Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Iubitul meu a fost la mare cu familia lui astăzi și abia de a dat câteva mesaje și alea din plictiseală în timp ce vorbea cu alții. M- a mai și jignit azi pentru ca nu am știu ceva din ce mi-...? (mai mult)
Cand poti spune ca o persoana e singura? Si nu ma refer la a avea iubit/ iubita.
Sora mea are doar 8 ani și îmi vorbește urât, eu nu îi zic nimic pentru a evita certurile. Mă face urâtă si jegoasa, nu bea apă din paharul meu îmi zice că ii e silă. Nu înțeleg de unde...? (mai mult)
ce parere aveti despre un baiat care imi zice ca nu vrea o relatie dar in schimb cand ne intalnim cu aceiasi prieteni comuni si stam imi cere sa- i dau o îmbrătisare si plus de asta ne- am...? (mai mult)
Merita sa ascultam de "sfaturile" prietenilor? Vă abordez în privința prietenei mele care îmi tot spune sa nu mai sper la o relație cu baiatul pe care îl plac, întrucât el ma vede...? (mai mult)
1.Merita sa umbli dupa o persoana care nu te vrea? 2. Are sens sa iti pierzi timpul gândindu- te la o persoana? Si spunându- ti ca nu esti suficient de bun pentru ea? 3 Credeti ca merita...? (mai mult)
Hei. Caut un nume de fata special dar nu găsesc nici unul care sa ma convingă... Eu sunt o persoana care ma gândesc la aspectul fizic atunci când pun un nume deci având în vedere ca eu sunt creola...? (mai mult)
Aleg cel mai frumos nume dat unui copil.NU vreau mai mult de 2 ex..Mai multe ex (nume) vor ieși din funda. PS. Se poate opta și la mai multe prenume.
vrea sa va povestesc ceva si sa- mi spuneti si parerea voastra. Sunt cu iubitul meu de aproape 3 ani, parintii mei vor sa- mi faca cadou o garsoniera sa ma mut singura. Eu tot insist cu iubitul...? (mai mult)
Am vorbit cu o fata timp de o luna si ceva pe mediile de socializare, a dat numarul de telefon si am vorbit si la telefon.I- a placut discutia din ce am observat dar dupa nu mai raspundea la mesaje pe...? (mai mult)
Salut. Sa zicem ca mama mea ar fi din Franta iar tatal din Germania iar eu sunt nascut in Italia. Eu as fi francez sau german? Stiu ca in acte as fi italian dar ma refer ca natonalitate. Mersi Dau...? (mai mult)
În perioada asta stau mai mult în casă la fel și iubitul meu.Ce jocuri ne recomandați(de la distanță pentru că el e la el acasă și eu la mine) sau ceva întrebări pentru cupluri dar de preferat...? (mai mult)
Prieteni nu am unde să mă descarc și am decis să scriu aici în speranța că cineva îmi va scrie măcar un cuvânt de bine chiar daca nu mă va putea ajuta cu ceea ce cer. Mă numesc Mihai, am...? (mai mult)
Hei.Mama mea e prea miloasa cu cine nu trebuie. Odata a dat tot salariul sau unui cersetor bun de munca.Mai nou are 3 locuri de munca si primeste salariu doar la unul ca cica patronul are probleme cu familia...? (mai mult)
Încep prin a vă spun că sunt constientă ca ceea ce vă povestesc nu este un comportament normal. Sunt într- o relație de 5 ani. Eu am 21 de ani, el 22. Locuim împreună și ne iubim foarte...? (mai mult)
Bună, voi ați intalnit un băiat fără sa-l cunoașteți și sa simțiți ca e pentru voi? Adică sa va îndrăgostiți, fără sa știți cum îl cheamă măcar?
Buna, e prima data cand postez ceva aici, pana acum tot am intrat si am citit diferite subiecte legate de oamenii care sufera sau nu isi gasesc perechea. Trec si eu printr- o despartire in care credeti-...? (mai mult)
Dau funda! Am 15 ani si in ultimul timp au inceput sa imi apara tot felul de sentimente "macabre". Au inceput sa ma bantuie ganduri legate de parintii mei.Simt ca timpul trece din ce in ce...? (mai mult)
M- am gândit gândit să mă destăinui în fața voastră. Spuneți- mi sincer voi sunteți de acord cu violența domestică? Să vă explic: Tatăl meu sa căsătorit cu o altă femeie...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce rude sunt eu cu fata respectiva. Ea este sora mătușii mele. Ce îmi vine?
as avea nevoie de niste păreri, cunosc un baiat de 2 ani dar suntem doar prieteni, nu foarte apropiati dar cand ne vedem vorbim, ne salutam. De o perioada nu foarte lunga ne- am apropiat...? (mai mult)
Salut, este prima data când folosesc TPU deoarece am o întrebare foarte importantă. Am 21 de ani si ma simt extrem de singur, nu am prieteni sau o iubită, sunt urât si nu ma simt bine in pielea...? (mai mult)
Ieri am fost la prietenul meu si nepoata lui se uita pe o carte, i- am luat cartea să mă uit și ea mi- a dat una peste mâna și a țipat la mine. Are doar 6 ani. Prietenul meu mi- a spus de cumnata...? (mai mult)
Acum 6 ani am stat cu o fata si am fost primul ei iubit. După ea s- a despărțit de mine si dupa 6 ani ne- am intalnit din nou si am fost impreuna un an și jumătate, până ce s- a despărțit...? (mai mult)
Bună, TPU! Acum aproximativ o lună, bunica mea a fost diagnosticată cu cancer avansat. În toți acești 14 ani am iubit- o enorm și încă o iubesc, înseamnă foarte mult pentru mine. Nu mă așteptam...? (mai mult)
Aceasta intrebare este pentru bff.Este gresit sa placi o persoană in timpul unei relații?
Am lucrat in diverse locuri pana acum si am fost din toate data afara din acelasi motiv ca nu i- a mai placut managerei de mine desi eu munceam din greu si incercam mereu sa imi fac treaba. ...? (mai mult)
Am intrat la liceu si am o mare problema.Am ajuns la liceul unde a invatat mama mea. La liceul unde am fost repartizat, este mult mai greu decat la scoala unde am fost, de ex: un 10 la scoala...? (mai mult)
Dau funda! Am vorbit cu colegii mei sa mergem la piscina cu totii sa ne cunoastem[am trecut clasa a9a]. Faza este cam am mai fost deja de 2 ori vara asta si imi este rusine sa le cer alor...? (mai mult)
Voi v-ati convins parintii sa va lase prima data singuri la mare?
Ce sfaturi imi dati ca sa ii schimb gandirea mamei mele? Am 15 ani si am trecut clasa a9a. La anul m- am gandit sa merg impreuna cu colegii la mare insa mama nu va fi de acord. Este normal,...? (mai mult)
Bună, as vrea sa ii pun fetei mele numele Aisha, ce spuneți cum vi se pare? Ați mai auzit la alte fete? E un nume ridicol, ar putea fi luat peste picior?
TPU ajutor, sunt pe cale sa clachez. Am nevoie de persoane in jurul meu. Nici nu stiu sa ma exprim bine. E vorba de cartier, de anturaje si o femeie care mi-a distrus viata.
Sunt baiat si nu prea imi sta in caracter sa fiu atat de direct, sunt mai timid. As vrea sa ma apropii mai mult de un prieten, ce limbaj al corpului sa folosesc sau ce semne sa fac care sa arate ca vreau...? (mai mult)
Sunt Capricorn, a avut cineva relații de durata /căsătorie cu un Vărsător? Mersi
Cum îmi dau seama dacă prietenul meu se drogheaza? A slăbit 10 kg intr- o lună și se comportă ciudat face lucruri repetate si uită absolut tot, dar se enervează din orice, oare consumă droguri...? (mai mult)
‼️‼️‼️Voi ce spuneti, ar trebui sa merg impreuna cu iubita mea de ziua mea in 6 zile la mall pentru ca nu ne- am vazut de 4 luni aproape de cand este cu pandemia? Ce spuneti sa ma expun,...? (mai mult)
Am prima mea relatie serioasa dupa nenumarate relatii irelevante si fara sens. Dupa aproape 3 luni de cand suntem impreuna, eu si partenera mea am trecut prin destul de multe la nivel emotional....? (mai mult)
am 13 ani si pana acum nu am avut nicio prietena (iubita). As vrea sa- i scriu unei fete dar mi- e rusine de faptul ca o sa ma fac de ras. Ar fi cazul sa imi fac curaj si sa- i scriu? ...? (mai mult)
vreau sa va intreb cum imi dau seama daca o femeie nu e curva, scuzati-ma fetelor, nu vreau sa deranjez intreb.
Efectiv nu mai pot, îmi vine să mă sinucid din cauza părinților mei. Efectiv mă bat și mă ceartă din orice, nu există nici o zi fără să mă certe, nici nu am prieteni cu care să mă distrez,...? (mai mult)
Credeti ca a avea un crush te poate schimba pe tine ca persoana? Daca ai un crush la 12 ani te poate maturiza mai repede?
Nu stiu cum sa ma comport intr- o relatie. E prima mea relatie, baiatul stie si vede ca sunt tare stangace, dar nu am ce sa fac. Nu stiu cum sa ma comport. Ajungem uneori sa stam unul langa altul si ...? (mai mult)
Ce inseamna cand un baiat tot incearca sa faca glume cu mine, sa ma faca sa rad? Credeti ca ii pasa de mine si vrea sa ma vada zambind sau poate fi doar ca vrea sa isi etaleze simtul umorului?
Am o intrebare ce poate parea stupida, dar asta e. Am tot observat in grupul larg de prieteni anumite situatii. De exemplu un baiat freaca cu degetul mijlocul palmei unei fete. Inseamna ceva...? (mai mult)
Buna, mi- am dorit sa pot sa deslușesc singura problema asta, sa o pot rezolva singura si sa imi dau seama de raspuns, dar simt ca clachez. Deci, eu am o relatie cu un baiat de 4 ani, il iubesc...? (mai mult)
Am 15 ani și problemele cu mama nu încetează sa apăra, nu ne înțelegem deloc tipa la mine chiar dacă nu are motiv. Intr- o secunda ma cearta și e foarte rece cu mine și in cealaltă e dulce...? (mai mult)
Colega mea adica bff- ul meu merge la niste cursuri de desen iar acolo a intalnit o alta fata cu care este bff iar acum spune ca este si cu ea si cu mine :(. Ideea e ca daca ii zic ca nu mai ...? (mai mult)
Sunt un baiat si am 14 ani. Si vreau sa zic ca familia mea nu ma intelege absolut deloc..adica, de fiecare data cand vreau sa vorbesc cu ei sau sa fac conversatie imi zic ca sunt enervant si...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Tocmai ce am divorțat iar fosta mea soție nu m- a lăsat să imi vad copilul de 7 luni iar acum e însărcinată din nou cu actualul. După ce ne- am despărțit în decembrie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?