Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Sunt intr- o relatie cu o fata, avem amandoi 17 ani. Faza e ca nu o pot aduce niciodata la mine acasa sa ne uitam la un film de exemplu...ce e de facut? Oare se va supara daca nu o sa o chem niciodata...? (mai mult)
Eu plac un băiat de aproape un an și i- am spus asta si el a zis ok. Mi- a spus un coleg de clasă ca el vorbeste despre mine folosind porecla mea si nu stiu dacă mă place si azi am realizat ca sunt...? (mai mult)
Bună TPU, azi am intrat într- un grup de băieți și mâine mă întâlnesc cu ei, nu prea știu cum să mă comport. Nu am avut prieteni gen băieți sau să fiu într- un grup. Să nu ziceți să...? (mai mult)
De ce unii oameni care au un caracter jegos nu se schimbă niciodată? Am cunoscut persoane care au plecat și în străinătate și am crezut că dacă schimbă mediul, își vor schimba și mentalitatea,...? (mai mult)
Salutare Grup. Daca visezi persoana iubita de 2ori..ai șanse sa fii cu ea sau visurile sunt pe dos adică sa nu fiu niciodată? Răspundeți repede.
vorbesc cu o fata si chiar nu stiu daca sa ma pun impreuna cu ea sau nu. Ideea este ca eu is in clasa a 11 si ea a 9 a, diferenta dintre noi e de 2 ani si 8 luni.Credeti ca esti acceptabila...? (mai mult)
Familia mea nu este perfecta. Mama urla si plange din senin, spunand ca este posedata, nu face nimic in casa. Tata este paznic. Sunt foarte constient ca altii o duc mult mai rau. Au parinti care se insala,...? (mai mult)
Hei, am nevoie de puțin ajutor. Deci, acum câteva zile, părinții mei au văzut un semn pe gâtul meu pe care mi- l făcuse iubitul. M- am panicat pe moment pentru că uitasem să- l acopăr și...? (mai mult)
Deci da'o in potop de treaba! In loc sa imi petrec si eu adolescenta frumos, sa ies cu ceva prieteni, sa simt ca imi traiesc viata, de unde, ca stau toata ziua de sclavagesc la curul lu' ai mei. Doamne,...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare, vreau să merg în Craiova să mă văd cu o fată, problema este ca am auzit de la alții ca este foarte periculos orașul. M- am gândit dacă nu am treabă cu nimeni...? (mai mult)
Duminica sunt invitata la ziua unchiului mamei mele. Este un profitor, la modul ca niciodată nu este mulțumit de ce ii dam, vrea mereu bani, nu muncește, pana acum a trăit din pensia...? (mai mult)
va deranjez cu o întrebare, eu si cu iubita mea stam de un an de zile si ne gândeam că poate ni se poate citi ceva de la preot. Un fel de rugăciune dinainte de cununie sau ceva pentru ...? (mai mult)
Vi se pare ceva normal sa nu imi doresc copii in viitor? Eu acum am 18 ani și parcă sincer nu mi- as dori, vreau să imi traiesc viata. I- am zis si maicămii asta si o zic ca degeaba traiesc...? (mai mult)
Hei. Trebuie sa merg cu iubitul la o cununie civila dar nu știu ce cadou sa le ofer mirilor. Ma gândeam și la o alta varianta, sa le dau bani (cam 150 lei de pers). Idei... Păreri?!
M-am săturat, mama mă ceartă din orice, orice fac mă ceartă și mă amenință
Vi se pare normal ca un om care stă cu mama de câțiva ani să se ia de mine din orice și să mă amenințe iar mama să-l încurajeze?
Cum fac un prieten să-mi spună că mă consideră cel mai bun prieten, fără să întreb în mod direct, verbal sau scris?!
Ce considerati ca trebuie facut ca o relatie dintre o persoana introvertita si una extrovertita sa functioneze? Credeti ca este o idee buna ca persoana introvertita sa incerce sa treaca peste limitele ...? (mai mult)
De câteva zile nu ma mai înțeleg cu tatăl meu, adica a devenit foarte strict, țipa la mine pentru un ambalaj, pentru un castron care a rămas nespălat, pentru o lumina lăsată deschisa...? (mai mult)
Ce ați face dacă ati fi obligați de părinți sa faceti ce curs vor ei? Am 18 ani, momentan n- am terminat liceul si voi merge la seral iar tata mi- a zis ca- mi plateste el un curs ca sa invat ceva...? (mai mult)
Cum pot ajuta o persoana sa nu se mai enerveze atat de usor? Verisoara mea, de care sunt foarte apropiata se enerveaza foarte repede, mai dar zici ca e atat de iritabila, incat imi vine sa...? (mai mult)
Salutare, sunt cu un baiat de un an si il iubesc foarte mult si el zice la fel, dar am senzatia ca este zgarcit, el zice ca nu. La inceput m- a inselat, l- am iertat, s- a schimbat, am considerat...? (mai mult)
Vreau sa cer sfat de la voi si va rog sa imi răspundeți! Apropo sunt baiat! Eu am prieten care de ceva timp am refuzat sa mai stau cu el deoarece devenise mult mai exigent, mult mai arțăgos, adica...? (mai mult)
Bună TPU, am o problemă, deci am fost prietenă cu o fată timp de 9 ani iar acum ne- am certat. Deci efectiv când ies din bloc mă face în toate felurile ea și cu înca o fată, efectiv nu mă...? (mai mult)
Este OK sa iti inveti iubitul/iubita de cum sa se comporte in relatie? Aici ma refer uneori chiar la principiile de baza ale unei relatii. Mie nu mi se pare OK.
Salut.Am o intrebare, putin cam stupida intr- adevar:)) dar vreau sa aud si opinia altora: De ce majoritatea fetelor prefera baietii mai slabuti?:)) adica eu mi- am luat flit de la ultimele 2 fete cu ...? (mai mult)
Bună tuturor, știe cineva cum pot găsi adresa unui membru al familiei după nume și CNP? Il caut pentru succesiune. Mulțumesc!
Cum credeti ca ar fi sa ai o relatie cu un baiat de pe Dark web sau un criminal?
Sunt mama unui copil de 11 ani. Ce îmi recomandați să îi dau să mănânce dimineața? Eu m-am gândit la niște păine unsă cu unt și lapte.
Care e problema cu părinții mei? Sunt niste delăsării notorii. Tati bea mereu și niciodată nu îmi dă bani, dar când bea mă enervează că mami nu face mâncare bună, că nu face curat,...? (mai mult)
Heii TPU! De exemplu daca ii trimiți o poza unui prieten cu o grebla semn că faci la fan ca sa mai câștigi niste bănuiți acesta te va crede mega țărancă și se va îndepărta sau te va aprecia...? (mai mult)
am nevoie de niște sfaturi. Acum un an și ceva am legat o frumoasă relație de prietenie cu o fată ce a fost în clasă cu mine. La inceput totul a mers PERFECT, eram ca doua surori. Totuși...? (mai mult)
M- am săturat de tatăl meu. La fiecare doua luni așa este. De fiecare dată când uit o farfurie spălată, se supără in draci ăsta. Sa se supere pe altcineva, pe mine și pe mama mea nu. Acum ...? (mai mult)
Este prea mult, prea exagerat când îi spun foarte des iubitului meu că îl iubesc?
Daca soacra mea întreabă și o laudă foarte des pe verișoara mea, ar trebui să mă îngrijorez? Îmi zice mereu că îi place de ea, că este o fată delicată. Când am fost in vizita la familia...? (mai mult)
Ce părere aveți despre a te despărți de cineva printr-un mesaj sms/Facebook/Whats app?
Care vi se pare vârsta cea mai potrivită pentru ca cineva să înceapă o relație de iubire? Care considerați că este scopul real al unei astfel de relații? Nu vi se pare că societatea noastră...? (mai mult)
Fratele meu a plecat astazi in afara sa munceasca si e a 6 a oara cand pleaca si am plans de fiecare data, mereu cand pleaca imi trezeste amintiri in cap de cand eram mai mici, cum pot sa ma abtin sa...? (mai mult)
Am 18 ani si sunt intr- o situație dificila.Acum un an si ceva mi- am facut o relatie cu un baiat care statea in Bucuresti cu chirie dar nu era din oras.Din cauza unor probleme a fost nevoit sa se intoarca...? (mai mult)
Cred că mă îndrăgostesc de unul dintre prietenii iubitului meu. Eu zic că și el mă place deoarece am observat niște priviri, gesturi, pe care până acum nu le făcea. Plus că și iubitul...? (mai mult)
Un baiat se da la o necunoscuta, mai tarziu aceasta se prezinta ii zice despre ea, dar il prinde ocupat jucandu- se cu o alta fata, aceasta este furioasa si il respinge, el incepe sa rada o acuza ca...? (mai mult)
Buna, am 22 de ani mi- am inceput viata sexuala de 2 ani. Insa astazi mama mi- a gasit niste pastile contraceptive si a reactionat intr- un mod foarte urat, ea a crezut ca sunt virgină si nu stiu ce...? (mai mult)
Voi aveți prieteni adevărați? Dacă da, cum întrețineți relațiile cu ei? S- a întâmplat vreodată să nu vorbiți o perioadă lungă pentru ca mai apoi să începeți să vorbiți din nou și...? (mai mult)
Ce ati face daca ati trai in casa cu un om(tatal meu)care va abuzeaza emotional, bea mereu si face scandal si va face toata viata un calvar? La orice ameninta cu bataia, tipa din orice si la orice cearta...? (mai mult)
Ce prieten ai prefera, un Einstein morocănos sau un prieten obisnuit care se comporta frumos cu tine?
Pe ce site pot găsi fete timide care vor o relatie?
Iubitul meu vrea sa îmi bage supozitor. Eu nu am mai primit supozitor de mica, dar știu ca atunci le uram. Sa îl las sa îmi bage? Ma va durea?
Imi cer iertare ca incep cu o astfel de postare, insa am nevoie de cateva sfaturi. Problema este ca sora mea vrea sa mearga maine in Vama Veche sa se vada cu o prietena, insa la intalnire...? (mai mult)
Este nepoliticos să stai cu spatele la o persoană? Ce pot face in cazul in care cineva se așează cu spatele la mine?
O relație toxică între soți este dăunătoare oricărui copil. Cei care stau împreună de dragul copilului, zic ei, sunt săriți de pe fix?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?