Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cand vine vorba de "reunirea" familiei, intru intr- un fel de anxietate sociala. Familia mea de anumite sarbatori, precum paștele, craciunul, etc, se strange la tara. Verisori, iubitele/sotiile ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutor, sunt baiat am 23 de ani si pana acum nu am avut o relatie cu o fata, pur si simplu nu pot sa imi fac iubita, nu reusesc, nu sunt eu cel mai frumos baiat dar nu sunt nici...? (mai mult)
Inca ma intreb, de ani buni, de ce ma tot trimit parintii afara. Multi oameni pe care- i stiu asculta de ai lor dar nu sunt obligati sa iasa afara "pentru sanatatea lor", desi ei stau cu zilele...? (mai mult)
Salut, eu sunt in divorț și am o intrebare. De ce viitoarea fosta sotie ma urmărește? După prima înfățișare a procesului la care nu m- am prezenta a început să mă urmărească, ea având ...? (mai mult)
Recent am cunoscut un baiat, el imi spune ca ii sunt draga si ca ii place de mine, ca ma iubeste si ca abia asteapta sa ma vada. Insa nu prea isi face mult timp sa se vada cu mine, imi tot...? (mai mult)
Sunt o persoana cu handicap si am o iubita care e ca mine si lucreaza la o fabrică de pâine, eu nu lucrez pentru ca am pensie de handicap tip gradul 2. Problema e ca iubita mea a fost avertizata...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutați cu câteva sfaturi prietenești. Iubitul meu m- a înșelat in urma cu 7 luni. Am fost despărțiți, eu am suferit foarte mult, el a venit după mine și cu sute de rugăminti...? (mai mult)
Ce trebuie facut atunci cand nu te mai regasesti in cercul de prieteni cu care ai crescut?
Am o nelamurire. Am o relatie de aproximativ 5 luni, totul o fost ok timp de 5 luni iar in ultimele 3 zile parca pare totul de nerecunoscut. Tipul respectiv trebuia sa plece pentru o zi,...? (mai mult)
Daca ar fi să alegeți dintre familie sau persoana iubită, ce alegere ați face?
Salut. Ce ati alege? Sa mergeți la munca si sa va vedeti prietenul/ prietena doar o singură dată pe săptămână sau sa va vedeti de mai multe ori pe saptamana dar sa nu mergi la munca?
Vorbesc de ctaeva zile cu o fata si am inceput sa o plac, dar dupa parerea mea nu ar fi ok sa- i spun asa devreme... Cam ce ar fi de facut? (eu vreau sa- i spun ca o plac, dar ea probabil va considera...? (mai mult)
Ati vazut ca in ultima perioada se discuta de introducerea educatiei sexuale in scoli. Multi parinti nu sunt de acord cu aceasta materie, insa din ce am observat vor sa o dnumeasca educatie sanitara, ...? (mai mult)
Deci pur si simplu nu imi place Facebookm nu imi place Instagram, nu vreau sa detin asa ceva. Nu am nevoie, o sa se ia lumea de mine pentru ca nu vreau sa imi fac cont pe aceste retele de socializare?
Sa fac sau nu sau ce fel de cadou sa- i fac fostei? Acum 9 zile mi- am iesit din minti si m- am certat destul de urat cu baietelul iubitei mele care are 10 ani, l- am jignit etc.Ea m- a scos afara din...? (mai mult)
Iubitul meu imi este si superior la locul de munca. Suntem impreuna de 5 ani. El la lucru este destul de sever, este genul de manager agresiv verbal care striga mereu doar ce nu a iesit insa niciodata...? (mai mult)
Te numesti tata si mama din momentul conceperii copilului sau doar dupa ce are loc nasterea?
Mă puteți ajuta cu câteva ideii de cadou pentru doamna dirigintă, nu prea scumpe! Mulțumesc!
am o problema mai degraba de familie pentru ca am facut 14 ani si tata tot zice ca daca vreau pentru mine sa lucrez ceva usor la negru cum se zice si ma tot cert cu el pentru ca nu mi se pare...? (mai mult)
Eu chiar simt nevoia sa ma deschid! Am nevoie de un cel mai bun prieten dar băiat sa fie! Am o cea mai buna prietena cu care ma înțeleg foarte bine dar după părerea mea orice băiat sau fata...? (mai mult)
Am ceva pe suflet care ma doare rau dar rau de tot. M- am casatorit acum multi ani, am 2 copii adorabili si un sot care cred ca are o problema de sanatate dar nu l- am lasat pentru ca mi- a parut...? (mai mult)
De ce când ies in grup cu prietenii si baiatul de care- mi place devin agitată? Adica devin fooarte energica, evit contactul vizual si gesticulez o groaaaaaaaza! Cand ajung acasă imi dau seama ca probabil...? (mai mult)
Cum pot determina perioada fertila? Am un ciclu neregulat si nu stiu cand sunt la ovulatie. Ne dorim un copil si se lasa asteptat de ceva timp :( Totul e ok, avem analizele facute si doctorii au spus ...? (mai mult)
Am 22 de ani și vreau sa îmi dau tatăl biologic în judecata deoarece nu mi- a plătit timp de 18 ani pensie alimentară și nici măcar nu s=a interesat de mine, acum aș vrea să îi ...? (mai mult)
Vine ziua nepotelului meu care face 4 ani. Nu stiu ce sa ii cumpar. Am fost sfatuita sa nu cumpar porcarii sau tot felul de jucarii de plastic, ci niste jocuri educatie, de societate sau colaborare, ...? (mai mult)
Buna, TPU... Stiu ca va fi o intrebare mai neobisnuita, dar: ce inseamna daca nu ma pot opri din a ma gandi la o persoana de care mi- a placut odata (si de care uneori cred ca inca imi mai place)...? (mai mult)
Salut comunitate! Am și eu o problema cu o fata. Momentan ma aflu in străinătate și am cunoscut o fata pe clasicul Facebook. Am vorbit, era totul numai lapte și miere, asta a ținut cam o luna ...? (mai mult)
Acum mult timp un bărbat mi- a făcut mult rău, am uitat dar mi- am reamintit și ma simt groaznic și confuza, nu îmi trece. Ce sa fac sa scap cât mai repede de amintiri din astea după atâta...? (mai mult)
De 7 luni aprox am ieșit dintr- o relație de 3 ani aproape. Mi- a fost greu și încă mi- e. Însă în luna martie am cunoscut un băiat, la început nu eram foarte atrasa fiind rănită din...? (mai mult)
Buna, dragilor. Intai de toate, la multi ani copiilor, fie ei mici sau mari! Poate de neinteles, dar voi cum gestionati relatia de cuplu si relatia de familie? Caz concret: doi tineri, ea...? (mai mult)
Voi va doriti copii, daca da la ce varsta? Eu momentan nu imi doresc copii si am 18 ani care de abia i- am implinit.Eu pe o parte nu imi doresc copii din cauza la niste chestii: - situatia...? (mai mult)
Credeți ca după acest mesaj de mai jos mai sunt sanse de împăcare? "M- am gândit și cel mai bine ar fi sa ne despărțim deocamdată... Nu mai sunt în stare sa mai fiu cu tine momentan,...? (mai mult)
Ce sa fac in cazul in care iubita mea poarta inelul de la fostul? Daca e cu mine trebuia sa-l lase in trecut, nu?
Unii spun ca am poker face si ca am aceeasi trasatura neutra pe fata. Cum e posibil? E din cauza ca imi este greu sa imi exteriorizez emotiile?
Este divorțul dovada că căsătoria e ceva stupid? Sau este dovada faptului că monogamia nu funcționează și că relațiile interumane sunt o iluzie? De ce există realațiile? De ce există divorțurile?...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un telefon nou si problema costa ceva dar nu asta e partea cea mai naspa.Partea cea naspa e ca mi- e frica de tigani, adica mi- e frica ca o sa ma prinda intr- un gang si o...? (mai mult)
Această întrebare este pentru băieții cu relație. Vouă vi s-ar părea ok ca iubita voastră să nu fie de acord ca voi să vorbiți cu alte fete în afară de ea?
Intrebare doar pentru fete:Va plac baietii timizi sau nu?
Hei. Mama sta împreună cu tatăl meu vitreg timp de 7 ani. Tata e un nesimțit mai pe clar. Bate, da cu pumnul, e bețiv, bani nu trimite foarte des, iar cand trimite, trimite doar pentru soră-...? (mai mult)
Salutare, Ma confrunt cu o situație foarte dificila de ceva vreme și am nevoie de un sfat/părere. Am o relație de 2 ani cu un băiat de 28 de ani, eu având 22, ne înțelegem foarte bine și...? (mai mult)
Mai are cineva părinți indiferenți ca mine? Spre exemplu m- am dus azi la mama să- i zic că nu mă simt prea bine și mă ia în râs, zice că „Gata, chem salvarea?" DUDE WTF și nu, nu o...? (mai mult)
am 17 ani si iubitul meu 18 suntem de 4 luni jumate împreună, el din a doua săptămână mi- a cerut parola de la Facebook si a blocat pe toti băieții inclusiv pe cei care chiar nu avem...? (mai mult)
Bună ziua. Am și eu o întrebare... Părinții mei nu se mai înțeleg și mama vrea sa bage divorț de tata, ei au luat un împrumut din banca și au cumpărat o casa, mama a plătit pana acum toate...? (mai mult)
De ce au unii această impresie că dacă un copil sau adolescent e într- un fel, automat sunt și părinții la fel sau au fost educați în asemenea manieră sau au văzut în familie un anumit coportament...? (mai mult)
Am o relație de 2 luni cu o fata. Totul bine si frumos pana ieri cand vine la mine si imi zice ca se simte roată de rezervă doar pentru faptul ca cu o lună înainte am incercat cu o altă fata,...? (mai mult)
Hei, credeți că ar trebui să îmi las iubitul să iasă și să vorbească cu alte fete? când nu era cu mine vorbea cu multe fete si mi- a zis ca de când e cu mine nu mai o face si ar vrea sa o facă...? (mai mult)
Sunt cu un tip de 3 ani jumate. Am mai avut certuri si despartiri, dar acum am impresia ca ma inseala. Ideea e ca in grupul sau de prieteni e o fata cu care vorbeste mai mult decat vorbeste cu mine....? (mai mult)
De ce dezvoltă unii oameni obsesii de tot felul, mai ales acele obsesii pentru alți oameni?
Voi cum vă înţelegeţi cu neamurile? Bine sau sunt d- ăia invidioși și pe un pai dacă îl ai deși pentru acel pai tu muncești enorm? Vă vorbesc de rău sau de bine la ceilalţi? Care e ruda preferată...? (mai mult)
Am avut un prieten si m- am despartit de el din cauza părinților. Dupa 7- 8 luni cam asa ne am pus din nou in relatie (el m- a intrebat pe mine daca vreau sa fiu cu el )Am încercat să repar si sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!