Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Am agatat pe Facebook o tipa. Avem o chimie foarte faina, am trecut de perioada de cunoastere si urmeaza vineri sa ne vedem. Amandoi suntem mai pe glume dar am mai pus si intrebari sa ne cunoastem. Azi...? (mai mult)
Vreau sa imi fac prieteni dar nu-mi plac ieșirile...nu-mi place sa mănânc in public si nici sa fiu in centrul atenției! Pe retelele sociale e pierdere de timp! Cum să fac?
Bună TPU! Vi se pare normal ca iubitul să facă glume pe seama voastră în fața prietenilor lui? Am pățit- o azi și m- am simțit cam prost deși știam că glumește, dar e prima dată când ...? (mai mult)
Daca nu sunt casatorita si copilul e pe numele tatalui eu daca nu mai vreau sa stau in casa si in localitatea actuala pot sa ma mut numai eu cu copilul in alta localitate fara tatal copilului?
Cati dintre voi v-ati gasti iubit/a pe tinder? Cand raspundeti, spuneti si orasul
După aproape o lună de când mi- am luat rămas - bun de la fosta, aflu că la una dintre cele doua numere de telefon ale ei, pe WatsUp, imi apare poza si ultimul act, pe când la ...? (mai mult)
Fac doi ani de când sunt împreună cu iubita mea! Va rog am nevoie de niste idei de cadouri!
Ce părere aveți despre oamenii mici de statură? Dar despre faptul că aceștia sunt în general discriminați de societatea românească? Considerați discriminarea din această categorie tot ...? (mai mult)
Cum poți să îi dai de înțeles unui băiat că vrei să te lase în pace, fără să îl rănești sau să îl faci să se simtă prost... vorbind de viața reală? E foarte îndrăzneț și sigur...? (mai mult)
Buna tuturor. Nu știu cum să vă explic. Ideea e că eu și părinții mei avem o relație cam dificila. Mama nu se poate despărți de tata după 15 ani de bătaie și amenințări și a fugit de câteva...? (mai mult)
Am si eu o dilema, dar nu vreau sa o dezbat cu seful la cafea ci cu voi. Dilema mea e urmatoarea: ciocolata provoaca carii? Dar cipsurile provoaca carii? Dar iaurtul grecesc e bun pentru...? (mai mult)
Am un prieten care imi scrie intr- o zi, in alta nu imi scrie. Ba se arata interesat, ba curios, ba ma lasa balta. Mie imi place de el. De exemplu azi nu m- a raspuns deloc la mesajul ...? (mai mult)
Vreau și eu sa ma schimb, vreau sa fiu mai atrăgător, am 15 ani și pana la vârsta asta nu am avut primul sărut. Am avut o singura relație. Iar de vreo 2 ani îmi place de o fata chiar și...? (mai mult)
Bună seara. Am mai scris aici în urma cu câteva luni. Am o mama alcoolica. Totul a început în urma cu 6 ani când a cunoscut un individ care n- are de niciunele. Din cauza lui a ajuns sa aibă și...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat din partea celor care au familie. Eu locuiesc împreună cu soacra mea, iar ea găsește mai tot timpul lucruri de care sa se lege, mereu încearcă să mă indispună. Nu- mi ...? (mai mult)
Am 22 de ani si nu am o pasiune, un drum pe care sa- l aleg in viata. Practic, nu stiu ce sa fac cu viata mea. Am sentimente de vinovatie ca nu fac nimic iar altii la varsta mea muncesc prin strainatate...? (mai mult)
Am si eu o neclaritate. Sunt intr- o relatie de o luna si ceva. Recent am plecat in afara pentru 3, 4 luni. Chestia este ca din momentul in care am plecat (am discutat si stia situatia ...? (mai mult)
Ce înseamnă când intr-o relație bărbatul se gândește la viitor?
Ce parere aveti de fetele care abordeaza in online baiatul pe care il plac? Ieri l- am abordat pe un baiat, am schimbat cateva vorbe cu el si seara mi- a scris el din nou.Ce parere aveti? Sa...? (mai mult)
Revin la aceiasi chestie...M- am îndrăgostit de un bărbat însurat cu copil. Ma gandesc non stop la el, stiu ca e gresit. Vorbim zilnic, dar foarte putin, câteva mesaje. Pentru ca e însurat, nu...? (mai mult)
Bună TPU! De câteva luni mă simt foarte stresată. Singura problemă care este de vină sunt chiar bunicii mei! Deci să vă explic cum stă treaba. Mama mea este țigancă iar tatăl meu este român,...? (mai mult)
Cam de o săptămână am început să vorbesc cu un băiat. Am ieșit o dată, totul a fost foarte spontan. Întâlnirea a decurs surprinzător de bine. Băiatul are multe calități, chiar...? (mai mult)
Femeilor la prima intalnire ce tip de umor le place? Ironie, autoironie, glume pe un anumit subiect?
Salutare! Mă poate lămuri cineva cu o dilemă? O să încerc să formulez cât mai scurt, deși detaliile sunt foarte importante: Există cumva două categorii de oameni, total diferite, total ...? (mai mult)
Există fantome? Ați văzut?
Buna dimineata, sunt divortata de 8 luni, am cunoscut pe cineva ne intelegem perfect, doar ca familiile noastre sunt certate groaznic, vecinii ne tot baga îmbarligaturi si rad pentru ca el este mai...? (mai mult)
Deci cum sa incep, am început să vorbesc cu un baiat de 19 ani, am iesit si mi- a mărturisit că e însurat si are un copil cu o fata de 17 ani, fiindcă la ei asa e tradiția. Mi- a zis ca nu a ...? (mai mult)
Buna, ma aflu într- o situație destul de delicata cu soția mea. Suntem împreună de 5 ani si avem o fetita de 3 ani pe care o iubesc enorm. Problema e ca de ceva vreme nu ne mai înțelegem deloc....? (mai mult)
Am o mare problema. Ideea este ca am urmat un curs de stilist protezist unghii cu gel /manichiura pedichiura clasica și semipermanenta. Acum 2 săptămâni am terminat și am început sa caut oferte...? (mai mult)
Ce idei de cadouri aveti pentru un baiat? De ziua lui de nastere? E pasionat de masini foarte rau.
Ați încercat tabla Ouija, e fake sau chiar au apărut spirite și ce s-a întâmplat dacă au apărut?
am o situatie foarte dificila si nu stiu cum sa reactionez. Am 15 ani si mama a plecat in Spania pentru a munci.Intre timp, totul a mers bine pana am intrat din curiozitate pe telefonul ...? (mai mult)
Ajutați-mă îmi place mult de o fata și nu știu ce sa fac nu știu dacă ea ma place dar stiu ca ea a refuzat sa ieșim la un suc, ce pot face? Va rog dau funfa
Nu vreau sa vad pe cineva! Dar e inevitabil, ce pot sa fac?
vreau sa stiu daca pot merge in parck lake daca am 13 ani. Vreau sa merg singura pentru ca vreau sa-i fac o surpriza tatalui meu de ziua lui. Deci o sa zica ceva paznicii?
Am nevoie de un sfat in legătura cu actualul meu iubit.Chiar nu știu ce sa fac.Ieri ne- am certat deoarece m- a ignorat, niciodată nu are timp de mine, in ultima vreme sta mai mult cu prietenii...? (mai mult)
Sunt intr- o relatie de aproape 5 ani si sunt abuzata emotional / psihic de acest baiat de care sunt indragostita nebuneste.Ce fac? Nu pot renunta asa usor ca imi spune cineva "renunta ca nu iti face bine!...? (mai mult)
Salut tuturor! Dacă iubitul tău este invitat la o petrecere, tu, fiind iubita lui, poți să mergi cu el, fără să fi primit o invitație directă? Mulțumesc frumos!
Sunt geloasă pe toate colegele mele care au un iubit, eu nu am parte de niciunul, sunt atât de geloasă încât le doresc să moară, mă enervez când le văd cu iubitul. Mă înroșesc de nervi. ...? (mai mult)
De fiecare data când pun pe Instagram story îmi arată când intru doar 3 persoane cu pozele lor, asta ce înseamnă ca persoanele alea îmi vizisteaza profilul mai des, țin sa menționez...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am o problemă destul de nefericită în ceea ce privește rudele mele. Eu nu vreau să îmi fac vreo relație sau orice altceva serios sau de lungă durată. Iar rudele își bat joc de...? (mai mult)
Am nevoie de prieteni adevărați! Măcar câte degete am la o mână! Cum sa fac?
Revin cu o altă întrebare. Prietenul meu mi- a zis ieri că se simte rău și a stat toată ziua în pat. Astăzi mama lui mi- a spus că a ieșit afară. El neagă chestia asta și spune că ...? (mai mult)
aceasta este prima mea intrebare pe acest site. Simt ca am nevoie de ajutor in privinta familiei mele. De cand eram mica am avut intotdeauna probleme cu intimitatea, fiindca niciodata nu s-...? (mai mult)
Hi.Dau funda. Stiu ca e ciudat sa intreb aici dar nu stiu cu cine sa vorbesc. Dacă visul meu nu mai este posibil de realizat în viața asta, cum ar trebui sa- mi trăiesc restul vietii? In minciuna ...? (mai mult)
Ai sta la fazele amoroase exagerate ale unei persoane bogate, frumoase, care s- ar apropia tocmai de tine? Cum ai reactiona la asemenea faze care ti le- ar face in fata tuturor (cand lumea s- ar baga)?...? (mai mult)
Întrebare pentru oricine: Eu am trecut prin multe relații... dar toate au fost la fel. Mincinoase, arogante, orgolioase, etc. etc. Credeți că ar fi normal să mai încerc când știu că și așa...? (mai mult)
Voi cum priviți relațiile începute în mediul online?
Bună tuturor. Aseară prietenul meu a primit un mesaj de la un prieten de al lui. După aceea, el i- a răspuns și au ieșit afară. Faza este că el m- a mințit. Mi- a spus că s- au întâlnit întâmplător,...? (mai mult)
am cerut sfaturi de la un prieten despre cum sa vorbesc cu fetele si el mi- a zis sa fiu mai indiferent, gen fuckboy da gen nu stiu cum..Imi place de o fata si o duc din ce in ce mai rau, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!