Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ajuuutor. Salut tuturor... urmeaza ziua iubitului meu si nu am idei de cadouri. E innebunit dupa masini si pescuit. Dau funda
E bine cand un baiat se simte important cu o fata? Ce arata asta?
Bună fetelor. Voi cum ați alege băiatul pereche? După aspect fizic sau moral? Sa fie mai cuminți sau BadboY?
De ce fix aia foarte saraci fac o gramada de copii?
Cand eram mic, la tara era o femeie si se comporta cu mine ca o mama, ma lasa sa intru la ea in curte in fiecare zi, imi dadea gogosi etc. De ce facea asta? P.s: avea un fiu
Bunica mea avea 500 de euro ascunși sub saltea și s- au mucegăit, din păcate a uitat de ei si erau de 2 ani acolo. Mai poate să facă ceva cu banii? De acum încolo unde să pună banii? Ca vrea...? (mai mult)
Trec printr- o situație mai dificila, tatăl meu trebuie sa meargă la lucru în Germania iar eu rămân cu mama singur. Ne- am gândit la o soluție sa ne mutam de tot în Germania dar eu...? (mai mult)
Întotdeauna mi- am ajutat familia și prietenii, cu bani. Am făcut numai lucruri bune, niciodată nu i- am bârfit sau mințit. Nu știu cum se face că Dumnezeu nu mă răsplătește cu nimic. Am...? (mai mult)
Buna, a reusit cineva sa treaca peste o fobie? Cum ati reusit singuri, cu ajutorul unui psiholog, prin hipnoză?
Buna,ce parere aveti despre casatoria dintre un cuplu gay?
De ce oamenii care nu isi doresc copii sunt stresati de cei din jur?
Viața mea simt că o ia razna! Am luat și eu bacul, dau la facultate cu dorința de a scăpa de acasă, de a ma vedea cu oamenii dragi mie în orașul în care o să dau și virusul asta îmi...? (mai mult)
Cum vi se pare o căsnicie în care diferența de vârstă dintre soț și soție ar fi de 10 ani să zicem? Credeți că în acest caz ar putea apărea unele diferențe, cum ar fi cele de mentalitate,...? (mai mult)
Cum mă pot abține să nu îi mai răspund cuiva la mesaje? Vreau sa scap de tot dar mi- e așa sa nu răspund dar vreau să mă și caute, acum vreau să îmi scrie doar ca sa îl las cu seen...? (mai mult)
Tinerii casatoriti ar trebui sa stea cu parintii sau sa se mute la casa lor? Ne- am obisnuit sa lasam pe parinti sa ne creasca copiii si noi sa ne vedem de viata. Nu ar trebui ca parintii sa creasca copilul...? (mai mult)
Bună, TPU! Vreau să vă spun că trec printr- o perioadă nasoală din viața mea și abia acum am realizat că am ajuns într- un stadiu demn de dispreț, milă... Începusem anul cum nu se putea...? (mai mult)
M- am enervat pe un amic pentru că nu îmi raspunde la mesaje pe Facebook deși mesajul este bifat ca l- a văzut de o săptămână nu răspunde. Azi m- am enervat și l- am înjurat intr- un mesaj. ...? (mai mult)
Ce au in cap baietii care vor sa- si vanda nevasta sa o vada toata lumea goala sa ii faca avere din inselacuni? Dar cei care prefera sa izoleze o fata (sa le foloseasca personal) ca ei sa fie liberi in...? (mai mult)
De ce un om da block pe Facebook si messenger ..ca peste cateva zile sa deblocheze persoana si automat se sterge din lista de prieteni? Nu poate sa stearga direct persoana? Apare pe undeva ca a vorbit...? (mai mult)
Am 12 ani, și am o problema! Eu am părinții despărțiți de cand aveam 3- 4 ani. Am custodia comuna, dar ar trebui sa stau la mama doar în weekend, dar eu m- am stabilit la ea de 2 ani,...? (mai mult)
cate bodyuri de bebelusi ii sunt necesare unui copil de 0-2luni?
Hei TPU, scriu asta cu ochii in lacrimi. Deci o sa incerc sa rezum pe cat de mult pot ca sa nu va plictisesc... tata este cel mai jeg om pe care il cunosc! Eu sunt fata, in oct fac 18 ani si stau in...? (mai mult)
Credeți că ar trebui sa o urăsc pe mama? Dacă mă bătea zilnic? In weekend nu mă lăsa afară, trebuia să învăț pentru școală și dupa aia mă asculta la istorie dacă nu știam un cuvânt...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă visam morți? Am visat un actor care a murit demult, a vorbit cu mine în vis. Mi se pare absurd nici măcar nu l- am cunoscut vreodata. În schimb bunica mea a murit acum 2 ...? (mai mult)
Bine v- am gasit dragi TPU. Va spuneam zilele trecute ca ma aflu la matusa mea Suzi, care mai toata viata a fost germofoba, dar de cand cu pandemia s- a intrecut pe ea. Si anume la intrarea in casa dai...? (mai mult)
Daca cineva te place asa cum esti te place si cu dintii (cariati/strambi/tartru)?
Am 19 ani si m- am decis ca, in timpul vacanței de vară, sa fac un curs de masaj, pentru ca am înclinație spre asta si e pacat sa nu obtin si un certificat, plus ca as vrea sa practic asta...? (mai mult)
Buna, TPU! Deci, vacanta asta am fost la niste rude, care au un copilas mic pe nume Rares. Pe mine ma punea in fiecare zi sa stau cu el, dar, intr- un timp m- am plictisit rau si nu mai voiam sa stau...? (mai mult)
Am vorbit acum 3 zile cu un băiat pe whatsapp, dar de 2 zile nu a mai fost online și nici nu mi-a scris. Să îi scriu eu?
Ce fel de parinte e ala care spune la lume ca copilul lui/ei e bolnav cu capul?
As aprecia foarte mult daca m- ati ajuta. Am 14 ani dar mama inca nu ma lasa sa folosesc cardul meu de credit chiar daca banii sunt doar alocatia, deci nu pierde ea nimic. Au trecut cateva ...? (mai mult)
Buna, i- am cerut contul iubitului meu, parola de la Facebook si a zis ca imi va da contul diseara ca nu stie parola si ca este la munca, i- am spus ca ii pot lua datele si sa vad mesajele sterse si i-...? (mai mult)
Există șanse ca fosta să se mai întoarcă înapoi daca folosesc " no contact ", deși ea s-a mai întors de câteva ori la mine gen, m-a contactat din nou după câteva luni?
Am încercat să ma împac cu fostul meu prieten însă mi- a spus să nu- l mai deranjez că s- a însurat. Credeam că minte. Am încercat să ii scriu mesaje speram să ne împăcăm. Eram fericită...? (mai mult)
Daca nu i- am trimis poze sexy cu mine unui băiat că așa mi- a cerut el și eu i- am zis că nu și apoi el a zis că nu contează și că mă adora, respecta și iubește orice ar fi o fi bine? Țin...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am 11 ani și de mult timp părinții mei se cearta foarte des.Să o luăm cu începutul: Aveam 5 ani și a fost ultima vizită de la tatăl meu biologic și mi- a adus o rață cu ...? (mai mult)
Cumnatul meu se comportă urât. Ieri am fost la sora mea și ea m- a servit cu prăjituri la care soțul ei a țipat la mine, zicea că am venit la ei special ca să le golesc fridgiderul. M- am simțit...? (mai mult)
Acum 2 ani sora mea a pierdut sarcina la 7 luni și de atunci nu mai poate să ramana însărcinată. Soțul ei a dus- o la un medic bun. Medicul i- a recomandat un tratament dar nu a avut efect, analizele...? (mai mult)
Oare se vor mai face cununii în septembrie?
Am copilărit la bunici intr- o casă oribilă, iarna inghețam de frig, ardea soba o dată la 3 zile, părinții mei erau în Germania la muncă, anul trecut au venit si au cumpărat un apartament...? (mai mult)
Am o problema, destul de grava, am inhalat un fir de par de pisica, tușesc de ieri, de respirat nu mai zic, pur și simplu șuier, ideea principala este ca le- am zis părinților ca nu mai pot ...? (mai mult)
Buna, e urgent. Părinții mei sunt de câteva luni in Germania și până acum când nu răspundeau îmi spunea asta pe germană dar acum, de 2 zile nu îmi răspund și îmi spune când sun și nu ...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare, vi se pare deplasat ca eu un baiat de 21 de ani sa ii zic unei fete de 15 ani jumate ca o plac? Voi ce parere aveti, tind sa mentionez ca tatal meu cu tatal ei se cunosc...? (mai mult)
Niste urari de nastere foarte faine pentru crush? ( va rog nu din alea cringe )
Pentru o persoana crestina conteaza virginitatea partenerului? Cat de mult pret pun fetele crestine pe faptul ca iubitul sau chiar viitorul sot nu a facut dragoste? Cred ca in cazul fetelor este foarte...? (mai mult)
Prietenul meu in general e o persoana cumva timida, e tacut si linistit, cand e sa vada ceva se pricepe sa faca comentarii, face misto ft mult, mai ales in preajma altora si rade. Cand e vorba de chestii...? (mai mult)
Cum trebuie să vorbesc și să mă comport astfel încât ca o fată să mă urască?
Deci: o prietenă foarte bună, care este căsătorita de mai bine de 10 ani și are 2 copii (13 și 6 ani) a rămas din nou însărcinată. Din câte înțeleg, soțul nu mai este de acord cu un nou...? (mai mult)
Buna! Eu și prietena mea aproape ne- am despărțit din cauza ca ea s- a cam dat la un amic, pana la urma am hotărât sa ne mai dam o șansa și totul bine și frumos pana aflu ca ea i- a scris iarăși,...? (mai mult)
Teoretic mi- am pierdut prietenii și acum mă simt așa de prost, faza e că mă făceau în toate felurile, dar erau glume, nu prea îmi plăceau și m- am îndepărtat de ei, am inceput sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!