Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Let s do this! Cat de ok este sa intri intr o alta relatie la scurt timp dupa ce ai incheiat una, dupa 1 luna sau mai putin timp? Indiferet de motive sau cat de rea a fost fosta relatie, cat e ok este...? (mai mult)
Conteaza intr o relatie studiile? Ar functiona o relatie intre o fata care are doar 4-8 clase si un baiat cu facultate?
As dori sa va zic puțin cu ceea ce ma confrunt, vorbesc cu baiat care îl cunosc de mulți ani, de curând ne- am apropiat mai mult in ultima perioada dar eu trăiesc in Italia iar el in Germania,...? (mai mult)
Dacă se întâmplă ca un medic de familie să fi decedat, toată lumea trebuie să se schimbe la un alt medic de familie SAU cineva ar trebui să- l înlocuiască, și schimbarea se face automat? ...? (mai mult)
Credeți că contează studiile într- o relație? El cu liceul și ea cu facultate și master fiind mai deșteaptă și el pe alte principii " ca nu ii trebuie școală și nici facultate ca să se poată...? (mai mult)
Ce mai faceți iubițeilor? Ce experiente ați avut după ce ați vb în online și apoi v ați întâlnit în realitate? A FOST CONFORM AȘTEPTĂRILOR?
Buna, TPU. Cat de des ar trebui sa vorbeasca la telefon tata si copilul de doi ani in urmatorul caz: parintii sunt despartiti, copilul sta cu mama si exista decizie judecatoreasca cum ca tatal are drept...? (mai mult)
Salut tuturor! Am nevoie de ajutor, imi place de o fata care este mai mare ca mine la ani ea având 22 si eu recent 18, vorbim de ceva timp da inca nu am curaj sa- i spun ca o plac poate... de teama...? (mai mult)
Vorbesc cu un băiat în online înca nu ne-am văzut și i-am zis ca și el îmi e drag mie. Acum ma simt tare nașpa ca să nu zică ca baa gata asta e a mea și gata ce ușor s-a lăsat
V.a fost dor de mine? Aasa. În noiembrie pe 8 a fost ziua mea și eu vorbeam și încă vorbesc cu un băiat pe Facebook și a zis ca ii sunt draga și nu stiu ce, bine ca și eu sunt nici nu...? (mai mult)
Ce nu trebuie sa faci ca fata in prima etapa atunci cand iesi la dating cu unul ( perioada aia de tatonare in care vedeti daca va potriviti ) ca sa nu fuga de tine?
Părinții nu au încredere în mine să dorm singur, așa că doarme mama cu mine. Cum aș putea să îi conving să mă lase să dorm singur?
Iubitul meu este un om minunat, cu toate acestea, am o problema in legatura cu el: miroase nu prea bine. El isi pastreaza igiena, nu este vorba ca nu s- ar spala, dar de fiecare data cand...? (mai mult)
Unde as putea sa- mi fac prieteni? Am realizat de putin timp ca ma simt foarte singur si mi- as dori sa relationez mai mult, m- am inchis foarte mult in mine in ultimele cateva saptamani. Asadar mi- as...? (mai mult)
Revin si eu cu o alta intrebare la care rog niste sfaturi, dupa cum bine stiti sunt 0 pe plan sentimental la 28 de ani si alerg din floare in floare cum se spune cand vine vorba de locuri de munca (sunt...? (mai mult)
Buna dragilor, stiu ca e prea devreme sa ma gandesc la asta, insa doar perioada asta as avea timp sa ma ocup in totalitate de acest lucru. Curand urmeaza Craciunul, e primul an in care fac Craciunul...? (mai mult)
Va salut pe toti. Urmează sa va spun povestea mea și sper sa fie cineva dintre voi care sa- mi dea o părere.Bun, in urma cu un an m- am despărțit de fosta mea iubita și am început o relație cu...? (mai mult)
Buna,băiatul se întâlnește cu o fata foarte frumoasa,ma simt o urata și frustrata, nu ma pot calma ((((( m-a lăsat din cauza urâțeniei.
De ce nu îmi răspunde nimeni la întrebări?
Salut, ce inseamna pentru voi o relatie toxica? Cum trebuie sa te comporti intr-o relatie?
Buna seara TPU. Vreau sa conving pe parintii mei sa imi cumpere un telefon nou de black friday. https://www.emag.ro/telefon- mobil- samsung- galaxy- a71- dual- sim- 128gb- 6gb- ram- 4g- black- sm- a715fzkurom/pd/DVYVYWBBM/...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o întrebare, ce părere aveți despre persoanele bâlbâite? Am întrebat niște persoane și au spus ca li se pare foarte drăguț. Mie nu. Când ma bâlbâi încep și sa transpir pentru...? (mai mult)
Buna, acel băiat mi- a recunoscut ca este cu o alta fata și el dorește o familie cu ea, sunt distrusă psihic. Mi- a mărturisit faptul ca i- am fost ca o surioara, după ce am petrecut 2 seri, săruturi....? (mai mult)
Simt sa scriu aici, sa va spun voua, in sfarsit am sters cele 2 conturi de pe care o urmaream pe fosta dupa 5 luni de la despartire, m- am enervat rau cand am vazut ce posteaza, cat si- a schimbat ...? (mai mult)
Hey...Eu si bff am avut o prietenie de 6 ani, într- o seara ea imi trimitea niste prostii si m- a enervat atat de tare incat i- am spus o înjurătură si a vazut mama ei si acum părinții ei nu mai...? (mai mult)
as vrea sa aflu originea sau insemnatatea numelui de familie "Chișe", site- uri care pot oferi asta am cautat dar n- am gasit, de asemenea a numelui "Adina". Ms, dau funda nu intrebati de...? (mai mult)
Buna seara oameni buni. Viata mea nu mai are niciun sens, nu imi gasesc scopul si idealul pe acest pamant, exista nenumarate certuri intre mine si parintii mei, bazate fie pe jobul meu, fie pe relatia...? (mai mult)
Ce va face sa va simtiti fericiti si de ce?
Am realizat ca pe parcursul timpului mi-am supărat părinții cu diferite chestii și acum îmi pare extrem de rau si vreau sa ma revansez.Ce sugerati?
Intrebare pentru barbati! De ce barbatii sunt extrem de bucurosi cand incep o relatie afirma ca le e drag de femeia respectiva, se simt bine cu ea, rad, glumesc, se plimba impreuna! Apoi brusc dupa...? (mai mult)
Buna,ma poate ajuta cineva in privat cu un sfat la capitol relație, eu nu am experiență Aș dori sa vorbesc cu o persoană mătura. :D Am o dilemă si nu ii dau de cap;(
Hey, vreau foarte mult să mă mut în Spania, în primul rând eu am doar 13 ani și îmi doresc cam de 1 an chestia asta. Vreau să fac facultatea acolo și să rămân definitiv. Efectiv iubesc țară...? (mai mult)
Deci nu mai pot, vreau sa fug de acasa si nimeni nu ma poate opri, dar am o problema si va cer ajutor, oare ce ar trebui sa iau cu mine? Va rog sa-mi spuneti repede deoarece plec in noaptea asta!
Salut,urmeaza sa ma vad cu o fata ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi de inceput?
Hei TPU, prietena mea are o spaima enorma de a ramane singura, probabil se trage din ceva traume anterioare, nu vrea sa iesim decat o singura data pe saptamana, in rest petrece tot timpul in casa, ...? (mai mult)
Hei! Băieți puteți accepta o relație cu o fata care fumează? Eu fiind nefumător nu as putea accepta și în plus nu as fi de acord sa fumeze la mine în casa.
De ce toate relatiile mele de pana acum s- au sfarsit destul de repede, iar eu ramanand cam de fiecare data cu un gust amar? Cu cioburi adanci in suflet, cu lacrimi si suspine, dureri ale sufletului...? (mai mult)
Deci..am nevoie urgentă de ajutor, bunica mea are 61 de ani și are demență avansată, nu mai judeca deloc. Bunicul meu este însoțitorul ei, are 70 de ani. E un om foarte rau, nu ne- a ajutat ...? (mai mult)
Urmeaza sa sa ma vad cu o fata dupa ce am vorbit pe mediile de socializare si la telefon. Fata pare sa fie interesata de mine dar nu stiu daca e ok sau o sa pierd timpul si bani cu ea daca e de alta...? (mai mult)
Salut,am si eu o intrebare, daca o fata ma place si eu o plac pe ea dar eu nu am bani asa multi sa stau cu ea si sunt mai sarac ce ar trebui sa fac (ea are ceva bani)?
Am o prietena pe care doresc sa o ajut. Copiii ei au crescut mari, fiecare a plecat de acasa pe drumul sau, iar se simte parasita, trista. Am auzit ca exista un astfel de sindrom numit sindromul cuibului...? (mai mult)
Cum sa abordezi o situatie delicata cu un parinte al unui copil coleg de gradinita cu copilul tau? Parintele cam obtuz, considera copilul lui fiind ca cel mai important ceilalti necontand deloc. Mai exact...? (mai mult)
efetiv nu mai pot. Nu o mai suport pe mama. Mă ceartă mereu mereu, urlă la mine până nu mai poate. Efectiv nu mai pot, plâng până nu mai pot, din cauza ei cred ca am intrat și în...? (mai mult)
Pentru voi ce înseamnă o fată/ femeie? Ea se rezumă doar la trup sau e mult mai coplexă de atât? O folosiți pentru a vă satisface poftele și orgoliul sau e o parte din voi, o completare...? (mai mult)
Cum pot sa imi ajut tatal care sufera acum ca a iesit la pensie? Se vede ca ii lipseste munca, activitatea. Am incercat sa mergem sa facem sport, dar acum e si nebunia cu pandemia si nu mai poti face...? (mai mult)
Cum sa scapi de tristetea profunda pe care o simti in ultima perioada? Nu inteleg cum am ajuns aici, dar asa ma simt. Am incercat sa ies putin pe afara cu prietenii, dar degeaba.
Puteti sa-mi dati exemple de tatuaje prin care cei din LGBT se recunosc intre ei? In afara de steagul curcubeu
Cel mic mi- a tras o sperietura zdravana, plecand din parc cu un strain. De fapt nu ne- a mai vazut si cineva l- a observat ca era agitat si l- a dus a bloc. Faza e ca de atunci stau mereu cu grija, ...? (mai mult)
Unde ar putea gasi o femeie de 50 de ani persoane cu care sa relationeze? Sunt cluburi la noi in tara, cum sunt prin alte tari, dedicate persoanelor pensionare sau mai in varsta?
Am sa trec direct la subiect. Ma numesc Corina si am 19 ani, in ianuarie fac 20. De aproximativ 6 ani sunt sclava in casa parinteasca. Precizez ca eu locuiesc cu tatal meu, mama fiind plecata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?