Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Ce înseamnă atunci când închizi ochii și te pui la somn ți se relaxează corpul dintr o dată și vezi o lumină albă foarte puternică și parcă vezi mâini care crezi ca te mângâie pe față?...? (mai mult)
Cum devin mai macho, mai masculin, mai atragator pentru femei, am tot vizionat videoclipuri dar nu pricep exact ce am de făcut! Ce pot face sa fiu un magnet de femei, sa nu ma mai considere fetele...? (mai mult)
Am o relație eu am 17 ani aproape 18 el are 16 ani noi avem o relație buna părinți mei sunt de acord cu relația noastră noi avem o relație ok și ne iubim mult dar vrem sa avem o relație mai buna...? (mai mult)
Eu cu iubitul meu nu prea ne mai înțelegem așa bine dar nu vrem sa ne desparțim noi înca încerca să ne reconstruim relația avem o relație de 5 ani vrem sa ne reconstruim relația.Cum ne putem ...? (mai mult)
Am 22 de ani iubitul meu are 25 de ani relația noastră nu prea mai merge și de asta vrem să luăm o mică pauză de la relație dar nu vrem să ne despărțim de tot.Cum să facem aceasta pauză de...? (mai mult)
Am 16 ani mama mă crește singură cât ea e la muncă mă duce la mama ei la bunica mea îmi place să stau la bunica mea pentru că stau și cu matușa mea sora mamei care e că sora mea are 20 de ...? (mai mult)
Am 23 de ani vreau sa ma despart de iubitul meu sunt împreuna cu el de o luna dar vreau sa ma despart de el însa de câte ori am încercat sa ma despart de el el a încercat sa ma santajeze emoţional...? (mai mult)
Eu și cel mai bun prieten al meu vrem să începem o relație de cuplu mă știu cu el de 7 ani eu sunt prietena lui cea mai buna iar el e prietenul meu cel mai bun vrem să începem o relație de cuplu.Ce...? (mai mult)
Am 4 frați mai mici sunt 2 baieți și eu cu sora mea fete baieți au cel mare 15 ani, cel mic 6 ani iar sora mea are 17 ani eu am 19 ani tata ne- a părăsit și stam doar cu mama ea muncește eu o ...? (mai mult)
Am 16 ani am și un frate mai mare el are 17 ani eu uneori mai port tricouri de la el pentru ca el îmi dă ce nu mai vrea el mama nu mă prea lasă să port tricouri de la fratele meu pentru ca zice ca...? (mai mult)
Sunt tot eu am cont nou celălalt cont nu îl mai pot accesa din cate stiți din întrebarea de pe contul acela am 25 de ani sunt însărcinată iar iubitul meu nu e de acord sa păstrez sarcină deși...? (mai mult)
Fostul meu soţ de când mam împacat cu el s- a mutat la mine eu l- am chemat dar nu prea mă ajută ma ajuta doar daca îi zic eu de 5 ani sunt divorţata de el si avem si fata care are 6 ani macar...? (mai mult)
Eu nu înțeleg de ce stau fetele din ziua de azi cu băieți care le bat, le fac în toate felurile și apoi ajung la spital cu buza sparta, ochii vineți și pline de vânătăi și ele spun, , Eu...? (mai mult)
Nu mă prea înţeleg cu soacra eu şi sotul meu locuim în alta ţara şi am venit doar în vacanţă puţin acasa şi am mers la soacra cu soţul pentru ca a vrut sa o vada pe mama lui iar când am ...? (mai mult)
Am 17 ani parinţi mei muncesc în strainatate eu locuiesc cu fratele meu el are 24 de ani dar nu prea am cu cine să vorbesc el nu ma prea baga în seama pentru ca e mare şi de asta mă simt singura ...? (mai mult)
Am 2 copiii cu actualul sot o fata de 3 ani si baiat de 6 ani iar am şi un baiat care are 10 ani cu fostul concubin si baiatul cel mare e cu mine dar fostul concubin când vine sa îl vada încearaca ...? (mai mult)
M- am certat destul de tare cu sotul meu şi în timpul accestei certuri el a ţipat la mine ne- am certat pe motiv ca el mereu cand vine de la munca vrea sa fac eu tot el nu prea face nimic fond obosuit...? (mai mult)
Am 17 ani am un bebe de 6 luni a facut acum pe 25 August 6 luni îl cresc cu ajutorul parinţilor mei fostul meu tatal lui m- a parasit când a aflat de sarcină şi acum a venit şi mi- a promis ca se...? (mai mult)
Cum pot avea o relație mai bună cu iubitul meu? Avem certuri tot mai dese de la un timp din motive precum că eu vin târziu de la muncă că așa e programul el comentează că e gelos eu am 22 de ani...? (mai mult)
Am o fetita de 6 ani e foarte mofturoasa de mâncat nu manânca singura trebuie să îi dau eu cu linguriţa pentru ca nu vrea alfel înca folosesc pempars noaptea pentru ca face pe ea pipi.Ce ar trebui...? (mai mult)
Am 19 ani am avut o ceartă cu tata pentru că aseară nu am prea vrut să mănânc cu el și cu mama la masa el are regula asta să mâncăm toți totuși am 19 ani.Vi se pare normal sa mă certe eu ...? (mai mult)
Am 16 ani eu mă înțeleg foarte bine cu matușa mea sora mamei mele suntem foarte apropiate ea are 20 de ani noi ne consderăm surori și cele mai bune prietene, ne împrumutam haine mulți zic că ...? (mai mult)
Mă știu de 7 ani cu un băiat suntem cei mai buni prieteni noi vrem să începem o relație de cuplu am 21 de ani aș vrea să întreb dacă credeți că merge relația noi fiind și prieteni?
Am aflat că sunt însărcinată am 25 de ani iubitul meu nu e e de acord sa pastrez sarcină însă eu vreau să păstrez sarcină însa el nu vrea copiii zice că nu e pregătit să fie tată.Ce e de...? (mai mult)
Batrănii sunt ne atenți, ei cred că știu totul dar nu sunt deloc atenți. Odată bunicămea nu țânea minte de multe ori că are semnal la telefonul ei pentru că are parola de la ruterul meu cu...? (mai mult)
Am 16 ani eu sunt mai atașată de tata decât de mama uni îmi zic ca nu e bine lucrul asta.Credeți ca e bine sa sunt mai atașată de tata?
Bună. De puțin timp merg la psihoterapeut. Însă nu știu dacă este psihologul potrivit pentru mine, deoarece acesta ma face să simt ca la o sală de judecată decât la terapie și îmi dă impresia...? (mai mult)
Există o posibilitate ca eu să am o garanție ca copilul va sta la amândoi în mod egal dacă și mama este de acord? Printr o foaie la notar sau ceva de genul? Mama este minoră și nu suntem căsătoriți...? (mai mult)
Salutare prieteni, Aseara am avut o ceartă grozavă cu sotia mea iar azi dimineata am iesit cu un prieten la o cafea si când m- am întors inapoi ea si baietelul in vârsta de 7 ani au plecat de acasa..Deci...? (mai mult)
Am 21 de ani de la un timp cam am dureri la actul sexual cu iubitul meu. Ce pot face să fie mai ok? Le am pentru ca el e mai dur la actul sexual de la un timp
Am 18 ani locuiesc singura sunt certată cu parinți mei sunt împreuna cu iubitul meu de 3 ani și vrem sa ne mutam împreuna însa credem că e prea devreme.Voi ce credeți că trebuie să facem?
Am 23 de ani am avut o cearta cu fratele meu pentru ca s- a certat cu mama şi eu am vrut sa îi iau apararea mamei mele ca sa nu se mai certe el cu ea pentru ca nu e ok.Ce sa fac sa nu mai fie certuri...? (mai mult)
Tata tot vine sa ma vadă el și mama sunt divorțați eu am 16 ani din câte am mai spus întrebările anterioare eu pe tata nu- l prea suport i- am zis să nu ma mai caute și nu înțelege.Ce pot sa...? (mai mult)
Am certuri dese cu iubitul meu eu sper că relația noastră sa meargă reparată însă nu știu avem certuri mai mult din cauza lui pentru că mereu comentează la mine.Cum putem repara relația?
Eu de când am pierdut cele 2 sarcini nu sunt prea bine sunt mult mai sensibilă plâng una am pierdut- o acum 3 ani iar una acum cateva luni am noroc ca soţul meu e un barbat înţelegator şi ma iubeste...? (mai mult)
Am 16 ani eu dorm destul de mult de obicei dorm până la 12 ziua mama ma cearta pentru asta și ma cearta și ca nu vreau sa o ajut la treaba și stau pe telefon mi l- a luat de multe ori telefonul dar...? (mai mult)
Am 22 de ani sunt casatorita cu sotul meu de cand aveam eu 19 ani si am plecat de acasa la 16 ani din cauza mamei mele am plecat ca asa am vrut eu am si o sora ea are 18 ani si are si o fetita de un an...? (mai mult)
Am cunoscut un băiat la o terasă recent am vorbit cu el prin mesaje pentru că am și numărul lui am vorbit pe WhatsApp și vrea să ieșim la un date și eu vreau însă eu nu am mai avut nici o ...? (mai mult)
M- am certat din nou cu soțul meu și de data asta am plecat la părinți mei sunt de 7 ani cu el casatorită doar că nu vreau sa mă întorc la el până nu se schimbă i- am zis asta pentru că el ...? (mai mult)
Pot intra total în custodia copilului dacă și mama copilului este de acord, ea find minora? Și cum pot intra în custodia lui, care sunt pași?
Unde recomandati sa incerc sa cunosc fete ca baiat cu studii medii? Conteaza masina sau hainele de firma?
Fetele care vorbesc des cu "alup" mea asa cum vorbesc baietii... e semn rau? au avut parte de prea multe? sunt trans? E buna o relatie cu ele, e riscant? Va rog sa imi explicati.
Bună, ce aș putea face să nu mă văd cu verişoara mea din Germania care urmează să vină azi la noi.Nu vreau să o văd pentru că dată trecută mai exact în luna mai când a venit ultima dată...? (mai mult)
Îmi doresc foarte mult să petrec mai mult timp cu sora mea mai mica eu am 18 ani și locuiesc singura am avut o cearta cu parinți mei și de asta sora mea are 16 ani și nu sunt sigura daca e o idee...? (mai mult)
Eu am 16 ani am un frate mai mare el e mai mare cu un an ca mine are 17 ani eu ies afara sau în parc doar cu el singura nu îmi place mulți îmi zic ca e ciudat.Voi ce părere aveți? eu cu el am o relație...? (mai mult)
Lam iertat pe tata pentru ca m- a dat afara din casa când am plecat de la soțul meu care era violent am 23 de ani am și o fetiță de 2 luni acum stau la tata și la mama pentru ca tata mă primit ...? (mai mult)
Am 17 ani parintii mei sunt divorţaţi iar eu am rams cu mama am zilnic certuri cu tatal vitreg mama e recasatorita.Ce sa fac sa încerc sa ma pot intelge cu el macar cat de cat?
Am avut o mica cearta cu soacra m- am certat cu ea pentru ca nu m- a lasat în pace eu si sotul meu stam în alta ţara şi am venit în concediu si am mers şi la ea în vizita cu soţul şi a comentat...? (mai mult)
Lam iertat pe soţul meu sunt în proces de divorţ cu el mi-a promis ca se schimba daca îl iert era violent.Credeţi ca se va schimba sau doar minte?
Aş vrea sa va întreb ceva pe cei care ştiţi.Cum îţi poţi da seama ca un barbat e violent? Am 23 de ani iar iubitul meu e mai impulsiv îmi e teama sa nu devina violent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!