Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Unde as putea gasi, pe internet sau in realitate, carte de telefon mai veche? Anii 90 - 2000? Caut o ruda draga cu care nu am tinut legatura fiindca eram mica, iar in cartile de telefon ar trebui...? (mai mult)
Poate suna ciudat următoarea întrebare dar pentru cei ce cred în farmece si chestii de genul. Logodnicul meu mănâncă orice gătesc și spune ca e gustoasă chiar dacă nu e si nu minte...? (mai mult)
Cum poti sa evit anumite conflicte dar fara totusi sa le ignori? Eu spre exemplu in fiecare an de crăciun întâmpină o problema ce ma scoate din sărite.De doi ani sunt nevoită să stau intr- un mini...? (mai mult)
Bună TPU, efetiv nu stiu ce să fac, la mine la bloc sunt 2 băieți de vârstă cu mine(am 13 ani) iar ei își bat joc de mine. Au făcut un grup pe whatsapp și mă înjură plus când mă văd afară...? (mai mult)
Întrebare pentru orfanii de mamă/tată/amândoi: Voi vă sărbătoriţi zilele lor de naştere? Mama mea va împlini 41 de ani pe 24 Decembrie.
Voi credeti ca este normal sa imi fie rusine de baieti? Adica de fiecare data cand vreau sa vorbesc si un coleg imediat devin crispata si incep sa m- a balbaii. Nu stiu de ce dar mereu se intampla...? (mai mult)
Bună TPU deci efetiv nu mai pot toți își bat joc de mine, am avut o prietenă care am crezuto că o să- mi fie alături (ne înțelegeam foarte bine ) după ceva timp a început să vorbească cu...? (mai mult)
Cum as putea sa imi impac parintii? Sunt certati de 1 saptamana si nu mai rezista.dar funda va rog!
am o problema care ma imbolnaveste psihic de 4 ani sunt chinuita de familia mea, nu ma lasa sa ies din casa, 3 ani nu m- au lasat la scoala pana anul asta cand am luptat sa ajung la liceu, ...? (mai mult)
Vin și eu cu o întrebare! Fetița mea are 7 luni iar acum câteva săptămâni a început eruptia dentară, iar in momentul asta trebuie sa ii de- a 7 dintisori! 7 dintisori la 7 luni, ...? (mai mult)
Buna seara am o intrebare pentru toate fetele de aici vi se pare ok daca ii comentați la o poza iubitului si el sa șteargă comul sau sa pui o poza si sa o șteargă? Eu zic ca daca nu ai nimic de ascuns...? (mai mult)
Am 24 de ani. Sunt căsătorita și lucrez în sistemul bugetar de 3 ani. Am pus mereu meseria pe primul loc, însă mi- am dat seama ca familia e mai importanta. Tocmai a aflat ca urmează sa avem un...? (mai mult)
Azi am avut din nou si din nou o zi proastă din cauza aceleiași probleme si pentru că rana veche usor sângerează, mi- a ajuns cuțitul la os si simt cum o iau razna, deja incep sa imi pierd mințile!...? (mai mult)
Sunt impreuna cu o fata de 2 luni aproape si inca o simt nesigura pe ea ( nu neaparat cu relatia), pe ea insusi. Cum as putea sa o ajut?
Ce simti cand devii parinte? :)
ce părere aveți de un bărbat care eu ii zic lui, stai liniștit ca nu sunt vreo disperata după tine, iar el raspunde cu îmi pare rău dacă ai părerea asta dar nu mi- a trecut niciodată...? (mai mult)
Buna, sunt o fata de 17 ani și am o mare problema cu părinții mei, deci jur ca poate doar mie mi se pare anormal. Eu stau de obicei de un timp pana la 3 dimineața pe telefon, ma mai uit la un film...? (mai mult)
as dori sa inteleg de ce de fiecare dată când incerc sa port o discutie bazata pe argumente cu mami sau cu tati legată de ceva ce imi doresc sa imi cumpăr ei spun mereu "nu, noi suntem ...? (mai mult)
am nevoie de niște răspunsuri la această întrebare : cum pot să îl conving pe tatăl meu să- mi cumpere laptopul pe care mi- l doresc, laptopul costă 2300lei și am nevoie de el la...? (mai mult)
Buna, nu prea înțeleg gândirea feminina si de aceea vreau sa întreb, am trecut printr- o despartire recent și sunt plin de nesigurante, depresie, stima de sine o am la pamant, si am cunoscut ...? (mai mult)
Bună ziua. În general îmi vine menstruația pe data de 18 la 28 de zile. Ultima menstruație am avut o pe 18 noiembrie. Pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie am făcut dragoste neprotejat cu ejaculăre...? (mai mult)
Mama ma bătut cu tata din cauza ca au aflat ca fumez, numai rezist, au zis multe cuvint cum ca nu o sa mai pot ieși, m- au bătut mai rău ca pe un animal. Am 16 ani și iubitul meu 17 in Aprilie ...? (mai mult)
Au voie frofesori să-și mute ora? Azi trebuie să intru la 10 la oră de engleză că așa vrea profa
O întrebare interesantă: de ce unii bărbați/băieți se poartă urât cu fetele/femeile frumoase și de calitate, iar dacă, să zicem, se cuplează cu una mai puțin frumoasă și fără educație...? (mai mult)
Buna ziua domnilor, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra, pentru ca nu ma pricep si caut ajutor aici: Ieri am fost acasa la mama mea, unde am si eu adresa din buletin pentru a discuta sa- mi iau...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru! Scriu în numele unui prieten... Am 2 prieteni, Alex și Alexandra. Alex este cel mai bun prieten al meu și Alexandra este o prietenă. Am aflat că Alexandra...? (mai mult)
Buna, am 13 ani si am o mica problema legata de familie. Nu e atat de mare, se putea si mai rau dar imi afecteaza viata de zi cu zi. Parintii mei au divortat acum 2 ani, timp in care nu aveam Facebook....? (mai mult)
Prietena mea este intr- o relatie cu un baiat, cei doi au aflat recent ca sunt rude. Fratele lu' bunicul fetei este cumnatul lu'bunica baiatului(fratele lu'bunicul fetei a trait cu sora...? (mai mult)
Îmi place de o fata si daca dau eu mesaj vorbesc cu ea, ea nu prea dă, ne intelegem destul de bine doar ca nu prea vorbim, mie nu prea imi trece nimic prin cap despre ce sa vorbesc si nici ei. Am ...? (mai mult)
Ce ati face daca ati avea niste parinti foarte inchisi la minte? Am facut un curs de unghii acum vreo luna si as vrea sa incep sa pun de acasa.Ai mei nu vor.Momentan sunt la liceu clasa a 10 a deci prea...? (mai mult)
am varsta de 17 ani si am avut o relație de 4 ani, fata s- a despărțit de mine acum 2 saptamani, acum este cu altul pur si simplu m- a blocat peste tot. Am incercat sa dau de ea prin prieteni,...? (mai mult)
Se intampla sa faca si femeile primul pas spre impacare? Stiu ca sunt mai orgolioase, iar multe doar asteapta. In cazul meu, eu nu am nici o vina. Decizia de a nu mai fi impreuna i- a apartinut ei, ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre colega mea? Sa va spun cate ceva despre ea. Suntem in acelasi colectiv de doi ani și mi se pare ca ea este la fel ca la început. Pare mereu rezervata, serioasa, vorbește ...? (mai mult)
efetiv nu știu ce să fac îmi este o frică de nu mai pot să nu rămână cumva corijentă la o materie, chestia e că nu prea am fost activă la ore și uneori nu intram. ALTĂ chestie e...? (mai mult)
Am o problema cam mare daca pot spune asa, m- am despartit de iubita mea azi care e minora sa tin cont de asta, dar cu care nu am intretinut nici o relatie sexuala. Ne- am vazut o singura data,...? (mai mult)
Heyy TPU, credeți că vom rămâne corigenți din cauza orelor oline?
Hei TPU :) uneori simt nevoia de a avea o persoana langa mine careia sa- i pot povesti absolut tot (in afara de mama, tata, etc) ..gen un iubit, un baiat care sa fie langa mine la bine si la greu sa...? (mai mult)
știe cineva de ce plâng in hohote in vise când vorbesc cu familia mea? (repet in vis)
Ati putea suporta gandul ca, copilul vostru nu e alaturi de voi? Am un bebelus de 7 luni care este departe de mine, in alt oras, alături de tatăl ei.Ma gandesc zi de zi la ea si la puținele momente...? (mai mult)
Un site bun sau vreo recomandare pentru a-mi gasi jumătatea?
eu nu prea am intrat la orele online si s- au adunat cam multe absente.Iar azi a sunat- o diriginta pe mama si i- a zis de toate absentele. Daca afla tata o sa ma bata rau de tot.Cum fac ca...? (mai mult)
Am fost pe afara cu un prieten daca tot a nins, am facut un video si cand dau sa plec spre casa, ma uit in buzunare si nu il mai gasesc. Am facut iar tot traseul si degeaba. Nu era un telefon ...? (mai mult)
Salut, vreau idei de cadouri pentru parinti, socri, iubita, frate si cumnata, ceva mai special, dau funda
Buna! Recent tata a cazut si s- a lovit la cap, acum e in spital, nu e nimic grav, eu cu mama i- am luat telefonul inainte sa intre in spital si din intamplare am vazut o conversatie de a lui cu o ...? (mai mult)
Am o nelămurire. Există un grad de rudenie între mine si fratele soțului verișoarei mele? Din ce am mai citit de pe net, între noi ar exista rudenia prin alianță. Rudele prin alianță au voie...? (mai mult)
Ce ar trebui să fac daca mama iubitei mele vrea să ne despărțim? Mă înțeleg foarte bine cu mama ei și destul de bine cu tatăl ei. In trecut, acum o lună, a încercat sa ne despartă deoarece...? (mai mult)
De ce unii oameni în loc să devină mai buni, mai smeriți, mai blânzi și darnici odată cu înaintarea în vârstă, aceștia devin contrariul: mai zgârciți, mai orgolioși și mai certăreți? ...? (mai mult)
M- am despărțit de prietenul meu pentru ca m- a înșelat cu verișoara mea. Ulterior ea a rămas însărcinată cu el. Când am aflat am început să îi urăsc, i- am blestemat să ajungă rău...? (mai mult)
Hello TPU, facem "secret santa" la scoala iar eu trebuie sa ii iau cadou unei fete pe care nu o cunosc mai deloc si e foarte tacuta. Cateva idei? Nu foarte scumpe.
Ieri a fost ziua mamei și am refuzat să mănânc tort pentru că sunt la dietă. Azi dimineața când m- am uitat în fridgider nu mai era tort și ultima porție a mâncat- o bunica mea. E frumos...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!