Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Mama s- a despărțit de tata și s- a căsătorit cu alt om iar tata a luat- o razna Ieri m- am dus la el și m- a gonit a urlat mi- a dat o palmă ca să plec Niciodată nu a fost violent, acum...? (mai mult)
Hello! Ce parere aveti despre a continua sa scrii unei persoane cu care simti o legatura destul de puternica dar care nu e decisa daca vrea ceva cu tine sau nu. Fac rau daca din cand in cand ii mai trimit...? (mai mult)
Să vă spun, îmi place de o fată cu 2 ani mai mare decât de mine. E drăguță. Ne știm de la antrenament. Vorbim foarte la antrenament, dar când stau acasă îi mai scriu pe mess. Are obiceiul...? (mai mult)
Scriu aici in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. Eu am 24 de ani si prietenul meu 29. Suntem împreună de 5 ani iar de un an jumate locuim împreună. Eu am știut de la bun început...? (mai mult)
Certificatul prenupțial trebuie neapărat făcut la medicul de Familie? Sau îl pot duce și de la clinica care-mi face analizele?
Vi s- a intamplat vreodata sa va simtiti violati (sexual) sau intimidati sexual, de prezenta unor anumite persoane?(de oricare varsta si ambele genuri, chiar si rude) (care sunt deschise cand e vorba...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturi pentru locuri frumoase de ieșit sau de văzut cu iubita prin Brașov. Cine îmi poate da ceva recomandări pentru o după-amiază mai specială?
Am probleme. Simt că nu îmi găsesc scopul vieții și că nu sunt in stare de nimic și să fac ceva cu viața mea. Încă nu am job am aplicat pe eJobs dar nu mă sună nimeni.Ce sa fac? Mătușa...? (mai mult)
Hei! De ce după ce te vezi cu un băiat se distanțează? Nu te mai baga in seama ca înainte? Am făcut eu ceva greșit sau s-a supărat că nu l-am lăsat să îmi pună mâna în zonele intime?
Buna, TPU! Stiu ca e foarte vechi siteul si pare destul de absurd sa caut sfaturi aici. Dar poate ma vor ajuta cum sa gestionez o situatie..Am 20 de ani, parintii mei nu se inteleg de cand ma stiu, ...? (mai mult)
Vi se pare normal ca parintii sa le ceara bani copiiilor? De exemplu eu i- am imprumutat cu niste bani la parinti si mi- e teama ca nu o sa imi mai dea banii inapoi. Nevoie si eu ca nici eu nu prea...? (mai mult)
Cum ati reusit sa treceti peste o despărțire? E dureros după 3 ani in care ne-am facut planuri de viitor, il iubesc mult... e foarte greu. El a renunțat de a mai fi împreună.
Salutare... intrebare doar pentru fete! Cum să trec peste acest moment? Am sentimente pentru o fată ce este in cuplu, cum sa procedez sa imi dispară? Imi place mult de ea dar mă doare ca nu putem...? (mai mult)
am nevoie de putin ajutor, am o relatie cu o fata de 7 luni(amandoi fiind minori) la inceput nu au vrut, dar dupa o luna au acceptat si au vrut sa ma vada, le- am aratat familia, le- am...? (mai mult)
Am nevoie de informatii utile. O fata de 13 ani a ajuns la casa de copii deoarece parintii acesteia(tatal acesteia fiind natural, iar mama vitrega) o bateau. Tatal acesteia nu o lasa sa ia legatura cu...? (mai mult)
Sunt impreuna cu acest baiat de aproape 5 ani de zile.Am avut si urcusuri si coborasuri, ca in orice alta relatie.Imi doresc un viitor cu el insa mutatul impreuna nu este pe lista lui. Nu pare...? (mai mult)
am si eu o problema. Sunt cu prietenu meu de 5 ani de zile, ne- am cunoscut in Germania, el e ungur, am 23 de ani si el 29, mama mea de multe ori a incercat si inca incearca sa ma desparta...? (mai mult)
Am avut o relatie de 1 an si 6 luni ( ea 19, eu 24), ultimele 3 luni au fost cam doar certuri si impacari, mai mult pot spune ca din vina mea, pe cealalta parte nici ea nu se lasa, in fine, dupa...? (mai mult)
Trec pe al doilea an de facultate și m- am gândit să îmi iau și un job undeva, deoarece aș vrea să încep încet- încet să fiu independentă financiar de părinți, pentru că deja locuiesc...? (mai mult)
deci sunt într- un grup de prieteni iar eu ies cu ei în fiecare zi, azi am scris ceva greșit din greșală iar unul din băieți sau luat de mine iar ceilalți au râs. Și efectiv plâng ...? (mai mult)
Dau funda! Pun aceasta intrebare pe data de 28/8/2020. Acum 2 zile pe 26/8/2020 a murit unchiul si matusa mea intr- un acident de masa [ singurele noastre rude, destul de apropiate]. Eu cu...? (mai mult)
parintii nu ma lasa sa cumpar o bicicleta bmx.Nici trotineta nu ma lasa sa cumpar, nici macar hainele pe care le vreau.Nu inteleg dc nu ma lasa sa cumpar bicicleta.Au zis ca e o porcarie bicicleta...? (mai mult)
Hey, am intrat și eu într-un grup iar noi ieșim afară în fiecare zi, sunt vreo 4 băieți și 3 fete. Eu efectiv nu știu ce să zic aș vrea să mă apropii de ei dar nu știu cum
Hei TPU, sunt intr- o relatie destul de frumoasa, ne intelegem bine si avem sentimente unul pentru celalalt. Problema e urmatoarea, eu sunt mai timida si imi e greu sa ma exprim in general si el e genul...? (mai mult)
Ma simt puțin pierduta, ma poate ajuta cineva cu o părere sincera? Încă mi- e mintea la un băiat, deși sunt într- o relație cu alt băiat Știu ca nu pot fi cu acel băiat deși tot încerc...? (mai mult)
Salut. Stiu un caz in care o fata este impreuna cu un baiat de vreo 10 ani si casatoriti de vreo 5. Ea mai este si batuta uneori. El o batea si inainte sa se casatoreasca. Ea voia de cateva ori sa se...? (mai mult)
De ce unii, chiar majoritatea, dintre băieți moștenesc caracterul mamei și nu al tatălui?
.Am o intrebare. Cum ar trebui sa reactionez atunci cand parintii mei divorteaza? Niste sfaturi pentru a trece peste?
Help. Idei de cadou majorat pentru o prietena?!
Am trecut printr- un episod foarte complicat cu familia si fosta mea prietenă in urma cu 1 an, prietenul meu cel mai bun a decedat în urma cu cateva luni, locuiesc in București si sunt singur tot ...? (mai mult)
Credeti ca e o varsta anume la care trebuie sa ai primul sarut? Daca ajungi la 16 ani si nu ai avut primul sarut e ciudat, aiurea? Se stie ca adolescentii vorbesc multe si e posibil ca in cazul in care...? (mai mult)
Sunt angajat la un magazin Leroy Merlin si recent, mai acum 2 saptamani, am văzut o fata care imi plăcea de ea foarte mult, lucra ca paznic la magazin. M- am dus la ea eu fiind timid...? (mai mult)
Buna, vreau pareri despre ce a- ti face daca parintii vostri v- ar spune ca nu sunt de acord cu relatia voastra pentru ca el a mai fost casatorit si are si un copil? Ce- ati face? Eu nu am fost casatorita...? (mai mult)
Aș avea nevoie de câteva păreri. Ai mei sunt divorțați, eu am rămas în custodia tatălui iar mama e în străinătate, cu ea nu am avut o relație bună niciodată. Cu tata lucrurile...? (mai mult)
Ce parere aveti despre piercingul in sfarcuri la fete? Baietilor le place?
Am varsta de 18 ani si sunt clasa a 12a. De curand am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa imi pastrez bebelusul. Eu am facut deja un avort in luna iulie si acum in luna august am aflat ca...? (mai mult)
am varsta de 13 ani si parintii mei sunt despartiti, tatal meu sta la sat si mama mea la oras, au avut o relatie de 15 ani fara casatorie, taica- miu a prins- o pe maica- mea cu alt barbat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre baietii care vor ca viitoarea lor sotie sa fie virgina pana la nunta?
Buna seara, nu mi-am vazut tatal de mic, stiu doar numele lui, nimic mai mult. Oare cum as putea sa-l gasesc unde sa ma duc sa aflu niste informatii despre el? Va multumesc!
Buna, buna copii! Am o problema. Fac parte dintr- un grup de prieteni mai mare si am aflat ca unui baiat ii place mine. Faza e ca nu neaparat ca nu il plac, dar momentan nu vreau nici o relatie. Toti...? (mai mult)
Certificatul prenupțial se începe la medicul de familie? Daca as vrea sa am cununia pe 18 septembrie, trebuie sa depun actele pe 7 sau pe 8 ( cei de la starea civilă m-au băgat în ceață)?
Salut. Daca esti intr- o relatie buna de cativa ani si nu vrei sa te casatoresti, cum alegi cine va fi proprietar cand vrei sa cumperi o masina sau un teren? Care dintre aceste variante ati alege? ...? (mai mult)
"Daca ai un job, te ajuti pe tine cu bani, nu pe ai tai. Datoria lor este sa te tina pana la 18 ani." Este un raspuns pe care l- am gasit la o intrebare de acum cateva saptamani. Vi se pare ok o ...? (mai mult)
Voi despre ce ati vorbit la primele intalniri?
Salut. Credeti ca in ziua de azi este important ca prietena ta / sotia sa poata gati? Voi ati accepta sa aveti o relatie cu o fata care nu poate sau nu vrea sa gateasca?
Ce inseamna daca alegi telefon la Moț!?
De ce unii oameni au un caracter atât de jegos? Bunicul meu care are 76 de ani și acum are un caracter de jeg.El credea că sunt la televizor, dar de fapt eram pe afara și am auzit tot ce i- a spus...? (mai mult)
Salut/Buna ziua TPU, am o intrebare, care m- ar putea ajuta cu viitorul meu cât si al prietenei mele. Eu am varsta de 16 ani, iar ea indeplineste varsta de 15 ani in ianuarie, anul acesta.Eu sunt ...? (mai mult)
Cate persoane credeti ca ar trebui sa aiba o nunta? Ce categorii de cunostinte ar trebui sa fie prezente?
Buna, sunt împreuna cu un băiat de etnie Roma de 1 an, am cunoscut multe persoane dar el e total diferit fata de ceilalți ca el. Părinții mei nu sunt de acord cu relația, nu- mi place sa- i mint,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!