Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Am 19 ani iar tatal meu nu este de acord sa ma mut cu prietenul meu. Avem multe planuri impreuna, vrem sa construim o familie impreuna dar tata zice ca este prea devreme. Tin sa mentionez ca am...? (mai mult)
Stiti niste moduri nemedicamentoase prin care pot scapa de fobia sociala? De la un timp de vreme incep sa cred ca toata lumea care vorbeste cu mine o face numai ca sa rada de mine si cred ca...? (mai mult)
Seful meu mereu tipa la mine, ma jigneste, uneori simt de parca ar fi in stare si sa ma bata. Sunt fata si de fiecare data cand ajung acasa incep sa plang. Nu stiu ce sa fac, am nevoie de bani, ca ...? (mai mult)
Bună, am avut o relatie la distanta timp de aproape 3 ani in care am fost implicat 110% si tot timpul meu il dedicam ei, ea mi- a spus recent ca m- a înselat, din frica de a nu o pierde (pentru ca...? (mai mult)
ma numesc Alex, am 18 ani fara 2 luni si stau la socrii mei pana pot pleca in Germania la lucru alături de socrul meu. Stau la socrii mei de 7 luni, socrul meu e plecat aproape tot timpul...? (mai mult)
Tocmai s- au intors mama si concubinul acesteia din Spania. Nu am avut relatii bune aproape niciodata, dar acum nici sa mananc nu ma mai lasa. La masa mi- a zis ca imi da cu ceva in cap. De multe...? (mai mult)
Salutare prieteni, vreau sa va spun si sa va cer niste îndrumări, ce pot sa fac ca iubitul sa observe ca sunt suparata? Si sa il fac sa imi vorbeasca si sa imi acorde mai multa atentie?
HEI, VA MAI CER nu sfat! Ce scuza sa inventez sa pot dormi la prietenul meu o seara? Am nevoie de orice invenții mai puțin ca dorm la prietene
Bună TPU, recent am dat examenele la romana si matematica 2020. La mate am luat 9, 50 dar la romana am luat 8 si mama este foarte suparata pe mine. Imi va lua telefonul si nu stiu ce ar trebui sa...? (mai mult)
Mama ne- a chemat sambata la ziua surorii mele, iar ea a zis sa o aduc si pe prietena mea. Mergem cu bunicu cu masina, unde trebuie sa stea ea, in fata sau in spate si trebuie sa stau cu ea in spate...? (mai mult)
De ce femeile sunt asa de mofturoase cu alegerea unui iubit? Prefera sa stea singure.
Am o întrebare insa înainte sa va spun o sa va povestesc putin din viața mea de zi cu zi si cum sunt tratat de ai mei. Eu din familia mea sunt cel mai mic, am 19 ani si sunt privit ...? (mai mult)
Am fost in vizită la bunici am stat o săptămână la ei. Bunica mea a început să urle si sa ma înjure ca am făcut dezordine în cameră, era vorba de haine. Nu e prima oară când se ia de mine....? (mai mult)
Va rog sa imi răspundeți urgent cu un sfat bun, sunt in depresie si nu vreau sa fac ceva urât ce o sa plângă mulți dupa aia. Zic mai pe scurt. Am fost angajat timp de o lună la un servici de ...? (mai mult)
As vrea să mă convingeți cum e zodia vărsator? Tata e varsator și e violent se enerveaza aiurea și e zgârcit, are salariul mare dar nu cumpăra nici măcar o pâine. Toate lucrurile mele sunt...? (mai mult)
Până la vârsta de 18 ani am fost bătută de tata, dacă întârziam puțin acasă îmi dădea o palmă sau câteodată pumni, făcea scandal din orice. Mi- am făcut un prieten și când ne- ...? (mai mult)
De ce în ziua de azi copiii au prea multă libertate? Eu când aveam 16 ani nu aveam voie să ies în cluburi si să îmi vopsesc părul, să întârzii acasă si sa îmi fac un prieten. Am văzut ...? (mai mult)
am o intrebare.M- am despartit de o saptamana de fostul prieten, ne- am blocat amandoi pe toate retelele de socializare dar pe mama el inca nu a blocat- o. Oare de ce? Eu zic ca trebuia sa ...? (mai mult)
La ce vârstă v-ați mutat de la părinți și în ce?
Bună TPU! Trec printr- o perioadă dificilă cu iubitul meu și aș vrea părerea voastră. Suntem împreună de 2 ani, iar la începutul relației noastre el bea destul de mult. De fiecare dată...? (mai mult)
Buna seara, nu stiu ce sa ma fac, vorbesc si eu cu o fata de ceva timp, am iesit vreo 4 luni, ne- am si tinut de mana, ne- am pupat doar sa imi zica dupa ca nu am fost in nicio relatie, doar amici,...? (mai mult)
Sunt însărcinată în 4 luni și prietenul meu m- a părăsit. Nu am avut încotro și le- am spus părinților despre sarcină. Tata a făcut scandal și m- a alungat din casă, a spus că mai bine...? (mai mult)
Nu știu ce am. Pur și simplu nu mai pot face nimic, nu mai am interes pentru nici una dintre activitățile care îmi plăceau înainte. Pur și simplu aș vrea să dorm continuu și să nu mă mai ...? (mai mult)
Cum pot convinge pe cineva sa mearga la psiholog? Persoana respectiva e încăpățânata rau si are impresia ca daca merge e nebuna dar nu e asa. In ultimul timp s- a agravat rau imi spune ca are dureri...? (mai mult)
Am o sora vitregă care nu mă suportă. Avem aceeași mamă dar cu tați diferiți. Încă din copilărie era obraznică. Dormeam în camere separate și incuia ușa ca să nu intru acolo. Eu am...? (mai mult)
Bună TPU! O să trec direct la subiect. Într- un timp, aveam atacuri de panică la școală. Acum doi ani cred. Acum, am început să le am din nou. Vreau să spun ca de un an mă simt foarte abătută...? (mai mult)
Hei! Am 20 de ani(vă rog nu fiți șocați după ce o să citiți:))) și nu am avut niciodată un iubit. De aici deducem că nu am făcut nici sex. Întrebarea mea este: sunt singura persoană bleaga...? (mai mult)
as vrea sa stiu cum pot sa o fac pe fosta mea iubita sa nu mai scoata povesti despre mine prin oras, locuim intr-un oras mic si lumea este rea
Azi trebuia sa ma vad cu prietenul meu, insa nu a mai dat nici un semn pana la ora asta. Nici ora nu am stabilit- o a ramas ca o stabilim azi, stabileste- o cu cine nu- i. Ce as putea face?...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, cam pana unde poti merge cu rabdarea pentru cineva? Prin toamna anul trecut am iesit cu o fata cam 3, 4 luni, a inceput sa imi placa de ea, ne vedeam vorbeam, ne- am ...? (mai mult)
HEI, am 20 de ani, mâine vreau sa merg la iubitul meu acasa, însă părinții mei nu ma lasă, dati- mi va rog idei ce le- as putea spune, adică unde sa le spun ca merg ca sa pot pleca de acasa...? (mai mult)
Salutare oameni, de ceva vreme am o problemă, am mai multe insa astazi m- am decis sa impartasesc niste lucruri cu voi in speranta de a ma 'vindeca', deci, de 2 ani jumate am intalnit o, fata de ...? (mai mult)
V-ati prins vreodata parintii vorbind prost despre voi? Daca da, ce ati simtit in acel moment?
Ati putea ierta o persoană care v- a facut sa intrati in depresie? Pe cineva din cauza căruia viata voastră s- a schimbat complet si ati ajuns sa plângeti in fiecare zi si sa nu va mai doriti sa...? (mai mult)
Buna tuturor, trec printr- o perioadă dificilă, iubitul meu s- a despărțit de mine motivul fiind prea multe discuții, după care mi- a spus că vrea sa se distreze si mi- a spus sa fac la fel ca...? (mai mult)
Eu ma intrat iar în depresie, din cauză că m- a părăsit iubita! Eu am 18 ani si am avut 2 relatii si alea de la distanță! Prima relatie a durat 5 zile iar a doua 6 zile! Nu prea am avut noroc...? (mai mult)
Buna seara.As avea nevoie de un sfat de la cineva matur cu experienta.O sa încep cu începutul.Am 18 ani si o relație de un an și 2 luni. Dintr- o prostie am rămas însărcinată dupa doar 3 luni de...? (mai mult)
Ce cadouri imi recomandati pentru mama?
O femeie iubeste mai mult pe un barbat ce gateste? Urca in ochii femeilor un barbat ce se pricepe in bucatarie?
Întrebare pentru cei care au copii! Care este atitudinea voastră față de copiii voștri, cum vă comportați cu ei și ce fel de educație le dați pentru a crește sănătos? Mulțumesc!
Care este importanța familiei în contextul social actual? Ce considerați că este o familie și cum ar trebui să fie familia ideală pentru voi?
Salut, TPU, am aproape cei mai ciudati parinti pe care ii poate avea cineva. Cum pot sa fac sa le explic ca trebuie sa imi traiesc copilaria si ca nu o sa ii las sa mi- o distrugă? Pur și simplu nu...? (mai mult)
Parintii mei muncesc foarte mult si se odihnesc foarte puțin, de obicei nu reusesc sa faca toate treburile casnice (trăim la curte) ati putea sa- mi faceti o listă cu toate treburile casnice?...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare pentru fete. De obicei se spune ca baietii se sperie de angajamente, dar daca ati iesi cu un baiat de cateva ori, o luna, doua si v- ar spune ca va place si ca isi doreste...? (mai mult)
Ce pot face daca ma bate efectiv sora mea de 21 de ani (eu am 25)? Si nu ma lasa sa imi desfasor activitatea de zi cu zi si ma jigneste constant. Ea este si studenta la politie si are si prieteni politisti....? (mai mult)
Ce lucruri urate va fac vecinii?
Încerc să iau legatura cu cineva care e de negăsit. Nu pot lua legătura nici prin cunoștințe nimic. Ce soluții am, ce as putea sa fac?
V-ati simtit vreodata tradati de un membru din familie?
Cineva din familie si- a pierdut copilul, e o atmosfera tensionata, trista si nimeni nu stie cum sa reactioneze, cum sa se comporte. Pana si eu sufar impreuna cu toti ceilalti, insa as vrea sa incerc...? (mai mult)
De ce iubim la prima vedere? Chimia dintre noi este chiar atat de puternica? Cat tine o familie ce a inceput prin dragoste la prima vedere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a