Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Dupa cat timp fostei / fostului, i se va face dor de cel de care sau cea de care s-a despartit? Multumesc frumos!
Daca cineva apropiat din familie in care ai mare incredere te prosteste de bani si te mai si ia de prost cum ati gestiona situatia?
Salutare, am o intrebare in special pentru barbati. Daca fosta voastra iubire dupa ce v- ati despartit s- a dus la altul intr- o alta relatie, a- ti accepta cumva impacare daca ea s- ar intoarce inapoi...? (mai mult)
Salut, am și eu o nelămurire dacă mă puteți ajuta va rog. Mă cunosc cu soția mea din 2016, m- am mutat în Sibiu în anul respectiv ca sa fiu cu ea. Am muncit amândoi nu era nici o problema...? (mai mult)
Ce parere aveti despre barbatii mai in varsta, sau ma rog, trecuti de prima tinerete, care divorteaza de sotiile lor pentru a fi cu femei mult mai tinere? De regula, acestia sunt si destul de instariti/realizati...? (mai mult)
De ce oare persoanele pe care le iubim nu vor o relatie cu noi si cele pe care le iubim vor o relatie? Dilema mea este urmatoarea am discutat pe retelele de socializare foarte frumos cu un baiat...? (mai mult)
Hei! Este posibil să ne îndrăgostim de un ideal din mințile noastre?
Am o problema care ma stresează. In decembrie prietenului meu trebuie sa iau mai multe cadouri. Zi de nume, mos Nicolae, de Crăciun și ziua lui de naștere și habar nu am ce sa iau,...? (mai mult)
Sora mea are doar 20 de ani s- a căsătorit și are un copil, eu am 26 de ani și tot singură sunt. Am început să fiu geloasă pe sora mea o critic la toate rudele și îmi urăsc sora, încât ...? (mai mult)
Vreau sa imi raspunda si sa imi explice cineva de ce se intampla urmatoarele lucruri, eu nu sunt capabil sa inteleg! Prietena mea are grave probleme cu stima de sine care se rasfrang asupra mea,...? (mai mult)
Hei TPU, iubita mea este foarte nesigura pe ea si are o imagine foarte proasta despre ea insasi, este sensibila si orice gluma si tachinare o face sa se simta si mai nesigura deoarece o ia la modul serios...? (mai mult)
Care a fost cea mai romantica poveste de iubire pe care ați trăit-o sau o trăiți? Cea mai frumoasa primește funda.
Azi la scoala doamna de informatică m- a mustrat/umilit in fata tuturor colegilor. Daca eram vinovat nu ziceam nimic, dar a făcut asta din cauza ca o persoana ce o cunosc a venit in timpul...? (mai mult)
Ce lucruri amuzante i-aș putea spune prietenei pentru a o îmbucura, să-i treacă starea de melancolie?
Idei de iesit cu iubita? Ceva mai interesant si fain. Sunt din Oradea daca stiti ceva locuri prin zona, ziceti-mi si asta va rog! Multumesc!
Vreau sa par mai atrăgător. În acest moment sunt un slăbănog cum s-ar spune și vreau sa ma schimb sa arat altfel va rog dați-mi niște sfaturi
Idei de lucruri interesante de facut cu iubita acasa? Ceva mai inedit, ce vi s-a intamplat sau ati vrea sa se intample? Poate ma inspira
Am si eu o problema. Ce sa fac? Nu prea imi suport sora. Este pacat? Ce se intampla? Pur si simplu nu simt o atractie de iubire fata de ea
Mama a plecat în Italia când aveam doar 12 ani și am rămas în grija bunicii până la 19 ani. Am crescut cu o bunică rea care mă bătea, în timp ce mama s- a căsătorit în Italia cu un om. ...? (mai mult)
Duc o viata grea. Nimeni nu ma place, toți sunt invidioși pe mine chiar și cei din familie. Am întâlnit o fata de care mi- a plăcut 2 ani, nu a mers nimic, acum 2 săptămâni m- am îndrăgostit...? (mai mult)
Verișoara mea m-a bârfit și a spus lucruri urâte despre mine la toți prietenii mei. E normal ca o verișoară să se comporte atât de urât? Credeți că ar trebui să nu mai vorbesc cu ea?
Sunt intr- o relatie cu o fata (sunt baiat) de 2 saptamani si incep sa fiu confuz si sa am o stare ciudata. Am impresia ca totul din partea mea e fals ca nu o iubesc cu adevarat si ca m- am racit,...? (mai mult)
As avea si eu nevoie de un sfat intr- o problema foarte ciudata. Am avut o relatie care a durat 6 ani de zile. Ne- am despartit de comun acord pentru ca pur si simplu nu mai ne intelegeam. Dupa...? (mai mult)
Am o problema destul de mare. In primul rand sunt baiat trans (FTM), am facut schimbari, adica m- am tuns, mi- am cumparat un binder si mi- am luat haine de baieti fara ca ai mei sa banuiasca...? (mai mult)
Ai avut o relatie de prieteni cu niste persoane cu care la un moment dat te- ai certat. Relatia a fost una apropiata, iesiri zilnice, vacante etc. Cum sa treci peste dezamagirea acestei relatii? Cum ...? (mai mult)
De ce se spune ca dupa o naștere se strica corpul femeii? Ca nu mai e frumos cum era inainte de sarcina si ca "se trece" cum zic babele : )) Care sunt schimbarile fizice si cele din organism dupa o sarcina...? (mai mult)
Bună, as dori sa va povestesc de la început despre relatia mea pentru ca sunt foarte confuza si am ajuns la un punct in care nu mai știu ce sa fac, m- am blocat... Sunt împreună cu iubitul meu timp...? (mai mult)
Bună TPU, am si eu o intrebare, am avut o relație recent, dar ne- am despărțit căci acel băiat m- a bătut de 4 ori, în fiecare seară venea beat si ma făcea cu***vă si panar**ma, etc. Iar...? (mai mult)
Hey lume, in cazul unui cuplu care s-a mutat impreuna si iubita pregateste mancare pentru toata saptamana se tine cont cine mananca mai mult din preparat?
Intrebare pentru toti, ce va doriti cel mai mult intr-o relatie?
Este adevarat ca atunci cand te muti impreuna cuplul isi monitorizeaza reciproc consumul apei, curent gaz? De exemplu iubita controleaza cat consuma iubitul si vice versa. Dupa casatorie mi- a povestit...? (mai mult)
Am patit de multe ori fetele cu care discut sa- mi spuna ca se simt bine cu mine, suntem pe aceeasi lungime de unda, am o gandire matura s- a.m.d dar cand se punea problema de relatie nu. Ce anume gresesc...? (mai mult)
Tot timpul mă cert cu părinții mei pentru că eu trebuie să plătesc totul in casă, chiar și întreținerea. În afară de muncă și acasă nu știu ce înseamna distracții sau plimbări. Nici...? (mai mult)
Am intalnit o fată într- un magazin de haine si vreau să o văd din nou! Era ieri deci vineri.Ce as putea sa fac? Să ma duc la magazin sa intreb de ea sau sa astept până vineri poate e in tura...? (mai mult)
Duminica este ziua mamei mele si eu nu stiu ce cadou sa ii fac. Nu am salar, nu am un buget foarte mare, poate sub 100 lei dar vreau sa- i cumpar ceva, macar de intentie. Ce idei aveti? Mersi...? (mai mult)
De ce atât de mulți caută persoana potrivită, dar atât de puțini încearcă să fie acea persoană?
As vrea ca eu si bff sa facem crăciunul impreuna dar sunt sigura ca parintii mei nu o sa ma lase, Cum pot sa imi conving parinti sa ma lase?
Dau funda! Am facut o prostie mare cu consecinte legale, parinti au primit amenda iar eu am primit o sanctiune care nu e privata de libertate. Mama mi- a zis sa recunosc mai de mult, dar am mintit-...? (mai mult)
La varsta de aproximativ 14 ani am auzit- o pe mama cum vorbea cu un barbat la telefon, i- a spus "te iubesc", eu neauzind niciodata sa ii spuna asta tatalui meu, nici pana in prezent. Apoi mi-...? (mai mult)
Cum e să fi căsătorit? Sau atunci când ai copii? E complicat sau nu?
De ce este adesea blamat și desconsiderat un copil care provine dintr- o familie dezorganizată? De exemplu, dintr- o familie cu părinți care beau, sunt scandalagii, sau când ambii sau unul dintre...? (mai mult)
Salut, inainte sa am o perioada foarte proasta cu iubita mea, cineva mi- a spus ca nu o sa mai fim mult impreuna (etc) cred ca a pus un "blestem, , asupra mea Ce fel de, , vraji" a folosit gen sare...? (mai mult)
Reusesc sa stabilesc o conexiune cu fata,dar nu si atractie astfel ajungand doar sa fim prieteni. O tachinez,glumesc cu ea, dar nu stiu ce as mai putea face. Vorbim mult online
Am inteles ca daca fata incepe la prima intalnire sa povesteasca despre fostul urmeaza sa fiu considerat amic si bagat in friend zone. Care ar fi cel mai bun lucru pe care l- as putea face in momentul ...? (mai mult)
Fetelor de ce vă simțiți mereu ofensate când vă spune cineva că sunteți mici? Eu pur și simplu le ador! Eu am 1, 86 si ador fetele scunde! Am o slăbiciune pentru ele!
Credeti ca daca am daddy issues adica ma atrag mult mai mult barbatii chiar si peste 45+ poate fi o problema pshihica?
Daca am avut contact sexual și am luat pastila de a doua zi,iar acum am aflat că sunt însărcinată, pot sa fac avort la 13 saptamani?
Cum sa mentii o relatie de iubire? Nu sa vreau sa il coplesesc cu chestii superficiale, cu te iubesc pana la infinit, dar as vrea niste tipsuri care sa ajute sa nu ne racim, mai ales ca e o perioada...? (mai mult)
Cum poți scăpa de sentimentul de gelozie într-o relație sau dacă vezi o fata care îți place și o vezi vorbind cu alți și simți asa gelozie pe ea?
TPU, ce sa fac? Bunica mea a primit verdict ca mai are 3luni de trait, cum o sa trec peste? Vreau sa spun ca ea mi- a fost ca o mama, mama mea nu a avut grija de mine, a fost delasatoare, ea a avut,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!