Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Am nevoie de niște sfaturi. Părinții mei de ceva timp nu se mai inteleg din cauza tatălui meu pentru ca a început sa consume alcool cam in fiecare seara. Si de aici intervin discuțiile ...? (mai mult)
Saptamana trecuta am avut un incident nefericit. Un prieten m- a rugat sa ii ofer o mana de ajutor, avea de facut cateva acte asa ca am mers cu el sa- l ajut. Eram la ghiseu fix cand ...? (mai mult)
Deci eu am 12 ani si am o fata care o iubesc are 11 ani si am intrebat-o daca vrea sa fi, impreuna si mama nu e de acord, conteaza deoarece trebuie sa am 16, 17, 18etc. conteaza varsta?
Sunt cu o tipa de 10 luni imediat 11. O iubesc din toată inima. Dar din păcate din cauza mea ea nu mai are niciun prieten. Nu mai iese pe afara cu nimeni. Si din câte am observat s- a schimbat...? (mai mult)
AM nevoie de o părere sau un sfat.Cei care o pot face bineînțeles fără sa ma judece sau sa comenteze aiurea : am o relație de aproape 3 ani. Urmează sa implinesc 20 de ani, de aceasta...? (mai mult)
Bunicul meu a facut ordin de evacuare din casa ca sa ne scoată pe toti afara, intrebarea mea este in cat timp ajunge acest ordin de evacuare? Noi am băgat bani în casă, bănuiesc că trebuie să ...? (mai mult)
Credeti ca depinde doar de tine sa reușești in viata sau mai contează si norocul? verisoara mea are 30 de ani, are 3 copii, e casatorita, arata exceptional(e sportivă)are o meserie din care câștigă...? (mai mult)
Salut, daca tatal meu vitreg si mama mea fac o fetita e sora mea vitrega
Am avut o "relatie" cu o fata. Ea are un iubit de multa vreme si am format o relatie prima data, unde pur si simplu a tinut o luna, dupa pa. A doua oara a tinut doar 2 zile si pa. Dupa cele 2 ...? (mai mult)
Tocmai am făcut dragoste cu un băiat și acum e mai rece distant și a fost prima oara și ma simt nașpa nașpa rău că am cedat și ca m- a văzut goala și eu ca l am văzut gol și am psihicul...? (mai mult)
Mai exista relati incepute in viata reala? ca vad ca majoritatea se cunosc pe faceboc iatmr apoi vb fata in fata.
Imi puteti spune si mie niste replici bune de agățat fete?
am o problema care ma tot macina:( Parintii mei vor sa se desparta si asa si eu am un frate mai mic iar amandoi vrea sa si ia un copil. Eu ma duc cu mama iar el cu tata. Problema e ca eu ...? (mai mult)
am varsta de 17 ani si am o relatie de 3 ani si jumatate, fata respectiva are 16 jumătate. S- a despartit de mine pur si simplu nu mi- a mai raspuns la telefon. Eu am sunat- o si m- a blocat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre femeile care insala? In 2013 am cunoscut o fata si de atunci am ramas impreuna pana acum vreo 4 luni cand ne- am despartit. In 2018 am reusit sa avem o fetita dar care din pacate...? (mai mult)
Care sunt metodele prin care ai putea sa iti faci o iubită? Cea cu agatatul pe strada este o metoda buna?
Salut, am si eu o intrebare. Fosta mea prietena de care tocmai am divorțat sau divortez pentru ca inca nu a venit hotărârea acasă insistă să îmi văd copilul în prezența ei și la ea acasă. ...? (mai mult)
Are cineva un server pe discord, pe care as putea intra si eu, mereu mi-am dorit prieteni cu care sa vorbesc doar online, sugestii?
Uh... Într- un fel i- am făcut farse lui frate- miu dar acum îmi pare puțin rău... Poate puțin mai mult. Mereu ma amenință cu bătaia, ma înjura, îmi pune condiții și îmi spune ce sa ...? (mai mult)
Anul trecut i- am dat bani surorii mele ca să plece în Spania cu prietenul ei. După un timp am sunat- o să ii cer banii si mi- a spus că nu are bani, ne- am certat și mi- a pus block pe Facebook....? (mai mult)
Treaba sta in felul urmator: m- am despartit de prietena mea (dupa 1 an si de relatie) cu ceva timp in urma pentru ca o prinsesem ca vorbise si cu alt baiat cu situatie mult mult mai buna (afacere, masina...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o problema legata de relatia mea. Stiu ca este a mea si eu trebuie sa stiu ce sa fac, stiu, dar nu stiu cum sa abordez problema. Ma simt distanta fata de iubit, nu stiu, nu am cu cine...? (mai mult)
Cum fac sa ma impac cu prietena mea de 12 ani? Am intrebat- o de ce s- a despartit de colegul... de clasa. Si dupa a spus lasa- ma cu de astea pa, pa si nu mai zice nimic, vb cu ea prin mesaje =( ...? (mai mult)
Am 17 ani si nu am avut niciodată o iubită.Imi puteti spune cum am putea sa imi fac una? Sunt un băiat destul de timid.Credeti ca ar fi bine sa interacționez cu fetele pe care le întâlnesc și de...? (mai mult)
La ce varsta v-ati mutat singuri? Oare e prea devreme sa te muti singur la 18 ani? Cum v-ati descurcat cu banii?
Cum poti face astfel incat, daca un barbat si o femeie (cuplu), barbatul zice ca ruda femeii vrea sa o desparta de familie, iar femeia o apara.Si barbatul vrea sa se desparta de ea (parinti).Ce poti ...? (mai mult)
Salutare. Cand va place de o fata si o abordati pe Facebook de exemplu, voi dupa cat timp de vorbit va oferiti sa o invitati undeva? Eu cred ca fac greseala sa ma grabesc si ma ofer sa le invit afara ...? (mai mult)
Am o problemă cu fratele meu în vârstă de 8 ani. Problema este următoarea: e prea râzgâiat, înjură și drăcuie, chiar și de morți, ridică mâna la tine și comentează într-...? (mai mult)
Zilnic el vorbeste cu maica- sa la telefon cate o ora si. Mi se pare extrem de dubios. Adica ce dracu ai de povestit o ora si la telefon? Job nu ai, stai toata ziua in pat si te uiti pe Youtube.Ea cu...? (mai mult)
De ce saracii fac copii? Ai mei au avut o situatie financiara precara deci cam toata copilăria mea a fost plina de lipsuri, au fost mereu certuri in casă pe tema banilor si mereu mi- au reprosat faptul...? (mai mult)
Cunosc un băiat din 2015. În 2017 a venit la unchiul meu acasă sa ii repare ceva dar nu am ieșit pentru ca îmi plăcea de el. Acum o luna în trimite cerere de prietenie. Îmi da mesaj ca ...? (mai mult)
Salut, parintii mei se cearta, tipa, se lovesc in fiecare zi cand tatal meu se imbata, mama mea nu vrea sa ia o decizie odata deoarece nu poate in zilele astea, vreau si eu o parere va rog frumos ...? (mai mult)
După cum știți țin la 2 băieți și am ales pe unul și cum amândoi țin mult la mine, îmi e enorm de greu și ma doare sufletul la cum se va simți cel la care renunț. Dar am ales deja...? (mai mult)
Am citit pe siteuri străine ca o fata de doar 10 ani din Coreea de sud si- a abuzat soferul si l- a amenințat cu concedierea, vi se pare normal doar pentru ca e fiica patronului sau is de vina părinții...? (mai mult)
Vreau sa va povestesc ceva. Am cunoscut o fata de seama mea adica 22- 23 de ani. Vreau sa specific ca am o fetita si sotie. Ea are doar un băiețel de 4 ani si de fostul ei prieten sau sot ...? (mai mult)
Am o problema cu mama mea. De 6 luni m- am mutat cu iubitul meu cu care sunt impreuna de 2 ani jumate. Vorbesc cu mami mea zilnic si mereu ma cheama acasa ca zice ca acolo e casa mea. Merg in...? (mai mult)
BUNĂ TPU, deci efetiv nu mai pot un băiat, mă tot înjură, am încercat să-l ignor dar degeaba. Nu știu ce să mai fac.
Bună ziua, TPU de ce unii oameni pe lângă că sunt niște mega nesimțiți mai sunt și niște mega lași? Mă refer la cei care cred că pot să își bată joc de oricine dar când le spune omul ...? (mai mult)
Salut, vreau sa va dati si voi cu parerea. Fosta mea iubita avuseze pe unul inaintea mea, primul pe care il iubise si primul cu care avusese contact sexual, era culmea si cel care o invata sa cante ...? (mai mult)
Dacă vărul meu nu seamănă cu mine, avem vreo legătură de sânge sau nu? Cum pot sa-mi dau seama?
Vreau sa imi dati sfaturi bune sau rele. In anul acest vara, am stat cu un baiat și tot acum stau cu un baiat, dar la vara mi- a spus ca m- a iubit puțin de când s- a închis scoala din ...? (mai mult)
Salut, vreau și eu niște sfaturi. Am 15 ani si am cam dat- o în bara cu dragostea adica nicio fata nu ma place. Cateodata cred ca este de la pasiunea mea pentru ca am o pasine mai ciudata adică caii...? (mai mult)
Există suflete pereche?
Vreau sa ma ajutati, va rog, cu o parere in legatura cu situatia mea legata de iarba. De fapt e mai mult a iubitului meu care atunci cand ne- am cunoscut nu mi- a spus ca fumeaza iarba, si...? (mai mult)
V- ați gândit vreodată la sinucidere? de ceva timp mi- am dat seama ca viata mea este doar o greșeală si absolut nimic nu merge bine, unele chestii din vina mea, altele din cauza doctor.Am nascut...? (mai mult)
Bună, am și eu o problemă. De obicei nu recurg la astfel de metode, dar nu mai știu ce să fac.Eu și soțul meu avem 1 an de căsnicie și el se comportă foarte rece cu mine. Voi incepe prin a ...? (mai mult)
Sunt sanse mari sa iti revii din coma?
Am 18 ani jumate, am facut un curs de unghii si as vrea sa incep sa lucrez de acasa. părinții nu ma sustin, imi spun ca n o sa am cliente desi nici macar n am incercat si nu vor sa fac asta de la ei.La...? (mai mult)
Ajutor TPU am probleme mega serioase! După cum știți vb cu 2 băieți și am o relație cu amn2 sunt din orașe diferite asta e un avantaj pentru mine doar ca nu știu cum sa ma mai impart. Cu cine ...? (mai mult)
Daca o minora in varsta de 17 ani si cateva luni ramane însărcinată cu un bărbat de aproape 26, ea împreună cu el si copilul se muta in casa mamei lui in alt oras iar aceasta o da afara pe mama...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)