Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Salut, tocmai ce am divorțat si astept decizia de la judecătorie. Este 1 luna de cand s-a pronunțat dar încă nu mi-a venit! Cat durează de regulă?
Vă rog! Cum pot să îl conving pe tata să meargă la psiholog? Din cauza tuturor lucrurilor din trecut, i- a murit mama înainte să se căsătorească, eu am primit un diagnostic medical destul de...? (mai mult)
Buna tuturor. Am și eu o întrebare. Am început sa vorbesc cu un baiat acum 2 luni și ceva, ne înțelegeam, era totul ok pana când mi- a zis ca ma place, i- am zis și eu același lucru și acum...? (mai mult)
Cum pot sa îmi dau seama dac un băiat te place? Și as prefera și raspunsuri de la băieți:))
Am 19 ani si ai mei inca se comporta cu mine ca si cu un copil, cand ies pe afara ma suna non- stop sa vada pe unde sunt si ce fac si cand e seara zice sa vina acasa, pana la urma am 19 ani nu 10... ...? (mai mult)
Sunt gay (știu 100% ca sunt) și chestia asta ma neliniștește uneori. Chestia asta îmi poate afecta sau distruge complet relația atât cu familia, cât și cu prietenii, atunci când vor...? (mai mult)
Buna seara oameni buni. Mă cam macină ceva de mult timp și cred ca ar fi adecvat să aflu și opinia altor persoane care poate se vor regasi în situația în care mă aflu eu. Cu siguranta multi...? (mai mult)
Vreau sa fac o mega surpriza, cea mai trăznită și neobișnuita pentru iubita mea cu care m-am certat. Ceva ce sa țină minte toată viața. Ceva idei?
Parintii mei sund divortati iar eu stau la mama, care ma cearta si urla din orice, nu stiu ce sa fac, de multe ori se preface ca nu ma aude sau nu vrea sa imi raspunda!(intrebari normale, gen:- Unde mergem...? (mai mult)
Ok intru direct in subiect. Părinții mei nu se mai înțeleg de câțiva ani, însă efeciv tot stau impreuna. Mami sta mai mult de frica lui tati pentru ca el o cam amentinta că dacă divorțează...? (mai mult)
Deci nu o mai suport pe sora mea deloc. Imi fura hainele, obiectele pe care le am si dupa nu mi le mai da.Ce sa fac? Ca mereu îi spun sa nu se mai atinge de tot cei al meu
Sunt gay și nu știu cum sa- i spun familiei mele. Îmi e teama ca vor reacționa foarte urat din cauza asta, deși cred ca mama are o oarecare bănuială sau știe, dar nu îmi spune ca știe....? (mai mult)
I- am spus fetei pe care o plac ca am sentimente pentru ea dar mi- a spus ca ma place doar ca pe un prieten. Dupa 5 zile am mers in club cu ea si cu cel mai bun prieten al meu, iar ea s- a imbatat si ...? (mai mult)
Am o problema in familie care ma afecteaza foarte tare, nici noaptea nu pot sa dorm si nici clar nu pot sa ma mai gandesc fara sa ma enervez. Pe scurt, tatal meu lucreaza in strainatate,...? (mai mult)
am 18 ani si nu ma inteleg bine cu ai mei..sunt o eleva de nota 10, sefa de promotie si totusi nu le convine nimic din ce fac. Au niste idei foarte diferite de ale mele.(ca si in tineretea...? (mai mult)
Hei. Vreau sa va povestesc ceva pentru ca nu stiu ce sa fac. Deci unchiul meu e casatorit si are un copil. Sotia lui, adica matusa mea mi- e foarte draga, mi- e ca o mama pentru mine si weekendul asta...? (mai mult)
Fosta mea prietena s- a despărțit de mine pe motiv că nu mai are același sentimente. Ă stat cu unu ala ii făcea ceva probleme. Dupa și- a găsit altul, ala s- a despărțit de ea. Si eu stau ...? (mai mult)
Avand in vedere ca nimic nu are un sens sau un scop si ca perceperea normalitatii e individuala, noi oamenii am creeat ceea ce eu numesc normalitate colectiva. Adica atunci cand mai multe persoane stabilesc...? (mai mult)
Iubita mea vrea sa iasa cu un baiat care mai de mult i- a zis ca vrea sa fie cu ea mai mult decat prieteni si m- a intrebat daca o las. Eu i- am zis ca ea stie daca vrea sa iasa cu el sau nu. ...? (mai mult)
Care sunt avantajele si dezavantajele in a face un frate/o sora pentru copilul tau? Voi aveti frati? Daca aveti, credeti ca ati fi fost mai fericiti singuri la parinti? Daca nu aveti deja, va doriti...? (mai mult)
Buna, am o intrebare: A trecut o saptamana de la conceptie, ciclul menstrual ar trebui sa vina peste o saptamana, acum simt dureri ca si la ciclu mentrual, nu am greturi, pofte, doar imi sunt sensibili...? (mai mult)
Nu mai suport. De când mama s- a recăsătorit, viața mea s- a schimbat mult. Încep prin a spune că nu am fost de acord cu căsătoria mamei și asta m- a costat enorm. Relația mea cu tatăl meu ...? (mai mult)
Am 20 de ani si sunt la facultate, mama îmi plătește totul cu toate ca are salariul mic. În schimb tata ține cu fratele meu de 27 de ani. De exemplu mie nu îmi dă nici macar 1 leu și lui îi...? (mai mult)
Hei TPU, sunt în alta țară la iubitul meu, aici sunt mulți romani, a venit și prietena mea cea mai buna din România, dar simt ca nu mai am nici un prieten, cu iubitul meu ma cert mereu, prietena...? (mai mult)
Imi mai iubesc sotia? Anul trecut m- am indragostit nebuneste de o fata. Ea isi dorea un copil cu mine, eu nu imi doream, avand doar 22 respectiv 20 de ani. I- am zis ca este mult prea devreme si ea ...? (mai mult)
Ce parere aveti de relatiile in care un partener e mai mare cu 15- 20 de ani? Tin sa specific ca nu merge vorba de bani. Am intalnit un barbat fain, el are 47, eu 27, este sportiv, sexy, imi place...? (mai mult)
Am o problema, îmi este rușine cu tatăl meu, efectiv toți copiii rad de mine ca vai doamne tatăl tău e așa de lenes nici nu iese din casa. Alții mai zic vai săracă da tine și de ...? (mai mult)
Am și eu o problema. Am un iubit arab și avem Instagram amândoi. Eu vreau sa postez poze in care sa mi se vadă mâinile in tricou sau parul sau picioarele și nu am voie. M- a pus sa șterg peste 30...? (mai mult)
Salut, voi ce ati face daca v- ati despărțit de o fată si dupa 6 luni te- ai intoarce la ea, ea acordandu- ti inca o șansă dar spunând că nu crede că te mai poate iubi din nou, ati continua ...? (mai mult)
Deci m- am tot gândit. Ce părere aveți despre avortul medical? Dacă copilul vostru s- ar naște handicapat? Sau sarcina v- ar pune în pericol? Ați face avort? Sau ați păstra sarcina cu acest...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o relație între o româncă și un egiptean?
Salut, va rog sa imi raspundeti serios la aceasta intrebare. Am o sora mai mica (are 3 ani mai exact) si de fiecare data cand vreau si eu sa- mi iau o inghetata de la congelator, vine maica- mea si-...? (mai mult)
am si eu o intrebare, imi doresc cateva pareri si sfaturi! Am avut o relatie de 2 ani cu un barbat insurat cu 2 copii. Ei in tara iar el in Italia singur, ne- am cunoscut in Italia, el mereu...? (mai mult)
Am 17 ani.De mică m- a crescut bunica deoarece mama a plecat în afară cand aveam 8 ani si nu de atunci nu mai stiu nimic de ea(am dat- o în disparitie la politie normal ca politia română...? (mai mult)
Am o mica mare problema. Sunt injosita ingrozitor de tata.Imi spune ca nu invat nimic la scoala. Eu sunt foarte buna la invatatura, am terminat cu media 10 sem 2 si cu 9.91 sem 1.Ma cearta in fiecare...? (mai mult)
Mama mea ma termina psihic si efectiv nu mai pot.Ori de cate ori incerc sa vorbesc cu ea, spune sa o las in pace si da vina pe mine ca am distrus- o.Ieri mi- a spus ca vrea sa moara si ca s- a saturat.Eu...? (mai mult)
nu stiu ce sa fac, eu sunt dintr- o comuna, fratele meu saptamana trecuta mi- a luat bicicleta pentru a ajunge in comuna in care sta mama mea (comuna vecina), bunica mea si- a rupt piciorul...? (mai mult)
De ce se spune ca iubita/sotia are mereu dreptate?
Bună TPU, efectiv nu mai pot, mama îl încurajează pe tatăl meu să mă bată, chestia asta se întâmplă în fiecare zi, nu mai pot.
Probabil ca unii au citit si întrebarea anterioara. M- am certat de curând cu iubitul meu pentru ca nu îl lăsam să vorbească cu alte fete și cu fostele.Noi când eram la început, asta fiind acum...? (mai mult)
Am si eu niste intrebari legate de relatii. Sunt multi bărbați ce se plâng ca femeile se comporta urat cu ei, adică ii iau de sus, le cer multe chestii, le toaca bani, nu sunt luati in serios si inteleg...? (mai mult)
După o relație de un an si 2 luni, fosta iubită m- a lasat pentru altul. I- a trimis ceva poze la ala cu ea dezbracata, ala l- a băgat pe un prieten ca daca nu se întâlnesc, pune pozele pe rețelele...? (mai mult)
Ma simt oribil.Toata familia ma urăște si recent am început sa merg la psiholog, dar mama și tata nu ma lasa sa spun ce probleme is.Desi am un frate mai mare care e preferat de toata familia, apoi...? (mai mult)
Stăteam astăzi și mă gândeam la familia din trecut și la cea de acum...la faptul că mai demult divorțul era întâlnit în cazuri particulare (și considerat rușinos), astăzi devenind parcă...? (mai mult)
Suntem încă studenți și avem o relație la distanță, insa ne- am gândit ce o sa facem după ce vom termina facultatea. El este adeptul ideii că femeia urmează barbatul, deci eu ar trebui...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va cer un sfat.Imi place de cineva si bff vrea sa ii zic ca il plac, e prea ciudat, stiu ca nu ii place de nimeni, dar pun pariu ca o sa isi bata joc de mine.Va rog, imi cereti un ...? (mai mult)
Dau funda! Ma numesc Florin si sunt dintr- un orasel micut.Anul acesta am trecut clasa a9a si am intrat la un liceul Mihai Viteazu din Ploiesti la profilul Filologie cu media de 9, 60. De...? (mai mult)
Acum cativa ani am terminat liceul. Odata cu el am lasat in orasul meu natal si o persoana pe care am iubit- o mult, dar fiind copila cu frica de vorba lumii si neincrezatoare in mine, am plecat din ...? (mai mult)
Bună, am relatie de 1 an si 11 luni ..doar ca prietenul lucreaza pana la 18- 19 apoi pana face si el baie mananca se face 20 ...si vb pana la 21:50 ..doar ca eu simt ca nu mai e cum era o data ...cum ...? (mai mult)
Ok. Am ajuns in punctul in care nu ma mai pot intelege cu familia. Ma cert zi de zi deoarece eu in urma unei despartiri am ajuns sa am un viciu foarte urat. Oare daca as incerca sa ma impac cu fosta mi-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.