Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Mi- a luat mai mult de 10 ani ca sa accept ca sunt gay, iar azi m- am trezit si in pofida unei perioade dificile din viata, sunt fericit ca sunt asa cum sunt. Ascultasem o piesa si dand replay peste...? (mai mult)
Daca sunt baieti introvertiti pe aici care au avut relatii serioase pana acum, as vrea sa stiu si eu cum ati reusit sa o cunoasteti si sa pastrati legatura?
Voi cum preferați să purtați o conversație, cum exprimați mai ușor ceea ce simțiți în relație cu alți oameni? Prin scris sau verbal? Iar verbal...la telefon sau față în față? Și de...? (mai mult)
Am o problema foarte mare si grava. Nu vreau sa luati in gluma, este foarte serios! Deci, tatal meu biologic m- a parasit cand aveam 3- 4 ani. Mama intre timp a gasit un om cu 10 ani mai mic...? (mai mult)
Ce ați face dacă sunteți singuri la părinți și aflați că aveți un frate sau o soră? Care ar fi reacția voastră sinceră, ați încerca să luați legătura sau ați ține totul secret.
ce intrebari ii pot pune unei fete? Stiu doar:Ce faci? Ce ai mai facut azi? Ce planuri ai pe maine? si gata.Dau funda
Iubita mea s- a despartit de mine si s- a mutat nu stiu unde acum o luna si zilele astea am vorbit cu ea ca sa ramanem prieteni dar eu cred ca putem sa incepem din nou relatia, sunt doar idei pe care ...? (mai mult)
Buna, am o întrebare, la un comportament de bărbat, tot timpul se uită la mine, după mi- a cerut anumite lucruri, după a flirtrat cu alte fete in fata mea și s- a uitat la mine după, nu l- am ...? (mai mult)
Hey... aș vrea să vă spun prin ce am trecut acum 2 ani. În momentul de față am 14 ani mă rog deci totul a început atunci când aveam 5 ani. Mama mea a cunoscut un bărbat și de atunci s- a schimbat,...? (mai mult)
Am si eu o dilema..de 2 luni vorbesc cu o fata pe internet (ne putem vedea si face to face) aproape toata ziua si eu m- am cam atasat de ea si as vrea sa fim impreuna, dar ea nu stiu daca simte ceva, ...? (mai mult)
In ultima vreme eu cu prietenul meu, fostul prieten ca nici nu mai cunosc ce suntem, ne comportam ca 2 străini. Ideea e ca acum cateva zile o fost ziua de naștere a tatalui lui, noi stam...? (mai mult)
Buna, TPU! M- am despartit de prietenul meu, dupa o relatie cateva luni, dar fara a ne certa. Exista 2 motive: primul ar fi ca nu aveam sentimente pentru el, dar sa ziceam ca poate as fi capatat in...? (mai mult)
Mereu mi s- a parut prostesc sa iti spui durerea pe un site dar acum am ajuns in punctul in care realizez ca am gândit gresit deoarece ma confrunt cu o problema iar nimeni nu ma poate ajuta.Mai ...? (mai mult)
Sunt însărcinată, acum sunt in Italia și nu știu unde ar trebui să nasc, aici sau în România. Mulți îmi spun ca in Italia îmi voi crește copilul mai ușor că în România lucrurile sunt...? (mai mult)
Dau fundă! Am o problema cu taica- miu, ma enervează foarte tare ca face urât când stau 10 minute în duș și "se fac aburi în baie", spuneți- mi și mie, pica gresia, pica oglinda, ce poate...? (mai mult)
Ce poți face pentru a crește încrederea părinților în tine? Cum poți combate o neîncredere neplauzibilă din partea lor?
Va rog sa nu radeti de mine sau sa ma criticati. Am 24 de ani, sunt intr- o relatie de 2 ani cu o fata care are un copil cu altcineva. De cateva luni incolo am observat o fatã cu o diferenta de vreo...? (mai mult)
Dacă am fost in relatie 3 luni iar după ne-am despărțit cam 1 saptamana pot spune ca a fost o,, pauza" sau nu mai sunt 3 luni?
Mie îmi place de o fata cu care am fost în clasa, iar o data i- am spus ca îmi place de ea, dar m- am prefăcut ca este o gluma pentru ca mi- a spus ca suntem ruda ea fiind fina unchiului și...? (mai mult)
Ce sa fac daca parintii mei sunt ca si absenti in viata mea (dezinteresati) si n-am prieteni sau iubit?! Efectiv n-am cui uneori sa ma plang sau n-am cui sa cer sfaturi...
Salut TpU, vreau sa imi spuneti cum sa scap de meditatii la matematica. Profesoara de la meditatii (e si profesoara dar nu a mea) nu imi preda bine deloc, nu inteleg nimic, i- am spus mamei mele ca ...? (mai mult)
Peste o luna, eu si iubitul meu facem 5 ani de cand suntem impreuna. As vrea sa il surprind cu ceva, sa ii fac o surpriza. Inca nu locuim impreuna dar am mai dormit la el si inca dorm cand doresc. Deci,...? (mai mult)
Bună, Am o relație de 2 ani, de un an ne- am mutat la casa undeva la țară tot de un an ne certam aproape în fiecare zi. Eu sunt crescuta la țară într- o familie cu un tata violent care și- ...? (mai mult)
Cum sa te apropii mai mult de parintii tai? Ii simt foarte reci, mereu ne certam. Stiu ca si eu sunt o fire poate mai complicata, insa imi doresc sa fie liniste si sa ne intelegem, sa putem comunica...? (mai mult)
La părinții mei nu le place de iubita mea cu care sunt de două luni pe motiv că e urâtă si ca nu e pentru mine si imi cer sa o las.Eu in schimb o plac si am vazut la ea calități pe care ...? (mai mult)
Vreau sa-i fac un cadou iubitului meu pentru ca vine ziua lui următoarea lună, dar nu ne putem vedea.Ce cadou,, online" as putea sa-i fac? Poate sa fie legat de jocuri sau orice altceva.
Pt astia care au decis sa traiasca singuri in viata ce v- a impins la decizia asta? Aveti sperante in IA sa ocupe locul femeilor in viitor? Va bucurati de viata in singuratate? Acum vin cu parerea ...? (mai mult)
Buna prieteni de pe TPU, vreau si eu sa fac o alegere si nu stiu daca este o alegere foarte buna.Am o relatie de 1 an si 11 luni, pana acum scurt timp iubitul meu se comporta frumos cu mine, socializam...? (mai mult)
Am avut o relație cu cumnata mea (25 ani), ea era soția fratelui meu cel mare cu care nu am crescut. Locuiam cu totii împreună iar eu aveam o relație extrem de proastă cu familia mea pentru ca ma...? (mai mult)
Daca eu am plecat de acasa cu un parinte in aprilie si divortul se termina abia in septembrie celalalt parinte trebuie sa imi plateasca pensie alimentara incepand cu septembrie sau de cand am plecat?
Buna, Vreau păreri dar sa luam in serios va rog. Sunt o fata de 19 ani, părinții mei sunt ok financiar nu- mi lipseste nimic, de 2 ani vorbesc cu un tip care e mai mare de cat mine cu 20 de ani....? (mai mult)
Sunt însărcinată și prietenul meu nu vrea copilul. De fapt am aflat ca are altă prietenă. Locuiesc in Italia, de 2 ani lucrez, am strâns bani încât să îmi ajungă pentru mult timp. Să...? (mai mult)
Locuiesc impreun cu prietena de 1 an si jumatate iar acum 2 zile am afla ca ma insala. Am vazut cand veneam cu masina ca se saruta pasional cu un baiat langa un bloc. Sincer si eu am gresit fata de ea...? (mai mult)
Este mai bine sa ai multi asa zisi "prieteni" sau e mai bine sa ai putini dar de o calitate mai buna? Cum credeti ca e mai bine?
Cum poti ajuta pe cineva care sufera foarte mult, care se simte vinocat ca el traieste si copilul lui nu? In afara de psiholog pentru ca a fost la multi si rezultatele nu s-au observat :(
Am o MARE problema haideti sa o luam cu inceputul. Mama mea cand era pe clasa a 8 si a trebuit sa invete pentru evaluarea nationala la romana, s- a chinut foarte mult si a cazut in depresie ...? (mai mult)
cum vi se pare sa locuiești cu tatăl în același curte? Ai mei sunt divorțați și nu pot zice părinții, îmi fac o casa în același curte și câteodată am remușcări ca nu am făcut...? (mai mult)
Buna dragilor! Am auzit intotdeauna de prejudecati rasiale, insa aceste lucruri sunt total gresite. La liceul meu, de exemplu, la clasa mea, cea mai mica medie de admitere a fost de 7, iar la...? (mai mult)
Hei. Mama mea ma obliga sa mananc de 5 ori pe zi, in fiecare noapte la ora 00 ma pune sa mananc dulciuri si lapte sau clatite si simt ca nu mai pot. Iar daca mananc de 3 ori pe zi face crize si spune ...? (mai mult)
Cine este seful casei voastre? https://www.youtube.com/watch?v=8ky3zCVc2Cw
Bună, un barbat aflat într- o relație, care face promisiuni, dar nu le respecta, inseamna ca nu respectă persoana respectivă, fac referire la iubită? Acuma voi considerați că o persoană ...? (mai mult)
Cum pot sa trec mai usor dupa o relatie de 2 ani si dupa multe momente frumoase, si multe momente rele cand fosta inca isi mai tine hainele si actele, si tigai, si oale la mine si nu vrea sa si le mute...? (mai mult)
Hey TpU, tatal meu tot imi zice ca sunt handicapat si trebuie sa merg la pshiholog pentru ca am o fobie de intuneric, am 14 ani si imi zice ca eu si cu 3 prosti mai avem aceasta fobie si imi zice ca ...? (mai mult)
Vă mulțumesc celor care vă luați din timp ca să citiți asta. Am 19 ani jumate și doar 3/4 prieteni care fac misto de mine pentru că sunt "izolat", "că nu ies". Credeți că am vreo...? (mai mult)
Barbatul ar trebui sa asiste la nasterea copilului? https://www.youtube.com/watch?v=JLUtbbMByx8&t=146s
Am o cabana intr- o livada din mijlocul unei paduri, am construit- o pentru a sta acolo pe perioada cand fructele(prune) se coc pentru a le aduna si transporta in vederea obtinerii tuicii. Cabana ramane...? (mai mult)
Deciii am nevoie de mare ajutooorr! Peste 2 zile este ziua iubitului meu, avem impreuna un an si 5 luni, aș dori un mesaj lung si cat mai original vă rog!
Hey lume. Cand un cuplu casatorit au un copil automat se schimba viata si viata de familie devine un stres, povara, boala pentru psihic. Este adevarat ca barbatii, ca sa scape de infernul de acasa prefera...? (mai mult)
Eu mă tot gandesc la viitor ca ce o sa fac eu după scoala? Cum sa nu mai stau cu parintii? Cum scap de orasul asta blestemat? Eu ma gandeam ca după liceu sa ma mut in alt oras, sa imi gasesc...? (mai mult)
Zilele astea m- am uitat pe contul fostului prieten, am văzut ca fosta lui ii da likeuri la toate pozele(el s- a despărțit de ea rămânând cu amanta) eu am înțeles ca încă mai e cu amanta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.