Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Îmi doresc foarte mult să petrec mai mult timp cu sora mea mai mica eu am 18 ani și locuiesc singura am avut o cearta cu parinți mei și de asta sora mea are 16 ani și nu sunt sigura daca e o idee...? (mai mult)
Eu am 16 ani am un frate mai mare el e mai mare cu un an ca mine are 17 ani eu ies afara sau în parc doar cu el singura nu îmi place mulți îmi zic ca e ciudat.Voi ce părere aveți? eu cu el am o relație...? (mai mult)
Lam iertat pe tata pentru ca m- a dat afara din casa când am plecat de la soțul meu care era violent am 23 de ani am și o fetiță de 2 luni acum stau la tata și la mama pentru ca tata mă primit ...? (mai mult)
Am 17 ani parintii mei sunt divorţaţi iar eu am rams cu mama am zilnic certuri cu tatal vitreg mama e recasatorita.Ce sa fac sa încerc sa ma pot intelge cu el macar cat de cat?
Am avut o mica cearta cu soacra m- am certat cu ea pentru ca nu m- a lasat în pace eu si sotul meu stam în alta ţara şi am venit în concediu si am mers şi la ea în vizita cu soţul şi a comentat...? (mai mult)
Lam iertat pe soţul meu sunt în proces de divorţ cu el mi-a promis ca se schimba daca îl iert era violent.Credeţi ca se va schimba sau doar minte?
Aş vrea sa va întreb ceva pe cei care ştiţi.Cum îţi poţi da seama ca un barbat e violent? Am 23 de ani iar iubitul meu e mai impulsiv îmi e teama sa nu devina violent
Cum pot avea o relatie buna cu părinții mei? am 17 ani si nu ma prea înţeleg cu ei.
Mă știu cu un băiat de 7 ani el e prietenul meu cel mai bun iar eu sunt prietena lui cea mai buna ne am gândit să intrăm într o relație cînd și prieteni eu am 21 de ani. Credeți că ar fi ok...? (mai mult)
Sotul meu a fost plecat la munca în strainatate a venit acum 2 zile acasa de când a venit sta doar lipit de mine mai rau ca un copil mic a zis ca i- a fost dor de mine si i- am zis ca nu îmi prea place...? (mai mult)
Am avut o mică dispută cearta cu iubitul meu ne- am certat din cauza că relața noastră nu prea mai merge eu am 22 de ani el are 25 de ani nu sunt sigura daca sa mai stau sau nu cu el daca relația...? (mai mult)
Aș vrea să să o ajut mai mult pe mama cu frați mei eu cred că nu o ajut suficient am 4 frați mai mici sunt 2 baieți și eu cu sora mea fete baieți au cel mare 15 ani, cel mic 6 ani iar sora mea...? (mai mult)
Am cunoscut un băiat am 19 ani până acum nu am avut nici o relație el vreasă ne cunoaștem dar eu nu sunt sigura ce să fac neavând nici o relație până acum și nu sunt sigura daca să îi dau...? (mai mult)
Bună! Caut chirie în Cluj Napoca. Dacă este cineva în căutare de un coleg de apartament spuneți-mi.
Sunt de 7 ani casatorită cu soțul meu avem certuri dese el e mai impulsiv și când e supărat pe diferite lucruri țipa la mine.Cum putem avea o relație mai sanatoasă?
Cum sa intru in vorba cu o fata de la servici de care imi place,pentru ca nu stiu ce sa îi spun, sunt mai timid? Cu ce subiecte as putea sa intru in vorba cu ea? Multumesc!
Este cineva pe aici care se simte singur, neînțeles, frații mei sunt fiecare pentru el, niciodată nu mă sună și eu dacă îi sun să vorbim de multe ori nu îmi răspunde sau îmi răspunde...? (mai mult)
Am 4 frați mai mici sunt 2 baieți și eu cu sora mea fete baieți au cel mare 15 ani, cel mic 6 ani iar sora mea are 17 ani eu o ajut pe mama cu ei cât e la muncă eu am 19 ani o ajutam pe mama noi...? (mai mult)
Soțul meu e de obicei mai impulsiv și se enervează repede el fiind impulsiv își varsă nervi pe mine dar apoi își cere iertare sunt casatorită cu el de 7 ani în rest nu sunt probleme în relație.Cum...? (mai mult)
Bună am 16 ani în dimineaţa asta m- am trezit mai devreme pentru ca mau trezit parinţi mei am ţipat la ei ca nu vreau sa mă trezesc pentru că mie somn m- am culcat târziu m- am culcat la ora 1 ...? (mai mult)
Am avut o mică ceartă cu soțul meu din motiv ca eu sunt foarte atașată de copil avem un băiat care are un an eu sunt așa de atașată de el pentru ca am născut gemeni acum un an și unul din ei...? (mai mult)
Cum pot avea o relaţie sanatoasa cu iubitul meu? Am 23 de ani mă ştiu de o lună cu el şi nu prea avem o relaţie sanatoasă
Am 18 ani nu mai locuiesc cu parinți mei locuiesc singura sunt certată cu ei mai am o sora dar aș vrea să mă împac cu parinți mei eu am mai încercat sa fac primul pas dar tot nu mă înțeleg cu...? (mai mult)
Am fost ieri la o terasă cu fetele și a venit la noi un băiat și sa băgat cu noi în seama după ce au plecat fetele prietenele mele el sa băgat cu mine în seama și a zis că mă duce el acasă...? (mai mult)
Am 16 ani mie nu îmi prea place de mama eu stau mai mult cu tata și sunt mai atașată de el decât de mama pentru ca ea ma ceartă și se supara pe mine că nu fac ce zice ea dar tata mereu îmi ia ...? (mai mult)
Eu și iubitul meu vrem să ne mutam separat stam cu părinți lui eu am un frate care are 8 ani și îl cresc eu pentru ca părinți noștri au decedat eu am 21 de ani îmi e frica ca fratele meu mai ...? (mai mult)
Am 15 ani, eu la prânz mai dorm uneori și dorm în camera părinților mei, dar doar la prânz, mulți oameni îmi spun ca nu e bine sa dorm im camera părinților mei, dar parintii mei ma lasă....? (mai mult)
Azi am avut o cearta cu iubitul meu sunt cu el împreuna de 6 ani iar eu am 19 ani de la un timp ne cam certămși nu ne prea înțelegem eu am crescut la orfelinat până acum 6 ani când m- au luat parinți...? (mai mult)
Bună, ce aş putea face dacă ieri am fost la unchiul meu care stă cu fratele meu vitreg şi am luat un telefon spart de la fratimiu pe care nu îl mai folosea şi faza e că am găsit în telefonul...? (mai mult)
Sunt împreună cu iubitul meu de 3 ani acum 7 luni el mi- a zis că el vrea să meargă la muncă în străinatate pentru viitorul nostru am fost de acord s- a dus la muncă în străinatate a stat...? (mai mult)
Mă pot căsători cu fiul nașilor de cununie ai părinților mei? Din punct de vedere religios există restricții?
Care credeti ca sunt " beneficiile " suferintei si cum va transformat pe voi suferinta? Stiu ca pare un nonsens sa asociezi " beneficii" cu " suferinta", dar eu fiind foarte introspectiv si un observator...? (mai mult)
Bună am 19 ani și am 4 frați mai mici sunt 2 baieți și eu cu sora mea fete baieți au cel mare 15 ani, cel mic 6 ani iar sora mea are 17 ani noi copiii mai mari o ajutam pe mama și cu cel mic și...? (mai mult)
Fratele meu e mai mare cu un an ca mine are 17 ani eu am 16 ani mă înțeleg super bine cu el îmi place când merg cu el pe afara dar uneori e prea insistent și vrea să ies doar cu el afara ca să ...? (mai mult)
Parinţi iubitului meu nu mă plac ei spun ce eu i-am distrus relaţia cu soţia lui chiar daca el e înca casatorit cu ea.Ce aş putea face ca parinţi lui să mă placă? Eu am 21 de ani
Relația mea cu soțul nu mai prea merge avem certuri tot mai dese ne certăm din tot felul de motive avem și un copil împreună și am impresia că copilul suferă mult văzând că ne certăm are 9ani...? (mai mult)
Buna am 24 de ani sotul meu ma batea şi acum stau la parinţi mei el a venit dupa mine să îl iert dar nu sunt sigura daca să îl iert sau nu.Voi ce aţi zice să fac în situatia asta? Credeţi ca ...? (mai mult)
Urmează ca sora mea să facă nunta ea și logodnicul ei vor să ne pună nași la nunta lor pe mine și pe soțul meu find și din familie.Ce responsabilități avem noi ca nași? Noi le- am zis ca ...? (mai mult)
Cum îmi pot face o relație cu un băiat și ce va atras pe voi fetele care aveți iubit ați avut la iubitul vostru? Eu am 19 ani și până acum la vârsta asta nu am avut nici o relație am ieșit...? (mai mult)
Am 16 ani parinţi mei ma rasfaţă foarte mult ei nu au alţi copiii doar pe mine de asta ma rasfaţă şi îmi cumpara tot ce vreau eu doar sunt fata lor ei nu ma cearta niciodată bunica mea le zice...? (mai mult)
Am 22 de ani părinți mei vor că eu să îmi termin facultatea eu nu mai vreau să merg la facultate de la un timp mi se pare banal să mai merg la facultate. Credeți că trebuie să fac cum vor parinți...? (mai mult)
Bună eu și soțul meu suntem casatoriți de 3 ani eu am 24 de ani iar el are 26 de ani lumea zice că avem o diferență de vârsta destul de mare între noi.Voi ce părere aveți despre a asta? Și ...? (mai mult)
Mama m- a lasat în casa când avem 3 luni singura m- a parasit a plecat cu amantul de curand tata a iertato ea acum locuieste cu noi eu am 16 ani nu ma prea înţeleg cu ea.Ce pot face să mă înţeleg...? (mai mult)
Mam mutat din nou la părinți mei tata a recunoscut ca a greșit ca nu ma primit de la început acasă după ce am plecat de la soțul meu care era violent am 23 de ani și o fată de 2 luni. Credeți...? (mai mult)
Soțul meu muncește în străinătate mai vine acasă uneori am cu el un băiat de 3 ani și acum sunt iarăși însărcinată.Cum ne putem menține relația el find plecat în altă țară? Suntem căsătoriți...? (mai mult)
Eu am vârsta de 18 ani locuiesc singură și muncesc nu mă mai prea înțeleg cu parinți mei dar cu sora mea da mă înțeleg foarte bine cu ea sora mea vrea să se mute la mine dar nu sunt sigură...? (mai mult)
Am 18 ani sunt despărțită de tatăl fetei mele fata are 10 luni aș dori să îmi fac o relație cu un bărbat responsabil care sa îmi iubească și copilul și pe mine.La ce trebuie să am grijă ...? (mai mult)
Eu am 22 de ani sunt casatorită cu acte cu soţul meu sunt de la 16 ani cu el ma înţeleg foarte bine cu soţul cu parinţi lui am şi o sora ea are 18 ani are şi o fata care are 1 an o creşte singura...? (mai mult)
Am 23 de ani sunt cu iubitul meu de o luna la început mama la placut dar acum nu ştiu ce a apucato şi nul mai place doar pentru ca m- am certat cu el şi el a ţipat un pic la mine şi s- a suparat ...? (mai mult)
Eu am avut 2 relaţi pana acum cu fostul soţ sunt în proces de divorţ iar cu iubitul cu care am fost mam desparţit de el recent ca era agresiv ca fostul soţ.Ce sa fac să nu mai dau de barbaţi violenţi?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?