Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ajutați- mă și pe mine cu un sfat care ați mai trecut prin asta. Mi- ați fi de mare ajutor chiar nu stiu ce sa fac! Eu am o relatie cu un baiat care este putin mai mare decat mine având 33...? (mai mult)
Am o mama de tot râsul. Acum 3 ore i- am pus rottweiler- ului meu mâncare în bolul de apa fiind prima oara când îi pun și proasta asta nu mi- a zis unde sa pun și m- a certat ca *** că nu i- am...? (mai mult)
Salut, am un prieten care a fost într- un spital de psihiatrie din Zam acum o lună, el e singur parintii lui sunt morti iar el a rămas singur într- un apartament cu 3 camere. Dar in timpul stării...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, am și eu o mica problema, am venit la lucru eu cu soțul meu împreună cu unchii lui ...nu avem foarte mult timp aici dar mătușa lui la început mă trata super ok ..de vreo trei...? (mai mult)
Catelusa mea a nascut recent 6 pui. Din păcate nu ii pot pastra. Si am incercat sa le găsesc un stăpân, dar fara rezultat. Nimeni nu vrea sa ii adopte. Asa ca tatăl meu vrea sa ii puna intr-...? (mai mult)
Am 14 ani si am o problema cu familia. Ma înjură toti cur₩a, proasta, mu.ta, handicapata. Mai ales mama si fratele meu. Iar eu daca ii înjur încep toti cu cearta etc. eu sunt doar sclava...? (mai mult)
Buna, vreau si eu niste idei pentru un nume de grup despre mamici! MULTUMESC!
Bună prieteni, am o relatie cu un baiat cu 3 ani mai mare decat mine, aseara am discutat despre facultate si logic ca i- am spus ca daca el va veni cu mine sau ma va lasa singura.Din pacate raspunsul...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa nu mai sufar emotional dupa o relatie?
Am si eu o intrebare care mereu cand ma gandesc ma face anxios si foarte speriat. Acum 2- 3 ani, un bun prieten s- a dus in oras cu varul lui de 18 ani cu taxiul la un spital in vizita, dupa ce...? (mai mult)
Hey. Nu stiu cum sa incep dar va spun in felul meu ce am de spus. Eu cu mai multi copii intre varstele de 9- 13 ani iesim afara, ne jucam etc si dupa ceva timp (zilnic) vin alti "copii" intre varstele...? (mai mult)
Parintii mei se comporta cu mine ca si cu un copil de 3 ani,ma obliga sa fac ce vor ei si nu ma lasa sa aleg pentru mine (inclusiv cu ce sa ma imbrac). Adesea striga la mine, ce sa fac?
Buna, nu vreau sa o lungesc. Am 15 ani, ies destul de des pe afara, cu oameni decenti, capul pe umeri ba chiar oameni in toate firea de la care am ce invata, dar si cu colegi de clasa, niciunul...? (mai mult)
(Citiți va rog!)Credeți că este normal sau chiar legal ca un părinte să își bată propriul copil? Astăzi, așteptam în stația pentru autobuz și se afla o mamă cu o fetiță care cred că avea...? (mai mult)
chiar vreau sa ma ajutati daca se poate, mereu ma gandesc ca intr- o zi parintii mei nu vor mai exista, nu stiu ce ma fac fara ei, imi sunt alaturi mereu, ii iubesc enorm si mereu plang din cauza...? (mai mult)
Iubitul meu vrea să vorbească din nou cu o prietena de a lui din trecut, dar eu l- am pus să o blocheze acum ceva timp și ea știe asta și mă gândesc că o să ne strice relația, plus că nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un barbat care se casatoreste cu o femeie pentru banii ei?
Ce cadou să îi cumpăr iubitei? Suntem amândoi adolescenți, de 5 luni împreună și mă gândeam la ceva mai basic de exemplu o brățară din argint plus flori, bomboane etc. Mă puteți...? (mai mult)
Am o problema foarte mare. Am o prietena de etnie romă si avem o relație de 4 luni, pot spune ca in secret. Si părinții ei nici nu vor sa audă ca are un prieten. Ei vor ca fata lor sa nu aiba...? (mai mult)
Salut, vreau un sfat cât mai sincer de la cunoscători, sunt plecat din tara de ceva vreme. Am ajutat un prieten cu familia sa vina aici cu munca, cu casa, cu tot ne- am și înrudit sa zic asa, ...? (mai mult)
Salutare. Sunt cu o fata maghiara. Adica nu mai sunt ca ne- am despartit dupa 5 ani aproape. Zice ca vrea familie 60 % maghiara. Eu i- am dat drum liber. O iubesc dar nu stiu daca merita sa lupt pentru...? (mai mult)
Am o prietenă care este alergică la aerul filtrat. Nu poate să iasă din casă deoarece dacă iese i se umflă limba rău, îi lăcrimează ochii și mai apare și pe piele niște pete mici roșii....? (mai mult)
Când eram mică mama mă bătea măr, cand eram la bunici, ma bătea și verișoara mea. Atât mama cât și verișoara mea sunt zodia gemeni. Mereu când stau lângă cineva din zodia gemeni, ...? (mai mult)
Deci trec printr- o perioadă grea/ Mama a murit că avea tumoare la cap. Am dat cu chirie apartamentul mamei și de acolo primesc niste bani/ Am 30 de ani si stau la bunica mea/ Stiu ca nu- i o ...? (mai mult)
Am o problema...Am o legătură foarte putin strânsă cu familia mea.Am 2 surori mai mici printre care una are 2 ani. Părinții mei nu au deloc timp sa se joace cu noi si ne cearta foarte ...? (mai mult)
In seara asta ma duc la mare cu maica- mea care e 0 barat. Nici nu stie unde- i gara si cum se urca intr- un tren)))). Credeti ca una de 14 se poate descurca lejer cu 3 bagaje si o femeie caruia deja ...? (mai mult)
Deci sora mea are 16 ani si a început să iasă cu un baiat tot de vârsta ei. Tata a aflat de la un vecin chestia asta și a certat- o pe sora mea i- a luat telefonul și nu o mai lasă afară. Am ...? (mai mult)
Ce cadou să îi fac mamei pentru ziua de nume care se apropie? Chiar nu am idei, nu machiaje și de astea ca nu folosește. Ceva de bucătărie m-am gandit eu, dar chiar nu imi vin idei.
Vă rog să mă iertați pentru această postare, dar astăzi șeful meu de la serviciu ne- a invitat pe toți cei din linia mea la ora 20:00 să ieșim la o pizza. Problema este că șeful ne- a zis...? (mai mult)
Acum câteva zile am cunoscut un băiat cu care mă înțelegeam bine. Vorbeam seara câte puțin(eu are servici) și ne vedeam și rar. După vreo 4 zile am zis să îl întreb ce face și nu mai era ...? (mai mult)
Ok, TPU ma simt cam nasol. M- am certat cu maica mea si din draci i- am insirat niste cuvinte. gen "esti o mama groaznica, mai bine mor decat sa stau cu una ca tine, stricta, rea, nu te iubesc absolut...? (mai mult)
Imi pare rau pentru ca va trebui sa spun asta dar nu stiu ce sa fac... Mama mea este alcoolica si mereu bea, totul a inceput acum vreo 4 ani cand ea a inceput sa consume alcool foarte mult(mai exact bere),...? (mai mult)
acum o lună m- am despărțit de prietena mea, am ars pozele cu ea și eu i- am dat block la nr pe Facebook și alte rețele sociale media. M- am retras la tara și am petrecut mai mult timp...? (mai mult)
Am o mama de tot râsul, de tot râsul! Abia am luat tratamentul de la dermatolog, acum 5 zile, ea mă enervează că nu pot sa mut un lucru de 30 kilograme, păi stai puțin, cum pot sa ridic dacă...? (mai mult)
Au dat rezultate la cineva folosirea testele de ovulatie? Imi doresc tare mult sa raman insarcinata, ne- am facut analize, incercam de cateva luni, stiu ca nu trebuie sa fiu stresata, dar...? (mai mult)
Buna, de câteva săptămâni întâmplător am dat de profilul de Instagram al unui bărbat, total strain, 0 urmăritori /prieteni comuni si culmea este ca locuiește si în alta tara. Deci total paralel...? (mai mult)
Voi cum va intelegeti cu parintii vostrii? Eu nu prea bine! Mereu mă cert cu ei zi de zi! De exemplu ei mereu se beșesc în casă si eu cand mă bes, ei fac scandal, spune să mă beșesc...? (mai mult)
Salut, ceva sfaturi in legatura cu o despărțire cine ma poate ajuta?
De un 1 an sau 2, am inceput sa imi dau seama cine e mama cu adevarat, toata familia o uraste, tata a plecat in alta tara din cauza ei si pe strada am numai dusmani, se ia cu lumea la bataie, o injura...? (mai mult)
Am vorbit cu un tip 3- 4 luni, ne- am văzut dupa aceste luni pentru ca era pandemia... Am iesit împreună intr- o seara, am stat de vorbă, a fost super! Am fost foarte apropiați unul cu celalalt...? (mai mult)
Cand intrebi un barbat după 4 ani de relatie daca are ganduri serioase sau nu cu tine si evita raspunsul si iti raspunde ca vedem ce o fi o fi. Ce inseamna?
Deci am 12 ani și locuiesc împreună cu mama si cu tata. Mama este medic si tata polițist, asa ca erau momente cand noapte mergeau la servici si venea o mătușă care este vecină cu mine,...? (mai mult)
Salutare. Am o problema mare cu mama. Sa incep, am 23 ani, am terminat liceu bac și m- am înscris la facultate, cred ca cea mai mare greșeală cu așa prinți sa dau la medicina 6 ani. Nu o mai...? (mai mult)
Sunt impreuna cu o fata de 6 luni dar chestia e ca ea mult mai desteapta decat mine si parintii ei au multi bani, pe cand ai mei sunt niste oameni normali. Chestia e ca sunt mai mult decat sigur...? (mai mult)
Am două surori care sunt geloase și mă bârfesc, nu pot să le spun nimic că mama ține cu ele. Nu am pe nimeni în familie care să mă înțeleagă. Nu știu de ce mi- as fi dorit un frate poate...? (mai mult)
am o intrebare, eu am 19 ani si de fel sunt mai sa zicem antisocial si putin timid, la viata mea nu prea am avut relații cu o fata, ma mult vb pe Facebook si cam atat, acu mi s- a ivit șansa,...? (mai mult)
Bună, am o problemă, tatăl meu vitreg îmi pune mâna pe fund, chestia este că am vorbit cu mama dar ea a zis că doar se joacă cu mine.
Este normal ca la varsta de 16 ani sa n- am o prietena? Stiu ca suna prostesc doar ca vad toti copiii de varsta mea au prietene si mi se pare bizar ca eu nu am, intr- un fel ma simt bine si naspa. As ...? (mai mult)
Ce poti sa faci cand nu ai avut relatii bune cu vecinii, nici cu familia, nici cu prietenul?
De ce când stric ceva fără să o fac intenționat, mama țipă la mine și nu poate vorbi calm? Când țipă și alte chestii, de parcă e mai important lucrul ăla decât mine și nu pot comenta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a