Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Daca o minora in varsta de 17 ani si cateva luni ramane însărcinată cu un bărbat de aproape 26, ea împreună cu el si copilul se muta in casa mamei lui in alt oras iar aceasta o da afara pe mama...? (mai mult)
Am o relație de un an jumătate și în ultimele luni iubita mea s- a schimbat foarte mult. E nervoasa mai mereu, îmi vorbește urât, nu știu cum sa ma mai comport cu ea, ce sa i fac sau ce sa- ...? (mai mult)
Cum sa ma obisnuiesc cu gandul ca de la anul voi pleca de acasa la facultate si ai mei vor ramane singuri? Stiu ca e un pas normal, fiecare copil trece prin asa ceva cand paraseste cuibul, insa relatia...? (mai mult)
As vrea sa fac niste globulete de sticla personalizata. Stiti unde as putea face asa ceva? Vreau din sticla, din plastic am mai gasit, dar vreau sticla.Ati auzit de asa ceva? Vreau sa le fac cadou...? (mai mult)
Sunt un om care nu vorbește prea mult, vorbesc doar când trebuie. Detest să mă bag aiurea peste conversațiile altora și în general detest conversațiile care nu duc nicăieri, mi...? (mai mult)
Dece toate fetele din ziua de azi sunt așa materialiste? Eu am poză pe Facebook/Instagram cu mașina mea am ceva succes nu iau seen.???? Dar când ies si eu la o întâlnire cu o fată nu merg cu mașina...? (mai mult)
Ma numesc Lorena si sunt in plasament. Tatal meu este un alcoolic. Bea zilnic si este foarte violent, din fericire doar verbal. Insa chiar si asa, in ultima vreme tipa foarte mult si de cand...? (mai mult)
Stie cineva cum imi pot convinge parintii sa-mi faca abonament la hbo go? Gen intrebarea la care ma blochez este "dar la ce iti trebuie hbo sau Netflix?" Chiar nu stiu cum sa raspund
Buna TPU.Am o intrebare mai ciudatica. Acum 3- 4 luni am iesit cu un baiat, era genul de baiat foarte timid si retras, mie imi placea de el deoarece era foarte calm si foarte atent, cand vorbeam pe internet...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva o mica lista în care sa scrie ce sa fac pentru a spori încrederea, iubirea și armonia în familie?
Ce i-as putea cumpara cadou mamei soacre? Ce s-ar potrivi? Precizez ca eu sunt nora:)
Va salut, am avut cateva relatii in trecut insa doar ultima a fost cea mai seriosa, s- a incheiat acum ceva timp, am suferit bla bla. Acum cand incerc sa agat vreo fata, 1 la mana ca nu imi iese si...? (mai mult)
Originea numelui Bala? E un nume de familie si tot ce se poate referinte etc
Salut "prieteni"! Nici nu stiu cum sa ma exprim si cum sa incep. Scriu din inima si sunt cat se poate de sincer si sper sa primesc niste sfaturi si raspunsuri. Deci, acum o luna m- am despartit de fosta,...? (mai mult)
Stie cineva vreun site/carte/blog unde sa fie un joc/test de cunoastere, pentru a descoperi responsabilitatile fiecaruiua in familie? Ceva de genul "Cine duce gunoiul in casa, sotul sau sotia?" sau "Cine...? (mai mult)
Cum e viata dupa divort? Daca ar fi sa va mai casatoriti o data, ce ati face diferit? Daca ar fi sa o luati de la capat, ce considerati ca ati gresit, v-ati grabit?
Vreau sa imi dati sfaturi bune sau rele. In anul acest vara, am stat cu un baiat și tot acum stau cu un baiat, dar la vara mi- a spus ca m- a iubit puțin de când s- a închis scoala din cauza...? (mai mult)
Bună, TPU! Eu am o problemă cu bunica și mătușa din partea tatălui. Părinții mei sunt divortați, mama e plecată în altă țară iar tata în România dar el lucră pe tir și atunci eu ...? (mai mult)
Am nevoie de lecții despre arta de a flirta, dar nu știu unde să caut. Mă poate ajuta cineva prin a-mi oferi o direcție de căutare?
Noi, ca fete, dacă dăm mesaj primele unui băiat, părem sau nu disperate? Unii au zis că își dau seama, când o fată le dă mesaj vor doar relație. Merită să dau eu prima?
Heii TPU! Vb cu 2 tipi la amn2 țin și nu vreau sa ii pierd da și știu ca cine aleargă după 2 iepuri nu prinde niciunul doar ca sper sa am noroc. Aman2 vor sa mergem la munte wekul asta și nu stiu...? (mai mult)
De ce iubitul meu joaca FIFA, in loc sa stea cu mine?
Stie cineva de unde pot lua pijama de Craciun pentru cupluri?
Heu TPU, hai să vă zic ce mi s- a întâmplat. Bun deci când eram mai mică mama mea a cunoscut un alt om iar de atunci stăm cu el. Problema e că când eram mai mică își scotea **** afară și...? (mai mult)
Cine îmi dă niste idei de cadou pentru o fetita de 2 an si 5 lunite?
Astazi este ziua mea, ma uit la ceas, ma gandesc in urma si realizez..sunt singur, ma simt singur, ma uitam asa cu teama si ma gandeam, cati "prieteni" cate "iubite" cate persoane mi- au trecut pragul...? (mai mult)
am o intrebare:cum pot sa fac in asa fel incat doi oameni sa nu se desparta?
Am o întrebare... Am 46 de ani, sunt șingura și în perioada sărbătorilor ma simt îngrozitor de singura. Nu am prieteni sau iubit/soț. Ma doare sa vad oameni fericiți, știind ca viata...? (mai mult)
Buna tuturor, Deci am o dilema, locuiesc in strainatate de 2 ani, am 24 de ani, muncesc si fac si masterul. Acum cateva luni in urma, 2- 3 luni in urma, am cunoscut un baiat, am inceput sa iesim,...? (mai mult)
Iar o fac de oaie și iar nu e bine... Faza e ca vb cu 2 băieți care unul zice ca tine mult la mine ma suna mereu dar îl mai ignor ii răspund cam rece el îmi scrie mereu și tine la mine,...? (mai mult)
cum imi pot convinge tatal sa ne mutam intr- o casa noua? noi stam intr.un apartament cu 2 camere vai de capul lui, in condițiile in care salariul tatalui meu e de cam 10.000 de lei pe luna si ...? (mai mult)
Ieri am luat un 5 la mate (algebra). Eu, anul asta am avut numai note bune la școală dar mama mea este foarte pretențioasă. Eu mai am o nota de 8 la matematica. Am uitat sa menționez faptul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre oameni care se căsătoresc de mai multe ori?
Ce înseamnă mai exact "a nu fi pregătită pentru o relație" (acum mă refer la fată dar nu știu dacă contează)? Fiindcă am auzit asta de la mai mulți oameni. Când știu că sunt pregătită ...? (mai mult)
Pe 12 noiembrie a fost ziua mea, chiar am vrut sa postez ca e ziua mea dar m- am luat cu altele și acum suntem în 20 nov. Și anul trecut ca pe acum am stat după un băiat ma gândeam la el ...? (mai mult)
Am 26 de ani, muncesc, am un salariu, dar tot nu sunt mulțumită. Părinții mei sunt despărțiți tata nu dă niciun semn de viață, mama e plecată în Italia nici măcar nu ținem legătura. ...? (mai mult)
Este normal ca pe un copil de 8 ani (clasa a II-a) să îl mai șteargă părinții la fund?
Am fost împreună cu o fată, dar acum ne- am despărțit. Problema este că ea a rămas însărcinată. Acum are ~7 luni sarcina. Am făcut tot posibilul să ne împăcăm, dar ea nu mai vrea....? (mai mult)
Bună, sunt împreună cu logodnicul meu de mai bine de 6 ani, primii 4 ani au fost minunați apoi pe zi ce trecea tot mai mult ne certăm, mereu are pretenții de la mine care nu le pot îndeplini ...? (mai mult)
Dacă ar fi sa plecați de acasă, mai degrabă sa fugiți, pentru ca ai voștri nu va lasa sa va mutați singura, ce scrisoare le- ați lasa?! Am 23 de ani și nu mai pot sta în aceeași casa...? (mai mult)
Cum invat sa fiu mai rabdatoare? Ce pot face sa invat aceasta carcateristica, valoare? Imi ies repede din minti mai ales cand simt ca cel mic nu vrea sa ma asculte. In primul rand pentru el vreau.
Fratele meu a botezat un copil, mie ce grad de rudenie imi vine mama copilului?
Salut, am și eu o nedumerire. Am 23 de ani și nu prea mai reușesc să am contactat cu femeile, în ultimă perioadă mai toată lumea îmi spune că sunt dubios...că ceea ce spun nu are sens...totul...? (mai mult)
Este normal ca tatăl meu să- mi spună ca- s nebun (susținându- mi punctul de vedere) și prost (tot dacă am note foarte bune)? Adică, îmi spune mereu așa. La un anumit punt chiar crezi...? (mai mult)
Cum reacționați cu colegii de la muncă care cred că le știu pe toate?
Cred ca majoritatea dintre voi ați avut un prieten/a de care va plăcea și va doreați o relație cu ea/el, care ulterior au întrat într- o relație cu cineva. E adevărat ca va doreați sa se despartă...? (mai mult)
Am 20 de ani si am o relatie cu o fata de 16 ani. Ne iubim, dar familia ei nu este de acord cu mine, m- a dat la politie si va trebui sa dau o declaratie. Fata isi doreste sa se mute cu...? (mai mult)
Salutare! Care credeti ca sunt calitatile necesare pentru un barbat (sau ce realizari sa aiba) cand intemeiaza o familie? Dar o femeie? Voi ce credeti? Ce trebuie sa indeplineasca fiecare dintre sexe...? (mai mult)
De ce multe fete se grăbesc sa se căsătorească și sa facă copii în pragul de vârstă 18-25 sau mult mai devreme de atât?
vreau sa stiu daca stiti ceva sit-uri de socializare, sau matrimoniale Romanesti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!