarbatori binecuvantate!
Am facut o greseala ( n am avut rabdare pe un anumit lucru) si m- am desp de prietena mea cu care aveam o luna jumate. Dupa 2 zile mi- am dat seama de greseala si am vrut sa ne impacam si mi- a zis ca ...? (mai mult)
Buna, sunt fata si imi place de un baiat de 5 luni.Chestia e ca am pus- o pe sora mea sa îi scrie si el a zis ca cine sunt ca nu ma cunoaste, tiind sa va zic ca am fost cu el la mare si a dat semnale...? (mai mult)
Salut, am o întrebare cam ciudată. Cum fac să pot fi prietenă cu băieți fără ca ei să se îndrăgostească de mine? Nu sunt cine știe ce cuceritoare, nu mă înțelegeți greșit. Sunt chiar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti