Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Salut, am o problema mai personala.Ieri tatal meu m- a strans de gat si m- a scuipat si injurat pe motivul ca am stat prea mult la calculator, cand nu am teme si inca e vacanta, problema o am de mult ...? (mai mult)
Pe 20 octombrie este aniversarea de 10 ani a parintilor mei si as vrea sa le iau ceva de neuitat deoarece este foarte important.M- ar interesa ceva cu toata familia.M- ati putea ajuta cu un site?...? (mai mult)
E rău să stai cu mama băiatului in același apartament, locuind toți trei?
Bună, vreau sa ma ajutați cu un sfat, am o relație de aproape 2 ani și el are o sora mai mare, vreau sa va zic ca atunci când e cu sor- sa eu nu mai exist, ma uita pe acasă sau nu vrea să mă...? (mai mult)
Ce ați face dacă soacra ar vorbi urât cu partenerul vostru? V-ați băga?
Am nevoie de sugestii, sfaturi, pareri, va rog. Pe scurt, am 25 de ani, nu prea am avut relatii lungi, una de 6 luni, in trecut am mai cautat si eu barbati cu care sa am o relatie(pe ...? (mai mult)
Salutare oameni! Îmi place foarte mult de o fată(până acum nu i- am spus asta, dar semnele mele se văd de la un kilometru) dar nu știu ce să înțeleg: îmi dă semne cum că și ei i- ar plăcea...? (mai mult)
Este prima dată când folosesc această aplicație, dar mă confrunt cu o situatie destul de confuză și aș dori și alte păreri, în afara de cele citite și auzite din cărți. Anul trecut...? (mai mult)
Buna, ma place o fata iar ea pe mine dar ea este deja cu cineva iar fata respectiva il place si pe el si mine si ar fi cu amandoi si o zis ca nu stie cu cine ar fi si ca nu poate sa aleaga, ce sa fac?...? (mai mult)
Complimente pentru un bărbat❗Dau funda✨
Bună ziua tuturor! Am o dilema foarte mare. Nu ma mai simt bine cu viata mea, asa ca m- am hotărât sa cer niște sfaturi aici. Sunt căsătorită cu soțul meu de 2 ani, înainte de nunta am stat ...? (mai mult)
Dragilor, cum arată pentru voi soția ideală? :)
Ce înțelegeți voi prin "relație toxică"?
Salut, am avut o relatie care nu s- a terminat deloc frumos, cele mai multe greseli au fost din partea mea. Chiar si cu toate astea, am iubit- o si inca o iubesc, imi este dor e ea. Partea urata este...? (mai mult)
am 24 de ani și poate sunt oameni ca și mine și îmi poate explica ce naibii se intampla cu mine, sunt foarte foarte dezamăgit de viata pe care o am, va asigur ca nu e una nefericita ...? (mai mult)
Se apropie ziua mea si am vorbit cu fratele meu din Anglia sa imi trimita un telefon nou, e Samsung A71 dar el a spus ca se mai gandeste ca na e pandemie. Acum am tot un Samsung A5 din 2017 ...? (mai mult)
Nici nu stiu daca pun intrebarea asta pentru ca nu am cu cine sa vorbesc sau chiar pentru un potential raspuns care sa ma ajute dar in ultimul timp, ultimul an a fost depresiv si nu numai. Nu am...? (mai mult)
M- am mutat cu iubitul meu acum 2 ani la părinții săi (la casa, sunt 2 corpuri diferite) din anumite motive (părinții mei ma scoteau din sărite, ne vedeam rar și voiam să facem pasul următor)...? (mai mult)
Hey buna, stiu ca pare ciudat dar incepand de la 4 ani s- a intamplat ceva au inceput sa fie gauri in haine si eu crezand ca soramea le- a facut am vrut sa ii iau apararea si am zis ca eu am facut. Acum...? (mai mult)
Cunosc o fata aici la munca și din ce am văzut pe Facebook, ca ar avea prieten. Merita sa încerc sa o abordez la munca sau pe Facebook? Și mai vine un prieten la mine și zice ca vrea fata asta Facebook...? (mai mult)
M- am certat cu un prieten trebuia sa ne vedem la intalnire, insa a refuzat sa mai vina in ziua respectiva si incerca sa o mute pe ziua urmatoare. Stabilisem asta cu o zi inainte. Am tras...? (mai mult)
cum imi pot convinge parintii sa tina pisicuta in casa? Am gasit- o pe strada, i- am facut vaccin, am sterilizat- o, doar eu ma ocup de ea. Deci nu este problema de responsabilitate. Vine...? (mai mult)
Seară bună! Să presupunem că inițiezi o conversație cu o persoană, persoană pe care nu o cunoști, dar ți- a atras cumva atenția în mediul online. După ce purtați ceva conversații (zile,...? (mai mult)
In aprilie am cunoscut un baiat din alt judet (online) moment in care am inceput sa conversam si sa ne cunoastem mai bine. (precizez ca eu am 19 iar el 20) Tin sa mentionez ca el incheiase recent...? (mai mult)
Cati dintre voi aveti anxietate? Eu una, din cauza anxietatii, ma tem sa imi gasesc un job, sa ma duc la interviuri, sa socializez. Si nu- mi pot depăși zona de comfort. Dacă sunteți pe aici, ...? (mai mult)
Bună seara TPU, o să trec direct la subiect: Cum îmi pot face o prietenă/iubită? Țin să precizez că am 14 ani și sincer îmi este frică să încep "face- to- face", as prefera să încep...? (mai mult)
Mama are tată pe Gheorghe. Gheorghe este fratele lui Gavril, tatăl lui Mihai. Mama și Mihai sunt veri primari. Dacă Mihai se căsătorește cu Oltica ce nu are nici o legătură cu noi, ea devine...? (mai mult)
Deci daca un cuplu se muta in strainatate, lucreaza etc si unul dintre parinti poate sa obtina cetatenia acelei tari si o obtine eventual, cand acel cuplu va naste un copil, copilul va avea cetatenia ...? (mai mult)
Dacă m- aș arde intenționat cu placa de păr pe gât pentru a "acoperi" un hickey ar putea să- mi rămână cicatrice sau ceva? In felul acesta aș putea să- i spun mamei ce s- a întâmplat și...? (mai mult)
Se pot sfinți verighetele după cununia civilă? Dorim sa le purtam înainte de căsătoria religioasă
Buna TPU Va rog sa ma ajutati cu cîteva idei de cadouri (pentru aniversarea căsătoriei părinților mei ) împlinesc 14 ani Eu am 13 ani si am un buget de 200 lei moldovenești eu ma gîndeam la ...? (mai mult)
Ca un scurt istoric, de cativa ani m- am despartit de prietena mea cu care am fost ceva ani buni impreuna. In timpul procesului de recuperare, daca ii pot zice asa, m- am inchis mult in mine, nu am...? (mai mult)
Nu am înţeles niciodată de ce acei părinţi, în mare parte ignoranţi, care fac scandal, beau şi se bat de faţă cu copiii lor şi nu numai, de ce nu le trece măcar o dată prin minte că, ...? (mai mult)
Am 15 ani și îmi place de o fata de 12 ani, acum nu știu dacă ea ma place, o mai vad din când în când ca se uita la mine da nu sunt sigur, mereu ma lasa cu seen la mesaje rareori îmi ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa alegi dintre cel pe care îl iubești și te face fericita, ( dar asta ar provoca nefericirea familiei) sau cel care te iubeste și familia îl susține? Credeti ca e mai bine sa...? (mai mult)
Persoana (mai exact strainul) care cerseste la tine iubire, atentie, rabdare este aceeasi persoana care (mai tarziu cand ii dai) refuza sa iti ofere tie?
Neața TPU! De ce băieții sunt așa zdrențe? Cum faci sa te detașezi de cineva? Vr răspunsuri plZz. M am văzut cu cineva și acum nu îmi mai scrie deloc sa accept că nu îi plac și care pe alta...? (mai mult)
Hei! Ce as putea sa fac sa le câștig increderea părinților mei? Ei nu au nici 1% încredere în mine și nu mă lasă nicăieri, mereu când merg undeva ma urmăresc și ma suspectează ca ma întâlnesc...? (mai mult)
Simt o nostalgie foarte mare și mă simt aiurea rău. Aseară am ieșit cu un băiat, provine dintr- o familie ffff buna, părinții lui sunt cei mai ok, are bani. Ideea e că începe să ...? (mai mult)
Buna tuturor, sunt într- un prag foarte mare al depresiei și simt ca ma pierd. Nu am cu cine discuta, dacă este cineva pe această platformă dispus să vorbească cu mine si sa ma ajute, ii sunt...? (mai mult)
Am auzit cât de curând de termenul de amorțeală sentimentala, ce este mai exact asta? Și de ce ajung unii așa?
Pot ajunge nebun la psihiatrie daca continui sa locuiesc cu o familie in care ambii părinti se enervează din absolut orice si ma iau pe mine la scandal cu strigate si amenintări?
Am si eu o problema, mama me- a acum 3 luni a facut un accident cerebral, si tatal vitreg m- a chemat la ei, ca sa am grija de mama mea, am acceptat, (eu stabilita in Spania) eu am un iubit...? (mai mult)
Salut, fosta mea prietena, ma lăsat pentru altul ea trimis ceva poze cu ea dezbracata si un videoclip, ala a santajato si s- au despărțit, după aceea după câteva zile și- a găsit altul, nici...? (mai mult)
Sunt într- o situație foarte complicată și va rog frumos să mă ajutați. Cam de 1 an mama mea a rămas văduvă și eu am luat- o la mine acasă să o îngrijesc până când nu va mai fi....? (mai mult)
( Sunt băiat) Am o problemă și nuștiu cum să scap de ea. Deci împlinesc 18 încurând dar sunt trat ca și unul de 14 de către părinții mei în special de tata. Ei sunt foarte, , exigenți, ,...? (mai mult)
Va salut, sunt intr-o relatie de 3 zile, am fost cu iubita mea la intalnire si mi-a fost un pic rușine (sunt timid de fel ) dar cum as putea sa trec peste problema asta?
Va salut, am si eu o problemă in care sunt foarte dezorientat. Am inceput o relatie cu o fata acum 8 luni si ne simtim foarte bine impreuna ne iubim foarte mult dar faza sta in felul urmator. Ea are...? (mai mult)
Salut, cum fac sa o scot pe fosta din cap? Cum fac sa nu ma mai gandesc la ea? Au trecut 3 luni, ea deja are o relatie si eu tot ii duc dorul. Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la ea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!