Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
am cerut sfaturi de la un prieten despre cum sa vorbesc cu fetele si el mi- a zis sa fiu mai indiferent, gen fuckboy da gen nu stiu cum..Imi place de o fata si o duc din ce in ce mai rau, ...? (mai mult)
Am nevoi de un sfat, o parere, nu stiu cum sa gestionez situatia. Deci eu am lucrat in trecut la Mega Image, de frica pandemiei am plecat de acolo. Astia pana sa lucreze sa se deschida Mega in oras ...? (mai mult)
Ieri l- am invitat pe prietenul meu la mine și o vecină din bloc l- a văzut. Astăzi vecina mea s- a întâlnit cu mama și i- a spus: Vedeti că fiica dumneavoastra a adus ieri un bărbat in casă. ...? (mai mult)
Sora mea este agresivă și caută mereu scandal și părinții mei sunt la fel. Mă uit la prietenele mele ce bine se înțeleg cu frații lor, însă eu am o soră care îmi vrea răul. Cum să remediez...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Ce pot face daca parintii mei ma abuzeaza fizic, verbal si psihic, m- au amenitat ca ma omoara, m- au strans de gat si m- au jignit de nici nu va puteti imagina? Nu stiu...? (mai mult)
Buna,acel băiat își bate joc de mine (ma minte in fața, îmi propune sa iesim și după zice ca este bolnav (((( sunt extrem de dezamăgită. Ajutor.
1)Imi explica cineva si mie de ce unii oameni inșală? De ce ar face asta? Care e motivul psihologic pentru care ar face una ca asta? Ok sa zicem ca inseli pe cineva... Dar de ce naiba ...? (mai mult)
Deci nu stiu cum sa incep. Va rog din suflet sa citiți, chiar sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac. Mama mea are 45 de ani iar tatăl 53, totul a inceput acum o lună și ceva când mamei mele i-...? (mai mult)
De ce femeile fac un gest super odios si se despart de barbat venind cu justificari de genul: Nu ma satsifacea cum trebuie sau nu am mai simtit nimic. Ele nu sunt constiente ca barbatul ala s- a atasat...? (mai mult)
Salut, de cand mi- am pierdut relatia nu mai imi gasesc locul nicaieri, nici macar la mine acasa (este locul unde statea ea cu mine mai mereu), oriunde plec si plec singur fara o iubita, ma simt de...? (mai mult)
Hei, lume! Vreau să vă cer părerea. Greșesc sau nu în situația asta? Fratele meu și mai toată lumea îmi spune să fac școala de șoferi, că o să- mi fie de folos (și știu și eu asta)...? (mai mult)
Este păcat dacă fug de acasă lăsând un bilet părinților? Am 20 de ani o relație de 5 ani jumate și o relație cu părinții mei extraordinar de dificila.Ii iubesc însă ma doare sufletul fiindcă...? (mai mult)
Mă întreb: cum pot unii copii să dea în părinții lor, în special în mame? Mă refer la copii care au vârste adulte sau sunt la adolescență. Am văzut recent un caz la știri unde erau 2 frați,...? (mai mult)
Am inteles ca e o regula ca doi copii sa nu se casatoreasca in acelasi an. Oare de ce? Stie cineva? Nu cred ca e vorba de bani, ci ca e un fel de superstitie. Asa e?
Voi ce parere aveti despre relatiile in care diferenta de varsta este de 20 ani? Eu sunt intr- o astfel de relatie si am auzit toate parerile negative, incepand de la "putea sa- ti fie tata",...? (mai mult)
As vrea sa alcatuiesc un speech pentru un toast la o nunta. E o nunta intima, iar mireasa e cea mai buna prietena a mea. Help, please.
Salut, ma fratilor cat de normal este ca o fata sa iubeasca un baiat chiar daca ala nu o iubeste pe ea si se mai vede si cu altele? Am vorbit ieri cu o fata de pe Facebook si am ramas prost cand imi spunea...? (mai mult)
Buna, revin cu o intrebare pentru o prietena de- a mea. A avut o relație cu un băiat în urma cu ceva timp iar el a ajutat o cu o sumă de bani (el s- a oferit sa ii dea) plus altii pe care i- a cerut...? (mai mult)
Se mai acorda ajutor pentru tineri casatoriti? Inainte stiu ca se dadeau ceva banuti, insa nu mai stiu daca acum mai e la fel. Unde pot afla?
vreau sa joc pubg cu fete doar ca nu stiu despre ce sa vorbesc, eu sunt un baiat mai timid si nu prea ma pricep la conversatii..Am jucat o data cu o fata si am tacut tot meciul, sau ziceam ...? (mai mult)
Nascuta in 1969, in copilaria sa, fiind cea mai mare dintre fratii ei, era pusa sa aiba grija de ei cand erau parintii plecati, iar ea ii batea pe motiv ca nu erau "cuminti" nefacand ce spune ea, ...? (mai mult)
A o relație de o perioadă, dar sunt nedumerit cu unele chestii, întotdeauna când îi zic lucruri drăguțe în genul că "Mi- e dor de tine, de abia aștept să te văd" sau " Țin la tine,...? (mai mult)
Nu ma interesează, dar întreb din curiozitate! De ce tot apar anunțuri, afișe cum că se caută fete pentru studio videochat? Ce trebuie sa faci? Și cine ar fi atât de fraier sa își ...? (mai mult)
Nu stiu cum sa mai reactionez, mama mea este o fire mai nervoasa chiar scandalagoaica, ii sare tandara foarte usor. Am incercat sa vorbesc cu ea, intreband- o de ce e nervoasă sau sa fie mai...? (mai mult)
De ce unele fete/femei care, să zicem, au o situație financiară precară, provin din familii dezorganizate, unde există certuri și violență, ca să scape de acolo, se agață cu disperare ...? (mai mult)
Bună tpu.Astazi la școală a fost cam oribil.Ieri am ajutat o colega. A spus ca *cine face dansul cu mine?* și eu m- am decis sa îl fac cu ea ca să fim amândouă sa nu o jignească pe ea. Se pare...? (mai mult)
Buna seara, sunt o persoana cu dizabilitati am mai pus intrebari pe acest site ca vreau sa ma angajez undeva dar nu am reusit din cauza ca am gradul 2 de handicap si nu ma angajeaza nimeni. Asa ca ...? (mai mult)
Bună tuturor. Vreau sa aleg și am nevoie de o părere va rog. Părinții sau iubitul meu de 5 ani jumate? M- am saturat sa fiu jucăria lor la 20 de ani. Intr- un fel ma doare sufletul pentru ei, fiindcă...? (mai mult)
Am luat permisul de conducere si părinții mei mi- au promis ca o sa- mi cumpere o mașină la primăvară în mai. Problema este ca nu mai am răbdare. Cum sa- i conving sa mi- o cumpere acum? Nu...? (mai mult)
Ce părere aveți aveți despre un tip care îl cunosc de mulți ani, ne- am întâlnit de curând de câteva ori, am văzut ca avea apropieri fata de mine și la un moment dat mi- a luat telefonul sa...? (mai mult)
Buna, am 16 ani, peste o luna 17 si locuiesc cu bunicii de la 9 luni, mama mea are probleme psihice si nu a putut sa stea cu mine, sa zicem ca am doar o amintire cu ea normala de cand eram mai mic....? (mai mult)
Am avut 3 prietene pana la varstra de 31 ani. Toate le- am cunoscut prin intermediul netului. Doua pe Facebook, una pe un site matrimonial. Una avea 46 ani casatorita, una 15 si cealalta...? (mai mult)
Va salut! As vrea sa stiu cum ar trebui sa "inteleg" comportamentul unei fete. Poveste lunga, dar nu ma stiu rezuma. In urma cu o luna, sa zic asa. Grupul meu de prieteni, prin interemediul unui prieten,...? (mai mult)
Unii parinti se distreaza chinuindu- si copiii? Ii amuza cand acestia plang, sufera si le place sa- i stie singuri izolati sa n- aiba nimic, sa nu faca nimic? Le interzice, ii trezeste din somn sa rada...? (mai mult)
M- am tot întrebat: de ce vor aproape toți relații, chiar și adolescenții care nici măcar nu au împlinit 16 ani? Am tot intâlnit persoane, chiar și aici pe TPU, care căutau cu disperare o...? (mai mult)
Am un sentiment cand stau langa un anumit baiat ca vreau sa vb doar cu el si ca vreau sa-l iau in brate! Ce inseamna asta?
Am o problema si stiu sigur ca voi o sa credeti ca sunt paranoica.Si eu am senzatia asta dar totusi ceva nu imi da pace. Locuiesc cu soacra mea care se comporta ok fata de mine dar ceva nu da...? (mai mult)
Ce să facă un bărbat pentru a- și aduce înapoi soția? Un prieten a rămas singur, soția lui l- a părăsit și a plecat și cu un copil, pe care îl au împreună. El crede că este din...? (mai mult)
Cum m- aș putea despărți de iubitul meu? Adică eu nu îl mai iubesc, iubesc pe altcineva dar nu cred ca el ma vrea înapoi. Credeți ca are rost sa ma risc? Ar fi mai bine dacă pur și ...? (mai mult)
Bună tuturor. Am 20 de ani, o relație de 5 ani jumate, iar de când m- am mutat in alt oraș cu părinții mei, prietenul meu a plecat in UK pentru a strânge niște bani pentru viitorul nostru. Părinții...? (mai mult)
cum sa vorbești cu o fata care este mai inchisa, adica pe Facebook este mai vorbăreață dar când iesim nu prea vorbește si cand vorbește vorbește doar de locul ei de munca? A refuzat...? (mai mult)
Bună ziua, am si eu o întrebare! De ce fetele întotdeauna caută alt băiat, după ce tu o iubești până la cer si înapoi și faci totul pentru ea, îi oferi foarte multe chestii?! Ca de exemplu...? (mai mult)
Stiti cumva exemple de oameni de succes din Romania care au avut parinti deplorabili? Mulțumesc!
Salut, niste sfaturi va rog frumos, este vorba despre o fosta relatie de a mea care s- a incheiat acum 3 luni si ceva dar deloc frumos, ideea este ca ma gandesc zilnic la fata aia si mai ales nu cred...? (mai mult)
Bunaaa TPU. Cred ca m- ati mai vazut pe aici cerandu- va un sfat in legatura cu, ma rog, ce ar trebui sa fac ca m- am saturat de scandalurile in familie. Deci, ieri iar a fost un scandal in familie...? (mai mult)
Știe cineva dacă este posibil dacă ambii parinti au ochii căprui, copilul sa se nască cu ochii albastri? Cunosc un caz și mi se pare ciudat, nu înțeleg de unde aceasta culoare
Sunt băiat și am 11 ani. Părinții mă trimit la culcare la ora 8. Cum aș putea să îi conving să mă lase să stau treaz până mai târziu?
Daca ai avea o ruda pe care o batjocoreai in copilarie (si stiai ca si altii), la maturiatte te ignora si stii ca a ramas singura, n- a ajuns nicaieri si plange. Cum te- ai simti in legatura cu ea? Te-...? (mai mult)
am nevoie de ajutor. Eu practic echitatie de pe la varsta de 9 ani. Au trecut 5 ani de atunci si acum sunt la performanta. Problema este ca ieri am facut o miscare greșita si am cazut de pe...? (mai mult)
Aveti niste motive ca urâți să stați la casă? Eu stau la casă cu parinții mei si urăsc să stau la casă, vreau să mă mut la bloc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!