Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Planuiesc sa plec cu iubita mea de 23 de ani in alta tara, mai precis Anglia imediat dupa ce dau bacul, stiu ca diferenta de varsta pare enorma, dar intotdeauna mi- au placut femeile mai mature si am...? (mai mult)
Am o relatie de 5 luni cu o fata si parintii ei nu sunt de acord cu mine ca sunt tigan ...cum as putea sa o scot din casa fara sa stie maica- sa, tacsu? Ps.o tine inchisa cu cheia si nu am cum sa vb cu...? (mai mult)
deci am aproape 19 ani si parintii mei sunt ciudati, de cand eram mic orice fac e gresit. Sincer vor sa fiu perfect la învatat, de exemplu am picat la matematica la bac si dau iar în august...? (mai mult)
Daca mama mea este verisoara de gradul 1 cu o fata, atunci ce sunt eu pentru ea? Repede dau funda!
Am fost diagnosticat cu tulburare anxioasa si episod depresiv (de vreo 10 ani). Problema este ca am luat tot felul de medicamente si de degeaba.Ele ar fi urmatoarele:cipralex, seroxat, rivotril, brozamapean,...? (mai mult)
am o problemă tare urâtă, efectiv nu am prieteni. Am încercat să- mi fac dar mereu mă criticau iar după se luau de mine. Când ies afară sunt mai mulți copii și efectiv am încercat...? (mai mult)
Cum sa fac sa ma desprind de părinții mei? Mama ii ok, ii o mama moderna, înțelegătoare si nu are treaba cu mine, știe ca sunt responsabil, dar tata ii un comunist învechit si nu știe altceva...? (mai mult)
Hei. Ve rog din suflet, cine imi poate spune de cum sa "fac rost" de o poezie /cateva versuri pentru sora mea pe nume Maria. Curând va fi ziua ei de naștere si voiam sa ii fac un cadou mai special. ...? (mai mult)
Salutare! In urma cu cateva luni am intalnit o tipa mai in varsta cu 8 ani decat mine si initial, din cauza diferentei de varsta, nu mi- a trecut nici prin ruptul capului sa incerc sa fim mai mult decat...? (mai mult)
ce sa mai fac cu tata? Nu stiu cum sa incep, sunt multe de povestit. Tata a prins ura pe o mare parte din neamurile mamei, o sa incerc sa imi amintesc si eu ce mai tine minte si din ce ...? (mai mult)
Relațiile pe net sunt o risipă de timp?
Mi-am luat de la lidl un aparat de gravat, as vrea sa incerc sa ii fac mamei un cadou folosindu-l. E ziua ei peste o saptamana. Ce sa ii fac? Ce idei aveti pentru a folosi acel pistol de gravat?
sunt prietena cu bfful meu de cam 1 an si s- a schimbat mult. Bea, fumeaza, se taie, asulta manele, injura mult, se supara din orice chiar daca nu am facut nimic tot o sa ajung cumva ...? (mai mult)
Parintilor le e frica sa ies din casa si sa ma duc prin oras. Am 14 ani si totusi lor in continuare le e frica. Ii inteleg, nu ii judec, insa m- am cam saturat. Am avut discutii, pot pleca daca merge...? (mai mult)
Ce inseamna pupatul mainii de iubit in orice moment al zilei?
Raspundeti sincer...Sunteti de acord ca heterosexualii sa se poata cununa religios in biserici? Eventual sa poata adopta si copii?
Voi aveți frați mai mici? Ce faceți când vă enervează?
Referitor la intrebarea mea anterioara, eu si iubitul meu am reusit sa avem o discutie serioasa cu parintii mei, care acum ne sunt alaturi. Problema insa a ramas aceeasi, mama iubitului meu care...? (mai mult)
Cum sa faci o fata cu 2 ani mai mare decât tine sa te placă?
Bună, credeți oare că mă iubește dacă îmi zice că mă iubește dar după se ia de de unele lucruri lucruri pe care le fac că cică le urăște? (De exemplu spune că urăște uneori ce glume ...? (mai mult)
E trist cand văd copii care nu îsi prețuiesc parintii, voi ce relatie aveti cu părinții voștri?
Deci mereu când merg cu mama pe strada si trec diferiți țigani pe lângă noi ea tot incepe sa comenteze că "uite ce borați" și în toate felurile posibile mereu face asta nu se poate abtine...? (mai mult)
E bine cand un barbat se simte important si apreciat? Ochii baiatului s-au schimbat, par asa ca se simte prea important..cred ca o sa-i treaca.
E bine sa fii indragostit de un om la varsta 26?
Cum iti dai seama ca iubesti un om?
Am fost impreuna cu un baiat aprox. 1 an jumatate. In timp s- au întâmplat multe (m- a mintit, inselat etc.) si eu am început sa ma plictisesc de aceleasi lucruri repetitive, el sa imi ...? (mai mult)
Îl bănuiesc pe iubitul meu ca ma înșeală, el este mai gagicar de fel si el a zis ca s-a schimbat, dar nu prea cred, ma minte mereu, nu stiu ce sa fac deoarece țin la el.
Cand cineva imi povesteste despre o problema de- a sa, imi dau seama ca de fapt nu prea simt empatic. Mi- am dat seama ca imi este greu sa imi para rau de conditia proasta a altcuiva. Cand imi povesteste...? (mai mult)
Am fost la mare si acolo am intalnit o fata de care imi place. Era cu prietenii de familie si ma inteleg foarte bine cu baiatul din familia cealalta. Mi- a dat nr ei. Ea nu il are pe al meu. Acum nu stiu...? (mai mult)
Top 5 lectii pe care le-ati invatat de la mama voastra?
Ce lectii ati invatat de la tatal vostru?
vreau sa va intreb daca o fata are prieten, o relatie serioasa si face sex cu baiatul respectiv dar totusi ei ii sta gandul la alt baiat, s- a indragostit si il iubeste pe baiatul respectiv,...? (mai mult)
De ce un baiat cand daruieste un cadou, o floare intreaba fata ce au zis parintii despre floare?
Cred că am ales bine categoria "Religie", deoarece problema este aici. Sunt împreună cu o fată de 3 ani. Eu sunt ortodox, ea este penticostala dar nu e botezată încă. La început ne- am...? (mai mult)
De ce relatiile din ziua de azi nu mai sunt ceea ce par? La inceput totul este ok, apoi oamenii se reorienteaza si te uita. Este asa de aiurea, nu mai gasesti caldura si dragoste nicaieri.
Daca o persoana nu iti acorda suficenta importanta dar in schimb aspira la atentia ta, ce este de facut?
Ieri pe la ora 2 sau 4 ziua a venit la mine o prietena de a bunicii mele din Bistrița cu copii, nepoata etc. Am stat până seara am vorbit, toate cele, au dormit la mine și la încă cineva...? (mai mult)
Buna seara tuturor, prietena mea a plecat de la fabrica de paine si azi a mers sa isi bage lichidarea doar ca sa fie cu mine cu tot timpul dar eu nu sunt fericit ca vrea sa fie cu mine tot timpul. Ea...? (mai mult)
Heyy. Curând vine ziua mamei mele, as vrea cateva idei de cadouri cute ^-^.
Buna tuturor. De ceva timp sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten al meu. Imi cere sfaturi despre cum să se comporte cu o fată, imi spune absolut tot ce ține de el. Ba chiar eu i- am zis sa ...? (mai mult)
Am avut un vis în care am visat-o pe mama doar că nu știu cum arată, pot visa unele amintiri în vise sau așa mi-am imaginat eu că arată?
Ce părere aveți despre fetele care "agăța"? Ma refer la fetele care abordează baieti, fără să îi cunoască, pe rețelele de socializare. Nu mă refer la fetele care vor aventuri. Adică vad...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de un sfat. Am aproape 21 de ani. De un an sunt căsătorită. Soțul meu este mai mare decât mine cu 15 ani, vârsta nu este o problema. De fel el este o fire mai autoritara...? (mai mult)
am si eu problema, am cunoscut o fata acum aproape un an, am iesit o perioada, ne- am tinut de mana, ne- am pupat, dupa mi- a zis ca nu vrea o relatie ca am fost doar amici, dar dupa ...? (mai mult)
De ce sunt unii atat de ipocriti sa afirme ca atunci cand sunt in relatii n- au timp de alte persoane din viata reala si ca ar fi firesc sa se comporte asa, insa ei intra la greu sa se descarce sau sa-...? (mai mult)
Cum aș putem să mă împrietenesc cu niște băieți?(sunt fată)
Doar eu nu suport copiii mici (nu toți)? Efetiv mi se par foarte enervanți. Deci eram în parc cu niște prietene și vin 2 copii și ne zic să plecăm de pe bancă, eu nu am vrut să plec deoarece...? (mai mult)
Verisorii mei sunt verisori cu fata de care imi place mie si s-ar putea lega o relație între "neamuri"?:)) Mersi!
Buna seara tuturor, am nevoie de ajutorul vostru.Am o relație de 5 ani și practic am reușit sa o distrug, sa o fac praf.Mi- am înșelat iubita.Primii 3 ani au fost frumoși al 4- lea an am aflat ...? (mai mult)
Bună TPU, afectiv nu mai pot, am un bunic nebun. Mă ceartă din orice, azi i- am cerut 5 lei că să- mi iau și eu o înghețata, după ce am venit a început să mă certe și să zică că mă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului