Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cum sa mentii o relatie de iubire? Nu sa vreau sa il coplesesc cu chestii superficiale, cu te iubesc pana la infinit, dar as vrea niste tipsuri care sa ajute sa nu ne racim, mai ales ca e o perioada...? (mai mult)
Cum poți scăpa de sentimentul de gelozie într-o relație sau dacă vezi o fata care îți place și o vezi vorbind cu alți și simți asa gelozie pe ea?
TPU, ce sa fac? Bunica mea a primit verdict ca mai are 3luni de trait, cum o sa trec peste? Vreau sa spun ca ea mi- a fost ca o mama, mama mea nu a avut grija de mine, a fost delasatoare, ea a avut,...? (mai mult)
Hei! Cum sa fac sa ies din zona de ignorare? Crede toate prostiile ce se spun despre mine, toate barfele. Am incercat sa vorbesc cu altcineva din grup si nici nu vrea sa asculte, i- am aratat si cateva...? (mai mult)
Poti ramane prieten cu fostul? Exista aceasta posibilitate? Daca voi ati fi intr-o relatie si v-ar spune ca a ramas intr-o relatie de prietenie cu fostul v-ar deranja?
Buna, TPU! Am o prietena care a inceput sa ma ignore spunand ca e iritata si ca ma va cauta dupa ce se va linisti. Faza e ca au trecut cam 2 saptamani si nici macar nu vorbeste cu mine. Ce as putea sa...? (mai mult)
Parinti nu- mi dau voie nici sa ies pana la usa, am 21 de ani. Cand aveam 13- 14 ani am facut multe prostii. I- am dezamagit si imi pare rau dar m- am schimbat, am inteles ca nu e corect etc, am fost...? (mai mult)
Dau funda! Am dezamagit- o pe mama mea foarte grav.Mi- am facut un cont fake sub numele unui coleg de plictiseala, am jignit in stanga si in dreapta si am fost banuit ca eu sunt..Am negat, ...? (mai mult)
Voi incerca sa fiu mai concreta dar am si multe de zis. Am o situatie acum cam dificila. Cu un an in urma am fost sa- mi cumpar un telefon nou, mentionez ca sunt peste hotare. Baiatul care mi- a...? (mai mult)
HELP, ma bantuie greselile trecutului dintr- o fosta relatie cu o fata la care mai tin si acum. Ma invinovatesc foarte rau si tot imi aduc aminte ceea ce ii faceam la certuri, de iesirile mele vulcanice,...? (mai mult)
As dori niste sfaturi. De 4 luni de zile incerc să rămân însărcinată. Acum 5 luni am avut întârziere de 20 de zile. Iar de vreo săptămână simt cum se mișcă ceva in burta. Deja ...? (mai mult)
Buna tpu.Eu vorbesc cu un băiat de 6 luni și suntem împreuna de o luna.Sunt singura fata pe care a prezentat- o prietenilor lui și cu care s- a afișat.El vorbea la mișto cu majoritatea fetelor.Acum...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Aș dori să- mi fac niște prieteni noi prin intermediul internetului (sunt rușinos și NU știu cum să intru în vorbă cu alți oameni, pls don't judge). Ce rețele de socializare ...? (mai mult)
De ce cineva cand iti zice nu am dispozitia necesara acum sa vorbesc dar daca vrei vorbim maine si isi cere scuze, dar se face uitat a doua zi si bineinteles ca nu mai trimite nici un mesaj?...? (mai mult)
Bună TPU! Am hotărât, în sfârșit, să îmi scriu "povestea" aici. Îmi cer scuze de pe acum pentru exprimare și sper că veți înțelege ce am vrut să scriu. De câțiva ani încoace sunt...? (mai mult)
Bună TPU, o sa va spun povestea mea, nu știu pentru ce mai trăiesc, oricum nu vreau să mai trăiesc. Deci mama mea s- a măritat la 20 de ani cu un alcoolic fumator care o agresa și posibil sa ...? (mai mult)
Daca nu aveti ce face, nu dati cu hate, nu ma mai simt in stare sa il accept, asa ca puteti da mai departe. Cand aveam 7 ani sora mea a facut leucemie... la inceput nu stiam prea bine care e treaba,...? (mai mult)
o intrebare am si eu. Daca copilul meu este pe numele meu si nu este pe numele la fosta sotie daca ca idee as vrea sa imi iau copilul ar fi vreo problema? In certificatul copilului este si...? (mai mult)
Salut. Ma numesc Andrei si am 14 ani. M- am certat grav cu parintii mei, ajungand sa ma injure de morti si de toate cele. Mereu imi spun ca nu fac nicio tema si ca stau mereu degeaba, dar nu e asa. ...? (mai mult)
Buna tpu.Simt nevoia sa mă descarc puțin.De când am fost mică am fost crescută cu, , ce o sa zică lumea?". Mama mea este frustrata din orice și de fiecare data când fac un lucru îmi reproșează...? (mai mult)
Când aveam 12 ani mătușa mea mă bătea și sora mea mea la fel. Aveam dreptul sa le fac reclamație la poliție? Părinții mei erau plecați in străinătate, iar eu eram în grija bunicii, ...? (mai mult)
Sora mea mai mare mă jignește tot timpul și mă atacă fără motiv. Am încercat să discut cu părinții dar nu vor să mă creadă. Cum pot s- o opresc pe sora mea? E geloasă pe mine. Dacă aveam...? (mai mult)
Dacă iubitul nu îmi da ador la poze ce înseamnă? I- am trimis de fiecare data și poza in profil distribuită și o pun la story și tot nimic. Intru pe profilul altora și văd ca la altele da la ...? (mai mult)
Vreau si eu o parere. Imi place de o fata dar de curând are relatie dar suntem prieteni. Ma gândeam ca de ziua ei de nume sa ii fac un cadou. Ce credeți o sa il accepte? Stie deja ca o plac.
Cum sa ma impac cu fratele meu? Am gresit, stiu ca eu am gresit si acum nu prea vrea sa mai vorbeasca cu mine. As vrea sa nu ramanem ca 2 straini. Tin la el!
Ce sa fac daca profesorii ma ignora si nici nu stiu de ce o fac? Cum sa abordez aceasta problema? Cu ei sau cu parintii? As prefera sa imi rezolv singura problemele.
Hei! Dilema de azi la care ma gândesc de ceva timp. De ce se grăbesc fetele care au între 18- 25 sa se căsătorească și ajung sa rămână însărcinate și sa rămână singure cu ochii în soare...? (mai mult)
Buna, TPU! Ce sa fac daca am crush pe o persoana care ma ignora? :( Off...crushingul asta nu e dupa cum vrem noi
As vrea sa imi invat copilul sa se comporte frumos doar cand are ceva de obtinut. Vreau sa inteleg ca atitudinea conteaza mult si ca daca pe termen scurt obtine ce doreste, pe termen lung un asemenea...? (mai mult)
Credeti ca un prieten il cataloghezi dupa momentele in care iti este alaturi? Daca nu e alaturi de tine in situatiile dureroare, nu te ajuta, in schimb e langa tine in alte momente si te ajuta cu altele...? (mai mult)
Hei! Am incercat sa imi fac multi prieteni, cand am reusit, cel putin asa credeam, sa ma integrez intr- un grup, mi- am dat seama ca ei nu ma includeau in activitatile lor si acum ma simt iar singur....? (mai mult)
Am o verisoara care in ultimul timp nu prea mai da semne de viata. Daca eu nu sun ea nu ma suna deloc. Am ajutat- o mult, am stat impreuna, am adus- o in acelasi oras cu mine ca sa ii fie ei bine, sa...? (mai mult)
Ce sa fac daca crushul ma ignora de ceva timp de acum? Sa spunem ca sunt cam 2- 3 saptamani. Nu imi dau seama daca am gresit cu ceva. Chiar si asa, macar sa stiu, cum altfel imi pot repara greseala daca...? (mai mult)
Ce credeți despre compatibilitatea dintre zodii? În special zodia pești? Pești am înțeles ca sunt instabili emoționali.
Salut, TPU! Eu sunt foarte timida, nu pot vorbi prea mult nici cu familia mea, tin totul in mine si simt ca explodez, ma intimidez grav cand ma aflu langa persoane cunoscuta sau mai putin cunoscute,...? (mai mult)
Buna tuturor, va rog daca e sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. De un an, soțul meu se comporta cu minte altfel, cand vine de la muncă și stau putin pe telefon începe să găsească cate un...? (mai mult)
Hey lume, am o dilema care nu ma lasa sa ma concentrez pe munca, seful deja se uita urat la mine. Cum ati reactiona daca ati fi parinti si ati avea o fata iar ea sa se indragosteasca de un gunoier? Fata...? (mai mult)
Buna, ce ar trebuie sa ii spun unui baiat atunci când el spune "ce iti place la mine?"? Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa spun
Hei! Am o dilema la care m- am gândit toată ziua. Pana și în somn. Cum se face ca toate fetele 90% din firma unde lucrez, sunt într- o relație sau căsătorite? Unde sa găsesc fete singure ca se...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema care simt ca trebuie rezolvata. Deci problema este ca mereu cand ma intalnesc cu cineva mai putin cunoscut chiar si coleg de clasa, niciodata nu gasesc subiect de discutie ...? (mai mult)
Cum pot fetele sa fie mai reci si sa treaca mai repede peste o relatie decat baietii in general? Am trecut printr- o relatie de 1 an jumate, prima relatie serioasa si prima dragoste adevarata pentru...? (mai mult)
Am insomnii cronice, dorm foarte rau, ce sa fac ca sa dorm mai Ok noaptea?
Am alungat o persoană pentru că simțeam că sunt o prezență toxică în viața ei, iar așa era cel mai bine pentru respectiva persoană. Asta se întâmpla înainte de pandemie, pe la sfârșitul...? (mai mult)
Hey! Poate ați trecut și vor prin asta și aveți vreun sfat. Ma simt adeseori trista. Am avut in copilărie pana la facultate o prietena- cea mai buna prietena. Eram nedespărțite, ne spuneam orice,...? (mai mult)
Vreau cateva idei de cadouri simbolice si speciale pe care le poti darui iubitului si ocazia aniversării unui an.
Buna ziua! Am si eu o problena. Am 25 ani si de cand ma stiu am avut probleme cu relatiile. Oriunde ma duc, doar prietenii mei reusesc sa atraga fete iar eu nu sunt niciodata vazut ca (frumos, atractiv,...? (mai mult)
Buna, era ora unsprezece jumate cand m- a jucam le calculator, fiind in clasa a Vlll. Tata meu este foarte exigent, a intrat in camera si mi- a spart monitorul sub pretextul ca anul acesta am evaluarea...? (mai mult)
Hei. Am 14 ani si iubesc sa dansez(practic de 4 ani dansuri populare) sau sa fac scene de actorie. Visul meu este sa devin actrita, dar am o problema care ma face incet, incet sa nu mai doresc asta. ...? (mai mult)
Ce părere aveți de fata asta? Ieri a ieșit cu un tip a venit de la 100 de km pentru ea, ea însă nu îl iubește, apoi după ce a plecat s- a dus la unu de 31 de ani ea are 19 sa doarma ...? (mai mult)
Buna, am 14 ani si vreau sa va impartasesc cea mai mare frica a mea. Imi e frica sa nu raman singura, nu ma refer la relatii. Am 2 frati mai mare, unul de 20 si celalalt de 22. Parintii mei au 40 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!